منظورم از هنزفری دو تیکه فیش 3.5 میلی متری و پل همون کنترلر هنزفری
نه داخلش نمیذارن
در دوبی بعنوان هدیه روش میذارن
Printable View
منظورم از هنزفری دو تیکه فیش 3.5 میلی متری و پل همون کنترلر هنزفری
نه داخلش نمیذارن
در دوبی بعنوان هدیه روش میذارن
توی ایران بر میدارن جدا میفروشن که پول بیشتری به جیب بزنن :27::19:نقل قول:
قیمت گوشی با p1 یکی شده که واقعا خنده داره هر دو 290 تمن
ی زمانی چی بود الان چی شد
فقط p1 که نیست.مگه برای بقیه گوشی ها این وضعیت رو نداریم؟
توی سری uiq3 فعلا فقط g900 که تونسته خودشو بالای 300 نگه داره (375)
----------
شاید دیگه سونی اریکس.ن uiq 3 معرفی نکنه اگه هم معرفی هم کنه به درد نمی خوره چون متاسفانه بازی و برنامه برای این سری خیلی کمه نسبت به سری 60 نوکیا و ویندوز موبایل و سونی اصلا روی این سیستم عامل سرمایگزاری نمی کنه ولی می بینیم که نوکیا سری 60 رو به طور فوق العاده ای ساپورت می کنه
کیفیت و باس بلند و صدا بلندی عالی در هنزفری از مشخصه های اصلی این گوشی زیبا و دلربا می باشد
دوستان من چند وقت پيش گوشي k850 گرفتم و كاملا از گرفتنش پشيمون شدم و بعد از دو هفته هم برد صفحه كليدش سوخت و حالا مي خوام w960 بگيرم ،مي خواستم ببينم كه اين گوشي مشكلاتي از قبيل هنگ كردن و سرعت پايين و اين حرفا نداره؟! آخه ميخوام يه گوشي بگيرم كه واقعا برام كار كنه و مشكلي نداشته باشه. دوستاني كه اين گوشي رو مدت طولاني هست كه گرفتن اگه ميشه منو راهنمايي كنن.
نه خیر عزیزنقل قول:
من مدت زیادیه که این گوشی رو دارم و اصلا همچین مشکلاتی رو نداشته واگر داشت تا حالا عوضش کرده بودم
این گوشی رم بالایی داره برای همین هنگ نمیکنه باید بگم که دادشم دبلیو950 داره و کاملا از نظر سرعت مغلوب گوشی من شده و حرفی برای گفتن نداره . این 4 - 5 ماهی که این گوی رو داشتم هیچ وقت مشکل دار نشده و هنگ نکرده (دقیقا یادم نیست کی خریدمش!)
در ضمن جی 900 هم هنوز دارم و برتری نسبت به 960 ازش ندیدم از این خیلی بیشتر خوشم میاد....
از نظر سرعت اجرای برنامه برابر هستند ولی به نظرم صدای بلندگوی جی 900 یه مقدار بیشتره که قبل از دیدنش باورم نمیشد این گوشی صدای خوبی داشته باشه..
نقل قول:
تو هنزفری صدای جی900 بلندتره یا دبیلو 960 ؟
یکیهنقل قول:
البته هندزفری فابریک جی 900 فرق میکنه حتما دیدید
در شرایط یکسان صداشون هم اندازه و هر دو با کیفیته...
من صدای جی900 رو نشیدم
صدای دبیلو 810 در هنزفری بیشتره یا جی900؟
با هندزفری خودش صداش مثل هندزفری فابریک 810 هست
g900 با هندز فری واکمن اصل صداش به مراتب با کیفیت تر و بلند تر از 810 هست
حتی با هندز فری واکمن صداش از w850 هم کمی بلندتره
بین جی 900 و w960 کدومشون صداشون تو هندزفری با کیفیتتره؟
(بلندی صدا اصلا برام اهمیتی نداره.)فقط کیفیت.
مخصوصا تو صدای کم.مثلا با صدای 10 درصد.من آهنگ رو با صدای کم گوش میدم.صدای کمش بلند نیست؟
(مثلا 10 درصد پی 990 خیلی بلنده برام ولی 810 خیلی خوب بود)
1. هیچکدوم (مثل همه)
2 . نه خوبه (البته به نظر من )
سایر دوستان هم میتونن نظر بدن
یه نکته که الان به ذهنم رسید اینه که
یکی از دوستا راجب باطری حساس بود و فکر میکرد گوشیش بیش از حد باطری مصرف میکنه! نکته اینجاست که هر چی برنامه های بیشتری در حال اجرا باشه مصرف باطری بالا تر میره... بیشتر برنامه ها و بازی ها با وجود خارج شدن بازم در حال اجرا هستن و اگه تو تاسک منیجر نگاه کنید همه اونا رو میبینید. اگه اونا رو ببندید تاثیر زیادی تو مصرف باطری داره.. من امتحان کردم ..
دوستان قیمت این گوشی به 275 رسید!!!!!!!!!!!!
شایدباورش سخته ولی خودم قیمت کردم
چی بود چی شد
سلامنقل قول:
هیشکی نبود جواب منو بده....؟؟؟
وقتی p1 داره این هم باید داشته باشه.
موقع نوشتن اول مثلث سمت راست رو بزنید و arabic handwriting رو انتخاب کنید.
اگر نبود ببینید CDA کجاست.شاید نیاز به اضافه کردن پک فارسی باشه.
اگر کی پد فارسی باشه cda خاور میانه داره
اگر کی پد انگلیسی باشه Cda ممکنه فارسی باشه یا نباشه
کدوم شهر؟نقل قول:
شیراز یا تهران؟:18:
آدم وسوسه میشه بخره:31:
بالاخره گوشي رو من هم گرفتم ،توي اين يه هفته اي كه باهاش كار كردم واقعا از هر لحاظ عاليه و هيچ كم و كاستي نداره فقط يه سوال داشتم ساعات دريافت sms با ساعت خود گوشي هماهنگ نيست و يه ساعت ديگرو نشون ميده! چه شكلي بايد ساعتش رو هماهنگ كنم؟
این مشکل ساعت رو همه uiq ها دارن و تا حالا حل نشده
البته یه نرم افزار هست که میگن اگه نصب کنی مشکل حل میشه ولی من نصب کردم خل نشد! شما اگه یه سرچ کنی پیداش میکنی.
یه راه دیگه هم داره که من الان انجام دادم باید به کنترل پنل برید در قسمت فون و از اونجا به location برید و اونو روی honolulu قرار بدین با این کار ساعت اس ام اس ها به ساعت گوشی خیلی نزدیک میشه... اگه نشد سرچ کنید شاید من اشتباه کرده باشم.!
راستی اینجا رو یه نگاه بندازین:
من خارجکیم! خوب نیست ببینید منظورش زبان گوشیه یا زبان نوشتاریه؟
ورژن R6G04 ش فارسی داره 17.9 مگ هم هست!
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/languagefiles/w960i?lc=en&cc=ap
واسه فارسی کردن دقیقا همین رو باید استفاده کنید.
من براتون دانلودش میکنم و فقط اون زبان فارسیش رو براتون میگذارم.
=========================
ویرایش:
نحوه ریختن روی گوشی:
Installation instructions
1. Download the zip file to your PC. Remember where you put it.
2. Unzip the file and save the extracted language files in C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile4\Download language.
3. Connect you phone to your PC.
4. Open the 'Download Language' application in your PC under Start> Programs> Sony Ericsson> Sony Ericsson PC Suite for Smartphones.
5. In the Download Language application, click Next, then click Browse and browse to where you stored the downloaded file. (C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile4\Download language)
6. Select the language file and click Open. Click Next.
7. The download to your phone starts. Follow the instructions to finish.
8. On your phone, select Install. Select Done when the installation is finished.
9. Go to Tools> Control Panel> Other> Select language. Select the language you want to switch to.
Your phone will restart with the new language.
If you later want to uninstall the language, go to Tools> Control Panel> Other> Uninstall.
این هم زبان فارسی:
کد:http://www.4shared.com/file/79637648/acb35e4f/Farsi_CXC162146_R6G04.html
مهم:این پک زبان فارسی برای گوشی هایی هست که Organiser software اونها CXC162146 R6F41 باشه جواب میده.برای مشخص شدنش هم برید توی منو اصلی و more رو بزنید.اونجا نوشته.
دوستان شیرازی لطف کنند آخرین قیمت شیراز رو بذارن.
خیلی ممنون.
من دانلودش کردم الن اومدم فارسیش رو بزارم دیدم آقا حامد پیش دستی کرده..
نصبش کردم خیلی خوبه ولی به نظر من یه بدی داره...
اونم اینه که همه چیز برعکس میشه مثلا اون علامت بازگشت به صفحه قبل از سمت راست به چپ منتقل میشه آیکون ها هم همین طور tools میاد چپ و بیشتر چیزای دیگه هم به همین ترتیب....
قیمت گوشی دبیلو 960 شیراز 295000 تومن
دوبی 220000 تومن
میخواستم بدونم هندزفری بلوتوث تو ایران هم با گوشی ضمیمه هست یا نه؟
توی تهران قیمت به 270 رسید!!!
عمراً اگه بتونی یک گوشی پیدا کنی که باهاش هندزفری بلوتوث باشه...نقل قول:
(شاید 8800 فقط...) :13:
قیمت و آدرس ds220 رو کسی نداره برای یکی از دوستان میخوام
دوستان كسي راه حلي براي اختلاف تاريخ و ساعت دريافت sms نداره؟! آخه بعضي موقع ها همون تاريخ و ساعت واقعي ميگيره ولي ممكنه يك ثانيه بعدش كه يه sms ديگه مياد تغيير كنه!
اگه با این گوشی یک پنجره رو درگ کنیم باز برمیگرده سر جای اولش یا نه؟
توی همه uiq ها همینطوره.واسه دیدن مطلب زیر کادر کاربرد داره.
آقا ما هم فعلا به w960 دار ها و خانواده ی uiq3 دار ها پیوستیم
تا ببینیم x1 چی می شه
----------
یک سوال گوشیم منو انگلیسی می خوام فارسی کنم باید چه کنم؟؟؟
و این که وقتی می خوام حافظه ی 8 گیگ گوشی رو فرمت کنم نمی زاره و ارور می ده ؟؟؟؟ارور in use می ده!!!!!!!!!!!باید چی کار کرد؟؟؟؟؟
سلام مبارکه.نقل قول:
چند گرفتی عزیز ؟
هندزفری بلوتوث و شارژر رومیزی که باهاش نبود؟ بود؟
ممنون رفیق
قیمت یکمی کشیده بالا شده 290
ولی ی جا قیمت قدیم می داد 270 که رفتم داخل بگیرم گفت گارانتی اصلی داریم 300 (کامتل) و معمولی داریم 270 که باطریش اصل نیست منم باور نمی کردم کامتل 960 رو گارانتی کرده بود اولین بارم بود گفتم همون کامتل رو بده کامتل رو اورد پلمب شده بود اینجور خیالم راحت تره
هندزفری بلوتوس و شارژ رو می زی نداره (فکر نکنم اصلا 960 ها داشته باشه (فقط شاید سری اول که اومد قیمتش 650 تمن بود داشته بوده باشن
--------------
فقط گانگلیسی می شه کاری کرد یا آپدیت فارسی کرد می شه یکی توضیح بده
و اون فرمت مموری 8 گیگش
سلامنقل قول:
مشکل نوشتن و دیدن فارسی که نداره پس منظور شما منو فارسیه
صفحه قبل پست 1143 رو یه نگاه بنداز با pc suite میتونی فارسی نصب کنی
با آپدیت هم میشه البته با آپدیت همه زبانها اضافه میشن
راجب فرمت کردن هم من این مشکل رو هیجچ وقت نداشتم
شما برو تاسک منیجر همه برنامه های در حال اجرا رو ببند مخصوصا والکمن بعد امتحان کن شاید مشکل حل بشه.
فعلا راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه
بابت راهنمایتون خیلی ممنون
--------------
Farsi_CXC162146_R6G04 رو دانلود کنم بریزم توی گوشی اینستال کنم توی قسمت زبان فارسی اضافه می شه؟
سلام
ببخشید می خواستم بدونم راسته که میگن دوربینه w960 یه ضعفه براش؟
مرسی
نه خیر حتما باید با برنامه مخصوص این کار نصبش کنی
pc suite رو نصب کن و اینستال لانجیج رو بزن و ادامه بده تا کامل نصب بشه
توی پیام خصوصی توضیح دادم