اگر واقعا نظرت اینه که نسخه 3 جالب نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا شما دویل می کرای بازی نکن جدی میگمنقل قول:
نسخه 3 که زیاد جالب نبود.ارزش داره بریم 4 رو بگیریم؟روی سری 6 جی فورس نصب میشه؟
Printable View
اگر واقعا نظرت اینه که نسخه 3 جالب نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا شما دویل می کرای بازی نکن جدی میگمنقل قول:
نسخه 3 که زیاد جالب نبود.ارزش داره بریم 4 رو بگیریم؟روی سری 6 جی فورس نصب میشه؟
:35:نه بابا این هم یه نظر ولی نخسه 4 این بازی خیلی خیلی قشنگ از نظر گرافیک وداستان و کاراکتر ها عالی شده پس بگیر:10::46::20:نقل قول:
كجا فقط انگشت شست درگيره؟نقل قول:
منی که با کیبورد بازی می کنم سه تا از انگشتام روی کلید های Ijkln می چرخه
مطمئنا" کنترل بهتری دارم تا اونی که فقط انگشت شصتش درگیره!
اشاره راست : R1 براي حالت yamato
وسطي چپ : L2 براي منوي اصلي
اشاره چپ: L1 براي هدف گيري اسلحه
به اضافه دو تا شست راست و چپ ! شد 5 تا الان 2 تا كم آوردي
تسلط با گيم پد بيشتره خيلي
دوستان اگه رو 8500 و 2 گیگ رم میتونم بازی کنم پس برم بگیرمش .
با سلام
بچه ها من رسیدم به قسمت 10 یا 11 بازی بودش این دختره که کنار دانته ایستاد اونم بعد از شکست خوردن نرو توسط دانته کیه؟؟؟.
اون گابريل بود اسمش يا يك همچين چيزي!:31:نقل قول:
همون زنه كه موهاي سفيدي داشت و توي مرحله ي 4 يا 3 بود كه نرو براي اولين بار ديدش:46:
راحت ميتونيد بازي كنيد. :46:نقل قول:
دوستان اگه رو 8500 و 2 گیگ رم میتونم بازی کنم پس برم بگیرمش
برای کمبو ها منظورمه نابغهنقل قول:
كجا فقط انگشت شست درگيره؟
اشاره راست : R1 براي حالت yamato
وسطي چپ : L2 براي منوي اصلي
اشاره چپ: L1 براي هدف گيري اسلحه
به اضافه دو تا شست راست و چپ ! شد 5 تا الان 2 تا كم آوردي
تسلط با گيم پد بيشتره خيلي
و اگر نه برای کیبورد هم :
از شصت برای فشار دادن اسپیس بار و هدف گیری استفاده می شه
برای منو هم esc و انگشت اشاره
مجموع انگشتان در گیر در کیبورد:=7
سه تا انگشت روی wad و s
دو تا روی jl
انگشت وسط کنترل روی i و k و p
+شصت که برای هدف گیریه
تازه وقتی بخوای استایل های دانته رو جلدی عوض کنی چی؟ کلید 1234 نداری که
حیف که نمی شه انلاین بازی کرد
اگه می شد یکی از شاخ تریت بازیکن های دسته دار رو شکست ضخیمی می دادم
اون دختره رو می گی؟نقل قول:
با سلام
بچه ها من رسیدم به قسمت 10 یا 11 بازی بودش این دختره که کنار دانته ایستاد اونم بعد از شکست خوردن نرو توسط دانته کیه؟؟؟.
اسمش تریش
تو دویل می کرای یک بود
از طرف مونداس واسه اغفال دانته اومد
دانته به عنوان یه پیشنهاد ساده کاری سفارش اون دختره ررو قبول کرد و رفت با مونداس مبارزه کنه که گیر افتاد
بعدش دختره پشیمون شد با خودش گفت شوهر از این بهتر گیر(:27:) نمیاد و ادامه ماجرا:31:
ولي تريشو توي اول مرحله ي 13 نشون داد!:31: البته خيلي شبيه lady توي شماره ي 3 بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشون گفتن مرحله ي 10 يا 11 ( همون آخر 10)
اونجا جاییه که دانته با نرو مبارزه دوم رو انجام می دهنقل قول:
ولي تريشو توي اول مرحله ي 13 نشون داد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعد مبارزه اون گابریله استتارو می زنه کنار ما تو کف تغییر چهره موندیم
نابغه, اون درجه سختیهنقل قول:
راستي human با devil كه اولش بايد انتخاب كنيم چه فرقي ميكنه؟
من كه خودم اوليه رو زدم
گابريل هم اهريمنيه نه؟نقل قول:
من كه خودم اوليه رو زدم:31:
خيله خب همه ي كيبوردتو ليست كردي!!!نقل قول:
برای کمبو ها منظورمه نابغه
و اگر نه برای کیبورد هم :
از شصت برای فشار دادن اسپیس بار و هدف گیری استفاده می شه
برای منو هم esc و انگشت اشاره
مجموع انگشتان در گیر در کیبورد:=7
سه تا انگشت روی wad و s
دو تا روی jl
انگشت وسط کنترل روی i و k و p
+شصت که برای هدف گیریه
تازه وقتی بخوای استایل های دانته رو جلدی عوض کنی چی؟ کلید 1234 نداری که
در هر حال گيم پد بهتره اصلا بازي با كيبورد كيف نداره حالا هي تو كليدهاي كيبوردتو رديف كن!!!
بعدشم اون شسته نه شصت نابغه!!!
هه هه خوابشو ببيني با يه كيبورد عمرا بتوني كار گيم پد رو بكني گيم پد هرچي كمبود داشته باشه سرعت عكس العمل رو بيشتر مي كنه!نقل قول:
حیف که نمی شه انلاین بازی کرد
اگه می شد یکی از شاخ تریت بازیکن های دسته دار رو شکست ضخیمی می دادم
اون نابغه جواب سوالتو بالاي سرت داده!!! :دينقل قول:
من كه خودم اوليه رو زدم
من دومي رو زدم كلا به غلط كردن افتادم!!!
بعدشم آره تريش خيلي شبيه ليدي بود ولي تريش كه مرد توي قسمت اول !!! يعني چي خب!!!
نقل قول:من با شما كاري ندارمنقل قول:
شايد يكي بگه ماست سياهه
خوب اره معلومهنقل قول:
همه ميدونند كه گيم پد بهترهنقل قول:
با گيم پد ميتوني بري 2 متر دورتر از مونيتور و گيمو بازي كني و چشات هم اذيت نميشند
در حالي كه با كيبورد بايد بري تو مونيتور ...
همچنين بعضي كارها را با گيم پد ميشه راحت تر انجام داد مثلا در اويل وقتي كراوزر ميخواست با چاقو بزنه دكمه ها را كه ميداد اون موقع مشخصا گيم پد بهتر از كيبورد عمل ميكنه ...
راستي يه سوال
در Powe Up كدومشو انتخاب كنم بهترينه ؟
ظاهرا ميشه اونايي را كه انتخاب كرده ايم بعدا كنسل كنيم و پولمون دوباره ميره بالا
يه گزينه هم داريم كه اتوماتيك انتخاب ميكنه
كلا يه سري توضيحاتي كلي راجب اين Pwer Up به من بدين
در ضمن من تا مرحله 8 اصلا نسوختم فقط تو رئيسش سوختم اونم بخاطر استفاده نكردن از پاور اپ بود
درجه سختي را هم فكر كنم اولي انتخاب كردم
كلا در اين حالت بازي به نظر ميرسه كه كمي راحته
اون عینکی هست اون همون دخترست که تو شماره 3 بودنقل قول:
ولي تريشو توي اول مرحله ي 13 نشون داد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خيلي شبيه lady توي شماره ي 3 بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما جناب اینی که گفتی تریش پس حتما بازی نکردی همشونو خودمونیم تریش تو قسمت اول مردنقل قول:
اون دختره رو می گی؟
اسمش تریش
تو دویل می کرای یک بود
از طرف مونداس واسه اغفال دانته اومد
دانته به عنوان یه پیشنهاد ساده کاری سفارش اون دختره ررو قبول کرد و رفت با مونداس مبارزه کنه که گیر افتاد
بعدش دختره پشیمون شد با خودش گفت شوهر از این بهتر گیر( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نمیاد و ادامه ماجرا
من نمیدونم شما میای تایپیک لا اقل قصه رو بخون :دی
کمکت میکنم بخونی
چقد دراماتیکم نوشته این محمد اشکام شره شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موندوس به خاطر نافرماني ترش از او خشمگين مي شود و او را مي کشد واز مهلکه ميگريزد.
در يک صحنه ي دراماتيک ترش در اخرين لحظات حيات اهريمني اش از دانته مي خواهد که او را ببخشد ودر حالتي که اشک از چشمانش جاري مي شود از شيطان بودن خودش اظهار تنفر مي کند.
من نمیدونم چرا ایشون میخواد بگه کیبورد راحت تره من موندم خدایی الان عین آب خوردن کمبو هاشو میزنم با جویستیک بیا ببین
به هر کی بگی میخنده 15 تا کلید تو کمتر از 20 سانت جوری که همه انگشتات روشه با یه کیبورد نیم متری
اصلا قابل مقایسه هست جون من :دی
کم آوردی سوت بزننقل قول:
خيله خب همه ي كيبوردتو ليست كردي!!!
در هر حال گيم پد بهتره اصلا بازي با كيبورد كيف نداره حالا هي تو كليدهاي كيبوردتو رديف كن!!!
بعدشم اون شسته نه شصت نابغه!!!
دو هزارمین پست ات مبارک بادانقل قول:
هه هه خوابشو ببيني با يه كيبورد عمرا بتوني كار گيم پد رو بكني گيم پد هرچي كمبود داشته باشه سرعت عكس العمل رو بيشتر مي كنه!
نه بابا نمرده کهنقل قول:
حالا شما جناب اینی که گفتی تریش پس حتما بازی نکردی همشونو خودمونیم تریش تو قسمت اول مرد
من نمیدونم شما میای تایپیک لا اقل قصه رو بخون :دی
کمکت میکنم بخونی
اون یکی دیگه بود که تو قسمت دوم مرد!
داستانشم تو بازینما خوندم چن سال پیش
البته:31:نقل قول:
من با شما كاري ندارم
شايد يكي بگه ماست سياهه
تایید می شود دیگهنقل قول:
سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!
منم سونیک با دسته بازی می کنم:27:چون سرعتش بالاست و جلو و عقب کیبورد زیاد راحت نیست اینجور مواقع
بابا چرا مثل بچه ها بحث الکی میکنید ؟
خب هر کسی یه جوری راحته ، یکی با کیبورد یکی با گیم پد .
حق با گرگنماست!نقل قول:
بابا چرا مثل بچه ها بحث الکی میکنید ؟
خب هر کسی یه جوری راحته ، یکی با کیبورد یکی با گیم پد .
بیخیال دیگهنقل قول:
من نمیدونم چرا ایشون میخواد بگه کیبورد راحت تره من موندم خدایی الان عین آب خوردن کمبو هاشو میزنم با جویستیک بیا ببین
به هر کی بگی میخنده 15 تا کلید تو کمتر از 20 سانت جوری که همه انگشتات روشه با یه کیبورد نیم متری
اصلا قابل مقایسه هست جون من :دی
پاور آپ های اتوماتیک همه قدرت هایی که گرفتی کنسل می کنن و اون چیزی که تو لیستشون هست بهت اضافه می کنننقل قول:
راستي يه سوال
در Powe Up كدومشو انتخاب كنم بهترينه ؟
ظاهرا ميشه اونايي را كه انتخاب كرده ايم بعدا كنسل كنيم و پولمون دوباره ميره بالا
يه گزينه هم داريم كه اتوماتيك انتخاب ميكنه
كلا يه سري توضيحاتي كلي راجب اين Pwer Up به من بدين
در ضمن من تا مرحله 8 اصلا نسوختم فقط تو رئيسش سوختم اونم بخاطر استفاده نكردن از پاور اپ بود
درجه سختي را هم فكر كنم اولي انتخاب كردم
كلا در اين حالت بازي به نظر ميرسه كه كمي راحته
فقط برا اول بازی خوبه اما بعدش باید تک تک قدرت هایی که می خوای از اول خودت خریداری کنی
با گرفتن یه قدرت قیمت بقیه اضافه می شه
با اورب نمی شه قدرت خرید! فقط با اونی که اسمش یادم رفت می شه
درجه سختی هم انتخابی نیست
به این صورته که مثلا با هیومن تا مرحله 5 رفتی با دویل هانتر تا مرحله 11
اگه با دویل هانتر تا مرحله آخر بری یه درجه سختی دیگه اضافه می شه و ادامه داره تا heaven or hell
بدم میاد از این صحنه ها (شکلک سبز!)نقل قول:
چقد دراماتیکم نوشته این محمد اشکام شره شد
مشکل اینه که بعضی ها فک می کونن فقط خودشون دسته دارننقل قول:
اقا مثل اینکه ما اشتباه کردیم همچین سوالی پرسیدیما
اقا مثل اینکه ما اشتباه کردیم همچین سوالی پرسیدیما
هه هه هه..من هم امروز بازیو گرفتم..ملت همه شونصد بار تمومش کردن من تازه گرفتمش..بگذریم..
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری رو رزولوشن بالا تنظیم نمیشه؟...دوستان کسی برنخورده به این مشکل؟
حالا اون 60 هرتزه چی هست؟ من نمی دونم! اون msaa رو هم نمی دونم یکی برسونه!نقل قول:
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری رو رزولوشن بالا تنظیم نمیشه؟...دوستان کسی برنخورده به این مشکل؟
همون هرتز مانیتور هستش دیگه..!نقل قول:
من خودم هنوز روی ویستا نصب نکردم. اون 60 Hz حالت رفرش مانیتور هست.MSAA هم یک نوع تکنیک از AntiAliasing که Multi Sample AntiAliasing میشه . این تکنیک یکی ار کارامد ترین تکنیک هاست چون Banwith کمتری اشغال میکنه و بهتر از FSAA یا Fullscreen AntiAliasing هست.نقل قول:
هرتز بیشتر تو بازی چه تاثیری داره؟نقل قول:
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری
یعنی چی نمرده بابا تریش همون قسمت اول مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای قسمت دوم بحث نمیکنم چون خیلی ضایع بود تا نصفه های بازی به عشقنقل قول:
نه بابا نمرده که
اون یکی دیگه بود که تو قسمت دوم مرد!
داستانشم تو بازینما خوندم چن سال پیش
شماره یک رفتم دیدم حالم بهم میخوره ول کردم ولی مطمئنم تریش تو شماره 1 مرد اصلا احساسی ترین قسمت بازی تو یک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:ترینر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ترینر کجا بود عزیزان؟
خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!
به خوبی اجرا میشه.نقل قول:
در مورد گیم پد کاش میتونستم فیلم بازیمو بفرستم و اون کمبوهایی که اجرا میکنم رو میدید!اون وقت به قدرت گیم پد اعتقاد پیدا میکردید :31: اکثرا SS و SSS می گرفتم
هرتز فقط مربوط میشه به مانیتورتون.روی LCD هیچ تاثیری نداره ولی روی CRT هرچی بیشتر باشه بهتره.نقل قول:
اگه توضیح علمیش رو بخوای 60 هرتز یعنی یک صفحه 60 بار در ثانیه رو مانیتور رفرش میشه.
عزیز من حدس زدم !نقل قول:
ترینر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترینر کجا بود عزیزان؟
خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!
بعدشم من خودم روی Legendary نتونستم مرحله ی 11 رو رد کنم .
دقیقا 4 ساعت و نیم پاش بودم ولی هرکاری کردم نشد .
بعدشم شما که DMC باز هستی DMC 1 رو بازی کردی ؟!!!!
ولي توي قسمت شخصيت ها تريش هست ( همون زنه كه موهاي بور و بلند داره )نقل قول:
البته من فكر كردم اون گلوريا هست كه تقيير شكل داده ولي وقتي بازي رو تموم كردم رفتم توي قسمت شخصيت ها تريش رو ديدم!!
توي توضيحات شخصيتش نوشته بود كه براي دانته كار ميكنه ولي من فكر ميكردم توي قسمت اول مرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما روی ویستا نصب کن ..لذت بازی روی وستا با xp زمین تا اسمونه...گرافیک بازی رو روی ویستا میشه کاملا حس کرد..:46:نقل قول:
اره حسین جون من هم با گیم پد بازی میکنم و معتقدم dmc بدون گیم پد یعنی هیچ !..اتفاقا روی lcd هم تاثیر داره ولی نه به اون اندازه crt...:12:نقل قول:
اصلا الان ترینرش تو اینترنت نیست نگرد دوما من برای اینکه پول و اربای قرمزشو نشون بچه ها بدم عکسو گرفتم سوما یه کلک مرغابی بهش زدم کارم راه افتاد تو ترینرشم کاری به هیچی نداریم فقط این دوتا زیاد باشن و تکنیکاشو بخرم برام کافیهنقل قول:
عزیز من حدس زدم !
بعدشم من خودم روی Legendary نتونستم مرحله ی 11 رو رد کنم .
دقیقا 4 ساعت و نیم پاش بودم ولی هرکاری کردم نشد .
بعدشم شما که DMC باز هستی DMC 1 رو بازی کردی ؟!!!!
نمیدونی چه حالی میده اون درجه ضرباتش هست دست راست بالای مونیتو نشون میده من یه جوری میزنم S هم پر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره قربونش هرجایی مشکل داشتی بگو البته اونو تو پی سی بازی کردم
من حوصله ندارم وایسم پولش زیاد شه یکی یکی تکنیکاشو بخرم پولشو با اربهای قرمز رو زیاد کردم همه تکنیکاشو خریدم الان دارم حال میکنمنقل قول:
نمیدونم شاید این یه تریش دیگست گیج شدم شما دااستان بازی رو هم بخونی متوجه میشی که مرده منم که خودم یکشو بازی کردم و آخرشم مردنقل قول:
ولي توي قسمت شخصيت ها تريش هست ( همون زنه كه موهاي بور و بلند داره )
حالا موندم گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز وقت نکردم با Legendary برم ولی با این آیتم ها که دارم نباید کار سختی رو پیش رو داشته باشم(چه لفظ قلم :31:)نقل قول:
حدود 7-8 بار رفتم.یادش به خیر اون گربه ها...همونها که سیخ هم میزدن. بد جور از مبارزه باهاشون میترسیدم!
کاش توی شماره 3 و 4 هم اونا رو میاوردن
DMC2 هم 2-3بار بیشتر بازی نکردم.اصلا حال نداد.همونطور که قبلا هم گفتم و گفته شده یک شکست بزرگ بود در مقابل ابر بازی DMC
راستی شما همون سروش (ORACLE)خودمون نیستی؟
رو ویستا چندان فرفی نداره ها!یکمی شفافیت بیشتر میشه.:20:نقل قول:
تا جایی که اطلاعاتم اجازه میده به نظرم روی LCD هرتز تاثیری نداره.چه توی ویندوز چه تو بازی.
خوب اینم یه حرفیه!من که به هیچ وجه با ترینر حال نمیکنم.به نظرم لذت بازی رو به صفر میرسونه .خصوصا توی این جور بازی ها که بکب از هدفهاش گرفتن ORB بیشتره!نقل قول:
Lcd اینا که تاثیری نداره آنچنان
سیستمه صدا هست که تاثیر داره
راستی این ورژن برای پی سیش هم مسنکه بچه ها میگفتن اومده درسته؟
چند تا دی وی دیه؟
80 درصد بچه ها که اینجا پست میدن از جمله خودم داریم رو PC بازی میکنیم دیگه.:46:نقل قول:
2 تا DVD
من اربارم جمع میکنم چون جمع نکنی درجه S نمیگیری حرف منو متوجه نشدین من دوست دارم از اول بازی همه تکنیکاشو بزنمنقل قول:
خوب اینم یه حرفیه!من که به هیچ وجه با ترینر حال نمیکنم.به نظرم لذت بازی رو به صفر میرسونه .خصوصا توی این جور بازی ها که بکب از هدفهاش گرفتن Orb بیشتره!
خودتم میدونی چه حالی میده وقتی ضربات رو پشت سر هم میزنه خودش داد میزنه کریزی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو 120 درصد روندش کن :دینقل قول:
80 درصد بچه ها که اینجا پست میدن از جمله خودم داریم رو PC بازی میکنیم دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درخواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان نظر سنجی که در بالا مشاهده میکنید به تاپیک اضافه شد...
من یه چندتایی سوال داشتم:
اول اینکه 11 secret mission کجاست؟
دوم اینکه 3 secret mission رو چه جوری رد کنم؟
style دانته رو چه جوری عوض کنم؟ اخه از وقتی یاموتو رو گرفتم هیچ رقمه استیلش تغییر نمی کنه.
این نوارای باریک(که به خط خون دانته اضافه شده که یکیش صورتیه و اون یکیشم زرده) چیو نشون میدن؟
قبول نداری برو تو تصاویر گوگل سرچ بزن DMC4 + Trishنقل قول:
یعنی چی نمرده بابا تریش همون قسمت اول مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای قسمت دوم بحث نمیکنم چون خیلی ضایع بود تا نصفه های بازی به عشق
شماره یک رفتم دیدم حالم بهم میخوره ول کردم ولی مطمئنم تریش تو شماره 1 مرد اصلا احساسی ترین قسمت بازی تو یک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرو استایل مستایل ندارهنقل قول:
style دانته رو چه جوری عوض کنم؟ اخه از وقتی یاموتو رو گرفتم هیچ رقمه استیلش تغییر نمی کنه.
برای تغییر استایل های دانته هم از کلید های 1234 استفاده کن!
مثل اینکه فقط من به دانته رای دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط Vergil.ولی چون نیست Nero.