باشه راهنمایی کوچولو اینه که خودتو خسته نکن چون باید خیلی مخو راه بندازی سرت درد می گیره :27::27:نقل قول:
Printable View
باشه راهنمایی کوچولو اینه که خودتو خسته نکن چون باید خیلی مخو راه بندازی سرت درد می گیره :27::27:نقل قول:
من 4 ساله دنبال راه حله این مسئله بودم ولی نتونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک راهنمایی درست و حسابی بکنین ما بریم پی کارمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسی از کمکت تودی
حالا میرم میگیرمش
راستی همه ی سیمز ها رو داره دیگه؟
ebay game setis
نقل قول:
من که نفهمیدم چیو میگین
میشه توضیح بدی پگاه چی میخواد و تو نمیدی
بله داره :27:نقل قول:
ولی من همه ی سیمزام از یک شرکت نیست مثلا یکی از ایزی ستاپه و...:46:
ولی این مارکی که بهت گفتم هم خوبه و همه جور بازی هم داره ولی ایزی ستاپ خوب نیست بعضی هاش:41:
چون بعضی از بازی های ایزی ستاپ خرابه:19:
خوب ببین این عکس رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام بدونم باید چه جوری یکی از افراد خانواده رو دستگیر کنم:27:
نقل قول:
اسشتباه نکن اگر پلیس هم باشی می تونی یک راهنایی هم می کنم پلیس به طور خودکار یک دفعه سرو کلش پیدا میشه :18::27::21:
عزیز نمی شه اگر بگم می فهمی خیلی راحته فقط باید یونیور سیتی را داشته باشی خوبه :27::rambo::exclamati:wac:نقل قول:
نقل قول:
اشتباه نکن اگر پلیس هم باشی نمی تونی . یک راهنایی هم می کنم پلیس به طور خودکار یک دفعه سرو کلش پیدا میشه :18::27::21:
تازه نمی تونی در بری اگر بری تا قبول نکنی که کار تو بوده دستگاه پلیسی شو ددر میاره و اثر انگشت را چک می کند بعد هم :39::3:
راستی خانوم معلم من یک جای تفریح برای بان ویج درست کردم نمی دونی چطوری می تونم جداش کنم براتون بفرستم خوب شده
برو روش کلیک کن بعد یک همون قسمتی که سفیده همه مشخصات رو داده از اسم و ... یک جایی هست که علامت یم موس و یک ستاره * داره بزن بعد نمیدونم کجا میره بعد میتونی برای ما بفرستی یا از عکس بگیر بزار :27:نقل قول:
بگو دیگه من 4 ساله دنبال این قضیه هستم ولی هیچ وقت نتونستم:19:
تو نگران نباش من سیمز یونیور سیتی رو هم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگو چه جوری اون کار رو بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه پا قدم من سبک بوده.تا من شروع به این بازی کردم همه ریختن تو این تاپیک!!
اره راست می گی !!!!!! ولی چشمتم شور بود ؟؟!!:27::27::21::21:(به دل نگیر)نقل قول:
خوب میگم باید خلاف کنی همین مثلا توی جوانی برو پول بساز با دستگاهش بعد یک دفعه پلیس سر و کلش پیدا می شه اون وقت توی بزرگی هم برو شغل دزدی و پیشرفت کن و دوباره یکی بخبر بساز اون وقت میاد و می گیرد وبعد از یک هفته بر می گردی ولی اگر بازم تکرار بشه تا پیر نشی بر نمی گردی و تا اون موقع گزنه ات پاک می شه البته می تونی فرار کنی ولی در اخر گیر می افتی مثلا توی دعوا برنده بشی بعد مثل اون عکسی که دیدی توی یکی از فروش گاه ها که بری یک دفعه .............نقل قول:
بیا گفتم برو حالشو ببر :27::27::27::10::10:
برو بچ سیمز باز یک پیشنهاد بعد از تمام شدن تمام درسای خانوم معلم بیاید همه اطلاعاتمونو روی هم بزاریم و همه را یک جا جمع اوری کنیم تا شاید بالاخره از تمام جزئیات این سیمز سر در بیاوریم
نخیرم از اولش هم این تاپیک همین جوری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا بحث تاپیک رو عوض نکنین:40:
راستی نگفتی چی کار باید بکنم:19::19::19::19::19::19::19::19:
ممنونم:11:نقل قول:
راست میگه مثلا من یک اطلاعاتی دارم که یکی میدونه یکی نمیدونه:27:نقل قول:
به هم درس میدیم سوال میپرسیم و...:10:
خوب خانم معلم بیا درس بده که مردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس ها رو ببینین بد نمیشه
برای دراکولا شدنه
یکم وحشت ناک نیست؟
نقل قول:
واقعا افرین چون همه ی ارزوهای این سیمز و انجام دادی بدنش رو برونزه کردی و فکر کنم حداقل با 15 نفر علامت رفیق را داری البته اگر با رمز نری اخه عمر سیمزت یکم مشکوک هست یعنی اینکار تازه به جوانی اومده و دراکولاهم شده ؟؟؟ ;):goatee:
سلام من سي دي The Sims 2 University را دانلود كردم ولي موقع نصب كرك را مي خواهد مانند سي دي هاي ديگر فايل را كه بايد كپي كنيم روي فايل اصلي تا ديگر سي دي اصلي را نخواهد پيدا نكردم كسي مي تواند بگويد كه چه طور اين مشكل را حل كنم خلاصه هروقت بازي را اجرا مي كنم سي دي اصلي را مي خواهد
خوب اینم برای کسانی که بان ویج دارن حالشو ببرید خوب شما هم بزارید خوشحال میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
حالا این چی هست؟:18:نقل قول:
راستی یعنی واقعا فکر کردی من اون رو درست کردم؟:18:
نخیر از جایی پیدا کردم چون به نظرم یکم مشکوک میومد گفتم بزارم اینجا نظر شماها چیه:31:
اگر بان ویج داری دانلود کن کار خودم هست نه مال کسی دیگه :27:نقل قول:
واقعا که منو ببین که گفتم کار خودته :13:
بازم دم خودم گرم (و خانوم معلم ) حداقل کارم مال خودمه :21::21::21:
یکم تمرین کن به قول خودت داری 4 سال بازی سیمز می کنی اون وقت از خودت کار ارئه ندادی افت داره
حالا اینو گفتم ولی حمله نکن به کار درست کردن اروم اروم شروع کن خوب از الان وقت گرفتم
1.2.3.خوب شمارش بسه چون میشم خسته:whistle: :25::rambo:
شعر خودم بود الان گفتم حالشو ببرید
بچه ها میشه یه رمز برای mood بذارید.اینطوری اصلا نمیشه بازی کرد.
راستی لطفا یه crack بگذارید تا بتونم خونه بسازم.
کسی اینجا سری کامل سیمز رو رو DVD نمیفروشه؟
یکی پیداشه بگه چطوریه این یونیور سیتی من نصبش کردم اون وقت وسایل جدید رو نشون نمی ده
شکلش نیست و وقتی می خرمش پول کم میشه ولی وسیله ای نمی زاره
برو اينجا كركش رو بگير :نقل قول:
كارت گرافيكت رو با سيستم خودت رو بگو چون من تا حالا چنين مشكلي نديدم براي منم يه بار اينطوري شده بود اما وسيله رو نشون ميداد فقط توي قسمت وسايل عكس نداشت :10:نقل قول:
چرا گفتي؟ :18:نقل قول:
ميزاشتي يكم مخشو به كار بگيره از آكبندي در بياد!!!!!:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه بهش نگي!!!!! :31::31::31:(پگاه جان شما به دل نگيريا شوخي بود!!!)
خيلي متاسفم چون من بان ويج رو داشتم اما الآن ندارم فكرشو بكنيد من دوباره بايد 8 تا پارتشو دانلود كنم چون نريختمش روي CD :37::37::37::37::37::37:نقل قول:
ميشه كه :27:نقل قول:
اگه بري دانشگاه راحت 20 تا دوستو پيدا ميكني :8:من انقدر براي سيمزام دوست جمع ميكنم كه تلفونشون هميشه در حال زنگ خوردنه!!:31:
خانم معلم بد:37:نقل قول:
دیگه دوستت ندارم
دیگه دوستت ندارم
دیگه دوستت ندارم نه ندارم
:37: :37: :37: :37:
(اینم شوخی بود:11:)
ناسی گریه نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دوباره دانلود کن تا دیگه یادت باشه روی سی دی بزنی باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگ میشی یادت میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین تور دیگه اعصاب برام نمیمونه تلفن رو جواب نمیدم:27:نقل قول:
بهترین روش برای مهار کردن دوست:27::21:
خانم معلم اجازه:11:
کی ادامه درس رو میدین؟:19:
مردم از بیکاری:19::19::19::19::19::19:
تا تكليفاتو انجام ندي درس نميدم كو مشقات؟:21:نقل قول:
بابا یکی نیست رمز mood به من بده.از بس رفتم توالت و حموم خسته شدم.
دقيقا درست گفتي اما غلط املايي داري!!!:21:نقل قول:
تور=طور :31:
اون چه طرز نوشتنه! ديكته صفر! حالا ببينم نمره ي پكيج سازيت چطوره!:13:
رمز پر كردن خواسته هاشون رو منظورته؟:20: يا چيز ديگه اي ميخواي!نقل قول:
نه،خواسته هاشونو دوست دارم خودم انجام بدم.منظورم رمزی که مربوط میشه به توالت رفتن،غذا خوردن،حمام کردن و ....
چطوری میشه دائم سرحال باشن؟
حالا اگه برای wants و fears هم رمز داره بدید لطفا.
راستی این وسایل چی هستن که وقتی یه خواستشونو انجام میدی بهت میده.باید به عنوان وسایل عادی ازش استفاده کرد یا کارایی دیگه ای هم داره؟
خوب براي آرزوهاشون كه رمزي نيست تا انجايي كه من ميدونم اما اگه ميخواي غذا خوردن و .... رو پر كني بزن:نقل قول:
maxmotives
:10:
نقل قول:
ولی من دانشگاه ندارم و تازه خریدم یعنی دیگه سیمزام کامل شد و از این به بعد شاید منم دوستام زیاد بشن :31::46: