با سلام
یه سوال مهم داشتم .
می خواستم بدونم راهی هست که بدونم توی اسلاید هایی که ساخته شده از چه فونت هایی استفاده شده .
چون صفحاتش زیاده نمی شه تیکه تیکه چک کرد .
Printable View
با سلام
یه سوال مهم داشتم .
می خواستم بدونم راهی هست که بدونم توی اسلاید هایی که ساخته شده از چه فونت هایی استفاده شده .
چون صفحاتش زیاده نمی شه تیکه تیکه چک کرد .
من برام انیمیشن های اسلاید ها(یعنی خود اسلاید با یه جلوه ظاهر میشه) اجرا نمیشه آفیسمم 2013 هست جدیدا ویندوزمو عوض کردم تا قبل از اون درست بود ولی حالا نه
موقع ذخیره کردن اسلایدشو، از منوی کشویی Save As Type گزینه ی Powerpoint Show رو انتخاب کنید... که البته کاربر میتونه با تغییر پسوند از ppsx به pptx راحت باز کنه فایل اصلی رو :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم نویسنده اسلاید معمولا از استایل خاصی استفاده کنن... و هر چی خواستن استفاده میکنن. بنابراین فکر نمیکنم چنین قابلیتی باشه.نقل قول:
انیمیشن اسلاید منظورت همون Transition هست؟ هیچ انیمیشنی اجرا نمیشه یا فقط اون Transition ها.نقل قول:
با توجه به اینکه ویندوز رو تازه نصب کردید، شاید درایور گرافیک رو نصب نکرده باشید...
قبلا هم ویندوز همین نسخه بوده و آفیس هم همین نسخه؟ مثلا اگر قبلا ویندوز 7 و آفیس 2013 داشتید، الان هم همونه؟
من ویندوز 8.1 و آفیس 2013 نصب هست، مشکلی نیست...
سلام
ببین مشکل من اینه که اسلاید هایی که اماده می کنم باید روی سیستم های مختلفی اجرا کنم و چون اون سیستم ها همیشه یکی دو تا فونت کم دارن . نوشته های من به هم میریزن .
توی اینترنت سرچ کردم . یه راه حلی برام پیدا شد . که توی آپشن پاورپوینت تیک ذخیره فونت پاور پوینت را بزنم تا مشکلم حل شه .
ولی یه مشکل دیگه پیدا شد . اونم این که موقع ذخیره با پیغام خطاهایی مثل پیغام های زیر روبه رو میشم که می گه نمی تونم فلان فونت را کپی کنم .
عکس اول
عکس دوم
سلام
یه سوال دیگه هم داشتم .
راهی هست که فایل های ppsx رو بدون این که هیچ برنامه ای مثل افیس و ... نصب کنیم . اجرا کرد
البته یه آموزش پیدا کردم که فایل پاورپوینت رو از طریق گزینه Export و انتخاب Package presentation for CD این کار رو می کرد . ولی مشکل اون این بود که فایل pptx می سازه . وقتی پسوند رو عوض کردم و تبدیل به ppsx کردم دیگه اجرا نمی شد .
فونت های عربی معمولا این مشکل رو دارند. اکثرا هم بخاطر کپی رایت هست.نقل قول:
از فونتهای دیگه استفاده کنید.
میتونید رمز بذارید روی فایل که فقط بشه دیدش و نشه دستکاریش کرد.نقل قول:
در مورد فونت مشکل اینه که من الان نمی دونم این پیغام مال کدوم فونت هست که بخوام تغییرش بدم . هرچه هم چک کردم اصلا این فونت ها رو استفاده نکرده بودم .نقل قول:
درباره مورد دوم هم می خواستم ببینم اگه راهی باشه که همین اسلاید ها را بدون نیاز به نصب برنامه آفیس نمایش داد خیلی عالیه . در اصل نمی خوام کانورت کنم . تو خود برنامه استخراج به این صورت داریم ؟
در مورد اول فکر کنم بهترین کار کپی کل اسلاید ها در یک پاورپوینت جدید باشه.نقل قول:
در مورد دوم هم در صورت عدم وجود آفیس باید Powerpoint Viewer رو نصب کنید.
سلام
چطوری میشه وقتی پاورپوینت رو به یک pdf لینک میکنیم اون قسمت از متن pdf پررنگ تر یا underline بشه؟
منظورتون چیه؟ لینک میکنیم یعنی Hyperlink؟نقل قول:
هایپرلینک اتوماتیک آندریلاین میذاره و به رنگ آبی درمیاره.
سلام. یه فایل پاورپوینت بود که ویرایش کردیمش نمیدونم مشکلش چیه که شماره صفحه اش عدد نیست یه جور حرفه انگلیسیه! بیشتر شبیه به 6 نوشته و شبیه به b ! فونتشو تغییر میدم بازم مثل قبله! نمیدونم چی ثبت کردن توش! دی
مجبور شدم پاکش کنم شماره صفحاتشو دوباره از پاور پوینت دیگه بگیرم. آمادشو. ولی جالبی پاور پوینت اینجاس که پیست کنی بری اسلاید بعدی شماره با اسلاید تغییر میکنه! :دی
خیلی کیف کردم با این تیکه پاور خخخخخخخ
شماره صفحه با همون Insert > Slide Number زدی؟نقل قول:
از همون بخش یه بار غیرفعال کن Slide Number رو و Apply to all بزن، بعد دوباره فعال کن و Apply to all بزن ببین چی میشه...
فک کنم همه اینکارارو قبلا انجامیدم ولی نشد! :دنقل قول:
اگه راهی نداری ولش چون دگ لازم نیس.
1. دوستان میخوام یک shape در پاورپوینت وارد کنم به طوری که توی همه اسلایدها همزمان بیاد. چکار کنم ؟
2. شماره اسلایدها رو چجوری فارسی کنم ؟ فونت های B رو هم میذارم باز انگلیسیه !!
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام. تمام این کارا از طریق Slide Master امکان پذیره.
جواب سوال اول:
1. به تب View برین و در اونجا گزینه Slide Master رو کلیک کنین.
2. در ستون سمت راست اسلاید اول رو انتخاب کنین (در حالت پیشفرض زیر مجموعه ان انتخاب میشه).
3. حال اگر در این اسلاید شکل یا متنی قرار بدین در همه اسلایدها تکرار خواهد شد.
4. در پایان در تب Slide Master بر روی Close Master View کلیک کنین.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب سوال دوم:
در همان پنجره اول Slide Master در سمت راست پایین، علامت (#) قرار دارد که نشان دهنده مکان شماره Slideها است.
1. بر روی باکس آن کلیک کنین.
2.در قسمت پایین در نوار PowerPoint اگر زیان Persian نبود، بر روی آن کلیک کنین و Persian را Deafault کنین.
3. اکنون یک فونت فارسی مانند B Nazanin انتخاب کنید.
4. در پایان در تب Slide Master بر روی Close Master View کلیک کنین.
لازم به ذکر هست که تمام این کارها توسط من تست شده است.
موفق باشید
مفید بود مرسی
دوستان وقتی اسلاید شو می کنم دو طرف اسلایدام دو تا حاشیه ی سیاه هست، چیکار کنم که نباشه؟ قبلا نبود
عريض بودن صفحه مانيتور شما علت اين مشکل استنقل قول:
اسلايدهاي شما بر اساس 4ب3 است ولي مانيتور 16به 9
مي تونيد اسلايدها ر هم به صورت وايد تنظيم کنيد
فکر نمي کنم راهي باشه مگر در موقع ذخيره فايل به صورتي ذخيره باشد که فونتها همراه فايل پيوست شده باشدنقل قول:
اسلايدهايي که با فونتهاي لاتين مثل آريال و تايمز نوشته شده باشند در سيستمي که در آمفي تئاتر است، حرف d به جاي space (آفيس 2010 و ويندوز 7) نمايش داده مي شود. البته با تغيير فونت به فونتهاي فارسي مشکل برطرف مي شه مي خواستم علتش را کسي مي دونه. نمونه بهdنامdخدا
ممنون که راهنمایی کردین اما میگم قبلا با همین نسبت 4به3 مشکلی نداشتم. فکر کردم شاید جایی تنظیماتشو بهم زدم که دیگه با این نسبت این مشکلو دارم ...نقل قول:
سلام . سه سوال دارم.
1- عکس GIF رو میشه در اسلاید ها قرار داد و نشون میده عکس های متحرک رو ؟
--------------
2-این رو چطور میشه در POWER POINT نوشت ؟
+-20 درجه
مثبت منفی روی هم باشه . درجه هم بصورت صفر روی 20 باشه.
---------------
3-چطور میشه یک نوشته ای نوشت و لینک دارش کرد و بعد از اینکه روش کلیک میشه به صفحه ی دیگه ای بره و اونجا توضیحات تکمیلی در مورد اون نوشته رو بزاریم؟
سلامنقل قول:
1- بله عکس متحرک در پاور پوینت متحرک نشون داده میشه با فرمت GIF
2- شما ابتدا مطابق عکس از منوی insert بخش symbolرو بزنید و بین موارد میبینید که گزینه به اضافه منها به صورتی که میخواید موجودهبعد عدد20 رو تایپ کنید و بعدش حرف o انگلیسی رو به صورت معمول و حرف C رو با روشن بودن کلید caps lock کیبورد
در انتها هم مطابق عکس اون حرف o رو مارک کنید و از بخش home و فونت از پنجره ای که باز میشه superscript
از برنامه (+افزونه) MathType میتونی استفاده کنی ... حتما امتحانش کننقل قول:
مرسی.
برای مورد 3 چیزی نمیدونید یا سوالم رو متوجه نشدید.
تو بعضی POWERPOINT ها دیدم که یک کلمه ای که نیاز به توضیح بیشتر داره رو هایپرلینک میکنن و روش که کلیک میکنی در یک اسلاید جدید مطالبی در مورد اون کلمه در اون اسلاید میزارن .
سلام چرا متوجه شده بودم ولی اون جوابا رو خودم میدونستم بهتون گفتم اینو خودمم نمیدونستم:n06:نقل قول:
الان سرچ زدم یافتم خیلی آسونه
شما کلمه مد نظرتون رو انتخاب کنید مارک کنید بعد راست کلیک که میبنید مطابق شکل بعدش اون هایپرلینک رو بزنید
حالا در پنجره ای که باز میشه از منوی سمت چپ گزینه دوم رو انتخاب کنید یعنی :place in this document
حالا همونطور که در عکس دیده میشه لیست صفحات پاورپوینتتون باز هست اون صفحه مد نظر رو که قراره با کلیک روی اون کلمه مارک شده بهش ارجاع داده بشه انتخاب کنید :n17:
سلام من میخواستم حدود50 تا کلمه انگلیسی رو در پائرپوینت بنویسم و در هر اسلاید یک کلمه(مانند دیکشنری) حالامیشه که یک جستوجوگر برای این کلمات بزارم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید:n13:
سلام
من چند تا اسلاید دارم که تو یکیشون میخوام بعد از اینکه اسلایدو توضیح دادم ی عکس بیاد اینکارو کردم و عکس با ی افکت ظاهر میشه اما میخوام همزمان کل اسلاید که الان به عنوان بک گراند عکسه تیره بشه. یه لایه ای بیاد روش. و نوشته ها کمتر دیده بشن. میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
سلام. به نظرتون بهترین روش تبدیل پاورپوینت به pdf چیه ؟ چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید یا روشی ؟
نرم افزار cutePDF writer را دانلود کنید یا اگه از کاربران آفیس 2010 به بالا هستید هنگام ذخیره کردن نوع ذخیره را پی دی اف انتخاب کنید ...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم چگونه میتوان پاورپوینتی ساخت که در آن مطالب اضافی برای خودم بذارم و فقط خودم تو کامپیوتر این مطالب رو ببینم ولی دیگران به هنگام ارائه این مطالب رو نبینند با تشکر
با سلامنقل قول:
شما تو قسمت note پایین پاور پوینت مطالبتون رو می نویسید بعد از قسمت زیر :
slide showe ---> monitors
گزینهی Use Presenter view را تیک دار کنید.
سلام
من يه فايل پاور پوينت دارم كه ميخام تعداد صفحاتش كم بشه و قابل چاپ باشه
خاستم تبديلش كنم به ورد
به دو روش رفتم جواب نداد
1- پرينت خود پاوپوينت كه بصورت 1-3-6-9 تا پيج رو تو يه برگه پرينت ميگيره كه اين بخاطر اينكه خيلي ريز و ناخوانا هست جالب در نمياد.
2- از امكان تبديل پورپويت به وورد خود آفيس استفاده كردم بازم نشد چون من كلي نمودار و شكل دارم اما اون از 150 صفحه اي كه داشتم كلا 18 صفحه رو آورد كه اونم هيچ نمودار و شكلي رو نيورد برام
حالا ميخام ببينم چه راهي پيشنهاد ميدين .؟ يا چه برنامه اي هست واسه اين كار؟
اگه صرفا هدفتون چاپ هست که اتفاقا خود آفیس امکانات خوبی برای چاپ در اختیارتون قرار می دهد، ( مثل تعداد اسلاید در صفحه، شماره اسلاید های چاپ و ... )نقل قول:
ولی فکر کنم خروچی پی در اف هم بتوانید بگیرید، اون جوری هم خیلی راحت هر نوعی بخواهید می توانید چاپ بگیرید.
نه خيلي ريز در مياد و فضا رو خيلي حدر ميدهنقل قول:
شما در نظر بگيريد مثلا تو هر پيجي يك كلمه باشه ببينيد تو تعداد پيج بالا چي ميشه
خلاصه اون دوتا راه رو رفتم به جواب نرسيدم
سلام بر دوستان عزیز
چطوری میشه وقتی که لپتاپ رو به ویدئو پروژکتور وصل میکنیم تصویر روی صفحه لپتاپ کوچیک نشه؟
ممنون عزیزان
سلام . چگونه میتوانیم افکتهای ایجاد شده روی اشیا. یک اسلاید رو وقتی که از یک اسلاید به اسلاید قبلی بر میگردیم باز هم اتوماتیک از اول استارت کنیم.. چون من هر کاری که میکنم افکتهای اشیا تنها در اولین بار که یک اسلاید به نمایش در میاد میتونم ببینم اما وقتی از اون اسلاید به اسلاید بعدی میرم ( از طریق کلیک روی یک دکمه که شخص رو به یک اسلاید مورد نظر هدایت میکنه) و بعد باز از طریق یک دکمه دیگه به اسلاید قبل باز میگردیم دیگه افکتها نمایش داده نمیشن و اسلاید به صورت کامل بدون افکت نشون داده میشه.. اگر محبت کنید و راه حلی جلو پای بنده قرار بدید متشکر میشم. درضمن میتونم یک فیلم هم از کار نشون بدم که دقیق متوجه بشید..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انم لینک فیلمی که گرفتم میتونید دانلود کنید .. ممنون
سلام . چگونه میتوانیم افکتهای ایجاد شده روی اشیا. یک اسلاید رو وقتی که از یک اسلاید به اسلاید قبلی بر میگردیم باز هم اتوماتیک از اول استارت کنیم.. چون من هر کاری که میکنم افکتهای اشیا تنها در اولین بار که یک اسلاید به نمایش در میاد میتونم ببینم اما وقتی از اون اسلاید به اسلاید بعدی میرم ( از طریق کلیک روی یک دکمه که شخص رو به یک اسلاید مورد نظر هدایت میکنه) و بعد باز از طریق یک دکمه دیگه به اسلاید قبل باز میگردیم دیگه افکتها نمایش داده نمیشن و اسلاید به صورت کامل بدون افکت نشون داده میشه.. اگر محبت کنید و راه حلی جلو پای بنده قرار بدید متشکر میشم. درضمن میتونم یک فیلم هم از کار نشون بدم که دقیق متوجه بشید..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انم لینک فیلمی که گرفتم میتونید دانلود کنید .. ممنون
سلام
از قسمت پایین فکر کنم اگر مانیتور لپتاپ رو انتخاب کنید، مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
اگر درست نشد، گزینه ی اصلی اینجاس:
اگر فعاله، غیرفعال کنید و اگر فعال نیست، فعال کنید، احتمالا مشکلتون برطرف میشه.
اونجوری که میخواید بصورت اتوماتیک نمیشه. باید بصورت دستی فایل ورد رو آماده کنید.نقل قول:
روش دوم هم چاپ مثلا 2 اسلاید در هر صفحه هست که اندازه منطقی داره.
اگر نرم افزار خاصی هست که اینکار رو انجام میده، من فعلا ازش خبر ندارم.
این مشکل قبلا وجود نداشته و فکر کنم تو 2013 اینجوری شده... دکمه های Next و Prev بجای اینکه روی اسلاید تاثیر بذارن، روی انیمیشن ها تاثیر میگذارن، من که نفهمیدم چجوری باید درستش کرد.نقل قول: