جدیدا انجمن خیلی قاطی شده
Printable View
جدیدا انجمن خیلی قاطی شده
سلام
من قصد خرید n81 دارم ولی نمیدون رم خور بخرم یا 8gig .منو در این مورد راهنمایی کنید
در ضمن کسایی که n81 دارن ازش راضی هستن؟
با n72 خیلی فرق داره؟
آره عزیز با 72 خیلی فرق داره ...
اگر 81 میخری 8 بگیر حتما ، اگرم خواستی 78 هم بد نیست ، اونم یه نگاه بکن
قیمت n81-8gig چنده؟
با گارانتی
بدون گارانتی
n81-8gig ارزش پول پرداختی رو داره؟
مزایا و معایبش رو هم لطف کنید
n81 ضعفاش ميشه گفت نداشتن دوربين خوب و gps . دوربينش 2 مگاپيكسله .
به نظر من n81 معمولي بهتره 8 گيگ ميخواي چيكار . تفاوت قيمتشون بايد 30-40 تومني باشه .
تفاوت معمولي و 8 گيگم فقط توي مموري و مثل n95 نيست .
سلام
یه آپدیت جدید واسه گوشی اومده
من امشب آپدیت میکنم فردا میگم چه تغییراتی کرده
البته واسه کد فارسی نیومده
تغییر افکت های منو (طرز وارد شدن به منو ها و فولدر ها تغییر کرده)نقل قول:
بالاتر شدن سرعت گوشی به خصوص موزیک پلیر
قویتر شدن فلاش گوشی
وارد شدن سریع به دوربین
کلاینت انگیج از پیش نصب شده (که برای نصب بازی های کرک شده باید هک کنید )
به نظر من صدای گوشی کمی بیشتر شده ( تا 20%)
استفاده از دکمه ی navi wheel در مسیج و دفترچه تلفن
اضافه شدن گزینه ی Media keys در setting گوشی به منظور فعال یا غیر فعال کردن دکمه های پلیر
و نکته ی دیگه اینکه فکر کنم صدای Hands free کمتر شده ( قبلا بیشتر بود تقريبا تا 25% - 35% كمتر شده )
منبع : Mobilestan
در كل به نظر من ارزش آپديت كردن داره
كسي تو آپديت كردن كمك خواست همين جا بگه كمكش كنم :10:
گوشی n78 خیلی بهتره n81 جدا از 8gig حافظه چیزیش به پای n78 نمیرسه...
برتری n78 فقط تو چهار تا مورد هست:[*]1-gps [*]2-دوربین (البته در مواردی که نور n81 تنظیم باشه در حد 3.2 می گیره)[*]3-فرستنده fm[*]4-نسخه سیستم عامل (3.2)نقل قول:
[*]اما n81 هم برتری داره [*]1-دکمه های بازی [*]2-صدای خفن و باکیفیت[*]3-شیک بودن [*]4-حافظه زیاد
صدای گوشی n81 8gb:86 cc
صدای گوشی n78:76.5 cc
سلام دوستان.
هنوز هم راهی نیست تا N81 هم به خوبی N95 8g فارسی رو ساپورت کنه؟
من موندم واقعا این ان 81 8 گیگ یا ان 78 یا دبلیو 960 از یه لحاظ اسم و کارایی نوکیا رو قبول دارم از یه احاظ مزیت ها من که واقعا موندم
هر کدوم از اینا یه مزیت دارهنقل قول:
اول ببین از گوشیی که می خوای بخری چی می خوای بدش انتخاب کن
مثلا من خودم از گوشیم موزیک و حافظه زیاد با یه صفحه نمایش عالی با قیمت مناسب می خواستم که شیک و خوش دست و باشه رفتم n81-8gh
گرفتم که نیازمو برطرف کرد والانم خیلی ازش راضیم .:20:
سلام دوستان به سوال من یه جواب بدید ممنون میشم :40:
دیروز داشتم با گوشی ور میرفتم 4 تا تم حدودا عوض کردم :31: بعد دوربین رو اوردم یه چند تا عکس گرفتم البته یه آهنگ داشت پخش میشد بعد قفل کرد گوشی مجبور شدم باطری رو در بیارم
یه چند دقیقه بعدش باز آهنگ گذاشتم داشتم گوشی میکردم رفتم تو گالری بعد قفل کرد و این دفعه ریست شد :13:
دلیلشو اگه میشه بگید ممنون :11:
یه احتمال هست که phone memory پر شده باشه .نقل قول:
احتمال اینکه گوشیت قاطی کرده یا که ویروسی شده یه مستر ریست با #7370#* کنی حل میشه(از اطلاعات کلی گوشیت که مهمه ولازم داری یه کپی بگیر )حل میشه
واسه منم یه مدت اینجری شده بود این کارو کردم حل شد
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
Phone memory خیلی پر شده فکر کنم حدود 4 مگ بیشتر خالی نداره حالا نمیشه یه کاری کنی که Phone memory فرمت بشه ؟
n78 در دوربین از n73me شکست خورد در صدا همینطور ساپورت n-gage که نداره صفحه کیلید n73me هم مناسبتره در ضمن هنگ هم نداره وتقی n73 تونست حریف n78 بشه پس n81 میتونه n81 ساپورت n-gage داره صدای بهتره و صفحه کیلید راحتی داره در ضمن نوع سی پی یو n81 بهتره سی پی یو n78 369mzh هست ولی از نوع معمولی و تک تراشه ای هست که هنگ رو داره تنها برتری که داره gps و سیمبین 9.3 هست ببینید سیمبین 9.1 9.2 9.3 همشون یکی هستند و ویرایش 3 هستند هر بانامه بسازند نمیگن واسه سیمبین 9.3 میگین واسه سیمبین ویرایش سوم من در روزنامه خوندم فرق مهم اینا در امنبیت هست ورژن بالاتر امنبیت بهترنقل قول:
نقل قول:
اگه برنامه هایی رو که رو phone memory پاک کنی تا حدودی فضاش خالی میشه .
ولی بیشتر مواقع دلیل پر شدن phone memory برنامه و تم هایی هست که رو گوشی نصبشون می کنیم و بعدا پاکشون می کنیم اینا یه مقدار فضای phone memory رو حتی بعد از پاک شدن اشغال می کنند.
اگه راه حل اساسی می خوای به نظر من مستر ریست گوشیه.
:10:
من مستر ریست نکردم ریست کردم با اون یکی کد :27:
حالا نمیدونم
اگه بهتر نشد یه کاریش باید بکنم :41:
حالا که مشکلی پیش نیومده
اگه دوباره مشکلی پیش اومد مستر ریستش کن خیال خودتو راحت کن.:20::27::31:نقل قول:
من گوشی زیبایی میدونمش ولی امکانات فقط حافظه داره به نظرم ...واسه همین نیاز بر طرف نمیکنه پس ارزش نزدیک 400 تا پاش دادنو نداره
انگگیج هم چیزی شاخی نیست همه جا انگیج باز شدن گوشی باین ساین بشه هک بشه ضررر داره هی میرید واسه خودتون اپدیت میکنید ساین میکنید ضررش همین نوشته هاست که هنگو و.....
هك هيچ ضرري براي هيچ گوشي نداره به شرطي كه درست انجام بشه...نقل قول:
ضمنا" بهترين گوشي براي انگيج بعد از 95 همين 81 هست...چون دكمه هاي مخصوص بازي داره...
dark _metal به نظرت یه گوشی دیگه باید چی داشته که نیازت برطرف شه ؟:41:
نکنه به gps نیاز داری.:18:
تنها چیزی که میشه ازش ایراد گرفت دوربین معمولیشه که بازم بهترین 2 تو بازاره و تو جاهای افتابی با نور مناسب در حد 3.2 ویا حتی بهتر می گیره.:31:
بیشتر کاربری این گوشی هم multimedia وn-gage که به جز کسایی که گوشی رو واسه عکاسی می خرن
واسه بقیه یه گوشی کامله.:8::5::8:
البته n96 8gig نوع معمولیش ایقدر زود شارژ خالی میکنه نمیتونی بازی کنی ولی 8گیگ دسته کمی از اون نداشت ولی بهتر بود من 81 رو اول میدونم ولی در کل گوشیهایی که n-gage ساپورت میکنند بازی کردن باهاشون راحته مثل n73me خودم خیلی بازی میکنم خصوصا فیفا 08 تازه من یک دستی بازی میکنم خیلی راحت ولی n81 من داشتم همیشه دو دستی بازی میکردم اخه کشویی بود خوب؟ بعضی از دوکمه های باید از صفحه کلید استفاده کرد زیاد پایین بود به طور کلی ولی خوب بودنقل قول:
سلام
كسي قيمت الان اين گوشي رو داره ؟؟؟
من 7 ماه پيش خريدم 450000 تومن
و يك سوال ديگه قاپ اصلي اين گوشي پيدا ميشه كه من بخرم ؟؟؟
منم 4 ماه پیش خریدم 370.000 البته بدون گارانتی .:8:نقل قول:
قیمت الانشم 410.000 تومن با گارانتی اصلی.:27:
قاب اصلیشم اگه بتونی گیر بیاری 60.70 تومنه .:13:
منم 3.5 ماه پیش گرفتم 360 تومن البته 8 گیگ الانم احتمالا 340 تومن هست 8 گیگ چون چند وقت بعدش 345 پرسیدم بود البته بدون گارانتی ها :27:
قابش که خیلی گرونه که :41:
سلام.منم 6روز كه اين گوشيو خريدم.البته 8گيگش.به نظر من گوشي فوق العاده اي هست.تنها مشكلش اينه كه اسلايدش يه كم لق مي زنه كه اونم مي شه باهاش كنار اومد.تازه همين قيافش يه نوع برتري نسبت به n95 8g.
نسبت به قاب motorola a1200 كه 100تومن هست و تازه 20تومن واسه نصبش مي گيرن كه خيلي كمتره:27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
:18: چه گروننقل قول:
خوب که A1200 نگرفتم چون قصد داشتم اینو بگیرم :27:
به شدت تایید میشه.:10:نقل قول:
البته در مورد اسلایدش که لق میزنه بعضی هاش هم نیست ولی مال من هم یه کم لق میزنه خیلی مشکلی نداره :27:
ولی اون روز از روی تختم افتاد روی کاشی یه کمی سمت راست Lcd البته نه خود Lcd رفته تو :41:
آقا من برنامه منشي تلفني نصب كردم اما فعال نميشه ... كسي مي تونه راهنمائي كنه ؟
الان چنده اقا ؟
شما میتونی برنامه رو بزاری اینجا ؟؟ برنامه رو نصب میکنم جوابشو بهت میدم البته اگه بزاری چون منشی تلفنی های زیادی هستنقل قول:
قیمت رو باید توی مشاوره خرید گوشی مطرح کنی :46:نقل قول:
معمولی : حدود 330 تومن
8 گیگ : حدود 350 تومن
آقا n81منو فارسي داره يا نه
داره روی خودش هست البته بیشتر با گارانتی ها دارن ولی اگه کلید فارسی داشته باشی ( یا عربی ) حتما منو فارسی هم داره
اقا من تا به حال نوکیا نداشتم ولی توی سونی اریکسون 7 تا گوشی عوض کردم ولی توی نوکیا اطلاعت ندارم زیاد و به این خاطر بازی های توپ که به فکر نوکیا افتادم ایا با ان 81 چند ساعت می شه ی بند بازی کرد (ایا نسخه ی 8 گیگ با معمولی فرق داره؟)
و اما یک سوال که توی چند تا از تاپیک ها دیدم می گن ان 81 شتاب سنج و چیپ گرافیکی نداره به همین خاطر اگه نوکیا بازی ان گیج این چنینی بزنه ان 81 توش می مونه!!!!!(قضیه چی؟؟؟؟)
آیا نصب بازی های ان گیج روش آسونه ؟؟؟
آیا بازی و برنامه های جاوا رو به راحتی اجرا می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی N81 گوشی خیلی خوبی هست و به نظر من اگر کسی خواست بگیره باید 8گیگ رو بگیره ! چرا ؟ چون که تفاوت قیمتشون حدودا 10-15 تومن هست :46:نقل قول:
برای بازی باهاشم که خلی توپه مخصوصا N-Gage II :8: :27:
در مورد چیپ گرافیکی و شتاب سنج هم بگم که حدود چند ماه دیگه 4-5 ماه دیگه N-Gage کیخواد بازی بزنه که با چیپ گرافیکی کار کنه و N81 توش میمونه پس این گوشی تا میشه گفت 6 ماه دیگه عمر خودشو میکنه ( البته واسه N-Gage ) ولی از بقیه نظر گوشی خوبی هست ولی البته دوربین خیلی خوبی نداره
بازی ها و برنامه های جاوا رو هم خیلی خوب اجرا نمیکنه چون سیمبین هست و قدرت اجرای جاواش مثل سونی نیست :46: