سوز صدای مجید رو هیچکس نداره هیچکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سوز صدای مجید رو هیچکس نداره هیچکس
اولین نفری که بعد از زلزله تبریز رفت اونجا مجید بود رامین چرا نمیگی اینارو ؟ چرا نمیگی تمام کنسرتاش واسه بهزیستی بوده ؟
شکستی بالمو
هر چقدر بد شدی بازم حرف رفتن نزدم
تو همش راهتو رفتی من همش راه اومدم
تا به سختیا رسیدی خودتو باختی چرا
اگه دوریم دغدغت بود دورم انداختی چرا
هرکاری کردم به چشت اصلا نیومد
ببخش عزیزم که همین ازم بر اومد
چی شد حس زلالت اون دل صادق و صاف
لا اقل دستشو ول کن جلوی من بی انصاف
من دلم قد یه دریاست طاقتم خیلی کم
نگیر دستاشو اقلا پیشم انقدر محکم
تا یکی اومد سراغت دل من رو پس زدی
به هر دری زدم که تو اروم بگیری
حالا که خوبه همه چی تو داری میری
اگر چه رفتی عزیزم با عش تازه
ولیکن این درهمیشه رو به تو بازه
یه روزی خسته می شی از پرسه و ولگردی
یا پشیمون می شی از اینکه منو ول کردی
تازه خواستم پر بگیرم که شکستی بالمو
تو که جای زانو هام نیستی بفهمی حالمو
دوستان
دوستانه بگم ؛ با این ادبیاتی که رد و بدل میشه به جاهای خوبی نمیرسیم :46:
برادر waltz :
این پست های شما عین این میمونه که بری توی تاپیک پرسپولیس به عنوان کسی که از پرسپولیس خوشش نمیاد این تیم رو بکوبی ؛ خب مطمئنا با واکنش روبرو میشی .
خیلی در مورد القاب حساس نباشید ؛ لقب ها رو مردم میسازند ، صرفنظر از اینکه "مردم" شامل چه تعداد باشند ، کسی که لقب میگیره یعنی یک پایگاه مردمی یا ساده تر بگم یک پایگاه مورد پسند عوام بدست آورده ، باز هم عوام منظور به تعداد نیست بلکه گستره ای از افراد مد نظر هست .
در مورد لقب ها من یک سوال از شما دارم : شما زنده یاد ویگن رو " سلطان جاز ایران" میدونید ؟ کامران و هومن رو "صدای نسل امروز" میدونید ؟ اندی رو " نام پرافتخار ایران در صحنه ی بین الملل " میدونید ؟ اینم مثل اون . اگه از من بپرسن سلطان غم کیه ( صرف لقب دادن ) من این لقب رو انحصارا به ابی میدم صرفا به خاطر آهنگ خاکستری اما قرار نیست همه مثل هم فکر کنند .
اگر هواداران خراطها میخوان بهش لقب سلطان غم و سلطان احساس رو بدن ایرادش چیه ؟ حالا استاد گفتن به نظرم اغراق آمیزه ولی لقب دادن خاصیت اصلی و یکی از کارهای روتین هواداران هست .
ضمن اینکه به نظر من نظر دادن نیازی به دونستن ساز و ارنج و ... نداره ؛ هرکس آزاده با هر سطح دانش ابراز نظر بکنه به شرطی که توهین یا خلاف قوانین نباشه .
تا جایی که من میدونم خراطها هیچوقت سعی نکرده خودش رو به عنوان نوازنده یا تنظیم کننده یا ... مطرح کنه ، بلکه "بیشتر" روی خوانندگی تمرکز کرده و حتی اگر به مذاق من و شما هم خوش نیاد طرفدارانی داره که البته کم هم نیستند ...
باز هم در مورد فن کلابها توضیح بدم ؛ در فن کلابها علاقه ی مفرط حرف اول رو میزنه ، شما کوچکترین نقدی بکنی واکنش غیرقابل تصوری دریافت میکنی چه برسه به اینکه تند نقد کنی . این مسئله مسئله نیست که با یک رو ز و دو روز برطرف بشه ، مدتهاست این گونه بوده و این مسئله رو نمیشه به این راحتی زدود .
رامین مرسی یابت عکس ها :40:
مرسی از دوستان همین اخلاق طرفداراشم دوست دارم . رامین رو از قدیم میشناسم تو سایت . خیلی مردی و کلا با اخلاقات حال میکنم هرچی میگن بزار بگن من میدونم چیکاره ای
1-
2-نقل قول:
3-نقل قول:
موضوع فراتر از بحث در مورد یه خواننده شد، الان داریم راجع به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " صحبت میکنیم
این خیلی خوبه، ولی بهتره این حرف ها در تاپیک مرتبط مطرح بشه تا دوستان بیشتری در بحث مشارکت کنن...
اگر کسی پست خلاف قوانین میده (توهین میکنه و یا هر تخلف دیگه ای انجام میده) دلیلی برای پاسخ دادن
شما وجود نداره، سکوت کنید و از طریق "اعلام تخلف" به مدیریت اطلاع بدید، در اولین فرصت پیگیری میشه.
با تشکر مهران...
تولدت مبارک
مردی که با تمام توهین ها ،تمام بی مهری ها به خاطر دل عاشق طرفدارانت خوندی و تا اینجا همه چی رو به جون خریدی چون تو از مهری .... چند سال با تمام تلاش برای دل شکسته خودت خوندی .... هیچوقت سعی نکردی ادای کسی رو دربیاری .... سعی نکردی با کلیپ دادن و کار کردن با شاعران معروف و آهنگسازان اسمی خودت رو مطرح کنی ..... خوب یادمه که تو کنسرت در مقابل طرفدارات گفتی به عشق دلم و شما میخونم و هیچی دیگه نمیخوام .... وقتی مدیر برنامت گفت وقتی برای مجوز رفتی ارشاد و بعد از شنیدن این که باید سبکت رو عوض کنی تا مجوز بدیم ، بدون کوچکترین حرفی بیرون اومدی ..... بزرگی تورو جایی دیدم که بعد زلزله تبریز جزو اولین نفرات بودی که اونجا رفتی ..... بزرگی تورو وقتی دیدم که 11 کنسرت رو به نفع بهزیستی برگزار کردی .... و بعد ها معلوم شد !!! بزرگی به این چیزاس نه پوسترت سر در مغازه ها ..... تو در قلب من و طرفدارات بزرگی و جاودانه ....
روزها و شب ها با آهنگات زندگی کردم، در تنهایی در عاشقانه ترین روزها .....
عاشق ترین و با احساس ترین خواننده ایران
عاشقانه دوستت دارم
تولدت مبارک رهبر دلشکسته ها
مجید خراطها
مرسی رامین همه حرفای دلم بود . تولد احساس رو تبریک میگم . من هم تا ابد عاشقشم :40:
آلبومش چی شد پس ؟
صفحه های قبل که طرفداری از دشمن مجید میکردی شما " الان منتظر آلبوم هستی ؟نقل قول:
النا مجید از طرفداران قدیمی مجید هست که نظرش در مورد آهنگ رو دوست داشت اونطوری بیان کنه که البته من هم ازش انتظار بیشتری داشتم .....
گذشته ها گذشته ......
انشالله امشب اگه بشه خبرهایی هم از آهنگ و هم از آلبوم رو خواهیم شنید ....
نقل قول:
صفحه های قبل که طرفداری از دشمن مجید میکردی شما " الان منتظر آلبوم هستی ؟
خیلی خوبه آدم جنبه ی انتقاد داشته باشه :11:نقل قول:
النا مجید از طرفداران قدیمی مجید هست که نظرش در مورد آهنگ رو دوست داشت اونطوری بیان کنه که البته من هم ازش انتظار بیشتری داشتم .....
جمعه شب منتظر یک ریمیکس باشید .....
هدیه ای از مجید خراطها ......... :40:
شاید پاییزو رد کردم با این شمعی که میسوزه
دارم دق میکنم سخته .... تازه این هفتمین روزه
یه موزیک جدید از مجید عزیز بنام "شکستی بالمو" دانلود کردم.این جدیده؟همین یدونه جدید اومده؟پس قضیه آلبوم چی شد؟
بله دوست عزیز این ترک جدیدترین کار مجید هست ..... آلبوم زمستان امسال بیرون خواهد آمد ...
گفتم یه پست بزنم تایپیک بیاد بالا
رامین جان از تاریخ دقیق انتشار آلبوم اطلاع نداری؟
مرسی عزیزم .... به خدا این روزها آلبوم های خواننده های مختلف میاد .. دلم بیشتر واسه آلبوم مجید تنگ میشه :(
آلبوم بعد آذر ماه ....
زمستان گرمی در راهه ....
رامین جان تاریخ دقیق از ریلیز آلبوم داشتی مارم بی خبر نذار.هیچی مثل مجید خراطا به دلم نمیشینه.خاطره ها دارم باهاش.حرف دل آدم رو میزنه.چندین مرتبه اشک منو درآورده بخصوص موزیک "یادم بیار"
بی شک سلطان احساس مجید خراطها
حتما عزیز هر خبری به دستم برسه فورا اطلاع میدم .... خیل آهنگ ها و موزیک های خوبی هر روز میاد و گوش میکنم و لذت میبرم .... ولی نمیدونم این چی داره که هرشب بدون آهنگاش خوابم نمیبیره ......
حالا که شب به شب رفت و، تو هم تنهایی سر کردی ...... توی تنهایی میپوسم ، نمیزارم که برگردی
چقدر دلم برات تنگ شده بود .......
کنسرت مجید خراطها ........ 19.20.21.22 آبان ماه .... تهران - میدان انقلاب - چهارراه فردوسی - سینما پیام
سانس هر شب 20 الی 22
قیمیت بلیط 30 و 50 هزار تومان
خرید بلیط از طریق شماره : 09121247220
رامین جان میدونی چه قطعاتی رو قراره اجرا کنه؟شما خودتم میخوای بری؟نقل قول:
کاش بشه بیام
من حتما میرم ..... قطعه های مسافر - بی وفا - آواره -دیگه مجبور نیستی - خدانگهدار اینارو حتما میخونه ..... بقیه هم که معلوم نیست :sq_25: اگه تونستی حتما بیا شب خاطره انگیزی میشه براتنقل قول:
جای همه دوستان خالی بود .....
امشب به دعوت مجید عزیز به همراه چند تن از دوستان به دیدار مجید خراطها عزیز رفتیم ....
نفر سمت راست من هستم :دی
صحبت های زیادی هم انجام دادیم .... از آلبوم قوی و غافلگیر کننده بعد از ماه صفر به صورت مجاز .... از راه های کثیف گرفتن مجوز ! از هماهنگی برای 10 دی و کنسرت برج میلاد برای اولین بار ..... خبرهای خوبی در راهه .....
جالی شما هم خالی بود ....
سلام
فقط با هدست گوش بدید و ....... لذت ببرید
اجرای زنده و با گیتار آهنگ حلقه از مجید خراطها اجرا شده در کنسرت 2 شنبه شب ....
[HTML]http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://onlymajidkharatha.persiangig.com/audio/HALGEH%2091-guitar.mp3[/HTML]
رامین جان متاسفانه قسمت نشد من بیام.حتی برای من sms هم اومد و همین شماره که اینجا گذاشته بودید رو تو sms زده بودن برای کنسرت.متاسفانه دی ماه هم امتحانات دانشگاهه و اصلا نمیتونم بیام
بی صبرانه منتظر آلبوم هستم که با مجوز بیرون بیاد و بریم بخریم
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و احساسی فرشاد اسکندری یکی از دوستان عزیزم به زودی با نام تورو برگردونم شعر ، آهنگ ، تنظیم : مجید خراطها یاد روزایی که واست خون دل میخوردم به خیالم با دروغام دلتو میبردم اون روزایی که تو رفتی من صبوری کردم به خیالم که تو حقت خیلی خوبی کردم اون روزا که کار من شد غم و آه و زاری شده بود باورم که تو هم دوسم داری زمان انتشار کمتر از 2 هفته آینده ....
واحد نظارت وارزشیابی دفترموسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوزچهار آلبوم موسیقی را صادرکرد.
به گزارش خبرآنلاین، آلبومهای «دیگه برنگرد» باخوانندگی و آهنگسازی رضا بیگی، «پرواز» با صدای محمد مهدی مرکزی وآهنگسازی شهرام حیدری، «حلقه» با خوانندگی و آهنگسازی مجید خراط ها و «دلت بامنه» با صدای محمد علیزاده وآهنگسازی بهنام کریمی از دفتر موسیقی وزارت ارشاد مجوز انتشار دریافت کردند.
مجوزامتیاز این آلبوم هابرای شرکتهای نوای صبا، گلچین آوای شرق، پیام اسلام و موسسه آوای دوران صادرشده است.
با تشکر از مدیر عزیز .... آلبوم اوایل امسال مجوز گرفت و چند روز قبل مجور پخش به صورت رسمی داده شد ...انشالله بهمن ماه آلبوم با مجوز در سراسر کشور بعد از حدود 7 سال فعالیت و 5 آلبوم ، آلبوم با مجوز منتظریم سلطان احساس
قطعات البوم جدید خواهد بود یا از قطعات لو رفته استفاده میشه با تنظیم جدید ؟
منم سوال حمیدرضا رو دارم رامین جان.منتظر آلبوم جدیدی باشیم یا قطعات لو رفته س؟هرکدوم باشه من میخرمش
سلام دوستان ... آلبوم شامل 10 ترک خواهد بود که حدود 4 یا 5 ترک از قطعات لو رفته خواهد بود البته با تغییراتی بسیار زیاد ! مجید در کنسرت هنگام اجرا شعر رو عوض میکنه و همرو شوکه میکنه مطمئن باشید آلبوم بسیار قوی و غافلگیر کننده هست ..... اسم آلبوم هم فعلا حلقه هست ....