اگر دو تا بودي مي زاشتمت روي چشمام حالا که يک دونه اي جات هميشه تو قلبمه
Printable View
اگر دو تا بودي مي زاشتمت روي چشمام حالا که يک دونه اي جات هميشه تو قلبمه
بر خاک بخواب نازنين،تختي نيست. آواره شدن ,حکايت سختي نيست. از پاکي اشکهاي خود فهميدم . لبخند هميشه راز خوشبختي نيست
صدايم در برابر صدايت بي صداست، چشمانم در برابر چشمانت نابيناست، خنده هايم در كنار خنده هايت خاليست، پس بدان بي تو هيچم، تنهايم نگذار تا با تو هم آواز شوم
يادت باشه...گاهي وقت ها مثلا آخر شب ها که مي خواي بخوابي يه دل تنهايي هست که يکم اون ور تر مي تپه براي تو
نقل قول:
مرسی از این جمله ی قشنگت:10:
از بقیه دوستان هم ممنون:11:
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعاتآنرا رها خواهد کرد
پلکهای مرطوب مرا باور کن ، این باران نیست که میبارد ، صدای خسته ی من است که از چشمانم بیرون میریزند
در لحظه ي آخر هم گريه نكن,چرا كه تنديسه هك شده ي نگاهشدر نگاهت با تلنگر بغضت شكسته مي شود و خاطراتش با قطرات اشك پاكمي شود.....هرگز گريه نكن!
خواستم در مصرف عقل صرفه جویی کنم عاشق شدم
ديشب نديدي كه چه محشر كردم/ با اشك تمام كوچه را تر كردم/ ديشب كه سكوت دق مرگم مي كرد/ وابستگي ام را به تو عادت كردم
به قلبهاي حقيري که در پي عشق مي گردند بگوييد عشق حس بزرگيست حتي اگر هم بخواهد در خانه تنگ دلشان جا نمي گيرد
اظهار عشق را به بيان احتياج نيستچندان که شد نگه به نگه آشنا بس است
عزیزم بهار دوباره میاد .زمستون هم دوباره میاد. ولی کسی مثلتو دیگه دنیا نمیاد
قسم می خورم که دیگه نامت رو به زبون نیارم ولی افسوس که نامتو سوگند من است
سلام Winter girl خانم.
لطفا پست ها رو بخونين، تكراري زياده،لطفا
مثلا : پست 1130 قبلا در پست 935 اومده يا پست 1124 در 1050
ممنون
برای کشتی ای که مقصد مشخصی ندارد هیچ باد موافقی نمی وزد.
مرسی که گفتین الان ویرایش میکنم یکی دیگه جاش میذارم 1130 مال من بود درست کردم اون یکی رو من نذاشتم بازم اگه تکراری بود بگین
غریبانه شکستم من اینجا تک و تنها و دل خسته ترینم در این گوشه دنیا ، ای بی خبر از عشق که نداری خبر از من ، روزی تو آیی که نمانده اثر از من ...
آدمي فقط در يك صورت حق دارد به ديگري از بالا نگاه كند:و آن هنگاميست كه بخواهد دست ديگري كه بر زمين افتاده بگيرد تا اورا بلند كند
یک بوسه زلبهای تودرخواب گرفتم= گوئی که گل ازچشمه مهتاب گرفتم= هرگزنتوانی که زمن دوربمانی= چون عکس تورادردل خودقاب گرفتم
قفل ها كه بي كليد شدن. چشم ها به در سفيد شدن . چه امتحان خوبيه . دوريت عجب غروببيه...
تو باغ ها گل سرخي تو آسمون ستاره
جايي رو سراغ ندارم كه نشون از تو نداره
اگر نمک باعث شوریست عجیبست یار من این همه نمک دارد و شیرین است,,,
مراهرجورخواهي دربه درکن:جفايت راازاين هم بيشترکن:بزن باعشق خودآتش به جانم:ولي آتش نشاني راخبرکن
گل اگر خشک شود ساقه اش می ماند دوست اگر جدا شود خاطره اش می ماند...
پروانه وار چشم به او دوخته بودم انگاه که بیدار شدم سوخته بودم خاکستر من بر سر ان شمع فرو ریخت این بود وفایی که من اموخته بودم
همه دنبالت میگردن پیدات نمیکنن ، می خوای بهشون بگم تو قلب من زندونی هستی ؟!!!
بهترین اواز زندگی ام صدای تپش قلب توست و بهترین روز زندگی ام روز تولد توست...
كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي .
پادشاه قلبم , با تو من خوشبخت ترين پرنسس روي زمينم....اما بي تو همون سيندرلاي کفش کتوني مي مونم...
بازیچه دست یار بودن عشق است در پنجه غم شکار بودن عشق است در محکمه ای که یار باشد قاضی محکوم طناب دار بودن عشق است
آب میوه صداتم, چرخ کرده نگاتم, قربون اون چشاتم,
کشته خنده هاتم, کلاژ اون پاهاتم, من مرده هواتم, تا عمر دارم باهاتم
اگه يه روز حس کردي دنيا و آدماش به تو اخم کردن،دليلشو تو لب هاي بدون لبخندخودت جستجو کن
حتی عاقلترین مردمان نیز زیر بار سنگین عشق خم می شوند اما به راستی عشق به سبکی و لطافت نسیم خوش است...
به سه چيز تکيه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور مي تازد،با دروغ مي بازد و با عشق مي ميرد (دكتر علي شريعتي)
تو به اندازه تنهايي من زيبايي ، من به اندازه زيبايي تو تنهايم
کاش چون پرتو خورشید بهار، سحر از پنجره می تابیدم، از پس پرده لرزان حریر،رنگ چشمان تورا می دیدم (به یاد فروغ فرخ زاد)
من به اندازه جشمان تو غمگين ماندم و به اندازه هر برق نگاهت به نگاهي نگران، تو به اندازه تمام تنهايي من شاد بمان
درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده!
هر گاه ديدي در اوج قدرت هستي به حباب فکر کن!