یک سری میگن دیگه به اصل ان95 8گیک هم اطمینان نیست...میگن همه چیز لوازم جانبی رو با جنس درجه 3 عوض میکنن...
Printable View
یک سری میگن دیگه به اصل ان95 8گیک هم اطمینان نیست...میگن همه چیز لوازم جانبی رو با جنس درجه 3 عوض میکنن...
آخه اینی که گفتم باید اصل باشه چرا؟
چون الان تو بازار n73 music edi ساخت آلمان یا گارانتی اصلی آلمانه ولی فنلاندش الان تو بازار سنندج با ÷ارتی بازی گیر میاد تمامی مشخصات اصلو داره کیتش مانیتورش و ..... قیمتشم 312 هزار تومانه اگه اینا تقلبی باشه ÷س همه گوشیهای تو بازار تقلبیه (فراموش نکنین اکثر گوشیهای تهران از کردستان تامین میشه چون راحت از دبی میارنش سلیمانیه بعد مریوان بعد تهران!
البتهنقل قول:
خیلی تابلو هستش که جنس اصل نیست
دوست من خیلی وقته جنش چینیش به بازار اومده ....
و اختلاف بین چینی و اصلی خیلی زیاده و به راحتی میشه تشخیص داد ....
من جدیدا وقتی دکمه سبز رو می زنم که dial list ها مو بیاره بعد از روی اونها بخوام شماره بگیرم تا می آد شماره بگیره زود می آد بیرون... از رو phone book هم بخوام شماره بگیرم همین مشکل رو داره یعنی حتما 2 یا 3بار باید dial رو بزنم تا یه شماره بگیره کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟اول فکر کردم شاید مال برنامه sky caller باشه که اونم پاک کردم ولی باز این مشکل هست به نظرتون مشکل از کجاست؟
actoor جان اگر منتظر این حرفها بمونی و هر روز یه چیز جدید بشنوی مثلا در مورد لنز دوربین و لوازم جانبی و تقلبی بودن و... اونوقت نباید گوشی بخری.یکی از دوستام دو روز قبل 650 با گارانتی خرید اورد من دیدم لوازم جانبی مثل مال من بود و اصلا فرقی نمیکرد.نقل قول:
مهم خود گوشی هستش با باتریشنقل قول:
که البته
چون تازه وارد هستن هنوز مونده
تا درجه 2 و 3 وارد بازار بشه
سلام
ببخشید ، شاید سوال خیلی مربوط نباشه یا تکراری باشه
چند نمونه رو که دیدم ، همشون رو کیبوردش فارسی هم نوشته بود!
فروشنده میگه اصله ، میگم یعنی تو خوده فنلاند فارسی زدن روش ، میگه آره
آیا درسته؟ یعنی نوکیا اینقدر فکره فارسی زبانان بوده؟؟
نینجا جان دوستت از کجا خریده؟؟؟اگه جای مطمینی هست...بگو به من...
اون کی بورد عربیه نه فارسی اگه دقت کنی میبینی حروف( گ چ پ ژ ) رو نداره.نقل قول:
از علاءالدین.اگه بری علاءالدین میبینی n95 8GB تو هر مغازه ای حداقل 4 تا برای فروش داره.نقل قول:
من مي خواستم بدونم كه لوازم جانبي اين گوشي ساخت كجا هستند
باطري(مهم)
هدفون
...
مطمئن باش اصلهنقل قول:
سلام به همه برو بچه ها
چند ماه پیش نمونه های چینی ان 95 اومد بازار که خیلی تابلو بودن . اما ام_______________ا الان من خودم ان 95 8 گیگ چینی دیدم با مارک ساخت فنلاند فروشگاه دوستم به قیمت 380000 . مسلماً مرض نداره ارزون بده . البته وقتی توی سایت اینتر نشنال نامبرینگ پلان شماره سریالش رو وارد می کنی جواب می ده چنین گوشی وجود ندارد . پس بهتره با گارانتی اصلی بخرین حتی اگر گرذون تر باشه .
راست میگه...اره منم دیدم...ان95 8گیگ اصل خیلی سخت گیر میاد...من 2 هفته دنبالشم...
این دیگه از اون حرفا بود دیگه شما که گوشی بازین باید فرق اصل و فرع رو تشخیص بدین. اولا دستت که بگیری تابلو ه من که تا حالا چینیشو ندیدم البته جعبش که خیلی شبیه اصل خودشم دیگه باید از منوها و دوربین و ال سی دی و بقیه چیزهاش تابلو باشه. در مورد گیر اومدن گیر میاد ولی یه خورده کم شده بین 660 تا 680 می فروشن.نقل قول:
بابا
چینیش خیلی تابلوووو
از 10 متری
داد میزنه تقلبیه !! چه برسه بگیری دستت !!!
هر کی گوشی شناس باشه چینی رو با اصلی درجا تشخیص میده.در ضمن N95 8gb تازه بازار داغ کرده برای فروشش.و خیلی خوب هم گیر میاد.
بابا میدونم...یک سری گوشی ان95 8گیگ از دبی اومد حتی سی پی یو گوشی رو هم عوض کردن...به اسم اصل ریختن تو بازار...
اه اه شانس نیست که ما اصلا شانس نداریم اون از n73 تا خواستیم بخریم دو برابر شد!! اینم از n95 8gb که 50 تا 100 تومن رفت روش امروز همه جارو از تجریش و میرداماد گرفته تا طبقه آخر علائدینو گشتم علاعدین 700 کمتر نمیدادن میرداماد 680 پیدا کردم!! جونه بچتون ارزون سراغ دارین بگین!!
اینم از اون حرف ها بودا !!!نقل قول:
کی تا حالا سی پی یو گوشی عوض شده که الان بار دومش باشه ؟؟؟؟
مگه سی پی یو گوشی مثل کامپیوتره که بشه عوضش کرد ؟؟
خواهشا یه چیزی بگین که با عقل جور در بیاد....
CPU ها اصولا روی Mainboad بصورت onboard قرار گرفته دوست عزیز.
سلام
گوشی قبلی من n73 بود
n73 را فروختم و میخواهم n95 8gig بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم اون همه برنامه که برای اون گوشی جمع کردم
صد در صد به n95 8gig هم میخوره
یا دوباره کاوش را شروع کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90%
برنامه هاش مچ هستند با
ان 73
مشکلی ندارن
اکثر گوشی ها فکر میکنم این طوری باشه دمه عیده و....نقل قول:
البته فک کنم بعد از عید پایین بیاد اساسی....
من امروز اين گوشي رو با قيمت 640 خريدم
(در اروميه)
توي يك سايت بزگ الترونيكي و در بخش موبايلش n958gig رو 640 مي فروشه
(در تبريز)
اينم از سايتش
کد:www.nyazco.com
سلام
من تازگي ها اين گوشي رو خريدم
خواستم بدونم كه اون دور سفيدي كه بروي صفحه كليد است يه وقت رنگش نره چند درصد؟
ومي شه قاب گوشي رو عوض كرد؟
اخرین قیمت 8گیگ امروز صبح 790 هزار تومان...با گارانتی اصل...
من حدود 10روز پیش n958gخریدم و فرصت برای اهنگ ریختن پیدا نکردم تا پریروز حدود 10تا اهنگ معمولی با 5تا دونه عکس روش ریختم تا فرداش همه چی درست بود اما یکباره هم اهنگ هم عکسهام نیستند و جالبتر اینکه وقتی میخوام دوباره بریزم گوشی ارور میده که مموری فول هست بله 8گیگ مموری که هیچی توش نیست میزنه فول و به قسمت مموری مراجعه میکنی از کل مموری رو فول زده مگه میشه من چیزی تو گوشیم ندارم از 77988کل مموری زده77988بکار رفته شده لطفا شما بگید چی شده
من که گفتم یک ماه یک سری ان95 8گیگ تقلبی ریخته تو بازار...به هیچ وجه هم نمیشه فهمید...
یعنی چی من 640تومن پول دادم اونوقت قلابیه بیشتر توضیح بده؟
فول بودن مموری 8گیگ میتونه از چی باشه من چکار باید بکنم
چون گوشی یه مشکل نرم افزاری پیدا کرده پس در نظر شما تقلبیه.هر گوشی میتونه مشکل نرم افزاری داشته باشد حتی اگر اکبندش را هم بخری.نقل قول:
شما میتوانید مموری گوشیتان(همان مموری 8gb ) رو فرمت کنید. ممکنه با این راه درست بشه.نقل قول:
عزیزم یک سری ان95 8گیگ تقلبی 1ماه امده بازار...این گوشی از کشور های مختلف میاد...به هیچ وجه نمی تونی تشخیص بدی...چون اجزای داخل خود گوشی تقلبی... نه شکل و ظاهر...من قصد خرید داشتم...فعلا منصرف شدم تا بعد عید...در ضمن اصل این گوشی اگه گیر بیاد با گارانتی اصل شده 790 هزار تومان...
میشه چند تا از این اجزای داخلی تقلبی که عوض میشن رو نام ببری ؟؟؟نقل قول:
اینم مثل اون حرفت که میگفتی سی پی سو رو عوض میکننه دیگه داره؟؟
:27:
هنوز نمیدونی نمی شه سی پی یو ان برد گوشی رو عوض کرد !!
حالا این کشور های تقلبی ساز ان 95 8گیگ
چطوری میتونن گوشی بزنن که ظاهرش اصلا فرقی نداشته باشه با مدل اصلی؟؟؟؟؟؟؟
نکنه از فناوری خود نوکیا استفاده میکنن ؟؟:31::31:
منم یه دونه از این 8 گیگ ها را دیدم از پشت ویترین تشخیص ندادم رفتم از فروشنده قیمت کنم گفت 250 چینی دوربین 3 من چند دقیقه وارسیش کردم اصلا فرق نداشتنقل قول:
این چینی ها هم عجب!!!!
منظورت از دور سفید چیه ان 95 8گیگ همچین چیزی نداره.نقل قول:
مطمئنی میزنه 77988 ؟ مموری ان 95 8گیگ زده 7672 مگ .نقل قول:
برو بخر بعد یکی 2 روز بعد می فهمی که چی خریدی...