یه دونه آهن برات فرستادمنقل قول:
Printable View
یه دونه آهن برات فرستادمنقل قول:
واي واي مردم از بي اهني كمبود اهن دارم
سلام به همگی
من میلادم ، اگه اجازه بدید منم از این به بعد عضو tribe شما بشم
user:knot123
(722|377) K37
world 10
اینم خودم ساختم ، لطف کنید نظراتتونو بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شمشیر کسی نداره؟
(بک گراند یخی نشد)
آقایknot123 مطمئنی اینو خودت ساختی؟؟
بعدشم ما میخواهیم بریم ورلد 11
--------------
عکس شمشیر کسی نداره؟
(بک گراند یخی نشد)
Online Gamer
D: (; حالا !!!!!
من تکمیلش کردم
خوب اینجا عکسای تمام ساخته شده قرار میگره!
بچه ها با کلی زحمت یه لوگو اسختم ولی سیوش نکردم پنجره فوتوشاپ بسه شد خود به خود
به تو كي گفته لگو ها رو پست #1127 بايد گذاشت توي پست اول ميزاريم
چی گفتی تو؟؟
یعنی چی این حرفی که زدی من هیچی نفهمیدم!
راستی
آقا لوگو به چه دردمون میخوره؟؟؟؟
تاثیری داره تو امتیاز؟
من دعوت نامه world 10 رو برات فرستادم ,ولی از فردا world 11 شروع میشه ,اگه بخای اونجا هم میتونی ثبت نام کنینقل قول:
در مورد لوگو هم باید بگم که خیلی خوب شده
ببين اگه بيام 11 مال 10 هيچي نميشه البته نمي خواهم بيام
بعداز 10 دقيقه ان ميشم
آدم دو دل شده !!!
کاش این ورلد 11 هیچ وقت در راه نبود ...
آخر برنامتون چیه ؟ چرا انقدر این دست اون دست میکنید ؟نقل قول:
مردونه سره حرفتون باشید دیگه
برناممون همون ورلد 11 ساعت 6 تا 7 شمال شرقی هستش ...نقل قول:
آآخه :
1.آدم به بنجا هادت کردم
2.دودستگی پیش می آید چون همه حاضر نیستند بیینند ...
ببینید
الان تصمیمی گیری شد
فقط 1 روستا
یه روستا در یه ورلد
اگه قرارا باشه در هر 2 ورلد روستا داشته باشیم اصلا ورلد 11 نمیریم
فقط یه روستا در یه ورلد
دودل نباشید
فقط یه ورلد همین
یا 10 یا 11
بابا جون اينا رو ول كنين!!!
هركي ميخواد تو هر دو تا ورلد باشه باشه هركيم نمي خواند باشه نباشه چرا دعوا ميكني؟؟؟
نظر شخصي: هر كي بياد ورلد 11 و تو 10 هم فعاليتش رو ادامه بده علاوه بر كسب تجربه بيشتر امتياز بيشتري در رنكيگ اصلي خواهد داشت
تمام!
(online جان شما هر كاري دوست داري بكني بكن مگه اداره كردن دو روستاي من كاري به كار شما داره؟)
در ضمن همه فردا راس ساعت 5 الي 7 عصر در ورلد 11 شمال شرقي ثبت نام كنيد! لطفا تريب هم نسازين!!!دعوت نامه مياد!
مخلصيم
راست می گه ما تازه تو ورد 10 راه افتاده بودیم که باید ...
الان تو ترایب دیدم که حمید می خواد یه ترایب دیگه راه بندازه و قرار چند نفری بران تو اون ترایب !!!
فکر کنم تریب ورد 10 از هم بپاچه؟!؟!؟!؟!
حمید کیه ؟؟؟
آره می پاشه دیگه فقط بیش از 30 نفر از یه ترایب می رن بیرون دیگه اون ده نفر دلشون رو به چی خوش کنند ؟؟؟
به خدا!:ينقل قول:
اون ده نفر دلشون رو به چی خوش کنند ؟؟؟
بابا چرا سخت ميگيرين؟ اگه كسي خواست بره (واسه اون كه فرقي نداره!)قبل ابندود كردن روستاش منابع و نيرو هاشو به اونايي كه موندن بفرسته!!!
Lovelyman (307|683) K63
حامد دیگه hamed -beckham ...نقل قول:
ما که شانس نداریم تو ورد 11 بدبخت می شیم میریم دونبال کار رو زندگی!!!!!!!!!!!
ویرایش شد ضایع شدیم رفت
lovelyman و هم که فقط دنبال منافع خودتی
بچه ی بد !!! بد. بد. بد. بد. بد .بد. بد. بد
بابا
برای چی باید تو ورلد 10 بمونیم؟
مگه قرار نیست ترایپ بپاشه(از بین بره)
و حامد و هادی اینام برن
پس موندن شما در ورلد 10 باعث میشه چون عضو ترایبی نیستین بهتون هی حمله شه
حمید نه حامدنقل قول:
حمید دیگه hamed -beckham ...
ضایمون نکن :31:نقل قول:
نقل قول:
به قول معروف اون با من! شما چي كار با روستاي من داري؟ حمله شد شما كه خسارت نميدي! بهتره بحث رو همينجا تموم كنيم و به كار هميديگه هم كاري نداشته باشيم با معذرت!:11:
در صمن اگه بدست آوردن چيزي كه شما لازمش نداري خود خواهي ناميده ميشه ما نخواستيم!:41:
هادي گفت حتي اگر يك نفر هم تو ورلد 10 بمونه ترايب سر جاشه.
من كه نميام بيرون از ورلد 10 در ضمن اين رو بدون تو چرا دوست داري ورلد 10 از هم بپاشه براي تو نفهي داره يا به نوعي حسادت ميكني كه امتياز پاييني داري اينو بدون كه اگر كساني مثل حامد بكهم بيان توي ورلد 11 . تو چقدر پوينت بدست بياي سه چهار برابرش رو به دست ميارننقل قول:
كاملا موافقم ولي بهتره تا تاپيك به ترش نرفته هميجا بحث رو تموم كنيد!نقل قول:
من كه نميام بيرون از ورلد 10 در ضمن اين رو بدون تو چرا دوست داري ورلد 10 از هم بپاشه براي تو نفهي داره يا به نوعي حسادت ميكني كه امتياز پاييني داري اينو بدون كه اگر كساني مثل حامد بكهم بيان تو چقدر پوينت بدست بياي سه چهر برابرش رو به دست ميارن
بچه ها چتون شده؟چرا افتادین به جون هم.اصلا ازتون انتظار نداشتم.این چه وضعیه آخه.حالا یه ورلد جدید باز شده مگه چه اتفاقی افتاده.خیلی از بازیکنها هستن که تو هر 10 تا ورلد روستا دارن.حالا شما اومدین سر اینکه تو کدوم ورلد باشین دعوا میکنین؟واقعا که.
هیچ کس حق نداره به دیگران بگه بیایبد یا نیایید.من فردا عصر میرم تو ورلد 11 هر کس اومد قدمش روی چشم هر کی هم نخواست نیاد.حالا خوبه ترایب ورلد 10 هم ماله منه بعضیا کاسه داغتر از آش شدن براش.
آقا دو تا مساله
1 : من برای این که بیام توی ورلد 11 نمیشه با همین یوزرم بیام یعنی دیگه یوزر نسازم
2 : میشه یکی لطف کنه و برا من 34 تا SPREAD MAN بفرسته
قربان شما elendil
بچه ها منم نظرم اینه که باید بریم ورلد 11 تا بتونیم قوی شیم
هر چیزیم یه تاوانی داره به نظر من برا اینکه پیشرفت کنیم لازمه از وقتی که رو ورلد 10 گذوشتیم بگذریم و یه قبیله که روستاهاش نزدیکن به هم رو تاسیس کنیم.
می دونم یه خورده سخته ولی دو دل نشید تا یه امپراطوریه قوی در حدو اندازه های ایرانمون تشکیل بدیم (ما سر بازای وطنیم :46:)
حالا گول بخورید بریم بترکونیمش
به آینده که روزی 20 تا دهکده می گیریمو به یاد بیاریدو از سختیه راه نترسید ....
درباره مورد اول بايد بگم بله شما در همون صفحه ي اصلي جاي انتخاب ورلد 10 براي ورود ورلد 11 رو انتخاب ميكني همين!نقل قول:
درباره ي مورد 2 هم بايد بگم من خودم كلا 34تا SPREAD ندارم!
تو 34 تا سربز را واسه چی می خواهی ؟؟؟
اگه می خواهی با اونها حمله کنی ، اینرو بگم که با سربازهای ما نمی توانی ، با سربازها ساخت خودت باشند ...
چه قدر بد شد
فک میکردم میشه اگه شما منو پروتکت کنید سربازاتون موقعی که من حمله میکنم به جایی کمکم کننبه نظر شما 132 امتیاز برا روز اول خوبه
عاليه!:ي من بعد سه روز تازه شدم 168!
فکر تو بریز تو سرباز ... من الان امتیازم خیل کمه چون فقط فکرم تو حمله و غارته می ریزم می کشم و کشته می شوم !!!
آقا من یه نکته ابحام بر انگیز برام باقی مونده اونم اینه که اگه من بخوام بیام توی W11 مثلا باید ساعت 4 : 40 دقیقه بعد از ظهر بیام و وارد شم یعنی log in کنم ولی به جای w10 بیام w11 رو انتخاب کنم
آره.ورلد 11 رو انتخاب میکنی . جوین رو میزنی و north east رو انتخاب میکنی.نقل قول: