حالا کی قراره جاش بیاد ! ؟نقل قول:
Printable View
حالا کی قراره جاش بیاد ! ؟نقل قول:
فعلا معلوم نیست.نقل قول:
گفتن تا چند روز آینده معلوم میشه.
یا حق
97% گاس هیدینگ
یه خبر عجیب رو امروز تو روزنامه خبر ورزشی دیدم گفتم بنویسم اینجا: و در ادامه اون چند خبر دیگر در مورد چلسی:
مورینیو به استمفورد بریج باز می گردد؟؟؟
مطبوعات انگلیس خبر دادند مسئولان باشگاه چلسی قصد دارند یک بار دیگر خوزه مورینیو سرمربی سابق خود را به لندن بیاورند.پس از نایب قهرمانی چلسی در لیگ برتر و شکست مقابل منچستر یونایتد در فینال رقابت های لیگ قهرمانان مدیران این باشگاه لندنی تصمیم گرفته اند تا یک بار دیگر به مربی مغرور پرتغالی اعتماد کنند. بر همین اساس یکی از مدیران باشگاه چلسی طی مصاحبه ای گفت:در زمان جدایی خوزه مورینیو او و آبراموویچ یک کلمه هم با هم حرف نزدند اما در آخر مجبور شدند چند کلمه ای با هم صحبت کنند زیرا آنها دوست هستند. پس از گذشت مدتی رابطه قلبی این دو نفر باعث شده است تا پل های بین آنها از نو ساخته شود. با این حال مدیران دیگر باشگاه چلسی با خوزه سحبت کرده اند و روابط تیره گذشته کاملا از بین رفته است.
منچینی هم در لیست چلسی
روبرتو منچینی هم که توانست اینتر را برای سومین بار قهرمان سری آ کند یکی از گزینه های مربیگری چلسی است.
احتمال حضور هیدینک و رایکارد و اریکسون در چلسی
بعد از برکناری آورام گرانت از سمت مربیگری تیم چلسی اکنون شایعاتی مبنی بر حضور هیدینک رایکارد و اریکسون شنیده می شود. سایت باشگاه نیز اعلام کرد: سران چلسی به دنبال یک مربی بزرگ هستند.
خوب حالا هر کدوم از خبرهای بالا رو خواستید باور کنید:27:
به نظر خودم شانس رایکارد و اریکسون بیشتره
در ضمن حسین جان بد نیست یه نظر سنجی درست کنی در مورد اینکه مربی فصل آینده چلسی چه کسی باشه
همه گزینه های احتمالی رو هم وارد نظر سنجی کن
ممنون
ما توی بخش خبری نمایندگی باشگاه چلسی به چند همکار نیاز داریم
اگر کسی خواست به من نامه بده
در این لینک :کد:http://www.chelsea-fc.ir/main/index.php?option=com_contact&Itemid=3
کد:www.chelsea-fc.ir
تا چند روز دیگه مربی معلوم میشه ! بهتر نیست نظرسنجی در مورد یک موضوعی باشه که مدت زمان طولانی تر بشه در موردش صحبت کرد ؟نقل قول:
لطفا در مورد سوال نظر سنجی پیشنهاد بدید !
امیدوارم اریکسون نیاد!!
هیچ کس مثل مورینیو نمیتونه از پس چلسی بر بیاد.
چلسی بدون مورینیو چلسی نیست.
خدا کنه برگرده.
مربی موفق آبی های ایرانی که برگشت :پی
امیدوارم مربی محبوب آبی های لندن هم برگرده :40:
اول مورینیو
ولی امروز توی اخبار گفت: مورینیو با میلان قرارداد بست!
اگه مورینیو نشد بهترین گزینه همون هدینگ هستش.
امیدوارم که رایکارد مربی چلسی نشه.
یا حق
اینجور که بوش میاد احتمال رایکارد بیشتره.نقل قول:
"رومن آبراموويچ" مالك ثروتمند چلسي پس از اخراج "آورام گرانت" سرمربي اين تيم به دنبال پيدا كردن جانشيني مطمئن براي وي است.
به گزارش یوفا: گرانت شنبهي گذشته بر خلاف عملكرد خوبي كه در طي فصل داشت از مربيگري چلسي كنار گذاشته شد تا دومين مربي اخراجي چلسي طي يك سال باشد.
گفته ميشود مشكل اصلي گرانت در استمفورد بريج اين بوده كه بازيكنان كليدي و بزرگ اين تيم، در رختكن احترام زيادي براي وي قائل نبودهاند و او را يك مربي متوسط ميدانستهاند. اين بازيكنان پيش از ورود گرانت با ژوزه مورينيو همكاري ميكردهاند، كسي كه قابل قياس با گرانت نبوده است.
گفته ميشود او به همين دليل هيچگاه طي بازيهاي فصل از كنار زمين بازيكنان را راهنمايي نميكرده زيرا ممكن بوده كه بازيكنان به حرفهاي وي توجهي كنند و رسانهها وي را بازيچه قرار دهند. او هميشه سعي ميكرد حرفهايش را در رختكن به بازيكنان بزند و در حين بازي تنها روي نيمكت بنشيند.
حالا گرانت از چلسي بيرون رفته و هواداران اين تيم منتظر معرفي شدن مربي جديد خود هستند. "روبرتو مانچيني"، "فرانك ريكارد" و "گاس هيدنيك" از گزينههاي حضور در اين تيم هستند ولي احتمال حضور هيدنيك در اين تيم بسيار بيشتر از سايرين است.
گفته ميشود هيدنيك يكي از دوستان آبراموويچ است و آبراموويچ بوده كه نقش زيادي در سرمربي شدن هيدنيك در تيم ملي روسيه بازي كرده است. پيشينهي مربيگري هيدنيك نيز چيزي نيست كه بتوان به راحتي از كنارش گذشت. او با تيمهاي آيندهوون و رئال مادريد فوقالعاده كار كرد و آنها را به تيمهاي مدعي در اروپا تبديل كرده بود. او با كرهي جنوبي به مقام چهارم جام جهاني دست يافت و با استراليا براي نخستين بار به جام جهاني راه يافت.
وي اكنون با تيم ملي روسيه در رقابتهاي يورو 2008 حضور دارد جايي كه در رقابتهاي مقدماتي، با كنار زدن تيم ملي انگليس راهي اين مسابقهها شده است. تمام اين ويژگيها براي حضور وي در استمفورد بريج كافي به نظر ميرسد.
منبع :uefa.ir
نمایندگی باشگاه چلسی در ایران chelsea-fc.ir
سه شنبه 07 خرداد 1387
تلاش براي بازگرداندن سرمربي سابق به لندن
آبراموويچ خوردوي 2 ميليون يورويي به مورينيو هديه كرد
خبرگزاري فارس: مالك روسي چلسي با اهداي يك دستگاه خودرو گران قيمت به خوزه مورينيو، خواهان بازگشت وي به اين باشگاه لندني شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، يك روز پس از عزل آورام گرانت فاش شد رومان آبرومويچ به عنوان مالك اين باشگاه به اشتباه خود در عزل ابتداي فصل خوزه مورينيو پي برد و با اهداي يك دستگاه خودروي فراري به ارزش 2دو ميليون يورو، با وي آشتي كرد.
مالك چلسي با عذرخواهي از مورينيو به خاطر بركناري در آغاز فصل، خواهان بازگشت وي به چلسي شده است.
مطابق اين گزارش، از اين خوردو در ايتاليا تنها 60 دستگاه توليد شده است.
مناسبات آبروموويچ و خوزه مورينيو با اظهار پشيماني مالك روس چلسي، عادي شده است و احتمال حضور اين مربي پرتغالي در لندن بيش از نامزدهاي ديگر از جمله فرانك ريكارد، روبرت مانچيني و گاس هيدينك است.
مورينيو كه در ماههاي اخير براي همكاري با تيمي بزرگ از اسپانيا، ايتاليا و يا آلمان به كلاس هاي مختلف زبان رفت، در اوايل فصل از كار بركنار شد و گرانت، دستيار صهيونيست وي عهده دار مسئوليت شد.
اين مربي نيز بعد از كسب دو عنوان نايب قهرماني ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا و ناكامي در قهرمان كردن تيم، شغل خود را از دست داد.
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8703060639
اگه مورینیو بیاد چی میشه!
خدایییش فقط مورینیو به تیپ چلسی میخوره:27:
اگرم نیومد دوست دارم رایکارد بشه
مانچینی 60 % مربی چلسی رایکاردم احتمالش زیاده
مورینیو می یاد اینتر نه میلان نه چلسی
آقا چی شد آخر هنوز معلوم نیست؟
هنوز قطعی نشده ولی صحبت سر اومدن همینا بوده اگه تا1 شنبه قطعی نشه می یفته بعد یورو 2008 که بعیدهنقل قول:
هنگ تن کاته دستیار آورام گرانت هم لحظاتی پیش اخراج شد .
کد:http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1321063,00.html
خوب پرونده مورینیو هم بسته شد .
موراتی مالک باشگاه اینتر طی مصاحبه ای اعلام کرد خوزه مورینیو سرمربی جدید اینتر است .
نکته جالب اینه که تا این لحظه این خبر رو هیچ سرویس خبری دیگه ای منتشر نشده ! حتی سایت رسمی باشگاه اینتر !
و امیدوارم رایکارت مربی چلسی نشه .
طرفداران تیم محبوب چلسی لطفا توجه کنید
از این به بعد در این تاپیک فقط خبرها و تحولات مربوط به باشگاه چلسی قرار خواهد گرفت ! لطفا از بیان هرگونه اظهار نظر شخصی و عواطف و احساسات در این تاپیک خودداری کنید و اظهار نظرات خود را فقط در کلوپ هواداران شیرهای لندن مطرح بفرمایید.
برای عضویت در کلوپ هواداران شیرهای لندن به لینک زیر مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=94
مورنیو رسما" سرمربی تیم اینتر میلان ایتالیا شد .
مایکل اسین هافبک اهل غنای چلسی پیشنهاد اینتر را رد کرد و در چلسی خواهد ماند.
مدیر برنامه های مایکل اسین ابراز داشت که اسین در چلسی خوشحال و راضی است و هرگونه پیشنهاد از سوی اینتر را رد خواهد کرد
خوزه مورینیو سرمربی سابق چلسی که دیروز ابراز علاقه کرده بود که اسین را می خواهد مایکل اسین با مربی سابقش مبنی بر همکاری با او مخالفت کرد و می خواهد در چلسی بماند
که پائولو پیوتیو مدیر برنامه های این بازیکن نیز می گوید :" مایکل در چلسی بسیار راضی است و فصل آینده نیز همین جا بازی خواهد کرد . قرارداد اسین تا ۲۰۱۲ می باشد و هرگز به اینتر نزدیک نخواهد شد"
یا حق
نمایندگی باشگاه چلسی در ایران
E-Mail:fobia@chelsea-fc.irکد:www.chelsea-fc.ir
اسکولاری سرمربی چلسی شد !
فیل بزرگ سر مربی چلسی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه تلویزیونی اسکای نیوز در خبری فوری از انتخاب خوزه فیلیپ اسکولاری به عنوان سر مربی جدید تیم فوتبال چلسی انگلیس خبر داد.
این شبکه تلویزیونی افزود خوزه فلیپ اسکولاری ملقب به فیل بزرگ سر مربیگری تیم فوتبال چلسی را از ابتدای ماه جولای به عهده خواهد گرفت.
هم اکنون اسکولاری در جام ملتهای اروپا سرمربیگری تیم ملی فوتبال پرتقال را برعهده دارد که توانسته با شکست ترکیه و چک به عناون اولین تیم به مرحله حذفی این رقابتها صعود کرده است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): باشگاه چلسي روز چهارشنبه تاييد کرد که " لوييس فيليپه اسکولاري " به عنوان سرمربي جديد اين باشگاه ليگ برتر فوتبال انگليس انتخاب شده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، اين سرمربي برزيلي يکي از نامزدهاي جانشيني "آورام گرام " سرمربي برکنار شده چلسي و احراز کرسي داغ وي در ورزشگاه استامفورد بريج بود ولي زمان انتصاب وي سخت جاي تعجب داشت.
اسکولاري فعلا رهبري تيم ملي پرتغال را در مسابقات يورو 2008 به عهده دارد و انتظار نمي رفت تا پايان اين مسابقات بتواند در مورد آينده خود تصميم گيري کند.
چلسي در بيانيه اي گفت :" اين باشگاه فوتبال خوشحال است که تاييد کند لوييس فيليپه اسکولاري از اول ژوئيه 2008 سرمربي جديد چلسي خواهد شد. "
اسکولاري يکي از موفق ترين سرمربيان فوتبال در سطوح ملي و باشگاهي است و قطعا در حد و اندازه چلسي باشگاهي که فصل پيش به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسيد، خواهد بود.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): «لوييز فيليپه اسکولاري» سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال، درآمد بهتر را يکي از دلايل ترک اين تيم و قبول پيشنهاد سرمربيگري در چلسي عنوان کرد.
اسکولاري همانطور که در چندماه گذشته قابل پيش بيني بود، براساس خبري که درست در بحبوحه رقابتهاي جام ملتهاي اروپا منتشر شد، تيم پرتغال را ترک مي کند تا به چلسي ملحق شود.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، انتشار اين خبر در حين رقابتهاي يورو 2008 انتقادات بسياري عليه اين سرمربي برزيلي برانگيخت اما اغلب اعضاي تيم پرتغال به دفاع از سرمربي خود پرداخته و تاکيد کردند اين اتفاق هيچ تاثير منفي بر عملکرد آنها در ادامه رقابتهاي جام نخواهد داشت.
اکنون «فيل بزرگ» با استناد به همين دفاعيات اولين اطلاعيه رسمي خود را صادر کرده که بر اساس آن پول نقش مهمي در قبول پيشنهاد چلسي داشته است.
وي گفت فدراسيون فوتبال پرتغال نمي توانست به اندازه «رومن آبراموويچ» ميلياردر روسي، به او دستمزد بدهد و به علاوه سرمربيگري در چلسي شانس بزرگي است که فقط يک بار در خانه اش را مي زند.
اسکولاري ادامه داد:«رييس فدراسيون پرتغال در 15 روز گذشته تلاش کرد از اسپانسرها کمک بگيرد اما نتوانست شرايطي مشابه آنچه که به من پيشنهاد شده، فراهم کند. او تمام تلاشش را کرد و من هم همينطور.»
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال برزيل تاکيد کرد:«بزودي 60 ساله مي شوم و قصد ندارم تا 70 سالگي سرمربيگري کنم. قبلا هم گفته ام که برخي فرصت ها فقط يک بار بوجود مي آيد.»
او ظاهرا با زبان انگليسي هم مشکل ندارد و دست کم سه کلمه از اين زبان «بله»،«متاسفم» و «زمان» را مي داند!
وي در مصاحبه ديگري گفت با قبول سرمربيگري چلسي، مسئوليت بسيار سنگيني را بر عهده گرفته و پست جديد مي تواند او را از نخست وزير انگليس هم مهمتر کند.
اسکولاري براي هدايت چلسي شش ميليون پوند در سال حقوق مي گيرد درحاليکه «گوردون براون» نخست وزير انگليس که يکي از مهمترين کشورهاي قاره اروپاست، 163 هزار پوند در سال دريافت مي کند.
او با توجه به فشار رواني شديد که هدايت يکي از بزرگترين باشگاههاي جهان بر يک سرمربي وارد مي کند، اين مبلغ را کاملا حق خود مي داند.
عبدالله جرنگ پدیده 19 ساله ایرانی الاصل اررانتینی باشگاه ریورپلاته قهرمان این فصل باشگاههای ارژانتین به تیم فوتبال چلسی منتقل شد.به گفته پیتر کنیون مدیر اجرایی باشگاه چلسی این بازیکن با قراردادی 4ساله به مبلغ 18 میلیون پوند به این تیم پیوست.گفتنی است تیمهای منچستر یونایتد و بارسلونا به دنبال جذب این بازیکن بودند.لازم به ذکر است جرنگ دومین گلزن برتر این تیم در فصل به پایان رسیده لیگ ارژانتین بوده است.
اگرچه "تورس" مهاجم اسپانيايي ليورپول اظهار داشته است كه قصد ترك آنفيلد را ندارد، اما باشگاه چلسي با پيشنهاد 40 ميليون پوندي خود ميخواهد، "النينوي" اسپانيا را به استمفوردبريج ببرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تورس تابستان سال گذشته با مبلغ 21 ميليون پوند از اتلتيكومادريد به ليورپول رفت و در نخستين فصل حضورش در اين تيم 33 گل براي قرمزها به ثمر رساند كه با اين تعداد گل توانست ركورد پيشين كه از آن رودفان نيستلروي بود را پشت سر بگذارد.
پايگاه News of the World به نقل از يك منبع آگاه از باشگاه چلسي گفت: اگرچه سران ليورپول بر ماندن تورس در اين تيم تاكيد دارند اما خود تورس آماده ترك ليورپول است.
تورس در حال حاضر در اردوي تيم ملي فوتبال اسپانيا در رقابتهاي جام ملتهاي اروپا به سر ميبرد و توانست در بازي دوم تيمش برابر سوئد يك گل به ثمر برساند.
برنامه بازی های لیگ اعلام شد که بازی های چلسی با یک دیدار خانگی برابر قهرمان جام حذفی آغاز می شود.
برنامه بازی های فصل 2009/2008 امروز (دوشنبه) اعلام شد که طبق برنامه چلسی در اولین بازی خود در 16 آگوست در استمفوردبریج میزبان قهرمان جام حذفی یعنی پوتسموث است و در انتها نیز در 24 می مهمان ساندرلند خواهد بود
برنامه بازی ها به ترتیب زیر است که نام میزبان اول آمده است:
چلسی - پورتسموث
ویگان - چلسی
چلسی - تاتنهام
اسکولاری درباره ورودش به چلسی و سوابقش صحبت کرد و گفت: "نتایج تیمهایی که من در آنها کار کردم گویای همه چیز است.من تجربه 20 سال سرمربی گری باشگاه ها را دارم و می توانید از بازیکنانی که با آنها کار کردم طرز کار من را بپرسید.من در ابتدا شرایط تکنیکی بازیکنان را بررسی می کنم سپس می بینم که آنها به طور فردی چگونه کار می کنند چون ما باید یک تیم را تشکیل دهیم.
من هر جا باشم راحت هستم چون به هر تیمی بروم با مردم و اطرافیانم رابطه خوبی برقرار می کنم البته از جمعیت های زیاد خوشم نمی آید و هیچوقت به مهمانی ها نمی روم چون آدم کمرو و خجالتی هستم ولی با بازیکنانم رابطه ای بسیار صمیمی و خوب دارم و به نظرم این مهمترین چیز است.من از نظر زبان مشکلی ندارم چون با بازیکنانم می توانم انگلیسی و ایتالیایی و آلمانی صحبت کنم و نگران زبان نیستم چون زبان قوتبال یک زبان است."
فابیو کاپلو نیز درباره اسکولاری گفت:"یک مربی برزیلی برای یک باشگاه انگلیسی بسیار خوب و جذاب است و ایده های جدیدی را به چلسی خواهد آورد"
رونالدینیو، بازیکن برزیلی تیم فوتبال بارسلونا، ابراز علاقه کرد تا در تیم چلسی به مربی پیشین خود لوییز فیلیپه اسکولاری بپیوندد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رونالدینیو در خصوص پیوستن به تیم فوتبال چلسی گفت: من هم مثل اسکولاری یک گائوچو (به افرادی اطلاق می شود که از منطقه ریو گرانده دو سول برزیل باشند) هستم. من با او در سال 2002 قهرمان جام جهانی شدم و با او رشد کردم. بنابراین خیلی خوب است که دوباره تحت نظر این مربی قرار بگیرم.
بارسلونا برای رونالدینیو 20 میلیون پوند قیمت گذاشته و طبق اعلام رسانه ها، چلسی چنانچه خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن است باید حقوق هفتگی 120 هزار پوند او را هم در نظر بگیرد.
این در حالی است که تیم فوتبال چلسی همچنین خواهان به خدمت گرفتن دکو، هم تیمی این بازیکن در بارسلونا هم هست. باشگاه اسپانیایی برای این بازیکن 10 میلیون پوند قیمت گذاشته و از سویی خوزه مورینیو، مربی پیشین دکو در اینتر هم برای جذب او علاقمندی نشان داده است.
تعجب میکنم آقا اشکان هنوز طرفدار چلسیه
حالا چلسي براي خريد رونالدینیو تمايل نشون داده يا نه
تو همون شایان الونگ نیستی؟؟؟:27::21: اینجا دیگه پست نده اینجا مخصوص اخباره:46:نقل قول:
نوشته شده توسط Cris_ShayanRonaldo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اسکولاری که می خوادش:27:نقل قول:
حالا چلسي براي خريد رونالدینیو تمايل نشون داده يا نه
سال بعد چلسی با فیل بزرگ تو انگلیس می ترکونه
به احتمال قوی دکو می یادش و لمپارد و کاروالیو می رن اینتر
اینطور که من توی روزنامه خوندم لمپارد میخواد با چلسی تمدید کنه :46:نقل قول:
به هر حال اینقدر چلسی ستاره داره که نبودش هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
یا حق
جان شما اگه لمپارد بره ديگه تمومه تيمه چلسي
مورینیو سریش شده گفته هر طور شده باید بیاد اینتر موراتی ه م خوراکش پول آتیش زدنه البته به نظر من هر چی پول بهش بده بازم کمه فقط حیف که دیر داره می یاد اگه جونتر بود 30 سالش نبود قیمتش نجومی می شد:46:نقل قول: