منظورتون از تاپ اسکرین چیه دوست عزیز؟نقل قول:
Printable View
منظورتون از تاپ اسکرین چیه دوست عزیز؟نقل قول:
اشتباه چاپی بود.
تاچ اسکرین (لمسی)
:18::18::18::18::18:نقل قول:
6120 لمسی نیست!چجوری میخوای تاچ اسکرینش کنی
پس چه طوری n73 رو لمسی می کنند؟
این چیزی که شما میگی عملا غیر ممکنه!تفاوت یه گوشی عادی با لمسی زمین تا اورانوسه! (lcd -mainboard- و از همه مهمتر سیستم عامل)نقل قول:
همونطور که یه گوشی لمسی مثل آیفون رو نمیشه به صورت 6120 عادیش کرد برعکسشم غیر ممکنه!شما کچا دیدی n73 تاچ اسکرین؟منبع؟
شاد یاشید.:40:
كيفيت دوربين 6120 خيلي پايينه حتا از k750 قبليم پايين تره
كسي ميدونه چيكارش ميشه كرد؟
فريموز گويشم هم آخرين ورژنه !
با سلام . میخواستم گوشیمو که 6120 هست به صورت دستی rotate کنم . چون دیدم یکی از بچه ها n73 رو به صورت landscape در می اره با استفاده از rotate me البته یه versione خاص بود ... ممنون میشم کمکم کنین.:41:
هیچ کار! فقط می تونی باهاش کنار بیای!نقل قول:
كيفيت دوربين 6120 خيلي پايينه حتا از k750 قبليم پايين تره
كسي ميدونه چيكارش ميشه كرد؟
فريموز گويشم هم آخرين ورژنه !
راستش rotate me رو 6120 من که جواب نداده آیکون داره اما اصلا تو برنامه نمیره! یه ورژن هم نصب کردم تو برنامه میرفت اما دریغ از یک درجه چرخش:41:خلاصه که کار نکرد!نقل قول:
دوستان کسی جدیدا گوشیش را اپدیت نکرده؟من 1 سری زدم به سایت نوکیا اخرین ورژن 6.01 بودش.راضی هستید؟فرقش با قبلی چیه؟یکی از دوستان توی سایت داشت دو دستی توی سر خودش می زد که این ورژن را اپدیت کرده.
می گفت از وقتی با این ورژن این کار را کرده دیگه نمی تونه گوشیش را هک کنه.راست می گه؟
هک لازمه ی نصب نرم افزار هستش.اگه هک نشه فقط و فقط می تونه اکسپلورر را نصب کنه.
پس اگه کس اپدیت کرده نتیج را به ما هم بده.البته من می خوام فلشش کنم نه اپدیت.
هک لازمه نصب نرم افزار نیست. اگه هک نباشه باید نرم افزار هارو ساین کنی ورژن 6 هم هک نمیشه.نقل قول:
دوستان کسی جدیدا گوشیش را اپدیت نکرده؟من 1 سری زدم به سایت نوکیا اخرین ورژن 6.01 بودش.راضی هستید؟فرقش با قبلی چیه؟یکی از دوستان توی سایت داشت دو دستی توی سر خودش می زد که این ورژن را اپدیت کرده.
می گفت از وقتی با این ورژن این کار را کرده دیگه نمی تونه گوشیش را هک کنه.راست می گه؟
هک لازمه ی نصب نرم افزار هستش.اگه هک نشه فقط و فقط می تونه اکسپلورر را نصب کنه.
پس اگه کس اپدیت کرده نتیج را به ما هم بده.البته من می خوام فلشش کنم نه اپدیت.
----------------
نسخه مخصوص گوشی های بدون شتابسنج باید نصب بشه. من خودم دارم و بدون مشکل کار میده. سعی می کنم آپ کنم براتون.نقل قول:
راستش rotate me رو 6120 من که جواب نداده آیکون داره اما اصلا تو برنامه نمیره! یه ورژن هم نصب کردم تو برنامه میرفت اما دریغ از یک درجه چرخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه که کار نکرد!
به نظرت میشه با ساین کردن نرم افزاری مثل کیریستال فارسی را نصب کرد؟خب پس با ساین خالی نمیشه هر چیزی را نصب کرد.پس لازمه ی نصب خیلی از نرم افزار ها هک هستش.پس دیدی درست گفتم.
نقل قول:
هک لازمه نصب نرم افزار نیست. اگه هک نباشه باید نرم افزار هارو ساین کنی ورژن 6 هم هک نمیشه.
اولا که کریستال فارسی احتیاجی به هک نداره! خودم تست کردم...!نقل قول:
به نظرت میشه با ساین کردن نرم افزاری مثل کیریستال فارسی را نصب کرد؟خب پس با ساین خالی نمیشه هر چیزی را نصب کرد.پس لازمه ی نصب خیلی از نرم افزار ها هک هستش.پس دیدی درست گفتم.
ثانیا نگفتم همه نرم افزارها بدون هک نصب میشه...(که نصب هم میشه...رجیرسترش مشکل داره) گفتم هک لازمه نرم افزار نیست. همه از این نرم افزار ها استفاده نمی کنن. هک رو رجیستر کردن یه سری نرم افزار خاص لازم که عده معدودی ازش استفاده می کنن. پس لازمه نصب نرم افزار هک نیست! لازمه نصب بعضی نرم افزار ها هک هست!
راستی دوستان امروز به یه مشکل جدید برخوردم...وقتی میزنم بری توی X-Plore ؛ نیم ساعت طول میکشه! توی فون مموری هم نصب کردم حل نشد!
پيشنهاد مي كنم همه 6120 دارها برن 6220 بگيرن كه 6120 ديگه افت كلاس هست
شما لطفا پیشنهاداتو برای خودت نگهدار و عمومی نکن!مطمئنم همه 6120دارها با چشم باز این گوشی رو خریدن و به کلاس و مدرسه توجهی نداشتن!6220 گوشی خوبیه اما فقط از لحاظ تئوری!نقل قول:
دوست من شما اومدی اینجور بحثها رو توی خود کلوپ 6120 داری انجام میدی ...!!نقل قول:
خوب معلومه آخرش اینجور بحثها دعوا میشه ...
شما اگه به نظرت 6220 گوشیه خوبیه مبارک خودت باشه به بقیه چیکار داری ...؟
من میتونم یک وا فای بلوتوث دار بخرم و به 6120 وصل کنم؟
اصلا وای فای بلوتوثی هست؟
گمان نكنم باشه...يه گشتي تو گوگل زدم نبود...نقل قول:
این گوشی نسبت به 5320 چه وضعیتی داره؟ امکاناتش که یکیه، ولی حافظه ی داخلی 5320 بیشتره. میتونین در انتخاب بین این دو گوشی کمکم کنید؟ آیا برتری ای نسبت به 5320 داره؟
هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.نقل قول:
راستی دوستان امروز به یه مشکل جدید برخوردم...وقتی میزنم بری توی x-plore ؛ نیم ساعت طول میکشه! توی فون مموری هم نصب کردم حل نشد!
این رو که می دونستم...ریست هم کردم...ولی مشکل از Real Protection نرم افزار Kaspersky 7.0 بود که باعث پایین اومدن سرعت شده بود!نقل قول:
هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.
سلام
یکی از دکترهای موبایل کمک کنه
گوشی من خودبخود ریست میشه، جالبه که بعضی وقتا هم خودبخود تغییر حالت میده مثلا از سایلنت به حالت جلسه میره!
ویروسی شده؟ برای سری 60 ورژن سه که ویروسی ننوشتن
با سلام !
من هم 6120 کلاسیک دارم .
همه چی این گوشی حله فقط نمی دونم چطوری می تونم فایل ( اس ام اس عکسی ) OTA رو تو پوشه های Messeaging قرار بدم و بفرستمشون . یکی از دوستام دقیقا این کارو کرده بود . ولی متاسفانه نتونستم ازش بپرسم .
ممنون میشم اگه یکی کمکمون کنه .
سلام دوستان.بهترین منشی تلفنی واسه ی 6120 که جدید هم باشه و اصلا بوق نزنه چیه؟نظرتون راجع به mobigenie چیه؟بوغ نمی زنه؟
راستی اگه ما بخواهیم که به مدت مثلا یک سال هر روز ساعت 8 صبح ساعت زنگ بزنه و این کار مدام تکرار بشه و در روزهای خاصی زنگ بزنه مثلا از شنبه ت پنج شنبه،چیکار باید انجام بدیم؟
البته می خوام موضوع را هم به یادم بندازه،مثلا رفتن به کتابخانه.
من می خوام واسه 6120 یک کارت 8 گیگ بخرم.
خوبه؟
8 گیگ چه قدره؟
من 8 گیگ رو از قم 28 تومن گرفتم...مارک SANDISK ، البت می گن گرون شده...!
نرم افزار Voice Inbox بهترین منشی تلفنی هست که من مدت زیادی استفاده می کردم و راضی بودم...نسخه فارسی اش هم هست...!نقل قول:
سلام دوستان.بهترین منشی تلفنی واسه ی 6120 که جدید هم باشه و اصلا بوق نزنه چیه؟نظرتون راجع به mobigenie چیه؟بوغ نمی زنه؟
راستی اگه ما بخواهیم که به مدت مثلا یک سال هر روز ساعت 8 صبح ساعت زنگ بزنه و این کار مدام تکرار بشه و در روزهای خاصی زنگ بزنه مثلا از شنبه ت پنج شنبه،چیکار باید انجام بدیم؟
البته می خوام موضوع را هم به یادم بندازه،مثلا رفتن به کتابخانه.
شما یه زنگ تنظیم می کنی با تکرار Daily ... هر روز برات میزنه!
برای روز های خاص باید WorkDay رو بذاری روی روز های مورد نظر و تکرار زنگ رو به Workdays تنظیم کنی!
البته پیشنهاد من نرم افزار Handy Alarm Pro هست...(نسخه جدید البته) که امکانات متنوعی و عالی داره و علاوه بر Alarm ، دارای Reminder هم هست!
دوستان...خداحافظ...تا یکشنبه نمیام...با مدرسه داریم میریم مشهد...!
یکی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19:نقل قول:
این مشکل ما اخر حل نشد
مشکل گیر کردن فیلم وقتی دارم باهاش میبینم
میخواستم ببینم امکان داره مربوط به مموری باشه ؟ ( چون من یه مموری 2 گیگ روش دارم که نه اسمی داره نه هیچی دیگه )
عکسم رو گوشی زیاد دارم ولی اگه قرار باشه با عکس زیاد فیلما اینجوری بشن نمیشه که
مثلا اون دوستانی که اینجا 4 گیگ با 8 گیگ دارن چه قد عکس رو گوشیشون هست ؟
اینم بگم فیلما با CorePlayer راحت اجرا میشن
6120 می تونه 16 گیگ رو ساپورت کنه؟
آره ساپورت میکنهنقل قول:
نرم افزار drawsms رو داری رو گوشیت؟؟؟؟؟اگه نداری از سایت gsmaria داونلود کن...نقل قول:
من میخوام بدون هک گوشی نرم افزارها رو راحت اجرا کنم
چی کار باید بکنم؟
منظورت از راحت اجرا کردن برنامه ها چیه ؟؟؟ نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونا ؟؟؟نقل قول:
میتونی با hellocarbide گوشیتو به صورت موقتی ( که با خاموش روشن کردن گوشی حالت هک از بین میره ) هک کنی و فایل InstallServer بریزی و بدون ساین کردن ، تمامیه برنامه ها رو نصب کنی ........
سلام دوستان
من می خوام گوشیم رو اپدیت کنم.
شنیدم توی ورژن جدید(6.01) گوشی رو نمیشه هک کرد.
اصلا چه چیز جدیدی بهش اضافه میشه.
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین.
سلام دوستان.
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.
با خط ایرانسلم شروع کردم به دانلودش.تموم که شد سوال پرسید که میخوای آپدیت الان انجام بشه و من بله رو زدم.گوشیم بعد از عملیاتی ری استارت شد و یک 3-4 دقیقه ای طول کشید تا روشن بشه و بعد که ورژنشو چک کردن دیدم ورژنش جدید شده.سرعت گوشیم بعد از آپدیت به این صورت کمی بیشتر شد.
تا حالا کسی اینجوری آپدیت کرده؟
من n73 رو امتحان کردم که ببینم میشه اینطوری یا نه .ولی اون گوشیی که باهاش امتحان کردم تنظیمات سرور آپدیت رو نداشت روش.
تغییراتی که حس کردم فقط سرعتش بود و یک سری چیزهای کوچیک.
شما هم امتحان کنید.البته بک آپ یادتون نره.گوشی هم موقع آپدیت به این صورت رو حالت اصلی باشه.
به همین روشی که مشا گفتید من n96 رو آپدیت کردم .... یعنی از خود گوشی ....
حجمش خیلی کمتر از موقعی هست که با کامپیوتر میخوایم آپدیت کنیم .... ولی به نظر منم روش خوبیه
سلام دوست عزيزنقل قول:
سلام دوستان.
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.
با خط ایرانسلم شروع کردم به دانلودش.تموم که شد سوال پرسید که میخوای آپدیت الان انجام بشه و من بله رو زدم.گوشیم بعد از عملیاتی ری استارت شد و یک 3-4 دقیقه ای طول کشید تا روشن بشه و بعد که ورژنشو چک کردن دیدم ورژنش جدید شده.سرعت گوشیم بعد از آپدیت به این صورت کمی بیشتر شد.
تا حالا کسی اینجوری آپدیت کرده؟
من n73 رو امتحان کردم که ببینم میشه اینطوری یا نه .ولی اون گوشیی که باهاش امتحان کردم تنظیمات سرور آپدیت رو نداشت روش.
تغییراتی که حس کردم فقط سرعتش بود و یک سری چیزهای کوچیک.
شما هم امتحان کنید.البته بک آپ یادتون نره.گوشی هم موقع آپدیت به این صورت رو حالت اصلی باشه.
يه چند تا سوال داشتم.
حجم دانلودش چقدر بود؟ چقدر از شارژ ايرانسلتون كم شد؟
اون تغييرات كوچيك كه مي گفتيد چي بود؟
الان مي تونيد گوشيتون رو هك كنيد؟
به نظر خودتون ارزش داره كه اپديتش كنم.
سلام دوستان!
این چند روز مسافرت بودم...نتونستم بیام تو سایت...!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.....
مگه حجمش چقدر بود؟
بعد از آپدیت هک شد؟
چه تغییری داشت؟
درسته عزیزنقل قول:
من گوشی خودم رو اپدیت کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده
حتما اپدیتش کن:11: