من هم برد رو تبریک میگم:11:
راستی تیتر روزنامه گل در صفحه اول خیلی جالب بود: فیل بزرگ ترکید!
من هم برد رو تبریک میگم:11:
راستی تیتر روزنامه گل در صفحه اول خیلی جالب بود: فیل بزرگ ترکید!
سلام بر منچستریهای عزیز:
درسته من یک رئالی متعصب هستم اما عشق منچستر نیز میباشم .
خوب دقایقی مراسم بهترین بازیکن جهان اتمام شد .
و بهترین بازیکن جهان توسط پله انتخاب شد.
و اون شخص کسی نبود جز:
خودتون ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم.
تبریک بر تمامی منچستریهای عزیز و هوادارن این جادوگر فوتبال.
منظورم به شما نبود عزيز : توي فصل پيش هم بچه هاي تاپيک يادمهنقل قول:
درسته من یک رئالی متعصب هستم اما عشق منچستر نیز میباشم
ولي يه بار يه سوال يه بارسايي توي تاپيک رئال کرد که همه بد و بيرا بارش کردن
سوء تفاهم نشه
وحيد جان تو که زحمت اخبار خارجي رو ميکشي : در مورد آدامس فرگوسن جايي نشنيدي چيه ؟؟
ماشا ... توي مايه هاي سغز ه
اينقدر باحال ميجوه که آدم هوس ميکنه
5 گل برتر رونالدو در سال 2008
لذت بردمکد:http://www.goal.com/en/news/1785/fifa-world-player-award/2009/01/12/1057415/cristiano-ronaldos-top-five-goals-of-2008
ممنون از توجهت وحيد خان
بابت پست بعديت هم ممنون:10:
اینو چند وقت پیش دیدم. شما هم بخون:نقل قول:
کسی نمیدونه چیه. عادت بدی هم هست!کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070928221924AArjWmm
البته بهتر از سیگاره !
نه بابا سوئ تفاهم چیه .نقل قول:
من هیچ وقت به کسی شخصا چیزی نگفتم و حتی گاهی میانجی گری هم کردم.
اگر اقایانی اومدن تو تاپیک رئال و حرفهای زدن اگر که حق بوده شنیدیم و اگر نه تحمل نکردیم.
الان خیلیها هستن که طرفدار اینتر چلسی و یووه و میلان هستن اما تو تاپیک ما فعالند.
من به این کارها کار ندارم
فقط عشق است کریس
و اگر که خواستید یه امضای ناب هم داشته باشید بهتون این ور توصیه میکنم.(باز بگید رئالیها نامردن.)
سلام من یه منچستریه دو اتیشم که manu رو می پرستم ولی چون خیلی درگیرم و دیر به دیر میام راستش خجالت میکشم . از همتون به خاطر خبر های عالی و ...... ممنونم.به امید قهرمانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبرنگار اسپانیایی گفته که رونالدو توافق کرده آخر فصل بره رئال.
اگه این اتفاق بیفته و حرفش راست باشه و منچستر قبول کنه و ...
115 میلیون یورو گیر منچستر میاد !
85 میلیون بایت رونالدو بقیشم چیزای دیگه !
من جای گلیزرا باشم شاید...
به سلامتی بندازنش بیرون بره رئال خراب بشه و فوتبالش تموم بشه
با این پول فرگوسن 4تا جوون میخره که تو آینده رونالدو قورت میدن
فوق العاده درست گفتينقل قول:
به سلامتی بندازنش بیرون بره رئال خراب بشه و فوتبالش تموم بشه
با این پول فرگوسن 4تا جوون میخره که تو آینده رونالدو قورت میدن
بهش احتياج نداريم
سر الکس ميدونه چي کار کنه
انگار اين هم هوس لنگه کفش سر رو کرده
این سری فرگوسن باید صغز بکنه تو چشش
مرتیکه فقط شده حاشیه تیم هر روز یه دوست دختر جدید پیدا میکنه خجالت هم نمی کشه
یک دقیقه دیگه بازی عقب افتاده با ویگان شروع میشه. به امید برد:33::40:
گل ..................
دقیقه اول توسط رونی !!!
قهرمانی سلام
دقیقه 8 بازی رونی تعویض شد و توز به جاش اومد !
امیدوارم مصدوم نشده باشه!
سلام دوستان
آقا من یه روز نبودم شرمنده. چون که هر روز سر میزم. و الان دیدم تاپیک چقدر جلو رفته.
آقا اولا چرا این طرفدارای تیم های دیگه میان اینجا پست میدن. نزارید آقا من خیلی رو منچستر تعصب دارم خیلی به طوری که هیچ تیمه دیگه ای رو تو هیچ جای دنیا قبول ندارم. حتی تو همین ایران
ثانیا این رونالدو دیگه داره شاخ میشه. خوب بهترین بازیکن شدی به سلامتی مبارکت باشه چرا جو سازی میکنی.اگه قراربود منچستر با رفتن بازیکناش ضعیف بشه اون موقع که استم رفت باید هزارتا گل میخورد تا وقتی بکهام رفت یا ون نیستلروی و خیلی های دیگه.
ثالثا آقا وحید شما بازی از کدوم کانال داری میبینی میشه به ما هم بگی با تشکر..
از سایت گل !
گزارش لحظه به لحظه!
چلسی 1-0 از ساوتند دست نمیدونم چندمی عقبه !
با این نتیجه از جام حذفی حذف میشه!
Rooney looks like he is limping off the pitch holding his hamstring, worrying news for United fans.
اون از اورا نیومده مصدوم شد رونی هم از ناحیه زردپی پا مشکل کشیدگی براش پیش اومده گفتند حداقل سه هفته نیست.:19:
بعد از برد دیشب دوم شدیم.:31:
جدول
هفته بيست و دوم ليگ برتر/منچستريوناتيد در آستانه صدرنشيني
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستريونايتد در صورت پيروزي مقابل بولتون صدرنشين ليگ برتر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، منچستر فردا در ادامه پيكارهاي ليگ برتر با بولتون ديدار مي كند.
تيم منچستريونايتد با 44 امتياز و يك بازي كمتر در مكان دوم جدول پس از ليورپول 46 امتيازي قرار دارد. اين تيم در صورت كسب برد در زمين حريف مي تواند به صدر جدول صعود كند. مصاف ليورپول و اورتون در روز دوشنبه انجام خواهد شد و مشخص نيست كه ليورپول برنده اين ديدار شود.
برنامه ساير مسابقات فردا به اين شرح است:
بلكبرن - نيوكاسل
چلسي - استوك
منچسترسيتي - ويگان
ساندرلند - آستون ويلا
وستهام - ميدلزبرو
جدول رده بندي:
1- ليورپول 46 امتياز-21 بازي
2 - منچستريونايتد44 امتياز-20 بازي
3 - چلسي42 امتياز-21 بازي
4 - آستون ويلا41امتياز-21 بازي
5 - آرسنال38امتياز-21 بازي
رونی گلزن جوان تیم فوتبال منچستر یونایتد با مصدومیت در بازی برابر ویگان برای حداقل سه هفته خانه نشین شد
فرگوسن مربي سال 2008 باشگاه هاي جهان شد
خبرگزاري فارس: سرمربي اسكاتلندي تيم منچستريونايتد به عنوان بهترين مربي سال باشگاه هاي دنيا در سال 2008 انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس در راي گيري فدارسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن پيرمرد تمام نشدني فوتبال اسكاتلند و منچستريونايتد با كسب 264 امتياز، به عنوان بهترين مربي فوتبال در رده باشگاهي در سال 2008 انتخاب شد.
اين مربي در فصل قبل توانست دو عنوان قهرماني انگليس(ليگ برتر ) و اروپا(ليگ قهرمانان) را به ارمغان آورد.
جدول رده بندي بهترين مربيان باشگاهي دنيا در سال 2008 به اين شرح است:
1 - سرآلكس فرگوسن - منچستريونايتد(اسكاتلندي) -264 امتياز
2 - ديرك نيكولاس ادوكات- زنيت روسيه( هلندي) -144 امتياز
3 - ادواردو بوزا- كوئيتو اكوادور (آرژانتنيني) -64 امتياز
4 - آرسن ونگر- آرسنال انگليس(فرانسوي)-61 امتياز
5 - رافائل بنيتس مادوس- ليورپول انگليس(اسپانيايي) - 60 امتياز
6 - كارلوس لوئيس ايشيا- بوكاجونيورز(آرژانتيني)-28 امتياز
7 - روبرتو مانچيني-اينترميلان-ايتاليايي-27 امتياز
8 - آورام گرانت- چلسي انگليس-رژيم اشغالگرقدس-19 امتياز
9 - مانوئل خوزه سيلوا- الاهلي قاهره-(پرتغالي)-18 امتياز
10 - فرانكلين ريكارد- بارسلونا اسپانيا-(هلند)-17 امتياز
11 - اوتمار هيتسفلد- بايرن مونيخ-(آلماني)-15 امتياز
12 - مانوئل پلگريني-ويارئال اسپانيا-(شيليايي)- 14 امتياز
13 - موريسي رامالهو- سائوپائولو برزيل (برزيلي)-14 امتياز
14 - رالف رانگ نيك -هوفن هايم آلمان-(آلماني)-12 امتياز
15 - خوزه مورينيو - اينترميلان-(پرتغالي)-11 امتياز
16 - لوچيانو اسپالتي- ا.اس.رم (ايتاليايي)-10 امتياز
17 - ويكتور گونشارنكو- اف.ث بات بيلاروس-بيلاروس- 9 امتياز
18 - تيموري كتسبايا - آنتوريس قبرس- (گرجستاني) -9 امتياز
19 - اكيرو نيشينو- گامبااوزاكا ژاپن- (ژاپني) - 8 امتياز
20 - آدنور لئوناردو باچي- پورتوآلگره برزيل - (برزيلي)-8 امتياز
21 - كالاديو رانيري- يوونتوس ايتاليا-(ايتاليايي) -8 امتياز
22 - كلاديوچزاره پراندلي-فيورنتينا-(ايتاليايي)-6 امتياز
23 - ميرجلال كاسيمف-بنيادكار ازبكستان-(ازبكي)- 6 امتياز
24 - خاوير اگويره-آتلتيكومادريد-(مكزيكي)-5 امتياز
25 - آلن پرين- المپيك -----(فرانسوي)-5 امتياز
باز هم یک افتخار دیگه برای فرگوسن
وحید جون دستت درد نکنه
صدرنشینی رو تبریک میگم.
آهای لیورپولیا و طرفداران چلسی که میگفتین از کجا معلوم منچستر بازیای عقب افتادشو ببره!
همش رو برد. حالا هم صدر جدولیم !
گفتم طرفداران چلسی و لیورپول. چون آرسنالیا که باید واسه جام یوفا بجنگن و اصلا عددی نیستن واسه صحبت!
خب سومین قهرمانی پیاپی داره شکل میگیره.
منم تبریک میگم این فصل قهرمانیم بدون شک
ولی اگه امسال اروپا قهرمان شیم دیگه رویایی میشیم اولین تیمی که 2سال پشت هم قهرمان لیگ قهرمانان شد
امسال بارسا هم خيلي آماده است.
هميشه دوست داشتم دو تيم كه واقعاً آماده اند با هم يه فينال بازي كنن.
امسال اگه منچسترو بارسا فينال ليگ قهرمانانو بازي كنن ميشه يه جنگ واقعي.
نه فقط بين تيما حتي بين خود بازيكنا.
برد امروزم تبريك ميگم...
چه ساده با دوبازي عقب افتاده ه هرچي ليورپول و چلسي ملسيه جاگذاشتيم
لیورپول 1-1 کرد. اگه منچستر ببره 3 امتیاز میفته جلو
سلام
هورا:31: هورا:31: هورا:31:
با يه بازي كمتر صدر نشين شديم. اين يعني سلام قهرماني سال 2009 و هتريك تو قهرماني
امسال بی رقیبیم و راحت تر از پارسال قهرمان میشیم
با 5-0 امشب ديگه مطمئن باش.نقل قول:
امسال بی رقیبیم و راحت تر از پارسال قهرمان میشیم
اينم از وست بروم...
ایول عجب بازی ای بود
چقدر خوب بازی کردیم
آقا من دلم برا اينا (وست برومويچ ) سوخت . گناه داشتن به اين ميگن ضعيف كشي.
دروازه بان منچستر يونايتد ركورد گل نخوردن در ليگ انگليس را شكست
ادوين فان در سار دروازه بان منچستر يونايتد شنبه شب پس از عدم دريافت گل تا اواخر ديدار تيمش با اورتون در ورزشگاه اولدترافورد ركورد جديدي در ليگ فوتبال انگليس بر جاي گذاشت . به گزارش خبرگزاريها از شهر منچستر ، عدم موفقيت اورتون در به ثمر رساندن گل تا دقيقه ۷۳به معناي آن بود كه فان در سار يكهزار و ۱۰۴دقيقه -- حدود هجده ساعت و نيم -- مغلوب نشد و ركورد استيو ديث دروازه بان باشگاه ريدينگ را كه در فصل ۱۹۷۸-۷۹برجاي گذاشته شد ، شكست .
اين دروازه بان هلندي ۳۸ساله پيشتر در جريان پيروزي پنج بر صفر منچستر بر وست برومويچ در روز سه شنبه ركورد بسته نگهداشتن دروازهاش را به يكهزار و ۳۱دقيقه رسانده و ركورد پيتر چك دروازه بان چلسي را جابجا كرده بود.
اين مدت به معناي گل نخوردن دروازه بان سابق تيم ملي هلند در يازده بازي پياپي بود .
پيام مهاجم بلغار به ليورپول
برباتف: منچستر يونايتد شكست ناپذير است
خبرگزاري فارس: مهاجم بلغاري تيم منچستر يونايتد گفت: ليورپول بهتر است قيد رقابت با ما را بزند چرا كه تيم شكست ناپذير ليگ برتر هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي تلگراف، ديميتار برباتف اظهار داشت: موقعيت منچستر در صدر جدول بيانگر همه چيز است. تيم در موقعيت ممتازي قرار دارد و از همه رقبا براي كسب قهرماني ليگ برتر شايستهتر است.
اين مهاجم افزود: وقتي وارد ورزشگاه اولدترافورد مي شويد و از بلندگوهاي آن مي شنويد كه از منچستر به عنوان تيم قهرمان انگليس، اروپا و جهان نام برده مي شود، احساسي به شما دست مي دهد كه گويي در جهان رقيب نداريد و شكست ناپذير هستيد.
او گفت: در منچستر بازيكنان توانمند مختلفي جمع شده اند كه فقط مهاجم نيستند. در اينجا مربي مجربي مانند سر آلكس فرگوسن حضور دارد كه از اين نفرات، مجموعه اي كاملا و قوي ساخته است.
برباتف در تابستان از تاتنهام جدا شد و به منچستر يونايتد آمد. حضور او در اين تيم سبب شد تا بيش از پيش در كانون توجه رسانه ها قرار گيرد.
لیورپول تیم ده نفره چلسی رو که ما آبشو گرفته بودیم به زور برد،معلومه جلوی ما کاری نمیتونه بکنه.نقل قول:
مهاجم بلغاري تيم منچستر يونايتد گفت: ليورپول بهتر است قيد رقابت با ما را بزند چرا كه تيم شكست ناپذير ليگ برتر هستيم.
کلکسیون سخنان جالب امپراطور در سال 2008باشگاه منچستر یونایتد در اقدامی جالب کلکسیونی از سخنان جالب سر آلکس فرگوسن در سال 2008 را جمع آوری کرده که بسیار جالب و خواندنیست.
1 - قبل از بازی با تیم چلسی برای انتخاب مدافعان :
سر آلکس فرگوسن: وین رونی چندین بار قبلاً به من میگفت که در مدرسه در پست مدافع میانی بازی میکرده اما من به او گفتم: درسته که بازی میکردی اما نه مقابل دیدیه دروگبا.
2 - ستایش از گل کریستیانو رونالدو در بازی مقابل تیم آ اس رم :
سر آلکس فرگوسن: گل کریستیانو رونالدو بازی را به سود ما تغییر داد. کریستیانو رونالدو با شجاعت تمام در بین مدافعان تیم آ اس رم نفوذ کرد و توپ را به گل زد. این گل که از میانه محوطه جریمه به ثمر رسیده بود مرا به یاد دورا بازیگری خودم می انداخت.
3 - بعد از دهیمن قهرمانی در لیگ برتر انگلستان :
سر آلکس فرگوسن: شما جواب من را بدهید که چگونه میتوانم فوتبال را رها کنم؟ به خصوص که همسرم به من اجازه بازنشستی نمیدهد و هر روز رأس ساعت 00 : 7 صبح مرا از خانه بیرون میکند.
4 - تمجید از آب و هوا در شهر مسکو :
سر آلکس فرگوسن: من در 3 فینال اروپایی حاضر بوده ام که هر 3 بار هوا بارانی بود. زمانی هم که در شهر مسکو هوا بارانی شد به خودم گفتم که ما قهرمان خواهیم شد و با خراب کردن پنالتی توسط جان تری این اتفاق افتاد.
5 - خوشحالی پس از شکست تیم چلسی در شهر مسکو :
سر آلکس فرگوسن: این برای نخستین بار بود که در ضربات پنالتی یک تیم بزرگ را مغلوب میکنم. پیش از این 3 بار ضربات پنالتی را با تیم آبردین و 3 بار هم با تیم منچستر یونایتد از دست داده ام اما در بار هفتم موفق شدم.
6 - در پاسخ به مارک هیوز سر مربی باشگاه منچستر سیتی که گفته بود بازی بین 2 تیم چلسی و منچستر سیتی از بازی بین 2 تیم منچستر یونایتد و لیورپول مهمتر است :
سر آلکس فرگوسن: من حتماً تحقیق خواهم کرد که مارک هیوز صبحانه چه خورده. احتماً او مسموم شده است.
منبع :به نقل از سایتکد:www.mufc.ir
.کد:www.manutd.com
- بعد از دهیمن قهرمانی در لیگ برتر انگلستان :
سر آلکس فرگوسن: شما جواب من را بدهید که چگونه میتوانم فوتبال را رها کنم؟ به خصوص که همسرم به من اجازه بازنشستی نمیدهد و هر روز رأس ساعت 00 : 7 صبح مرا از خانه بیرون میکند.
بنده خدا عجب زن زلیلی هستش !!!!!!!
وحید جون دستت درد نکنه عالی بود