دوستان متاسفانه مشکلات من با PS3 تموم شدنی نیست .
من رفتم 18 تومن دادم کابل Component خریدم . وصلش که کردم وقتی 576P رو انتخاب می کنم تصویرم 2 تا میشه . نمی دونم چرا ؟
روی همون 576i مشکلی نداره . نمی دونم والا تصویرم کیفیتش بهتر شده یا نه !
Printable View
دوستان متاسفانه مشکلات من با PS3 تموم شدنی نیست .
من رفتم 18 تومن دادم کابل Component خریدم . وصلش که کردم وقتی 576P رو انتخاب می کنم تصویرم 2 تا میشه . نمی دونم چرا ؟
روی همون 576i مشکلی نداره . نمی دونم والا تصویرم کیفیتش بهتر شده یا نه !
همچين چيزي نبوده.سركاري بودنقل قول:
ببخشید دیگه خبری از کپی خور شدن Ps3 نیست؟ یه خبر بود که یه جا تونستن از روی هارد بازی رو اجرا کنن.
تصوير هيچ فرقي نميكنه چون tv تون HD نيستنقل قول:
روی همون 576i مشکلی نداره . نمی دونم والا تصویرم کیفیتش بهتر شده یا نه
براي همين تصوير خوب نميده
ببخشید دوستان من یه مدته نیستم و خلاصه پرتم کسی از کپی خور شدن ps3 خبری نداره
نه عزيز خبري نشده
دوستان ، من بالاخره ریسک کردم و Gta رو گرفتم و تونستم اون رو با کابلهای کامپوزیت و کامپوننت با دستگاه Ntsc-j بر روی تلویزیون صفحه تخت معمولی اجراش کنم .
از همه دوست هم که کمک کردند ممنونم .
خواهش میکنم.
تو MGS4 رو تموم کردی یا نه؟اگه نکردی GTA رو بذار زمین.
در مورد GTA هم بهت یه توصیه میکنم:حتما اونجایی که باید انتخاب کنی Playboy X رو بکش!اگه نکشیش پشیمون میشی!
سلام من هرکاری که کردم نتونستم Adsl با ps3 راه بندازم
DNS Error میده و میگه برقراری ارتباط با سرور امکان پذیر نیست
من چی کار کنم؟
مشكل از اينترنت
نه حتما.منم با Dial-up همچین موردی داشتم بعدا معلوم شد از تنظیمات کانکشنمه.ولی مطمئن نیستم چه طوری باید رفعش کرد...
منظورم كل اينترنت چون فشار برروي PSN زياد وارد ميشه اين Eror رو ميده بايد اينقدر وصل بشي تا ارتباط برقرار شه
سلام من میخواستم ps3 بخرم به نظر شما مدل 60 یا 40 یا 80 گیگ بخرم ...
چون مدل 40 بازی های ps1,ps2 رو اجرا نمیکنه.....
مدل 80 گیگ به همراه یک پک بازی که در داخل ps3 چنده
در ضمن من از کجای تهران خریداری کنم که برام به صرفه باشه
اخرین سئول اینکه کسی سایت خرید اینترنتی بصورت انلاین سراغ نداره برای خرید ps3 به غیر از رایان صبا..
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 بهتره.ارزونتر برات درمياد
ارزش نداره چون پول بازيرم ازت ميگيرن
نميدونم
play-asia.com
می خواستم بدو نم می شه با هاش فیلمهای dvd کپی رو دید
موزیک رو با چه فرمتهایی ساپورت می کنه
امیدی به کپی خور شدنش هست یا نه
از فكر كپي شدنش بيا بيرون:27:
يعني ميخاي بگيري كه باهاش فيلم و اهنگ گوش كني؟:18::18::18::18:
سلام دوستان من دو روز پيش رفتم Ps3 گرفتم
من بازي كال اف ديوتي 4 رو گرفتم
ايا شما بازي پيشنهادي براي من داري؟
به نظر شما بازي ها كي هك ميشن؟
چرا از فکر هک شدنش بیام بیرون :27:
Team ICE (همراه با StreetskaterFU) با PS3Hax.net ان چیزی را که همه هکر های Ps3 ارزو داشته اند به اشتراک گذاشته است.پس یک سیاحت داراز نهایتا نیم امیدی از هک Ps3 به وجود امده است.Team ICE راهی را پیدا کرده تا فایل های SELF را در GameOS اجرا کنند.(در فریم ور 2.10(
به بیان دیگه آنها یک راه پیدا کرده اند تا کدها بدون علامت را در جزئی از PS3 به واسطه RFOM و به کار گیری آخرین firmware اجرا کنند.
فایل های SELF توسط ابزاری به نام Elf2Self نوشته شده اند.انتظار می رود اطلاعات جدید در آینده بسیار نزدیک آشکار شودند.
اگر چه 100% کامل نشده اما تا کنون بزرگترین قدم برداشته شده است این روش می تونه کار را به زودی تکمیل کند..
حالا همه اینها یعنی چی؟این یعنی PS3 از هر زمان دیگه ای به هک شدن نزدیک شده است.
مدیر اون سایت هم گفته که برای اجرای این کدها به مبدلی نیاز است که در بازی resistance fall of man وجود دارد.
این یعنی پیروزی سونی این یعنی راحت و با خیال راحت برو PS3 بخر.
سلام میخواستم بدونم ps3 تو توپ خونه و این جاها قیمتش چنده خیلی عاشقش شدم ممنون:12:
اينا درست ولي با اومدن فرمور جديد از سوني همه چيز از 0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه اساسی :27:نقل قول:
سونی این نسل بد جوری جلو این مساله واساده
به این اسونی ها هم تسلیم نمیشه
مثل تا حالا که با هر حرکت هکر ها یک firmware داده که خنثی کرده
اصلا برای همین ps3 رو Firmware دار کرده
میدونین که اصلا نیازی به آپدیت نیست؟اگه فیرمور کرک شده باشه میتونه خودش همه ی چک های سونی رو ByPass کنه...ولی فقط اگه خود فیرمور کرک شده باشه.مثل PSP.
دیروز توپخونه بودم 420نقل قول:
mgs4نقل قول:
uncharted
gta4
dmc4
resistance motorstorm
lair
heavenly sword
دوستان دعا کنید این کنسول کپی خور نشه ... نمیدونم چرا تعدادی از دوستان برای این اتفاق لحظه شماری میکنند؟ الان کنسول X360 کپی خور شده، اما مشکلاتی رو بخصوص برای بازیبازان ایران بوجود آورده. دیسک هایی که در بازار هستند 90 درصدشون بی کیفت هستند و عمر لنز کنسول رو کم میکنند، بعد از استفاده از این دیسک ها باید مراقب کنسول بود تا پیغام Unplayable Disk ظاهر نشه، در XBL دیر یا زود کنسول های کپی شناسایی و بن میشند و ... .
تایید میشه اساسی :10:نقل قول:
همه اینها درست و تایید میشه.نقل قول:
اما قیمت بالای بازی ها و کم بودن بازی ها هم خودش مشکل خیلی بدی هست.
اگه بتونن طوری هک کنن که بازی به صورت فایل iso باشه و از روی هارد اجرا بشه مشکل های بالا هم که گفتید حل میشه.
فقط این روش هم یک چند تا عیب داره.حجم محدود هارد و طول گشیدن انتقال فایل به هارد دستگاه.که البته هم زیاد به چشم نمیاد.
به هر حال باید صبر کرد دید هکر ها چه کار میکنن.
فعلا که سونی بد جور داره پافشاری میکنه که کنسول هاش کپی خور نشن.
حتی اومده pspslim های تولید جدید را مادربورد هاش را عوض کرده که اونها هم دیگه به روش پاندورا فعلا هک نمیشن.روش جدیدی هم برای هکشون نیومده.:41:
دوستان من یه سوال خیلی ساده دارم:
اصلاً چرا دیسک های bluray کپی نمی شن؟
(البته اگر کپی بشن هم باز هم خیلی فرقی نداره به نظر من؛ چون با توجه به قیمت بالای خود دیسک های bluray و هزینه ی بالای کپی کردنشون _ خود دیسک ریدر و از این حرفها_ احتمالاً قیمت کپی هاش هم بالا خواهد بود و با توجه به تفاوت بسیار زیاد نسخه های اصل و کپی از نظر کیفیت، باز هم عاقلانه تر اینه که دیسک اصل بگیرید! این نظر منه. من هم با choory موافقم که بهترین حالت همینه که مثل PSP هک بشه و بازیها رو به صورت image از روی هارد بخونه)
به خاطر قفل چند لایه ای که دارن کرک کردنش خیلی سختهنقل قول:
اصلاً چرا دیسک های bluray کپی نمی شن؟
(البته اگر کپی بشن هم باز هم خیلی فرقی نداره به نظر من؛ چون با توجه به قیمت بالای خود دیسک های bluray و هزینه ی بالای کپی کردنشون _ خود دیسک ریدر و از این حرفها_ احتمالاً قیمت کپی هاش هم بالا خواهد بود و با توجه به تفاوت بسیار زیاد نسخه های اصل و کپی از نظر کیفیت، باز هم عاقلانه تر اینه که دیسک اصل بگیرید! این نظر منه. من هم با choory موافقم که بهترین حالت همینه که مثل PSP هک بشه و بازیها رو به صورت image از روی هارد بخونه)
خود بازي و فيلماش كه هك شده.تو نت و تورنت بگردي پيدا ميكني ولي مشكل اينجاي كه سوني قادر به خوندنشون نيست نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تا به حال هیچ خبری از کپی خور شدن Ps3 نیست؟
نه ....فکر نمیکنم به این زودی ها هم خبری باشهنقل قول:
یعنی تا به حال هیچ خبری از کپی خور شدن Ps3 نیست؟
به نظر من این موضوع (برای ما) در حد یک فاجعه است. :41: اگه این قفل ها شکسته نشند و در نسل های بعدی کنسولها از این قفل ها (و به احتمال زیاد قفل هایی قوی تر از اینها) استفاده بشه، همه کارمون تمومه. البته هنوز به PC امید هست چون که بازی ها از روی Disk خونده نمی شن، بلکه روی هارد نصب می شن و CRACK کردنشون آسون تره. حتی اگه دیسک های blu-ray، جایگزین DVD بشن.
ظاهراً این فقط سونی نیست که انقدر روی این موضوع پافشاری می کنه؛ مثل این که نینتندو هم بر ضد فلش کارت ها (حافظه ها یا اداپتر هایی که کنسول DS رو کپی خور می کنن) اقداماتی رو شروع کرده. اون طور هم که p3yman_xl گفتند، کنسول های x360 کپی خور در شبکه LIVE بن میشن. وقتی همه کنسول ها اینطوری بشن، دیگه مثل الان نیست که هر بازی یی رو که اراده کنیم، بتونیم راحت بگیریمش، و باید کارهایی مثل عوض کردن بازی و اینها رو شروع کنیم... :19:
اینا اصلا به فکر ارزش پایین پول ما ایرانیا نیستن ! 50 دلار واسه یه بازی با توجه به حقوق تو کشورای دیگه
چیزی نیست اما واسه ما با این وضعیت 50 دلار خیلی زیاده ! واسه یه بازی !
بله، دقیقاً نکته همین جاست. برای کسی که ماهی سه هزار یورو در میاره، 70 یورو پول بازی دادن اصلاً چیز زیادی نیست. به خصوص که توی اروپا تو هر خانواده معمولاً بیشتر از یه نفر کار می کنه.نقل قول:
اینا اصلا به فکر ارزش پایین پول ما ایرانیا نیستن ! 50 دلار واسه یه بازی با توجه به حقوق تو کشورای دیگه
چیزی نیست اما واسه ما با این وضعیت 50 دلار خیلی زیاده ! واسه یه بازی !
در حالی که توی ایران خیلی از حقوق ها دور و بر 400 یا 500 تومن می گرده و 70 یورو برای ما نسبت به ارزش پولمون و حقوق هامون خیلی بیشتر ارزش داره. متأسفانه شرکت های بازی سازی، این موضوعات رو در نظر نمی گیرند. امیدوارم هر چه زودتر این قفل ها شکسته بشه، تا هم طرفدار های Ps3 بیشتر بتونن لذت ببرند، و هم خیال ما راحت بشه.
ببخشید من صفحه های قبل رو نخوندم.میخوام ببینم قیمت پی اس 3 الان تو بازار چنده؟
همچنین قیمت سی دی هاش چنده؟
اگه میشه جواب بدید.
ممنون.
دو مدل 40 و 80 ميتوني گير بياري از 450 براي 40
بازيهاشم از 70 به بالا
درسته كه قيمت بازيهاش بعد از 5،6ماه نصف يا كمتر از نصف ميشه؟ اخه من شنيدم كه بازيهاي اصلش كه يه مقدار قديمي شده تا 20 تومنم ميدن ؟
من جایی میشناسم که resistance و motorstorm ؤو 15 میده
اينا درست ولي بازبرميگرده به انصاف فروشنده
چرا اینقدر از ایکس باکس گرون تره؟
مگه بیشتر بازیهاشون مث هم نیستن؟
چون بازی های 360 رو dvd هست و کپی خور شده و به صورت رایتی تو بازار موجودهنقل قول:
ولی ps3 بازی هاش رو blu-ray عرضه میشه که کپی خور نمیشه و همچنین قیمت خود خامش بالاست
بالاخره یه روزی قانون کپی رایت توی ایران هم اجرا خواهد شد...نقل قول:
شما تا حالا حساب کردین که فقط ما ایرانی ها چقدر ضرر به مایکروسافت...ادوبی ..و...زدیم ?؟ :31: عدد نجومی هستش ! یه نرم افزاری مثل فتوشاپ که توی همه ی سیستم های ایرانیان نصبه! قیمتش نزدیک به 2000 دلاره و کسی این برنامه رو در فرنگ میخره که تخصصش باشه
خلاصه نمی خوام از کپی رایت دفاع کنم! ولی حداقل برای محصولات نرمافزاری خودمون که باید رعایت بشه و گرنه ما هیچ وقت در عرصه ی گیم و نرم افزار پیشرفت نمیکنیم
یه روز داشتم حساب میکردم که dark-alex (کسی که فریم ویر psp رو کرک میکنه) چقد به سونی ضرر زده ...مخم سوت کشید عددش خفن بالاست...
حتی خود من مثلا 20 برابر قیمت خود psp ایم بازی دارم البته اگه قرار بود اصلش رو بخرم!
در کل چه بخوایم نخوایم یه روزی کپی رایت اجرا میشه....