خوبه ، اینجوری باشه میشه با چند هفته دندون رو جیگر گذاشتن منتظر ورژن های جدید اون برنامه ها شد.نقل قول:
راستی این شتاب سنج کجاها بدرد میخوره؟ آیا تو Navigation با استفاده از AGPS هم تاثیر داره؟ میشه چند نمونه از کاربردهاشو ( غیر از بازی ) بگین؟
Printable View
خوبه ، اینجوری باشه میشه با چند هفته دندون رو جیگر گذاشتن منتظر ورژن های جدید اون برنامه ها شد.نقل قول:
راستی این شتاب سنج کجاها بدرد میخوره؟ آیا تو Navigation با استفاده از AGPS هم تاثیر داره؟ میشه چند نمونه از کاربردهاشو ( غیر از بازی ) بگین؟
نقل قول:
بدرد خیلی کارها میخوره ، مثلا کلا کار کردن با انگشت رو از بین میبره، مثلا کسی زنگ زد گوشی رو بر میگردونی گوشی mute میشه و کلا خیلی کارا میشه باهاش کرد ،صفحه رو بچرخونی و آهنگ رو عوض کنی و....
قيمت امنيا 24 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Touch 3g چه طوره ؟ قیمتش عالی 450
Cpu 528
GPS
سلام بههمگي دوستان
کسي هست که بتونه در مورد فوجيتسو زيمنس ( non phone ppc) بهم کمک کنه . متاسفانه ويندوزش قديميه و نميدونم ميشه روش ويندوز جديد نصب کرد يا خير . در ضمن هر کار يميکنم با دکمه پاور سيستم خامو شنميشه فقط ميره رو حالت استندباي . چطوري ميتونه بدون در اوردن باطري خاموشش کنم ؟؟اين يه اشکال سخت افزاريه يا نه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tPhone2(TAHA2
Features OS Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
CPU : Intel XScale 310, 624 MHz
Camera 5 MP, Canon with Auto Focus
GPS
Wifi 802.1
Card slot micro SD (Trans Flash) support up to 16 GB, (4 GB included)
128 MB RAM, 256 MB ROM
Display Type TFT touch screen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
Windows Media Player
Vibration Yes
Call records Yes
Farsi, English and Arabic O/S languages
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32-48 kbps
Bluetooth ver 2.0,
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging, sending group massages
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (Pocket IE)
Colors Shine Black, Shine White
Pocket Office (Word, Excel, Outlook, PDF viewer)
Java MIDP 2.0
Video/audio album
Built-in hands free
Battery Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 6 h
Size Dimensions 105.5mm (L) X 58mm (W) X 15.5mm (T)
Weight 120 g
&.......
تاریخ ورود به بازار ایران: اردیبهشت سال 1388
دارای گارانتی یکساله شرکت ابرا تهران
کد:www.Zikronline.ir
گوشی خوبی به نظر می رسه فقط مهمترین مشکلش صفحه ی 65000 رنگی هست که کمه
ساخت htc هست؟؟
گوشي خوبي اگه قيمتش خوب باشه
اینی که این دوستمان معرفی کرده، پاکت پسی طاها 2 هست که برا مسلمون ها هست.
همه چیزش خوبه فقط vga نیست
قیمت هم میکن 300 تومان
ببین دوست عزیز من هم قبل از این اکسپریا بگیرم همش میگتم چرا نوکیا مثلا 16 میلیونه و این 65 هزار رنگنقل قول:
ولی وقتی خریدم و با گوشی های نوکیا اعم از n85 , n95 و غیره کیفیت تصویر و ال سی دی رو چک کردم خودم از حرف خودم شرمنده شدم
به طرز فوق وحشتناکی اکسپریای 65 هزار رنگی از اوها که 16 میلیون رنگ دارند سر تر بود
اینو شوخی نمیکنم کیفیت ال سی دیش از مانیتور ال سی دی الجی ام هم بیشتر هست.......
پس دیگه تو زد و بند این 65 و 16 نباش
سلام
میخوام یه ppc کار کرده بگیرم تا 200 تومن
به نظر شما چی بگیرم یعنی تا این قیمت چیا پیدا میشه ؟
مرسی
نقل قول:
سلام.
زیر نور آفتاب امنیا صفحه واضح تری نسبت به x1 داره من همزمان مقایسه کردم.
شما یکم صبر کنی میتونی با این هزینه یک x1 بخری دوست خوبم . :20:نقل قول:
ppc با قیمت 300-350 چی خوبه؟
میشه یکیم جواب ما روبده ثواب که داره هیچ تشکرم دارها .کارمون لنگ مونده
نقل قول:سلام.نقل قول:
باتوجه به مبلغی که شما میخواهید هزینه کنید نمیتونید یک دستگاه کامل بگیرید.پس بهتره شما نیازهاتون از پاکت پی سی رو بر آورد کنید و بگید تا بتونیم به کمک هم بهترین گزینه در این قیمت ها رو برای خریدتون ارزیابی کنیم.:11:
من بیشتر در زمینه مهندسی میخوام دوربینش برام مهم نیست و agps داشته باشه و بتونم یه ماشین حساب روش نصب کنم که توان حل ماتریس و چیزای دیگرو داشته باشه یه چیزی تو مایه ی کلاس پد زیادم کند نباشه حافظه بالا 4 گیگ ساپورت کنه
از برنامه های مختلف هم پشتیبانی کنه
سلام دوستان من یه پاکت پی سی بین 550تا 650 می خوام بخرم چی پیشنهاد می کنید مرثی
سلام خدمت تمامی مهندسین متخصصین و همه افرادی که اینجا کار این ملت و راه می ندازن .. ..
بنده قصد خرید یک pocket pc تا سقف 500 تومان دارم یعنی از عهده پرداخت 501 هزار بر نمیام.
نه صدا نه دوربین برام مهمه و نه شرکت سازندش فقط فقط فقط دوست دارم
1- windows mobile 6.1 or higher
2- کیبورد qwerty داشته باشه
3- سرعت خوبی داشته باشه همون cpu و ram و rom
ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه . . . . . .
شما انتخاب زیادی نداری ولی به نظر من بهترین گزینت Touch Viva خواهد بودنقل قول:
به نظر من شما از بین امنیا و اکسپریا بایستی یکیش رو انخاب کنی و این انتخاب کاملا سلیقه ایه و هرکدوم خاصیت های خودشون رو دارند که مفصلا بحث شدهنقل قول:
نقل قول:
واقعیت اینه که اگه الان میخوایی گوشیو بگیری بهتر از امنیا گیرت نمیاد
و گوشیه کیبورد داری که ارزش خرید داشته باشه تو این رنج وجود نداره
یه نکته هم بگم که اگه کیبورد رو برای مسیج میخوایی ازش استفاده کنی و اگه فارسی هم مسیج میزنی کیبورد تقریبا بلااستفاده باقی میمونه.من خودم قبل از اینکه مسیجهام رو فارسی بزنم خیلی از کیبورد استفاده میکردم و یک قابلیت فوق العاده مهم بود برام ولی از وقتی مجبور به تایپ فارسی شدم خیلی به ندرت از کیبورد استفاده میکنم..
مرسی از راهنماییت ولی من به کیبورد نیاز دارم خودمم موندم چی بگیرم اساس الاف شدم . . .
ممنون میشم اگه کمکم کنید.............
نقل قول:
دوست عزيز!
اگه كيبرد براي شما اهميت داره؛ اولين و شايد بهترين انتخاب شما ميتونه HTC Touch Pro باشه.
با داشتن كيبرد كامل QWERTY و 4 سطر. و بعد از اون هم X1 با كيبرد كامل 3 سطري بد نيست.
آقا تورو خدا یکی جوابم رو بده.... من امروز میخواستم برم امنیا بگیرم دیجیکالا 30 تومن گرون کرده دوباره.... !!!!!!! واقعا امنیا گرون شده؟؟؟؟؟؟ زود جواب بدین یعد از ظهر میخوام برم بخرم
نقل قول:
از من میشنوی از digikala نخر کلاً همیشه قیمتهاش 20 - 30 تا از بازار بالاتره فقط تنها خصلتی که داری سهولت در خریده . . .
تو بازار بگردی راحت با قیمت پایین تر گیرت میاد . . .
اگه واسه پولت ارزش قائلی تو خیابون بچرخی ارزشش بیشتره . .
pro قیمتش بالاست آقااااااااااااااا تورو خدا یکی بگه تا 500 چی بگیرم راستی یه سوال ؟! عشق آباد پاکت پی سی گیر میاد ؟!
سلام.نقل قول:
بله گرون شده و 16 گیگ هم کمیاب.
من خودم هفته پیش 8 گیگ رو قیمت کردم 440 هم بودنقل قول:
به نظرم شما همون 8 رو بگیر و اگه واقعا نیاز به رم بیشتر داری یه مموری 8 گیگی ترنسند سرعت بالا به قیمت 25 تومن بگیر که میشه همون 16 ای که میخوایی ولی 60 تومن ارزونتر که به نظر من خیلی بهتره...
سلام
من یه پاکت می خوم در حدود 500-600 کیبرد داشته باشه و دوربین 5 mp .(حالا دوربین انقدرام نبود، نبود!)
اما می خوام برای خوندن pdf وebook کاملا مناسب باشه.
و اون مشکل که با pdf توی گوشی های دیگه هست.(مدام باید صفحه به چپ و راست حرکت کنه تا یک خط خونده یشه) رو نداشته باشه
مرسی
سلام یه سوال کمی مسخره دارم ولی دوست دارم بدونم اگه جای من بودید چه کار می کردین؟
یکی از دوستان من dell axim x50 داره میخواد بفروشه
مشکلش اینکه wifi نداره و windows 4 که البته فکر کنم میشه اینو upgrade کرد
100 تومان میفروشه به نظرتون می ارزه بخرم؟ یا htc touch hd رو بخرم؟
(استفاده من از pocket pc خوندن pdf و برنامه uptodate )
مرسی
دوست عزیز من خودم دل هم دارم و باید بگم پاکت فوق العاده ایه و اگر این قیمت میده واقعا مفته تا همین چند ماه پیش علاالدین حولو حوش 600 میفروختن کانفیگیش حرف نداره فقط gps کم دارهنقل قول:
البته نمیدونم میدونی یا نه ولی این دستگاه فقط پاکته یعنی به عنوان گوشی نمیشه ازش استفاده کرد
مرسی
اینکه phone باشه یا نه زیاد برام مهم نیست
به طور کلی به نظر شما del axim x51v بهتره یا htc touch hd؟
سلام
چند تا سوال در مورد گوشی HTC Touch Diamond داشتم
1. تو بررسی تخصصیش نوشته بود اثر انگشت رو بدنه ی گوشی می مونه . میخواستم بدونم در چه حدیه؟
2 . تو بررسیش نوشته بود بدنه ی گوشی مقاوم نیست و رنگ گوشی زود میره . درسته؟
کیفیت ساخت بدنه ی گوشی در حد 5800 هست؟
ممنون میشم جوابمو بدین
منتظرم
مرسی
سلامنقل قول:
خیلی جای دست ناجور روش میمونه !
یه انگشتت رو کوچولو بزاری روش کامل جاش میمونه ! البته راحت هم پاک میشه
مرسی از جوابتنقل قول:
کیفیت بدنش چه جوریه؟
رنگ حاشیش زود میره؟
دوست عزیز شما 2 تا چیز که فقط در ویندوز موبایل بهم شبیه هستند رو دارید با هم مقایسه میکنیدنقل قول:
یکی فون داره ، یکی نداره
یکی قیمتش 200 تا 300 هست اگر گیر بیاد یکی 800تا 900
یکی دیگه تقریبا هیچ آپدیت رامی براش نمیاد
یکی میخواد براش wm7 بیاد براش
البته ناگفته نماند که جفتشون از نظر ال سی دی یه اندازه هستند و VGA
1-خیلی زیادنقل قول:
2-کفر گفتن ، 100% تکذیب میشه ، اصلا به خاطر جنس بدنه ای که داره (انکار کیلر روش پاشیده باشن (لاکی هست)) امکان نداره رنگش بره
3-5800 در حد اسباب بازی هم نیست کیفیتش نسبت به دیاموند
موفق باشید
بابا من دنبال یه پاکت pc می گردم که قیمتش نهایتاً 500 تومان باشه یعنی 501 تومان هم برام زیاده . . . !!! مشخصاتش هم مثل پایین باشه یعنی کسی نیست راهنماییم کنه ؟! کارخانه سازندش هم اصلاً برای مهم نیست ؟
1- کیبورد qwerty رو حتماً لازم دارم
2- windows mobile 6 pro یا بالاتر داشته باشه
3- cpu و ram و Rom قوی داشته باشه . . .
راستی تو کشور ترکمنستان ( عشق آباد ) pocket pc گیر میاد ؟
قیمت و فون بودن برای من اصلا مهم نیستنقل قول:
کدومشون آپدیت میشه؟
نظر خودتون چیه؟ جای من بودید چه می کردید؟ (امن می خوام باهاش درس بخونم در واقع!)
ببين اثر انگشت از لحاظ علمي چيزيه كه رو تمام اجسام ميمونه و اثرش خيلي محسوس روي فلزات ميمونه و اگرم بخواي كامل پاك كني با يك تركيب شيميايي خاص ميره كه اگه متالوري سطح رو بخوني توش نوشته..من دايمند رو خاطرم نيست جنس بدنش چيه ولي با حرف شما احساس ميكنم با يك فلز پوشش دهي شده كه اگر اينطور هست موندن اثر انگشت يه امر طبيعي هست و يك دستمال هم بكشي اثرش انقدر نامحسوس ميشه كه با چشم معمولي نميشه فهميدنقل قول:
ببخشید ممکنه کسی جواب بده.نقل قول: