راستش حسش نيست 112 برگ رو بخونم.
كسي ميتونه چندتا شركت معرفي كنه كه پيش شماره 840 رو پوشش بدهند؟
Printable View
راستش حسش نيست 112 برگ رو بخونم.
كسي ميتونه چندتا شركت معرفي كنه كه پيش شماره 840 رو پوشش بدهند؟
دستت درد نکنه اگه یک روز زودتر گفته بودی ،میرفتم از صبا نت میگرفتمنقل قول:
نمیدونستم صبا درست شده
هیچی ، نمیدونستم صبا درست شده وگرنه حتما از صبا میگرفتمنقل قول:
خیلی گرون میدن 1ماه 64 1GB
6500+3000
+4800 هزینه ی نصب
فکر کنم تنها چیز مثبتش هزینه ی نصبش بود و البته اینکه توی کمتر از 24 ساعت خط رانژه شد ،وگرنه سرعتش در مقابل قدیمای صبا خیلی کمه هزینشم میشه ماهی 9500 که در مقابل صبا با هزینه ی ماهی 15000 و با پهنای باند سه برابر وسرعت بیشتر خیلی گرونه
توصیه ی من:
اگر کسی میخواد سرویس جدید بگیره و صبا درست شده ،حتما از صبانت بگیره
البته من قبلا از فن آوا هم داشتم که خداییش اون ، توی موقعی که تمام جاها افت سرعت پیدا کرده بودند سرعت خیلی خوبی داشت
چه عجبینقل قول:
بالاخره یه آدم معتبر میخواد سرویس لاوان رو تست کنه
آقا دستت درد نکنه منتظر خبر تستت هستیم:46:
این جمشیدیان بیچاره که بهش تند و تند بدو بیرا میگید فقط نماینده فروش صبانت هست و مسئولیت پشتیبانی اصلا نداره. پشتیبانی صبا نت نزدیک جاده بوشهره که عملا کاری نمیکنه تلفنش هم اینه 8306112
آقای ریاضی هم مسئولشه که اصلا حضور نداره اگه هم باشه کاری نمیکنه !
الان صبانت خوبه، سرعت دوباره رفته بالا و قطعی ها هم تموم شده (فعلا) !
به نظر من ارزش داره
سه ماهه 64 با 5 گیگ ترافبک و اون شبانه که عالیه. 30200 تومن می ارزه.
من سه ماهه که دارم از لاوان استفاده میکنم.باید بگم که واقعا عالیه! یعنی با کیفیت هستش.حتی یک بار هم قطع نشده.سرعت دانلود همونی هست که باید باشه و قیمتش هم برای 128 ،15000 و 3Gigabyte هم دانلود.اگه پهنای باند بیشتری هم خواستید هر گیگ 3000.
یکی از دوستام هم 64 نامحدود گرفته بود ولی از ngsnet، میگفت هر 20 دقیقه قطع میشه.مسئولین میگفتن از نویز هستش ولی در اصل برای این بود که نذارن خیلی دانلود کنه.آخرش هم مجبور شد بره از یه ای اس پی دیگه بگیره.به نظر من برای دانلود نامحدود همیار بهترینه.
نقل قول:
چاکر شماییم..خراب رفیق..منم میشم سپر بلا ..میرم تست میکنم !!!:31::31::31:
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه...یکی پیدا شد از لاوان داشته باشه...خداییش خوبه ؟؟ من شنبه عصر دارم میرم بگیرم..
یعنی سرعت برای 128 روی 16 هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط azorbet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سه ماهه که دارم از لاوان استفاده میکنم.باید بگم که واقعا عالیه! یعنی با کیفیت هستش.حتی یک بار هم قطع نشده.سرعت دانلود همونی هست که باید باشه و قیمتش هم برای 128 ،15000 و 3Gigabyte هم دانلود.اگه پهنای باند بیشتری هم خواستید هر گیگ 3000.
یکی از دوستام هم 64 نامحدود گرفته بود ولی از ngsnet، میگفت هر 20 دقیقه قطع میشه.مسئولین میگفتن از نویز هستش ولی در اصل برای این بود که نذارن خیلی دانلود کنه.آخرش هم مجبور شد بره از یه ای اس پی دیگه بگیره.به نظر من برای دانلود نامحدود همیار بهترینه.
الان صبا خوب شده... ولی یک نکته خوب لاوان اینه که رانژه اش با صبا یکی هست یعنی خیلی راحت می تونی دوباره بیای صبا بگیری. (اینو خودم از نمایندگیشون پرسیدم)
راستی تو تبلیغ لاوان می گفت که ماه اول رایگانه..... مواظب باش گول نخوری ازت پول بگیرن:31:
نقل قول:
ماه اول مجانی !!! به من گفت باید پول بدیم !!
میخواستم بدونم اگه Adsl هزینه تلفن نداره افرادی مثل ما که تو شهرستانمون Adsl نداریم میتونیم از طریق مراکز واقع در شیراز از Adsl استفاده کنیم؟
نه دوست عزیز امکانش نیست شما یاید حتما شهر و پیش شماره تلفن توسط یکی از شرکت ها ارائه اینترنت پر سرعت ساپورت بشه و حداکثر فاصله بین شما و مرکز مخابراتی 6 کیلومتر هست البته در adsl2+
بچه ها من منزلمون اجاره ای است و حدود سه ماه دیگر بیشتر تو این خانه نیستیم میخواستم ببینم بعد باید دوباره برای رانژه کردن خط منزل جدید باید پول بدم ؟
سئوال دوم اینکه بعضی ها میگن سرعت 128 دانلودش 17 است بعضی ها هم میگن 64 تا 55 دانلود دارن این اصلا با هم جور در نماید من اگه شاتل سرویس 128 بگیرم چقدر دانلود دارم؟
دوستان نظرتون راجب به آرانیک چیه؟ کسی 128 با حجم 2/5 گرفته ببینیم اوضاع چطوره؟
در ضمن صبانت سیاستش اینه هر وقت که حس می کنه مشتری هاش کم شده سرعت رو برای یه مدت کوتاه می بره بالا
گول این سرعت چند روزه رو نخورین
موسمیه
نه فکر نمی کنم اینطور باشه.نقل قول:
اینا عقلشون قد نمیده به این چیزا !
خداییش من توی این یک سالی که با صبا نت بودم سرعت عالی بوده
فقط در مقاطع زمانی خاص سرعت به اون چیزی که باید باشه رسیده !
یعنی برای 64 که من دارم شده حدود 9 کیلو بایت در ثانیه.
نمیگم مشکل نداشته، مشکلات زیادی هم داشته. قطعی زیاد داشته
سرعت هم گاهی تا 2 کیلوبایت در ثانیه پایین اومده اما در کل نسبت به قیمت
10000تومن در ماه برای اشتراک 3ماهه عالیه مزیت بزرگی که صبا داره بقیه ندارن
اون شبانه هست که شبی میشه باش حدود یک CD پر کرد به راحتی.
شما فکر کنم از بقیه شرکت ها تا حالا سرویس نگرفتین!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
ماه اول مجانی !!! به من گفت باید پول بدیم !!
اینو ببین....
[HTML] http://www.sharemation.com/zdaneshvar/lavan.jpg [/HTML]
آره ، هر خطی که بخواد رانژه بشه باید از اول پول بدینقل قول:
در مورد اون سرعتهایه عجیب غریب هم ، دو نکته هست
یکی اون دوستی که 64 امین نت داشت و سرعتش بالا: امین نت بعضی وقتها موقع رانژه کردن اشتباه میکنه و سرعت بالاتر میبنده و خودشون هم نمی فهمن ، مگه اینکه بخوای سرویس رو عوض کنی یا اینکه مشکلی پیش بیاد تا بفهمن و کمش کنن
در مورد صبا نت هم که کاملا امری طبیعی هست ، اصلا حساب کتاب نداره کاره صبا نت ، یهو دیدی سرعتت 512 بود یهو دیدی دایل آپ.بستگی به شانست هم داره
من یکی از دوستام 128 شاتل داشت ، میگفت خوبه و سرعتش همیشه حدود 16 هست و افت و قطعی آنچنانی ندارهنقل قول:
البته حالا که خودم هم رفتم شاتل میبینم خوبه و قطعی و مشکل خاصی اصلا نداره تازه اگه هم مشکلی پیش بیاد پشتیبانی 24ساعته دارن ، یه ریپورت تو سایت بدی ، چند دقیقه بعدش زنگ میزنن به موبایلت و مشکل رو حل میکنن
من که 512 دارم سرعتم حدود 50-60 هست و گاهی هم بیشتر!
نقل قول:
خب این نوشته با در دست داشتن این برگ 1 ماه ای دی اس ال رایگان دریافت کنید...
من که این برگو ندارم !!
نقل قول:
!!!!BUZZ
!!!!BUZZ
!!!!BUZZ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي جواب ما رو نميده؟
اگر مال امیر کبیر باشه ، فکر کنم اکثر شرکت ها پشتیبانی کنند ،یعنی هر چی اسم اینجا نوشته:31:نقل قول:
میگن اگه رایگان می خواین باید این تراکت نمایشگاه رو داشته باشیننقل قول:
[HTML]http://www.sharemation.com/zdaneshvar/lavan.jpg[/HTML]
خیلی ممنون:42:نقل قول:
نه، مرکز پیشاهنگ---- میانرود
لعنت بر این جمشیدی نامرد.... خدا لعنتش کنه..
تازه فهمیدم چه خبره...و چرا شما ها اینقدر فحشش میدادین !!
من روز 5 شنبه صبح زنگ زدم گفته خود شرکت درخواست میده به مخابرات برای قطع کردن بوق تلفن ...حالا امروز عصر رفتم میگه خودتون باید برین !!
نامرد !!
:31: 5 شنبه که تعتیییییل بوده .نقل قول:
روزه اربعینی هم از کار دست نمی کشنننن ؟ ؟ ؟
خوب من میخوام از هفته ی دیگه از صبا نت اکانت بگیرم.کسی لیست قیمتهاشو داره؟در ضمن من تاحالا از امین نت اکانت میگرفتم.عوض کردن سرویس دهنده سخته؟
نقل قول:
درسته ..ببخشید منظورم 4 شنبه هست ! جون روز آخر هفته بود فکر کردم 5 شنبه بوده !!:31:
جمشیدی کره خری هستش دومی نداره !
یعنی همه به این نتیجه رسیدن, 2-3 تا دختر له هم آورده دفترش ...
راستی Mr.K2 نباید میگفتی کی رفتی, این کره خر توی انجمن آدم میزاره تبلیغ کنه حالا اگر پست ت رو ببینن بیشتر اذیت ت میکنن :دی
--
راستی طراح سایت لاوان میلاد پهلوانی هستش :39:
ادمین: شیراز پاتوق.
من یک ماهی میشه که از لاوان اکانت گرفتم 128 یک ماهه 15000 تومان سرعت دانلودش هم گفتن از 12 کمتر نمیشه ولی به 5 و 6 هم می رسه. ولی پشتیبانیش خیلی ضعیفه چند نفر اونجا هستن اصلا نمی فهمن چی میگی
جدی میگی ؟ اگر اینطوریه تا من از لاوان نگیرم و برم از همون صبا بگیرم !!نقل قول:
من فقط تنها مشکلم اینه که حجم دانلودش خیلی کمه !!
اعصابم به خاطر همین خورده !!
--------
ببین چه اوضاعی شده این ای دی اس ال برای من...
امروز (یکشنبه) رفتم مخابرات امیرکبیر برای قطع کردن بوق تلفن ..میگه روزهای زوج بیا !!
علي جاننقل قول:
بيا از شاتل بگير
نامحدود مي ده ماهي بيست تومن
سرعت هاي ديگر هم داره
128
256
قطعي هم نداره
نقل قول:
بابا میگه چون فیبر نوری هستیم اصلا نمیدن !!
وگرنه من اول از همه رفتم سراغ شاتل ...
خیلی نامردن....من الان مجبورم برم از صبا بگیرم...
فرقي نمي كنهنقل قول:
اگر روي خطاشما adsl جواب مي ده
چه از صبا بگيري چه از شاتل
خود صبا كه نمي ره مخابرات خط وصل كنه
درخواست مي دن مخابرات
اونها خط را رانژه مي كنند
بعد هم صبا بهت يوزر و پسورد ميده
ربطي به شركت نداره
زنگ بزن به شاتل
دفتر شيراز
قضيه را توضيح بده
درست مي شه
من مشترک لاوان هستم از نمایشگاه سرویس رایگان یکماهه گرفته تا الان هم مشکلی برام پیش نیومده
128 با 3g میگیرم 15000 تومان
نقل قول:
بلانسبت از خر هم نفهم تر هستند..
هزار بار براشون توضیح دادم.. نمیفهمند..
سرعت دانلودت چقدره ؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلود معمولاً 14/13 هست یه جالبی هم که داره اصلاً تو این مدت قطعی نداشته .
شماره تلفن آرانیک رو کسی داره ؟
تلفن:6269933نقل قول:
ببخشید یک سوال!!! منظورت از قطع کردن بوق تلفن چیه؟ :13:نقل قول:
امروز (یکشنبه) رفتم مخابرات امیرکبیر برای قطع کردن بوق تلفن ..میگه روزهای زوج بیا !!
یعنی اینکه شما به غیر از سرویس ADSL دیگه هیچ کار با تلفنت نمیتونی بکنی...نقل قول:
===================
:18::41::41::41::41::41::18:
دوستان من واقعا متاسف شدم !!
رفتم مخابرات برای قطع کردن بوق هم درخواست کتبی دادم اما عصر همون روز اومدن در خونمون و بهم گفتند که اصلا توی منطقه شما ADSL روی کابلها جواب نمیده !! یعنی این فیبر نوری های جدید ADSL بهش نمیخوره !!
یعنی کلا ای دی اس ال پرید !!!:41: