سلام من یه عکس تو تایپیک شما میذارم اگه زحمت نیست برام تم بسازین ممنونم پیشاپیش
Printable View
سلام من یه عکس تو تایپیک شما میذارم اگه زحمت نیست برام تم بسازین ممنونم پیشاپیش
سلام دوست عزیز من خودم n73 me دارم ازش هم راضیم ولی اسپیکراش اینه تیوتر می مونه و خیلی تیس تیس دارن هر اهنگی که باهاش بزاری ولی 5700 صداش نسبت به n73 me پایین تر هست ولی صدای قرصی داره و خیلی جذاب آهنگ رو پخش میکنه.نقل قول:
در ضمن os: n73 9.1
os 5700 9.2
هستش و اینکه از نظر رابط کاربریش و منو هاش 5700 امکاناتی رواضافه کرده و بقیش می مونه به سلیقه خودتون مثلا اگه من باز الان می خواستم بین این دو گوشی انتخاب کنم باز n73 رو انتخاب می کردم چون ظاهرش رو بیشتر قبول دارم.
با تشكر از شما دوست عزيزنقل قول:
حتما زحمت اين كار رو به شما خواهم داد ولي آيا برعكس اينكار هم ممكنه؟يعني ميشه از يه تم عكس رو جدا كرد؟
با این حساب چرا باید n73me انتحاب کنیم و با وجود اینکه فکر کنم حدود 50 هزار تومان هم اختلاف قیمت هم داره؟نقل قول:
به دلیل دوربین خیلی بهترنقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم بشه.
پس اگه زحمتي نيست از همين عكس آواتارمن يه تم بسازيد فقط تمي كه روي گوشي خودم دارم آيكوناي باحالي داره اگه امكان داره از ايكوناي جديدي استفاده كنيدنقل قول:
تشكر از زحمات شما
نقل قول:
شما در ای تایپیک درخواست کنید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=151976&page=57
n73 musical رنگ سفیدش رو پیشنهاد میکنم ......
هم جدید هم زیبا ....
شما اگه الان بخوای بخری کدومشو انتخاب میکنی؟نقل قول:
آیا واقعا این همه امتیاز که 5700 داره (مخصوصا سرعت ، کیفیت LCD و صداش) و اختلاف قیمتی که با N73Me داره به دوربین N73 می ارزه؟
صفه بزرگترنقل قول:
رم 2gig
صفه کلید خوشدست تر
فایلای متنی با حجم بالا رو به راحتی باز میکنه در صورتی که من همون فایل رو تو 5700 نتونستم باز کنم
دوربین 3.2 (با قابلیت close up mode برای عکس گرفتن ار فاصله خیلی نزدیک مخصوصا متن)
ولی به نظر من سلیقه یه چیز نسبی ممکن من الان خیلی از چیزا رو برای برتری ردیف کنم که هیچ کدوم نتونه نظر تو رو نسبت به یه گوشی و یا هر چیز دیگه ای عوض کنه و از قدیم گفتن هر دلی یه نگاری می پسنده.
به نظر من با توجه به قیافه و یه سری برتری هایی که گفته شد N73 سرتره
البته خودت می خوای بگیری دستت پس هر جور که راحتی و دوست داری انتخاب کن
عزیزم یه وقت میبینی یکی مثل من دوربین خیلی براش مهمه و میره ان73 میخره فقط و فقط بخاطر دوربین ...نقل قول:
خودم همین کار و کردم ولی راضی نشدم میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم ...
سلام
من گوشی خود را update کردم ولی بعد از این کار برای نصب هر برنامه با پیغام پر بودن مموری کارت مواجه می شوم لطفا راهنمایی نمایید......سپاسگزارم ......
ببین ممکنه حافظت پر باشه حافظه گوشی که پر نیست چون بعد از آپ فرمت میشه ببین رم پر نیست ؟؟نقل قول:
و اگه بازم مشکل داشتی ارورشو بنویس ...
دوستان سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی گوشی ان 73 موزیکال را تهیه کردم و ازاتون درخواست برنامه Fexplorer که بر روی این گوشی نصب بشود را میخواهم لازم به ذکر است که من در اینترنت چند رقم از این برنامه را دانلود کردم ولی متاسفانه بر روی گوشی نصب نمیشود
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
ببین دوست عزیز حرف شما در مورد سلیقه کاملا درسته. ولی من می خوام یه مقایسه منطقی بین این دو گوشی داشته باشم تا به یک جمعبندی برای انتخاب برسی:نقل قول:
به نظر شما از لحاظ امکانات و مخصوصا قیمت کدامش به صرفه تره؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز نظر منم اینه که همین n73 me رو بخری بهتری.منم خودم قبلان که می خواستم بخرم همین بحثارو داشتم.میخواستم گوشی بخرم k800i و یا 5700 و یا n73 me به نتیجه رسیدم که n73 me بهتره.
سلام به همه دوستان عزیز.
من به تازگی یک دستگاه از این مدلو خریدم. اما المانی هست(339000). بعد یه فروشنده ای بهم گفت ببببببه چرا خریدی؟ ما داریم فنلاندی شو میفروشیم 335. :13: راست میگفته یا الان دیگه کلا فنلاندی نیست توی بازار؟
سوالم اینه: آیا عملا فرق خیلی زیاد و واضحی بین نسخه فنلاندی و آلمانی هست (فقط از لحاظ کارایی و کیفیت)؟
دوم اینکه موقع انجام بعضی کارا (مثلا نمایش اس ام اس) گوش مکث میکنه. البته مدت این مکث چندان قابل توجه نیست (فقط بعضی وقتا). حالا این موضوع به طور کلی در این مدل معمول و مرسومه (با توجه به سیستم عاملشو و...)؟
سوم اینکه وقتی گوشی رو از طریق کابل یو اس بی به سیستم وصل میکنم، در ویندوز ویستا اصلا خوب نمیشه کار کرد. وقتی مموری رو باز میکنم چند بار که میرم تو فولدرها و یهو ویندوز مکث خیلی طولانی میکنه و حتی ممکنه ویندوز اکسپلورر بسته و دوباره اجرا بشه! یعنی به خاطر کپی کردن چهار تا دونه فایل از رو هارد به گوشی یا بالعکس کلی عذابم میده. نسخه پی سی سوییتش هم همونه که توی سی دی خودش بود. آیا برای ویندوز ویستا باید آپدیت خاصی نصب بشه تا این مشکل کامل کامل حل بشه؟
پیشاپیش صمیمانه از شما ممنوم.
فعلا...
آلان دقیقا 1737 mb فضای خالی مموریه ولی باز هم موقع نصب پیغام :
application cannot be installed to the phone.not enough memory available
می آد.
شما گوشیت رو آپدیت کنی تمام این مشکلات (مخصوصا سرعت کمش) بر طرف میشهنقل قول:
سلام
کماکان مشکل های زیر رو بعد از update دارم
دوربین VGA و اجرای پروفایلها و quick office و ماشین حساب و گالری ورادیو و log و clock با این پیغام روبرو میشم
not enough memory to perform this operation.
delete some data files . یا
future not supprted.
در حال حاضر فضای خالی رم 1.7 گیک سپاسگزارم عاجلا کمک کنید..............
فون مموریت شاید پر شده!
بهتره مموری گوشیت رو فورمت بکنی ....
گوشيتو مستر ريست كن
بازم متذکر می شم که اگه خواستی مستر ریست کنی بکآپ بگیر از اطلاعاتت.مثل فونبوک...
خیلیا یادشون میره...
خوب مشکلم حل شد :
ولی نا با ریست و نه با فرمت رم ... از گوشی بک آپ گرفتم بعد دیدم مشکل حل شده و اعمال گوشی هم روان و
نرم...........متشکرم..........
خوب الحمداللهنقل قول:
ولی من خودم نفهمیدم بک آپ گرفتن چه ربطی داشت و چه جوری درست شده :18:
اما خوب مهم ابنه که درست شده
بکآپ گرفتی یا بکآپ رو ریستور کردی که مشکل حد شد؟
سلام به همگی بچه ها من وقتی کسی بهم اس ام اس می ده می خام بهش جواب بدم نمی شه و نمی فرسته جوابو ولی اگه مستقیم اس ام اس بدم می ره نمی دونم مشکل چیه البته اس ام اسی که برام میاد می خام جوابشو بدم از کویته ولی وقتی خودم می نویسم راحت می ره گر چه وقتی اینطوری میشه از ایرانم اگه کسی اس ام اس بده بخام جواب بدم بعضی وقتا همینطور میشه و اینکه ایا اموزش اپدیت ان 73 تو این تایپیک هست و اگه هست کدوم صفحشه چون اینترنت من کم سرعته نمی تونم تمام صفحاتو بخونم و اگه نیست میشه بهم اموزش بذین گوشیمو اپدیت کنم چون تازگیها سرعتشم کم شده شاید با اپدیت ئرست شه پیشاپیش از کمکتون ممنونم
سلام دوست عزیز. احتمالا دوستتون که مسیج می ده گزینه reply center defined رو فعال کرده و وقتی شما می خواید مستقیم جواب بدید گوشیتون از مسیج سنتر اونجا می خواد استفاده کنه که نمی شه.تو مسیج زدن به ایرانسل از خط مخابرات هم همین مشکل دیده میشه.
آموزش آپدیت تو همین تاپیک هست.اگه فرصت شد صفحه رو مینویسم.ولی واسه آپدیت باید اینترنت پر سرعت داشته باشی ها! چون حدود 80 مگابایت باید دانلود داشته باشی که وسطش اگه قطع شه همه چی بهم میریزه!!!
سلام سامان جان دوسته قدیمی من عاشقه نوکیا هستم تعریفه این ان 73 رو زیاد شنیدم الان به اجبار w810i سونی اریکسون دارم به نظرت چیکار کنم اگه بخوام سونی اریکسون رو بفروشم کلی ضرر میکنم چه راهی پیشنهاد میدی بهم
یه سوال دیگه اینکه در مورد هنرزفری هستش هندزفری سونی اریکسونی که دارم میره تو گوش و با لایه لاستیکیی که داره قشنگ کیپ میشه و خیلی عالیه واسه موزیک میخواستم ببینم ان 73 هم اینجوریه یا نه
و دیگه اینکه وقتی عکس میگیرم با سونی اریکسون تاریخ و ساعت میندازه ان 73 هم اینکار رو میکنه؟؟؟
اگه W810i که داری خوب و تمیز باشه من خودم ازت می خرم واسه یکی از دوستام می خوامنقل قول:
که نه تو ضرر کنی نه من پول تو جیب این کاسب های مفت خور بریزم
در مورد عکسها که n73 تاریخ رو روی عکس چاپ نمی کنه اما اسم عکسها تاریخ انداختن عکس میشه
هندزفیری فابریک اونجوری نیست ولی می تونه همون مدلی که می خوای رو واسش بخری
در مورد اس ام اس ها که دوستمون جواب دادننقل قول:
در مورد آپدیت هم همین چند صفحه قبل خودم یه تو ضیحاتی دادم.
اما اگه اینترنتت سرعتش کمه بی خیال آپ دیت شو
نرم افزار باحال ولي Free براي گوشيم مي خوام
مي دونم خيلي آشخورم ولي يخوره كد دارم كه يكبار ديدنش بد نيست
ممکن است بعضی از این کد ها در یک سری از گوشی ها اجرا نشود !!
#06#*
سریال نامبر گوشی را نشان میدهد ( IMEI )
======================================
#92702689#*
نمایش : سریال نامبر گوشی ، تاریخ ساخت ، تاریخ فروش ، تاریخ آخرین تعمیرات ( 0000 به معنای نداشتن تعمیر قبلی) برای خروج از این صفحه باید گوشی را خاموش و دوباره روشن کنید.
#3370*
با این کد شما از حالت EFR استفاده خواهید کرد که باعث میگردد از حداکثر کیفیت صدای گوشی برخوردار شوید اما در عوض مصرف باطری شما کمی بالاتر خواهد رفت
#3370#
حالت EFR را غیر فعال میسازد.
#4720#*
گوشی را در حالت کیفیت صدای پائین قرار میدهد و در عوض مصرف باطری شما درحدود 30 درصد کاهش میابد.
#4720#*
حالت قبل را غیر فعال میسازد.
#0000#* و یا #9999#*
ورژن سیستم عامل گوشی ، تاریخ ساخت نرم افزار ، و نوع فشرده سازی را نشان میدهد.
#30#*
شماره های محرمانه گوشی را نمایش میدهد.
#67705646#*
در گوشی های مدل 3310 و 3330 لوگوی شبکه را حذف میکند ( IR-TCI )
#73#*
تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست آمده در بازی ها را Reset میکند.
#746025625#*
نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگر گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به این معنا خواهد بود که گوشی شما میتواند درحالت کمترین میزان مصرف باطری درحالت Standby قرار بگیرد.
#2640#*
کد رمز فعلی گوشی را نشان میدهد. کد رمز گوشی در حالت عادی 12345 می باشد.
#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای است. مناسب برای زمانیکه گوشی هنگ کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند ( ریست گوشی بدون حذف برنامه ها و دفترچه تلفن و اس ام اس ) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی بسیار زیاد هنگ کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
من این گوشی رو که گفتم روزه مادر خریدم مشکیه و خیلی خوب نگه داشتم روزه مادره همین امسال خریدمش چن میخرن ازم؟؟نقل قول:
می بینم که اینجا داره خرید و فروش انجام می شه!
دوست عزیز، ان73 تاریخ عکس رو در قسمت properties هم ذخیره می کنه...
پس رو تصویر تاریخ رو هک نمیکنه اما سونی اریکسون هک میکنه خلی دلم میخواست ان73 داشته باشم
سلام خوبی ...؟نقل قول:
ببین اگه واقعاً از من میپرسی دقیقاً همین کاری رو بکن که من میگم چون اگه منم شرایط تو رو داشتم این کارد میکردم ...
ببین یه زمانی N73 جزو گوشیهای تاپ خودش بود .. حتی تا 600 هم خرید و فروش میشد ... چرا چون اون موقع از نظر کارائی خوب جواب داده بود البته این بگم اون موقع هنوز چینی و مشابه اصلش به بازار نیومده بود برای همین هر کی خریده بود برد کرده بود ولی وقتی قضیه رجیستری برداشته شد اون موقع بود که انواع گوشیهای N73 رو میدیدی که 80 درصدشون فنلاند نبودند در صورتی که سونی به غیر از مالزی و ژاپن پیدا نمیکردی ... متاسفانه هنوزم این قضیه ادامه داره و خیلی کم میتونی N73 فنلاند پیدا کنی مگه این که بری از نمایندگی اصلیش با قیمت بیشتر بگیری ...
در کل من اگه جای شما بودم هیچ موقع این کارو نمیکردم حداقل در مورد N73 ولی اگه مورد بهتری بود با یه مقدار مشورت فکر کنم بیشتر به نفعت باشه تا اینکه بری با 73 بزنی ...