دوستان سلام فريمور من 48 بود كه بدين وسيله تصحيح ميگرددنقل قول:
Printable View
دوستان سلام فريمور من 48 بود كه بدين وسيله تصحيح ميگرددنقل قول:
نقل قول:
MOSHAVER AMIN جان متشکر...
ممکن هست بهم بگی لینکش کجاست....؟؟!
من هنوز به علت ديال اپ بودن اينترنتم نتونستم اونو دانلود كنم و اينكه سايتي كه اون فايل رو گذاشته حسابي حال گيري ميكنهنقل قول:
شما اينترنت سرعت بالا داريد؟ تا شما دانلود كنيد بعدش يه جا غير از سايت فورشاريد يا راپيد شير آپش كنيد؟
بابا من حوصله ندارم تمام صفحات رو لود کنم.
تا صفحه 83 دانلود کردم اما نميدونم چيکارش کنم. يک جوريه. ميشه راهنمايی کنيد؟
نقل قول:
راستی دوستان از جايی که خريدم گفت که تمام قطعات این گوشی هست بجز درش!.
خوب اگه درش خراب بشه چی کار کنيم؟ اونم که حساس!!
================================
يک سوال : اون ديکشنری و برنامه تست قدرت گوشی رو ريختم رو گوشی اما يک مشکلی که هست اینه که وقتی ميريزيم بعد اون فايل اینستال اصلی از بين ميره. نميشه کاری کرد اون سره جاش بمونه تا بتونم برای بقيه هم بلوتوث کنم؟
راستی با اون برنامه گوشيمو تست کردم 722 گرفت. قضيه چيه ؟ چرا مال شما بيشتر گرفت؟
=======================
hajiجان من تا صفحه 83 رو دانلود کردم اما نميدونم چطور ازش استفاده کنم. ميشه يک راهنمايی کامل بزاری؟
کسی جواب این پست هارو نداشت؟
خوب این چطوره خوبه؟ اگر بده بگو به چی برم آپگريد کنم .نقل قول:
فریمور شما 25P هست
بين ص 33 الي 37 بگرد پيداش ميكنينقل قول:
جوابنقل قول:
1.دربش گير مياد تهران علائدين با قيمت 55000 تومان....جنس اصلي
2.شما قبل از نصب توسط خود گوشي يه كپي از اون تو يه فولدر جديد بساز مشكل حله:27:
3.اين برنامه بصورت استاتيك كار ميكنه به اعداد اعلام شده توسط اون زياد دل نبند
============
يا امير المومنين الحيدر
كي ميگه بده البته شما ميتوني اون هم اپگيريد كني و ................نقل قول:
دوستان لطف کنن یه سایت رو معرفی میکنم بهش سر بزنن.چیزای خویب مشه پیدا کرد من وقت نکردم زیاد با این سایت ور برم.
نقل قول:
کد:http://www.mobileheart.com
یه سوال؟؟
چرا فرمت rm پخش نمیشه؟(فریمور24)
بابا ايول ترکوندی . اما :نقل قول:
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
1- ميشه دونه دونه هر بگی هر کدوم از این نرم افزار ها چه کاری انجام ميدن؟ ممنون
2- يک پوشه تو مموری کارتم بعد از ريختن فايل سيستم بوجود آمده به نام RECYCLE.BINکه توش این
desktop.ini فايل هست. چيه؟
3- گوشی رو چجوری رستارت کنم؟ همون خاموش روشن يا چيزه ديگه؟
4- اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم. ممنون
مگه ميشه. من خوندم این گوشی به طور کامل از این فرمت پشتيبانی ميکنه.نقل قول:
یه سوال؟؟
چرا فرمت rm پخش نمیشه؟(فریمور24
اما شايد اندازه فايلت زياده. منظورم اینه که پسوند مهم نيست رزولوشن هم مهمه!!
================================
يک سوال. چجوری ميشه از تو خوده گوشی اسم يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو تغيير داد. من هرچی گشتم پيدا نکردم!
مشاور جان الان آخرين فريم وری که آمده چنده؟ برم عوض کنم. با این قديميا حال نميکنم!نقل قول:
كي ميگه بده البته شما ميتوني اون هم اپگيريد كني و ................
آخرین نیست ولی به گفته کاربران بهترین فریموره . حجمشم حدود 52 مگهنقل قول:
سوپر برنامه.ي rOck BoX (حتمن نصبش کنيد!)
با اين برنامه امکانات مالتي.مدياي گوشيتون رو به بالاترين حد ممکن مي.رسونيد.
در حقيقت يک Juke Box کامل هست که براي iPod ها به عنوان يک فريم.ور براي توسيع امکانات صوتي و تصويري به کارفت و حالا به لطف تيم Blackhawk به عنوان يک برنامه.ي کاربردي براي گوشي.هاي سري لينوکس(A1200و E6و A689 و...) توسعه داده.شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کيفيت خروجي صوتي در اين برنامه با هيچ چيز ديگه.اي قابل مقايسه نيست و با اکولايزر کاملن حرفه.اي و کاملش مي.تونيد هر کاري رو که دوست داريد با صداي موزيکتون انجام بديد.
اين برنامه بسيار کامل تر از Walkman Player گوشي.هاي سري والکمن سوني.اريکسون هست و با نصب اون در حقيقت يک MP3 Player کامل داريد که طيف وسيعي از فرمت.هاي صوتي رو ساپورت مي.کنه. (البته با ACC مشکل داره) اين تنها کاربرد rOck BoX نيست: انواع بازي و برنام جانبي در RockBox موجود هست که خودتون بررسيش کنيد!
چگونگي نصب
لطفن با دقت مراحل زير رو انجام بديد:
ابتدا فايل رو داونلود کنيد(به 8.5 مگابايت واقعن مي.ارزه)
توجه: اين برنامه براي اجرا نياز به برنامه.ي eXMMS (همون winamp خودمون) دارهکد:rapidshare.com/files/60322533/ROCKBOX-allinone.zip.html
حال بايد وينامپ رو Update کنيد: در داخل فايل زيپ exmms-0.1-a1200-update-20071004.zip
از فولدر.هاي تو در تو بگذريد تا به فولدر exmms برسيد، حالا کل اين فولدر رو از طريق کامپيوتر در آدرس زير کپي کنيد(فولدري به اين نام موجود هست که بايد روش Overwrite بشه)
.- حالا فايل rockbox.zip رو Unzip کنيد و فولدر rockbox رو دقيقن در ريشه.ي مموري کارت(يعني در خود درايو نه فولدر خاصي) کپي کنيد.کد:system -> QTDownLoad
4 - حالا داخل فولدر rockbox يک فايل زيپ به اسم qt-2.3.10-a1200.zip مي.بينيد که داخلش فولدري به اسم system مي.بينيد، فعلن اين فولدر رو جايي کپي کنيد تا در مرحله.ي 6 در جاي خودش قرارش بديم!
5- حالا از طريق گوشي وارد فولدر rockbox شده و فايل rockbox-a1200.pkg رو نصب کنيد(براي ژوشي.هاي ديگه در اين فولدر فايل مشابهي هست که بايد اون رو نصب کنيد، مثلن براي E6 فايل rockbox-rokr_e6.pkg بايد نصب بشه)
6 - حالا فولدر system مرحله.ي 4 رو باز هم در ريشه.ي مموري کارت کپي کنيد.
7- از RockBox استفاده کنيد و ما رو دعا کنيد!
کنترل برنامه
اين برنامه چون در اصل براي iPod و MP3 Player هاي مشابه توسعه داده شده بود ، Touchscreen نيست اما با دکمه.هاي گوشي به خوبي کار مي.کنه.
نکته اين که اين که يه سري از دکمه.ها دو کاربري دارند:
که بسته به اون کاربردهاي مختلفي دارند، بهترين راه براي پيدا کردن کاربري دکمه.ها کار با برنامه. هست، اما اينجا به چند مورد اشاره مي.کنم که براي شروع کافيه، و براي بقيه بهتره با تجربه خودتون پيش بريد. مي.تونيد تجربيات خودتون رو در ذيل اين پست با ساير دوستانتون در ميون بگذاريد.
- هنگام فشردن عادي
- فشردن و چند لحظه مکث
1- خروج از برنامه: فشردن دکمه.ي دوربين
توجه: در موارد 3و2 چون برنامه به صورت افقي لود مي.شه و با توجه به اين نکته جهت.ها بيان شده
2- جوي.استيک بالا و پايين براي کم و زياد کردن ولوم.
3- جوي.استيک چپ و راست براي پخش موزيک بعدي و قبلي.
4- دکمه.ي - ( فشردن عادي) براي Play / Paus
و...
منبع: موبايل سرا
نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بابا ايول ترکوندی . اما :
2- يک پوشه تو مموری کارتم بعد از ريختن فايل سيستم بوجود آمده به نام RECYCLE.BINکه توش این
3- گوشی رو چجوری رستارت کنم؟ همون خاموش روشن يا چيزه ديگه؟
4- اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم. ممنون
نقل قول:
يک سوال. چجوری ميشه از تو خوده گوشی اسم يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو تغيير داد. من هرچی گشتم پيدا نکردم!
دوستان جواب سوال های من نبود. اونارو بگيد که سوالات ديگه ای هم دارم. ديگه دارم ديوونه ميشم.
در ضمن من نميدونم اون 83 صفحه ای که از امضا حاجی جان دانلود ميکنم چجوری ببنينم.
کمکم کنيد.
آقا خواهشن یکی به داد من برسهنقل قول:
ببخشيد اما ميشه بگيد از تو خود گوشی چجوری ميشه يک فايل رو کپی کرد؟ کمک کنيدنقل قول:
2.شما قبل از نصب توسط خود گوشي يه كپي از اون تو يه فولدر جديد بساز مشكل حله
[quote=Talabkar;1764143]سوپر برنامه.ي rOck BoX (حتمن نصبش کنيد!)
با اين برنامه امکانات مالتي.مدياي گوشيتون رو به بالاترين حد ممکن مي.رسونيد.
در حقيقت يک Juke Box کامل هست که براي iPod ها به عنوان يک فريم.ور براي توسيع امکانات صوتي و تصويري به کارفت و حالا به لطف تيم Blackhawk به عنوان يک برنامه.ي کاربردي براي گوشي.هاي سري لينوکس(A1200و E6و A689 و...) توسعه داده.شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کيفيت خروجي صوتي در اين برنامه با هيچ چيز ديگه.اي قابل مقايسه نيست و با اکولايزر کاملن حرفه.اي و کاملش مي.تونيد هر کاري رو که دوست داريد با صداي موزيکتون انجام بديد.
اين برنامه بسيار کامل تر از Walkman Player گوشي.هاي سري والکمن سوني.اريکسون هست و با نصب اون در حقيقت يک MP3 Player کامل داريد که طيف وسيعي از فرمت.هاي صوتي رو ساپورت مي.کنه. (البته با ACC مشکل داره) اين تنها کاربرد rOck BoX نيست: انواع بازي و برنام جانبي در RockBox موجود هست که خودتون بررسيش کنيد!
چگونگي نصب
لطفن با دقت مراحل زير رو انجام بديد:
ابتدا فايل رو داونلود کنيد(به 8.5 مگابايت واقعن مي.ارزه)
توجه: اين برنامه براي اجرا نياز به برنامه.ي eXMMS (همون winamp خودمون) دارهکد:rapidshare.com/files/60322533/ROCKBOX-allinone.zip.html
حال بايد وينامپ رو Update کنيد: در داخل فايل زيپ exmms-0.1-a1200-update-20071004.zip
از فولدر.هاي تو در تو بگذريد تا به فولدر exmms برسيد، حالا کل اين فولدر رو از طريق کامپيوتر در آدرس زير کپي کنيد(فولدري به اين نام موجود هست که بايد روش Overwrite بشه)
.- حالا فايل rockbox.zip رو Unzip کنيد و فولدر rockbox رو دقيقن در ريشه.ي مموري کارت(يعني در خود درايو نه فولدر خاصي) کپي کنيد.کد:system -> QTDownLoad
4 - حالا داخل فولدر rockbox يک فايل زيپ به اسم qt-2.3.10-a1200.zip مي.بينيد که داخلش فولدري به اسم system مي.بينيد، فعلن اين فولدر رو جايي کپي کنيد تا در مرحله.ي 6 در جاي خودش قرارش بديم!
5- حالا از طريق گوشي وارد فولدر rockbox شده و فايل rockbox-a1200.pkg رو نصب کنيد(براي ژوشي.هاي ديگه در اين فولدر فايل مشابهي هست که بايد اون رو نصب کنيد، مثلن براي E6 فايل rockbox-rokr_e6.pkg بايد نصب بشه)
6 - حالا فولدر system مرحله.ي 4 رو باز هم در ريشه.ي مموري کارت کپي کنيد.
7- از RockBox استفاده کنيد و ما رو دعا کنيد!
کنترل برنامه
اين برنامه چون در اصل براي iPod و MP3 Player هاي مشابه توسعه داده شده بود ، Touchscreen نيست اما با دکمه.هاي گوشي به خوبي کار مي.کنه.
نکته اين که اين که يه سري از دکمه.ها دو کاربري دارند:
که بسته به اون کاربردهاي مختلفي دارند، بهترين راه براي پيدا کردن کاربري دکمه.ها کار با برنامه. هست، اما اينجا به چند مورد اشاره مي.کنم که براي شروع کافيه، و براي بقيه بهتره با تجربه خودتون پيش بريد. مي.تونيد تجربيات خودتون رو در ذيل اين پست با ساير دوستانتون در ميون بگذاريد.
- هنگام فشردن عادي
- فشردن و چند لحظه مکث
1- خروج از برنامه: فشردن دکمه.ي دوربين
توجه: در موارد 3و2 چون برنامه به صورت افقي لود مي.شه و با توجه به اين نکته جهت.ها بيان شده
2- جوي.استيک بالا و پايين براي کم و زياد کردن ولوم.
3- جوي.استيک چپ و راست براي پخش موزيک بعدي و قبلي.
4- دکمه.ي - ( فشردن عادي) براي Play / Paus
و...
گم.ن كنم اگه موبايلستان دات نت بفهمه كه تاپيكشو تك زديد حسابي جوش بياره ها:31:
نقل قول:
گم.ن كنم اگه موبايلستان دات نت بفهمه كه تاپيكشو تك زديد حسابي جوش بياره ها
اوه اوه دوستان حتما منبع رو بنويسيد. در قوانين هم آمده
مشاور امين جان ميشه کمکم کنی.
سوالات پست 1138 و 1140 رو ميشه جواب بدی؟ خيلی کارم گيره.
اگه كمي دقت كنيد ميبينيد نوشتم منبع رو
موبايل سرا
سلام # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف میکنید اگه به ابن پست جواب بدید
[quote=mazi_z_PSP;1763043]بابا ايول ترکوندی . اما :
دوست عزیز نگران Recycle.bin نباش.احتمالا با اتصال به کامپیوتر و در حالی که Show All Files باشی خود به خود به مموریت میشینه
فرق a1200e و معمولی چیه قیمتش چنده
[quote=senatoramin;1741084]دیکشنری فارسی-انگلیسی فوق العاده حتما حتما دانلود کنین
کد:http://persianmobidict.sourceforge.net/
این دیکشنری حرف نداره واقا ممنون
میدونی با چیت حال میکنم Mazi ؟؟؟ این که دهن همه رو ... دمت گرم داداش
سوپر برنامه.ي rOck BoX (حتمن نصبش کنيد!)
lمشاور امین ممنون.بدون هیچ ایرادی نصب شد.مرسی از توضیحات کاملت.
چرا منبع رو نمی زنید!من که با نام کاربری Kasra دو اونجا فعالیت می کنم واقعا از کار شما عصبانی شدم!
سلام !
من iphone رو ؛ رو گوشم نصب كردم ! تا لوگوي ابتداييش مي آد اما pin code نمي آد !!
گوشيم هنگ كرده ! حالا چي كار كنم !!! روشن نمي شه !!! :41:
سلام گوشيت رو به حالت ريبوت ببر
با يه فريموري فلش كن
يا ريبوت معمولي كن يعني باتري و سيم و ميموري تا مدت 15 دقيقه دربيار دو باره جا بزن و روشن كن
خب دوستان منم دیروز رفتم یه a1200 خوشگل گرفتم :31:
فریمورش 25p بود که امروز به 24x30p فلشش کردم. ولی باید اعتراف کنم که حین فلش کردن 2 -3 دفعه واقعا مردم از ترس و گفتم گوشی به فنا رفت! اول با RSD-lit 2.7 شروع کردم ولی جواب نداد . بنابراین از ورژن 3.2 استفاده کردم و پورت usb رو هم تغییر دادم . این دفعه 100% شد ولی پیغام fail اومد و وقتی گوشی رو ریست کردم دیدم فقط لوگوی موتورولا اومد و نزدیک بود که سکته بزنم. :weird: ولی دوباره که فلش کردم خدارو شکر درست شد :42:
البته باید بگم که به این زودی قصد تغییر فریمور نداشتم ولی چون mpkg و smartassit رو گوشی کار نکردن مجبور شدم!
خوبه قیمت هم داشته باشید ----> 225000 بدون مموری کارت
مباركت باشه
دوست من
سلام دوستان
اگر کسی فلس فایل فارسی تست شده که بشه باهاش اس ام اس فارسی خوند سراغ داره؟
لطفا راهنماییم کنید.
بابا ديگه من دارم ديوونه ميشم. چجوری با خود گوشی يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو Renameو Copyکنم؟نقل قول:
مشاور امين جان ميشه کمکم کنی.
سوالات پست 1138 و 1140 رو ميشه جواب بدی؟ خيلی کارم گيره.
چاکرم!!نقل قول:
میدونی با چیت حال میکنم Mazi ؟؟؟ این که دهن همه رو ... دمت گرم داداش
1133-1134-1138-1140 ?????????????
عزیز جان بذار ما هم یه شما رو .... کنیم
قلم یا همون styluse یا تو اونجا هر چی بهش میگی رو بر روی فایل مورد نظر قرار بده و نگهدرا تا مثل کلیک راست تو ویندوز اگه دیده باشی عمل کنه و یه منو وا بشه تا اپشن های مورد نظر رو مورد مصرف قرار بدی البته به تاریخ مصرف هم دقت کن یه موقع مسموم نشی
چاکریم
نقل قول:
بابا این که ناراحتی نداره ..
کافیه قلم گوشیتو روی فایل یا فولدری که قصد ... داری نگه داری تا یه منو باز شه
اونوقت میتونی این کارهارو انجام بدی
adame_haji: دانلود .system گوشی موتورولا a1200 خودم با کلی نرم افزار و بازی نصب شده
خیلی ممنون من اینکارو کردم خیلی هم خوشم اومد
کلی برنامه و بازی باحال داشت
فقط یه کم باهاش مشکل دارم
یکی اینکه بعضی از برنامه هاش اجرا نمیشه
دوم اینکه از وقتی اینکارو کردم گوشیم یه مشکلی پیدا کرده که فکر میکنم نرم افزاری باشه، بعضی وقتا قاطی میکنه هرکی با موبایل بهم زنگ بزنه رد تماس میده جالب اینه که فقط در مورد موبایل اینطوره با تلفن ثابت مشکل نداره