نقل قول:
سلام سعيد جان ول كن بابا منم معدلم شده 16.50
نقل قول:
سلام سعيد جان ول كن بابا منم معدلم شده 16.50
اي و ووووووووووووووووووووووووو ووووو
بچه ها شما هم ديگه حس درسو رو ندارين؟ من اين هفته و هفته پيش اصلا نتونستم درس بخونم شايد 15
ساعت خوندم تو هفته
نميدونم چم شده؟ شما ميدونيد
راستي متولدين 67 بايد دفترچه اعزام به خدمت رو بفرستن ها تا برگه تمديدي اعزامي شون بياد براشون
آخه 67 ها تا مهر سال 87 مهلت دارند بعدش اعزام
من تا دو روز ديگه همه كاراش رو ميكنم ميفرستمش
ايشاالله كاراش كه تموم شد ميخوام مثه اون دو هفته مونده با كنكور پارسال بخونم و رتبه 164 بيارم
هر كي مشكلي داشت تو دفترچه خدمت پيغام خصوصي بده
به جای کتاب خوندن چرت و پرت های کتب دینی روی لینک زیر کلیک کنید و مخصوصا پاراگراف دومش رو خوب بخونید(لطفا)
کد:http://www.arvah.org/index.php?topic=6627.msg28754;topicseen#new
شما بیعدالتی ندیدهاید.نقل قول:
1- پارسال وقتی که اون امتحان فیزیک رو گرفتند و همه اعتراض کردند، سوالهایی رو حذف یا تقسیم بارم کردند که میزان درک دانشآموزان را از فیزیک 3 بررسی میکرد. و من تموم اونها رو درست جواب دادم. در عوض به سوال مساحت زیر نمودار که اصلاً ربطی به فیزیک نداشت (چون همه چیز رو خودشون گفته بودند و ما فقط باید مساحت زیر نمودار را حساب میکردیم) رو حداقل 25/ نمره دادند!:11:
2- صورت سوالهای دینوزندگی پارسال، با پاسخهای ارائه شده مطابقت نداشت. فقط کسانی موفق شدند نمره خوبی کسب کنند که تا میتونستند، روده درازی کردهبودند.:18:
3- همین دبیر هندسه 2 ما، هر ساله میره برای دیدن برگه حسابان!:18: آقا هندسه هم بلد نیست درس بده، دیگه چه برسه به حسابان. حتی سر یک ماجرایی من فهمیدم که پایه حسابان رو بلد نیست. دیگه چه برسه به مطالب اصلی حسابان.:18:
4- پارسال توی زبان فارسی، طراح سوال و نویسنده پاسخنامه، چنان گندی بالا آوردند که باید در تاریخ نوشت. آقایون متمم اسم رو جزء وابستههای وابسته حساب کرده بودند!!!!:18: بدتر از اون این بود که بعضی از دوستان، هم با اونها هم نظر بودند. ولی بعد نمره اون درس رو کامل آوردند!!!!!! :18:اینجا هم مواردی که میزان درک دانشآموز از مطالب کتاب درسی رو بررس میکرد رو بیتاثیر کردند.
5 - .....
دیگه یادم نمیاد.
:11:
دوستان کسی تا حالا این بستههای تست قرمز یا کتابهای تست قرمز رو نگرفته؟
نظرتون در موردش چیه؟
لطفاً به جای بحثهای بیمرتبط، در مورد کیفیت کتابها بحث کنید که دغدغه اصلی بیشتر دانشآموزان هست! (یکی به خودم بگه. مثلاً همین پست بالایی از خودم!!!!)
برای فیزیک 3 و پیش کمک درسی چی بگیرم (داره از درس حالم بهم میخوره شماها که درس نمیخونید پس چطوری 7000 رو :18:6800 بابا من از بوق سگ تا ته شب نیگا ته شب نه سر شب میخونم ولی ت-و-ف به این اراده)
به نظرتون اگه امتحانات پيش رو فقط واسه قبولي برم و بشينم عقب موندگيهارو جبران كنم چطوره؟
معدل پیش مهم نیستنقل قول:
ولی پیشو اگه خوب بخونی به نفعته
در ضمن سعی کن عقب موندگی هاتو جبران کنی
مطمئن باش میتونی
[quote=SuB;1927069]شما بیعدالتی ندیدهاید.
1- پارسال وقتی که اون امتحان فیزیک رو گرفتند و همه اعتراض کردند، سوالهایی رو حذف یا تقسیم بارم کردند که میزان درک دانشآموزان را از فیزیک 3 بررسی میکرد. و من تموم اونها رو درست جواب دادم.
اینو باهات بدجور هستم
دیگه هر چی اسکل بود نمره بالا اورد
خدا ازشون نگذره
بعضی ها که الفو از ب تشخیص نمیدادند شدند 19 یا بالاتر:2::2:
سلامی دوباره بر دوستان گرامی!!!!!
امروز دبیر دیفرانسیل یک مسئله رو توی کلاس مطرح کرد.
توی کتاب جدید دیفرانسیل (فقط توی بعضی شهرها توزیع شده)، مثالی در فصل حد و پیوستگی آورده شده. در زیر مبحث پیوستگی روی بازه. (فکر کنم مثال 25 باشه)
در این مثال گفته شده که با وجود اینکه تابع "رادیکال چهار منهای ایکس به توان 2" در بازه بسته 2- و 2 پیوسته است ولی در نقاط 2 و 2- ناپیوسته است.
این همون مسئلهای هست که چند سال پیش بر روش کلی بحث شد و قرار شد که اگه سوال بشه تعداد نقاط ناپیوستگی تابع در بازه یاد شده چندتاست، جواب داده بشه صفر. یعنی چون در بازه بسته این بررسی انجام میشود، نباید نقاط ابتدایی و انتهایی بازه را از نظر پیوستگی نقطهای بررسی کرد. بلکه باید از نظر پیوستگی یکطرفه (از راست برای ابتدای بازه و از چپ برای انتهای بازه) بررسی کرد.
حالا با این مثال تکلیف دانشآموز بیچاره چیه، من نمیدونم!
لطفاً دوستانی که کتاب جدید رو دارند، این مسئله رو مطرح کنند تا ببینیم به چه نتیجهای میشه رسید.
سلامنقل قول:
مثال 25 صفحه64 :نقاط ایکس برابر مثبت و منفی 2 نقاط نا پیوستگی تابع رادیکال(چهار منهای ایکس 2) روی بازه بسته 2- و 2 است. گرچه تابع روی بازه بسته 2- و 2 پیوسته است.
حرفش درسته ولی دور سرش پیچونده لقمه رو
اینی که 2- و2 برا تابع با توجه به دامنش ناپیوستگیه حرفی نیست {شکلش رو برا خودتون مجسم کنید درکش راحتتر میشه}اما اگه بازه رو مشخص کنه مثل قسمت دوم مثال اونوقت روی اون بازه طبق تعریف پیوستگی بازه پیوسته محسوب میشه.
روش فکر کنید که مسئله جالبیه برا پیچوندن
مرسی از این که این مسئله رو اینجا مطرح کردی.
حرفش درستهنقل قول:
چون در اینجا گفته تابع در نقطه 2 و 2-
ناپیوسته
و نیمده یه بازه مشخص بکنه و
بلکه خود نقطه به تنهایی مطرح شده بنابراین چون بازه ای در کار نیست
باید در آن نقطه پیوستگی کامل داشته باشد
در 2 از راست پیوستگی ندارد
و در 2- از چپ ناپیوسته است
در واقع منظور از سوال این است که تعداد نقاط ناپیوستگی تابع را در مشخص کنید
و در واقع
مثال نقضی است برای این هر حرفکه<< هر تابعی در هر نقطه از دامنه اش
پیوسته است>>
سواال جالبی است یک بار دیگر توجه کنید
در این جا صحبت از تعداد نقاط پیوستگی کل تابع است
و گفته نشده که تابع روی نقاط [2,2-]
پیوسته است یا نه
یعنی سوال میگوید
تابع در چند نقطه پیوسته است
اشتباهت در این جاست که سوالو بد میخونینقل قول:
سوال داره میگه تابع در چند نقطه ناپیوسته است(صحبت از بازه نیست)
یعنی به تو میگه که تابع در چند نقطه روی [2,2-] پیوسته نیست؟
(تابع در هر دو نقطه 2 و 2- ناپیوسته است)(چون گفته شده نقاط باید در هر نقطه از بازه پیوستگی کامل داشته باشد)
و گفته نشده که آیا روی بازه[2,2-] پیوسته است یا نه؟
این دو سوال کاملا با هم متفاوتند
ممکنه اول گیج بشی و لی اگه فکر کنی فرقشون رو متوجه میشی
سوال بسیار جالبی بود
فقط امیدوارم دوستان گیج نشن
با آرزوی موفقیت برای همگی
معاون فنی و آماری سازمان سنجش از رضایت 95 درصد داوطلبان کنکور سراسری سال 1387 از نحوه ثبت نام الکترونیکی خبر داد .وی افزود: تاکنون بیش از720هزار نفر در کنکور سراسری اینترنتی ثبت نام کرده اند که مطابق با برنامه های پیش بینی شده سازمان سنجش بوده است.وی با بیان اینکه تا کنون مشکلی از سوی داوطلبان در مورد فرایند ثبت نام به سازمان سنجش ارائه نشده است، اظهار داشت: طبق نظرسنجی که توسط سازمان سنجش به صورت اینترنتی از متقاضیان شرکت در کنکور سراسری به عمل آمده تاکنون 95 درصد نسبت به فرایند ثبت نام الکترونیکی اظهار رضایت کردند.
دکتر خدایی درمورد به وجود آمدن برخی اشتباهات توسط داوطلبان در فرایند ثبت نام گفت: مواردی مانند درج اشتباه برخی اطلاعات، باید توسط داوطلبان به سازمان سنجش ارسال شود.
وی اضافه کرد: در صورت اضافه کردن علاقه مندیها نیز می توان مجددا وارد سیستم ثبت نام شد و با استفاده از کارت اعتباری اقدام به درج اطلاعات کرد.
خدایی با اشاره به اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی داوطلبان گفت: در سال جاری با توجه به اینکه سوابق تحصیلی به صورت نمرات و ضرایب آنها در کنکور تأثیرگذار است، سوابق مستقیم از آموزش و پرورش گرفته شده است.
سلام بچه ها خوبید کجایید؟خر میزنید(دی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11)
بهترين راه پيش بيني آينده، ساختن آن است
[QUOTE=soheilsmart;1928094]مگه اين كارو كردن؟؟؟؟؟؟!!! توي شهر ما كه هيچ كس اين كارو نكرد....نقل قول:
شما كه بيشتر از من ميخوني چرا معدلت كمتر از منه؟؟؟ من 17.75 ... اصلا غمش رو نخور.. تاثيرش خيلي كمه. فقط اگه اختصاصياتو بيشتر شده باشي بهتره... اميد داشته باش:5::46::10:نقل قول:
فيزيك 3 --------انديشه سازان(مبتكران)نقل قول:
پيش-----گاج سفيد همرا با جلد پاسخ خوبه.من خودم دارمش.
اينا با برنامه ي كانون پيش ميرن كه اصلا خوب نسيت چون درسا به صورت زوج درس مطالعه ميشه و احتمال فراموشي زياده... آزمون هاي جامع بعد از عيد مهمه....
سلام به اونايي كه اين هفته رو مثه من از دست دادن
خيلي حالم گرفته اس كه اين هفته هيچي نخوندم
همش گير كار اين نظام وظيفه بودم هي پاشو برو مدرسه امضا بگير بعد برو واكسن بزن بعد برو دكتر بعد برو
آموزش پرورش بعد برو پست هي برو نظام وظيفه باز بيا مدرسه بعد بگه برو عصر بيا
دهني از ما صاف كردن اينا
نذاشتن كه درس بخونيم افسردگي گرفتم رفت
داش مسعود از دس رفت بچه ها
سلام بچه ها
یه سوال داشتم از گسسته هر کی جواب ده ممنون می شم.
در گراف کامل با رئوس a و b و c و d و e ,f ,g,n, چند گراف کامل مرتبه 5 شامل یال های bc و ab قابل مشاهده است.
1) 10 2) 12 3) 14 4) 15
هر کی جواب بده ممنون میشم.
هرکی هم جواب نده یا روش فکر نکنه انشا الله سال دیگه رتبش به اندازه تارای موی سرش بشه.:18:
خوب پیشاپیش از همتون تشکر می کنم:20:
امید وارم زود جواب بدید:11:
بای
بله دوست عزیزنقل قول:
تقریبا تو شهر ما همه 18 به بالا شدن
یعنی دقیقا هر کی همه سوا ها رو نوشته بود چه درست چه غلط به همه 18.5 یا 19 دادن
کلا خیلی امتحان فیزیک الکی بود
به جمله کتاب توجه داشته باشید:نقل قول:
مثال 25 صفحه64 :نقاط ایکس برابر مثبت و منفی 2 نقاط نا پیوستگی تابع رادیکال(چهار منهای ایکس 2) روی بازه بسته 2- و 2 است. گرچه تابع روی بازه بسته 2- و 2 پیوسته است.
وقتی بگه که نقاط ناپیوستگی (بدون گفتن روی بازه)، باید پیوستگی از دو طرف لحاظ بشه. توی این هیچکس مشکل نداره. اما مهم وقتی هست که نقاط ناپیوستگی روی بازه به ویژه بازه بسته مطرح میشود. در این مورد چند سال پیش بحثهایی شده بود و مولف کتاب نامهای برای رفع این مشکل نوشته بودند.
اما حالا با بیان این مثال، دوباره روز از نو و روزی از نو. چون حرف از روی بازه بسته میزنه، طبق آنچه تا حالا رسم بوده، نقاط ابتدایی و انتهایی بازه را نباید از نظر پیوستگی نقطهای بررسی کرد بلکه باید به صورت پیوستگی بازهای بررسی نمود.
:11:
با اینکه ما ترم اول تحلیلی میخوندیمنقل قول:
اما چون یه چیزایی درباره گراف میدونم جواب میدم امیدوارم درست جواب بدم
گراف اولیه داده شده یک گراف کامل مرتبه 8 است
سوال گفته چند گراف کامل مرتبه 5 شامل یال های مشخص شده موجود است
میدانیم که یک گراف کامل مرتبه 5 -5 راس دارد
چون صورت سوال 3 راس از 5 راس را مشخص کرده
ما باید به دنبال دو راس دیگر باشیم(اگر این کار را بکنیم حل مساله تمام است چون گراف اولیه کامل است بنابراین هر گرافی که ما با مشخصات داده شده بیابیم کامل است)
5 راس باقی مانده باید 2 تا را انتخاب کنیم
جواب میشود 10
چنین رسمی وجود نداشته اگر حرف از پیوستگی روی بازه میزد حرف شما درست بودنقل قول:
اما اینجا صحبت از نقطه است(با این که بازه مطرح است پیوستگی بازه ای مطرح نیست )
بلکه پیوستگی نقطه ای مطرح است
سلام آقا سهیل دستت درد نکنهنقل قول:
خوندمش استدلالت به نظرم درست می آد (خیلی کارت درسته) راستش یه سوال دیگه رو هم روش گیر کردم این یکی فکر کنم سوال المپیاد باشه. اگه اینم بتونی جواب بدی ممنون می شم:
سوال)چه تعداد از گراف های ساده ی مرتبه 6 با رئوس a,b,c,d,e,f وجود دارد که راس a در آن حداقل از درجه 3 باشد.
1) 15^2
2) 14^2
3)13^2
4)12^2
منظورم از 15^2 اینه که 2 به توان 15
آقا سیهل دستت بابت سوال قبلی درد نکنه خیلی ممنونم
انشالله همیشه موفق باشی
فعلا من رفتم
از نظر من که این سوال کاملا درسته چون بحث ابتدا و انتهای بازه رو کرده که با رسم شکل کاملا قابل توجیه هست که نقطه ابتدایی بازه از چپ و نقطه انتهایی بازه از راست تفریف شده نیست بنا براین در این نقاط پیوسته نیستنقل قول:
این ها همه دکون بازار معلم هاست زیاد روشون فکر نکنید .
درستون بخونید اینا فقط و فقط واسه وقت تلف کنی
بای
اول فرض کن که با6 تا راس چند گراف میتوان ساخت؟نقل قول:
اگه همه راس ها به هم وصل باشد 15 یال داریم
بنابراین کلا 15^2 تا گراف داریم
ولی مساله گفته حداقل درجه راس a
3 باشد بنابراین ما باید تعداد حالت هایی که درجه این راس 0 و 1و 2 است را از جواب کم کنیم
اگر درجه راس a صفر باشد کلا میتوان 10^2 گراف رسم کرد(به علت طولانی شدن جواب راه حل رو نمینویسم
ولی خودت حتما راه حلو بنویس)
اگر درجه راس a
1 باشد میتوان 10^2*5 گراف رسم کرد
و نهایتا اگر درجه راس a
2 باشد میتوان 10^2*10گراف رسم کرد
جواب نهایی پس از محسابات
14^2-15^2
که میشود 14^2
تذکر
^ نماد توان و
* نماد ضرب است
با تشکر سهیل
ديدی که چگونه گور بهرام گرفتاين کهنه رباط را که عالم نام استآرامگه ابلق صبح و شام استبزمی است که وامانده صد جمشید استگوريست که خوابگاه صد بهرام استآن قصر که بهرام درو جام گرفتآهو بچه کرد و رو به آرام رفتبهرام که گور می گرفتی همه عمر
توجه
دریافت سوال کنکور سراسری سال 86 از اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سهیل جان دستت درد نکنهنقل قول:
بازم زحمتت دادم
ممنونم ..... :10:
این بخش به کسایی مثل تو نیاز داره .....:19:
کارت خیلی درسته:31:
دستت در د نکنه
فعلا بای
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
کاری نکردم
بابا شما کجایید؟
معلوم میشه دارید خر میزنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه
کم پیدا شدید همتون
خوب من دیروز یه سوال دیفرانسیل دیدم خوشم اومد . گفتم بزارم اینجا تا همگی ازش استفاده کنن.
سوال خوبی بود میشه گفت بر اساس متن کتاب درسی طراحی شده بود واسه همین گفتم که اینجا بزارمش.:31:
خوب اینم از سوال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا چند روز جوابشو نمی زارم تا همه بیانو ببینن و نظرشونو بگن.
البته زیاد نکته خاصی رو هم نداره ولی برای بدام نیفتادن تو تست ها باید روش دقت بشه.:13:
خوب دیگه همگی روش بحث کنید تا فضای تاپیک یکم به جو درسی بره.
موفق باشید
سلامنقل قول:
7 تا
اين نصيحت رو هم از من قبول كنيد : ( هيچوقت تو درس خوندن خودتون رو لوس نكنيد . يعني سعي نكنيد با درس نخوندن جلب توجه كنيد . چون اول و آخرش اين شمايين كه ضرر ميكنيد . به تيريش قباي هيچكس برنميخوره . اين دردسر بزرگ رو به جونتون نخريد . قربون آدم حرف گوش كن ! )