دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه:46:نقل قول:
Printable View
دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه:46:نقل قول:
به نظر من که فقط مشکلاتش حل میشه .نقل قول:
az hame nazar :D
قبلش باید دکمه ی F رو بزنی که روی هدف تمرکز کنه .نقل قول:
دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه
اوراكل عزيز همون مشكلاتشم حل بشه كلي خوبهنقل قول:
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟:41:
دوستان سلام ، میخواستم بدونم با این سیستمی که الان دارم ، اگه کارت گرافیک 8500 GT 512 Suzuki هم بخرم بازی رو توی چه گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟!! ( الان من روی گرافیک Low هم به سختی بازی رو اجرا می کنم .
مشخصات سیستم من الان اینه :
VGA : 7300 LE
Ram : 1GB
CPU : 2800
بالاخره از یه جایی کش رفتن و بازی رو پخش کردن جالب اینه بازی نسخه روسیش یه جور بوده نسخه انگلیسی یه جور دیگه ولی بالا خره بازی اصلی میاد راحت میشیم در ضمن احتمالا بازی اصلی مراحل بیشتری رو هم داره اگه برش نداشته باشند.نقل قول:
برای بار سوم :نقل قول:
اوراكل عزيز همون مشكلاتشم حل بشه كلي خوبه
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟
این نسخه ، یه کپی از نسخه ای هست که در استرالیا منتشر شده هست .
آقا اگه کسی سیو بعد از اون دروازه ی اورشلیم رو داره بذاره .
اون تورنته هم واسه قبلش بود .
به نظر من 8500 نگیر .نقل قول:
دوستان سلام ، میخواستم بدونم با این سیستمی که الان دارم ، اگه کارت گرافیک 8500 GT 512 Suzuki هم بخرم بازی رو توی چه گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟!! ( الان من روی گرافیک Low هم به سختی بازی رو اجرا می کنم .
مشخصات سیستم من الان اینه :
VGA : 7300 LE
Ram : 1GB
CPU : 2800
8600GT بگیر خیلی قدرتش بیشتره .
یه رم 1 گیگ دیگه هم نیاز داری اگه میخوای بازی رو روون اجرا کنی .
بهتره یه 8600gt بگیری البته با این کارت میشه بازی کرد ولی با 8600 خیلی بهتر اجرا میشه و تاثیر زیادی داره رو همه ی بازیها.نقل قول:
راست میگن من خودم الان 8500 gt دارم ولی هنوز می لنگه ولی بد نیست ولی اگه میخوا با تنظیمات High اجرا کنی خوب 8600 gt بگیر قیمتش هم حدود 140 تومانه ............
سلام
اقا منم به جمع dont send یها اورشلیم پیوستم
راهی///////سیوی چیزی نیست ؟
دوست عزیز 8600gt xfx 256 gddr3 قیمتش 130تومن ومیتونه حداقل تا یه مدت باهاش روون بازی کنی.نقل قول:
دوست اسیو بازی در صفحات قبل هست ولی فایده نداره بیشتر مراحل توی اورشلیمه.نقل قول:
دوستان يك سري به اين سايت پايين بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم اما چیز جدیدی ندیدم.تازه لینکاشم نتوستم دانلود کنمنقل قول:
اينا فكر نكنم درست باشه فعلا چيز جديدي از بازي نيومده هنوز دو سه هفته اي مونده كه بازي بياد بايد نتظر بشيم اطلاعات جديدي از بازي منتشر بشه.:20:نقل قول:
برای منم که دوستم گفته بود گیر نمیکنه گیر کرد اگه سیوی چیزی با حجم کمتر از 50مگ هست بزارید
اين سيو بازي تا آخر كه ميتونين ازش استفاده كنيد.نقل قول:
کد:http://www.irshare.net/download.php?file=1992eb565283ec22d2bb9ac7f0b72255
بابا این همه سیو دانلود نکنین باور کنین نمی تونین از نسخه ی اصلی لذت ببرین اصلا شما فکر کنین اینی که بازی کردین منظورم همون نسخه ی خراب هست یه دمو بوده
منم با شما موافقم وقتی یه بازی نصفه هست بهتره که بازی نکنید تا نسخه اصلی بیاد اگه بازی کنید واقعا ضرر کردید وقتی یه بازی رو برای اولین بار بخواهید تمومش کنید بهتره نسخه کاملش باشه
صبر کنید نسخه اصلی بیاد اگه الان بازی کنید پشیمون میشید اینقدر صبر کردید یکم دیگه هم صبر کنید
سلام!
من این پچ روسی رو نصب کردم. در حد خودش فاجعه ایه! کنترل رو که بهم ریخت! قبلا رایت کلیک رو نگه میداشتم دفاع میکرد، بعد در یک لحظه ول میکردم و میزدم طرفو!
الان یک بار میزنم میره رو دفاع وقتی بر میدارم روی حالت تدافعی میمونه! دوباره میزنم از حالت دفاعی در میاد!
روی سقف ها هم که میری و وقتی از کنارش میپری معلوم نیست چی میشه! باگ بدجوری داره!
حالا سوالم اینه!
این باگی که در ورودی اورشلیم هست که میوفتیم بیرون، داخلش هم هست؟! منظورم اینه که میشه وقتی رفتیم داخل، زبان رو بر گردونیم به انگلسیی؟
این یک مورد، مورد بعدی، چه جوری زبان رو برگردونیم به انگلیسی؟!
سلام
این دی وی دی هایی که بیرون هستش دموی بازیه یا اصلشه؟
یکی بگه این نسخه اصلی دقیقا کی میاد؟!!!!!
آقایون بازی را در ویندوز ویستا من نصب کردم وبازی نصبت به ویندوز xp نرم تر وروان تر اجرا میشه برایم خیلی عجیبه چون ای تنها بازی هست که روی ویستا نرمتر وروانتر اجرا میشود..(کیفیتش هم بهتر میشود)
نسخه رسمی آمریکایی این بازی 8 آوریل 2008 برابر 20 فروردین 1387 منتشر میشه.نقل قول:
ببخشید یک سوال داشتم:
وقتی بازی می کنم اعصابم خورد میشه چون همش باید صبر کنم تا دو طرف کامل حرفشون را بزنند و این خیلی وقت میگیره!!!!
حالا یک خواهش دارم اونم این هست که ترفندی نیست که این گفتگوها را رد کند بسیار ممنون می شوم اگر بگید!!!!
:37::45: حیف شد که دمو بود:41:
راهی نیست بفهمیم بازی ای که گرفتیم دمو هست یا نه؟؟
دوست عزيز فعلاراهي وجود نداره چون داستان بازي مهمه نميشه اون گفتگو ها رو حذف كردچون داستان بازي در همين گفتگوهاست بايد تمام حرف هاشون رو بزنن.نقل قول:
سلام برای شنیدن به اون گفتوگوها فقط کافیه یه بار بهشون گوش کنی از دفعه دوم به بعد خودش سریع تموم میشه حرف شما هم درسته خیلی عصاب میخواد !!!
سلام دوست عزیز شما که سوال میکنی بازی ای که گرفتیم دمو هست یا نه؟؟ پس چه جوری فهمیدی بازی دمو هست؟البته این بازی دمو نیست چون مدت زمانی که بازی میکنی تقریبا زیاده پس نمیشه گفت دمو یه دلیله دیگه هم اینکه نسخه روسی بازی کامل تموم میشه واسه اینکه بفهمی بازی دمو هست یا نه اون گوشه کنارای تصویر بزرگ نوشته دمونقل قول:
ببین میتونی یه کتاب یا روزنامه بزاری کنارت تاحرفشون تموم میشه از اون بخونی:31::46:نقل قول:
بهتره صبر کنی نسخه اصلی بیاد این نسخه دمو نیست ولی کامل هم نیست.نقل قول:
من این بازی رو مدتها قبل نصب کردم و tutorial رو هم اجرا کردم حالا که فرصت شده بازی کنم نحوه مبارزه و کشتن دشمنان یادم نمیاد !
کسی میتونه کمک کنه به خصوص عبارت grab که در بالا سمت راست سبز میشه معناش چیه ؟
باز خدا خیرت بده تاریخ بازی رو بمون گفتی!! اینجا که کسی به کسی نیست!!!نقل قول:
راستی اگه اینطوره خب من و سایر دوستان تا فروردین صبر میکنیم و نسخه اصلی رو میگیریم!
هر کس میتونه سریع کمک کنه تا مجبور نباشم یک پروفایل دیگه بسازم و مجدد اون مراحل رو طی کنم.نقل قول:
مرسی.
وقتی گرب ا.مد، شیفت رو بزنی یقه طرفو میگیره و پرتش میکنه . اگر جهت بدی به جهتی که دادی، اگر نه به عقب پرت میشه. خوراک اینه که یک گله سرباز رو بریزی تو آب! یا از بالای بام پرشتون کنی وسط خیابون!نقل قول:
جای شما بودم یک بار دیگه آموزشی رو طی میکردم :20:
این صحنه رو ببینید چه جنایتی کردم!:31:
شما ها هم بزارید!
کد:http://-------------/files/ysjm8fqkucqqtzhfskt0.jpg
سلام
چیکار کردی تو ؟ :دی
خیلی جالب شده ... سرباز ها تموم نمیشن راستی ؟
من که 2 ساعت کشتم ولی بودن باز ... ولی یک بار که کشتم همه فرار میکردن که باز خنجر مخفیه میکشتم از پشت .. حال میداد .. :دی
ووو بابا تو ديگه كي هستي:18:نقل قول:
چند ساعت طول كشيد اينارو از بين ببري:18:
نه! تموم نمیشن! کافیه مثلا نگهبان های یک دروازه رو بکشی، بعد بری یکم دور شی بیای! میبینی بازم هستن!نقل قول:
20 دقیقه! وقتی قابلیت دوج رو داشته باشید راحته!نقل قول:
فقط یک سوال، یک حرکتی هست که بیشتر تمپلار ها میزنن، اونم اینه که شمشیرتو میده کنار بعد یکی میزنه که دو تا از جونت کم میشه، این هیچ آنتی ای نداره!؟ نمیشه یه جوری جلوشو گرفت یا حداقل دفع کرد؟
آقا یه آمار بده ببینیم که این بازی رو ویندوز ویستا هم تو اورشلیم گیر میکنه یا نه ؟نقل قول:
من زیاد اهل بازی نیستم،ولی تعریف این بازی رو خیلی شنیدم.
سبک بازی و امتیاز بازی رو میشه واسم بزارید اگه شد چندتا اسکرین شات.