احتمالا کابل های جلوی usb به مادربورد وصل نیست.نقل قول:
از عقب استفاده کنید مطمئنتره.
Printable View
احتمالا کابل های جلوی usb به مادربورد وصل نیست.نقل قول:
وصله.
فكر كنم فلش مموري من سوخته.
از عقب هم کار نمی کنه؟
ببین برادر من فقط من در مورد فلش و MP3 player مشکل دارمنقل قول:
احتمالا کابل های جلوی usb به مادربورد وصل نیست.
با چیزایی مثل کابل گوشی کابل رم ریدر گیم پد و ... مشکل ندارم
با سلام،
آیا امکان این هست که یک فلش رو به دو درایو مجزا تقسیم کرد؟
ممنون.
نه از هيچكدوم از 4 پورت كار نميكنه و همون پيغام رو ميده.نقل قول:
ببخشید، قیمت انواع فلش مموری رو هم اینجا میتونم بپرسم؟
من تا حدود 20 هزار تومن میخوام بهترین فلش مموری رو بخرم. لطفا با ذکر دلیل و مشخصات پیشنهاد بدین.
ممنون.
با یک کامپیوتر دیگر، امتجان کنید؛ اگر کار نکرد که دیگه...:41:نقل قول:
دقيقا" همين كار رو كردم و ...
فاتحه!
برای اطمینان کامل، بهتره از یکی که در مورد سخت افزار اطلاعات خوبی داره، هم سوال کنی.نقل قول:
دوستان من سه تا سوال دارم که شاید قبلا هم سوال شده باشه که ممنون میشم جواب بدید :
1) می خوام بدونم اگه فلش رو فورمت کنیم مشکلی براش پیش میاد ؟
2) کاهی اوقات که نمیشه Safe Remove کرد و میگه که یه برنامه ای بازه ، آیا اگه ویندوز رو Log Off کنیم یا Restart کنیم و فلش رو جدا کنیم ، مشکلی ایجاد میکنه و یا آیا راه حل دیگه ای هم داره ؟
3) این تروجان Autorun که گاهی اوقات وارد فلشم میشه رو با آنتی ویروسهای Eset و Kaspersky از بین میبرم ، هیچ فایل اتورانی هم دیگه توی فلش وجود نداره ، اما نمی تونم با دابل کلیک کردن فلش رو باز کنم و ارور میده ، میدونم که سوالم تکراریه اما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
با فرمت کردن مشکلی پیش نمیاد اگر reset کنید هم همینطور؛ ولی Logoff رو تا حالا امتحان نکردم. (ولی فکر نکنم مشکلی باشه)نقل قول:
اتوران هم یه کرم هستش که اگه آنتی ویروس هایی که گفتی به روز باشن میتونن شناسایی کنن این کرم رو.
ممنون دوست من .
این کرم اتوران را همونطور که گفتم با آنتی ویروسهای کاملا به روز شده از بین می بره اما گاهی اوقات (فقط گاهی اوقات) با دایل کلیک نمیتونم فلش رو باز کنم.
کسی نبود جواب سوال من رو بده؟:19:نقل قول:
میتونی بین ترنسند و سیلیکون پاور انتخاب داشته باشی با گارانتی بخری بهتره.نقل قول:
ترنسند - گارانتی مرآت
سیلیکون پاور - گارانتی داده پرداز رایانه متین
سایت هم دارند سرچ کن پیدا می کنی
قبل از اینکه درایو فلش رو باز کنی اسکنش کن بعد از اسکن، این مشکلی که گفتی ممکن هست پیش بیاد؛ که بعضی وقت ها با reset کردن حل میشه اگه نشد از راه کلیک راست و explore محتوای فلش رو میشه دید.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من تا فلش دارم یکیش ترسکند 1 گیگ و یکیش sony 8 گیگ هستش
وقتی 1 گیگی رو وصل میکنم به ----- و میخوام روش ضبط کنم.... انقدر سرعتش افتضاحه که اصلا نمیشه روش ضبط کرد
میخواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ مثلا دفرگمنتی چیزی؟
سلام من یه فلش kingmax 8G خریدم هر چند وقت یه بار فایلهای که روش دارم خراب میشه مثلا بعضیهاشون دیگه accssess denide میزنه یا مثلا اسم فایلها تبدیل میشه به یه سری کاراکتر درهم برهم با حجم خیلی زیاد یا حجم صفر دیگه نه کپی میشد نه پاک میشند و نه چیز دیگه فقط باید فلش رو فرمت کنم که درست شه بعید هم میدونم ویروس باشه چون با انتی ویروس تست کردم آنتی ویروسم هم kaspersky internet security 2009 که همیشه اپدیتش میکنم من خودم فکر میکنم فلش مشکل داره و ایراد از جدول فایلشه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم در ضمن اگه بخوام یه فلش مطمئن بخرم چی بخرم بهتره ممنون:11:
سلام دوست من فلش ویا هر ذخیره کننده دیگری نظیر فلش اگه سکتور های اون خراب باشه اطلاعات روش قرارنمیگیره و اگرهم بگیره یا از ابتدا فایل مذکور مشکل داره و یا سالم میمونه بنابراین به نظر من مشکل از فلش نیست و مشکل از ویروس شما یه برنامه انتی ویروس دیگری تست کن (البته آپدیت)%
سلام. آقایون من این فلشم یه مشکلی پیدا کرده! میزنم به سیستم, سیستم نمیتونه بازش کنه. فرمت هم نمیشه دیگه. یه درایو میاد واسش ولی نمیتونه بازش کنه. تو هر سیستم دیگه ای هم که این کارو کردم نشد. از وقتی هم این طوری شد که زدمش به یکی از سیستمایه دانشگاه(که قطعا پر از ویروسه) بعد هرکاری کردم سیف ریموو نمیشد مجبور شدم همینجوری بکنمش. برنامه ای نیست که بشه باهاش مثلا اینو فرمت کرد کاریش کرد؟
کارم حسابی گیره این فلشه یکی لطفا یه کمکی برسونه!
من اصلا مارکهای کمتر معروف و نا شناخته را معرفی نمیکنم.نقل قول:
فقط سعی کنید مارکهای معتبر بگیرید. من به شما اینو معرفی میکنم
Patriot Xportet XT 8 GB
قیمتش الآن باید حدود 21 باشه. سرعتش عالی است.
بچه ها سلام من چند تا مموری فلش به اسم Transcend دارم که در حجمهای متفاوتین ولی مشکلشاشون یکیه که اصلن نمیشه توشون رفت و این پیغامو میدن : ||| Please Insert A Disk Into Drive I |||
اینم فایل تصویری از ارور :
کد:http://www.speedyshare.com/572111683.html
سلام
ببخشید من یک فلش مموری 32 گیگ ترنسند دیدم که قیمتش 30 هزار تومان بود به نظر شما بگیرمش یا نه ؟
البته یکی از دوستام از اونور آب آورده بود و گارانتی هم نداشت ؟؟///////؟؟؟؟؟
مشکل شما اینه که فلشتون در اثر نارسایی ولتاژ خراب شده و دیگه نمیشه براش کاری کرد. اگه گارانتی داره بهتره بفرستی گارانتی. خودت رو اذیت نکن مثل من که هر موقع مشکلی برای قطعاتم پیش میاد میدم گارانتی برام تعمیر یا تعویضش کنه. گارانتی برای همین روزا خوبه دیگه!!!نقل قول:
من پیشنهاد میکنم که این فلش رو نگیری. آخه بعضی از دوستانم فلشهایی رو که از اون ور آب آوردند رو گرفتند اونم با چه قیمتهایی برام باورکردنی نبود. با این حال میگفتند از این کارشون پشیمون هستند. مشکلشون این بود که هر چی فایل اجرایی میریختند توش دچار مشکل میشد. یا فایلهایی رو که توش کپی میکردند میدیدند فایلی در کار نیست و فلش خالیه.نقل قول:
با سلام
دوستان آیا تو هر فلشی میشه نرم افزارهای پرتابل رو نصب کرد و ازش استفاده کرد ؟؟؟ یا اینکه فلش مورد نظـر بایـد قابلیت خاصی برای این کار داشته باشه ؟؟؟
بـا تــشــــکـــــــــــر
UP ... ... ...
با سلام
دوستان من قصد خرید یه فلش مموری 8 GB رو دارم (بودجه 30 - 40 تومن). مطمئنا شرایطش سرعت بالا - عمر بالا و پشتیبانی خوب هست.
نظر خود من بین OCZ و Sony هستش ولی اونطور که دیدم OCZ زو همه تعریف میکنند.
چند سوال:
1- آیا OCZ انتخاب مناسبیه؟
2- کدوم سی و مدل OCZ بهتره؟ (در صورت امکان قیمت تقریبی رو بدین)
3- گارانتی OCZ برا کدوم شرکته؟
ددوست من ocz دیگه وارد نمیشه.نقل قول:
شرکت انفورماتیک گستر وارد میکرد که حالا فلشهای ocz رو برای گارانتی با مارک ممونکس تعویض میکنه.
با سلام یه فلش خوب معرفی کنید 8 گیگ با این مشخصات
1- دارای قتبلیت finger point همونی که تا اثر انگشت نباشه باز نمیشه
2- گارانتی مادام العمر داشته بشه
3- در ضمن در برخی فلش ها خود ش امکان پسورد گذاری رو داره
با تشکرنقل قول:
حال اگه دوستان با اون مشخصات بالا کدوم رو پیشنهاد میکنند؟ Sony - Patriot و یا برند دیگه؟
و سوال دیگه اینکه اگه از OCZ پیدا کردم با گارانتی انفورماتیک گستر خریدش به صلاح هست یا نه؟نقل قول:
دوستان من قصد خرید یه فلش مموری 8 GB رو دارم (بودجه 30 - 40 تومن). مطمئنا شرایطش سرعت بالا - عمر بالا و پشتیبانی خوب و گارانتی خوب هست.
سلام دوستان
امروز یکی از دوستانم یه مطلبی رو برام تعریف کرد کفم برید میگفتش که (دکتره) توی بیمارستان فلش خودشو و دوستشو میزنه توی سیستم و وقتی که یه سری فایل از فلش دوستش کپی میکنه توی فلش خودش ... بعدش فلش خودشو میکشه بیرون میبینه که یه سری فایل از فلش خودش رفته توی فلش دوستش ( یه سری عکس شخصی بوده ) !!!!!
به نظر شما دلیل این اتفاق چی بوده؟؟؟؟؟؟؟
با درود.امروز به نمایندگی اصلی فروش محصولات OCZ یکی از شهرهای بزرگ مراجعه کردم و گفته شد که واردات فلش مموری این مارک بدلیل چیپ های آمریکایی آن دچار محدودیت ناشی از تحریم شده! حال آنکه سال قبل به وفور در بازار وجود داشت.دوستان در سایر شهرها اعلام نظر کنند.
قرار دادن برنامه های جاسوسی خاص در فلش مموری یا نوشتن کدهای خاص در یک فایل bat که کاری ساده هم میباشد میتواند چنین کارهایی را بطور کاملاً خودکار انجام دهد و هیچ جای تعجب نیستنقل قول:
پر رویی نشه ولی دوستان در این بخش اصلا فعال نیستد، حداقل در مورد من.
البته از am بابت پاسخی که دادند تشکر میکنم.
من دوباره سوالم رو تکرار میکنم:
سونی = 1 سال گارانتی
پاتریوت = ? ????
A DATa = گارانتی مادام العمر آونگ
و اگه OCZ پیدا کردم (با اینکه دیگه وارد نمیشه) به صلاح هست بگیرم (گارانتی با تعویض ممونکس)
سلام دوستان من یک فلش 32 گیگ kingstone دارم که سیستم میشناسدش ولی بازش نمیکنه (دابل کلیک که میکنم سیستم قفل میکنه) و گزینه ی فرمت هم در ویندوز 7 هر چی میزنم نمیادو در ویندوز xp کلا سیستم هنگ میکنه .
خواستم ببینم راهی هست که درست شه یا باید بندازمش دور ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون میشم راهنمایی کنید:46:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4469572&postcount=1674
مقايسه سرعت فلش مموريهاي مختلف :
کد:http://usbspeed.nirsoft.net/?o=3
سلام . براي من يه فلش مموري 30 گيگ از چين آوردن KingStone.
ميترسم اطلاعات بريزم روش بسوزه. چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
من يه فلش transcend 8GB دارم كه چند وقتي است به مشكل خورده. وقتي فولدري رو كپي مي كنم محتويات فولدر رو تغيير ميده و گاهي يك فولدر با حجم بالا 30 تا 40 گيگ مي سازه. حتي با ساخت يك new folder هم اينكار رو مي كنه. با برخي فايلها و فولدر ها هم مشكلي نداره. هر چه قدر هم كه فرمت مي كنم بي فايده ست.
لطفاً راهنمايي كنيد؟
دقیقتر توضیح بده نوعش و گارانتیش؟