راستی پدارم جان دستگاه هایی برای تمیز کردن لنز هستن که میفروشن و خودمون هم میتونیم استفاده کنیم برای پی اس 2 من یک جا دیدم ... نمونش برای پی اس پی هم هست ولی من این یه مورد رو برای پی اس 2 دیده بودم خوبه بخریم ؟ >..
Printable View
راستی پدارم جان دستگاه هایی برای تمیز کردن لنز هستن که میفروشن و خودمون هم میتونیم استفاده کنیم برای پی اس 2 من یک جا دیدم ... نمونش برای پی اس پی هم هست ولی من این یه مورد رو برای پی اس 2 دیده بودم خوبه بخریم ؟ >..
من از این ها ندیدمنقل قول:
البته تجربش رو برای یک دستگاه dvd player دارم که زد به فنا داد لنزش رو ..
نظر من رو میخوای از این ها استفاده نکنید بهتره چون اکثرا غیر استاندارد هستن
نه مشکل از بازی ها نیست چون از بازی های قدیمی هست و از این شرکت ایرانی ها نیست..نقل قول:
خوب حالا قضیه یکم فرق کرد
شما اول این بازی هایی که این طوری میشن رو ببر رو یک دستگاه دیگه تست کن
چون با وجود روز افزون شرکت های محترم ایرانی و دستکاری بازی ها بعید نیست که مشکل از dvd ها باشه
اخه میدونید یه دفعی اینطوری شد هیچ مشکلی نداشت.
هر چند الان بیشتر بازی ها رو میگیره ولی خیلی خیلی کم بازی ها رو هنگ میکنه خیلی تعداد کم.
با سلام
ps2 من بازیهایps1 رو اجرانمیکنه
آیا مشکل داره؟ یا روش خاصی بارای اجرا کردنشون هست؟
شما روش 2 بار یا 3 باز زدن Restart پشت سر هم رو امتحان کردی ؟نقل قول:
بله
اما این پیغامو مبده
please insert plastation or playstation 2 format dics
جالب اینجاست که همون بازی تو ps2 کس دیگه اجرا میشه
مشکل از مود چیپتونه به احتمال زیاد
باید یه جایی پیدا کنید چیپو براتون تعویض کنن.
سلام
من یک Lcd 40 اینچ سونی دارم ولی وقتی ps2 رو بهش وصل می کنم کیفیت چندان جالب و مناسبی نداره
فکر می کنید مشکل از کجاست؟
ممکن است روی lcd کیفیت آن جالب نباشد ؟؟
کلا کیفیت بازی ها PS2 با توجه به تمام شدن دوره ی اون جالب نیست ... اونم با خروجی Component ...نقل قول:
سلام
من یک Lcd 40 اینچ سونی دارم ولی وقتی ps2 رو بهش وصل می کنم کیفیت چندان جالب و مناسبی نداره
فکر می کنید مشکل از کجاست؟
ممکن است روی lcd کیفیت آن جالب نباشد ؟؟
شما بهتره 360 پریمیوم بگیری ..
سلام به همه.
من بازيه Harvest moon wonder life رو خريدم اما سيا سفيد اجرا ميشه چرا؟
سلام.دوستان می خواستم بدونم چطور میشه ps2 را به کامپیوتر وصل کرد؟البته من با کارت tv امتحان کردم ولی کیفیت نداره ؟اگه راهی هست کمکم کنید.ضمنا زیاد هم گشتم ولی پستی در این مورد پیدا نکردم....
شما باید از وسیله ای به نام vga box استفاده کنید که تو مدل ها و قیمت های مختلف فروش میرهنقل قول:
تو توپخونه بگردی هست
اینم نمونه از این وسیله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این وسیله میشه از کیفیت و گرافیک خود کنسول در حدی که هست بهره برد؟نقل قول:
روی مانیتور کامپیوتر ، خیر نمیشه . چونکه مانیتور کامپیوتر پیکسل هاشو دقیق و درست نشون میده ,ولی در تلویزیون پیکسل ها کمی مات (Fade) هستند . و کنسول ها از همین موضوع استفاده میکنند تا به شما یک گرافیک مثلا خوب رو نشون بدهند . ولی در کل بد نیست فقط توی Text ها کمی مشکل پیدا میکنه .نقل قول:
يه سوال فني داشتم
كسي ميدونه رزوليشن پلي استيشن 2 چقدر هست؟ البته منظورم بهترين رزوليشي هست كه كشيده نشده باشه.
ممنون
این کنسول این resolution ها رو support میکنه :نقل قول:
- 480i
- 480p
- 576p
- 720p
- 1080i
ولی اکثر بازی هاش 480i یا 480p هست
یکی از بازی هایی که 1080i هست بازی Gran Turismo 4 هست
ميشه بگي منظور از i و p چي هست؟نقل قول:
رزوليشن بازي هاي مختلف رو از كجا ميشه پيدا كرد؟ مثل همين مثالي كه زدي از كجا فهميدي كه رزوليشن اين بازي اين قدر هست؟
منظور از i همون interlace و p هم همون progressive هست
ک تو فرمت تصویر و کیفیت تفاوت دارن که p بهتر هست
این فرمت رو developer ها تو مشخصات فنی بازی ها که اکثرا پشت cover بازی ها نوشته میشه میزنن
که برای کنسول های جدید معمول تره
مستر پدرام از قیمت و جایی که بشه این vga box رو توش پیدا کرد خبر داری ؟
یه مانیتور اضافی دارم خونه، میخام یه طوری این ps2 رو بچپونم بهش .
تقی جان از قیمتش خبری ندارم چون دنبالش نبودم ولی بالای 15 تومان نباید باشهنقل قول:
و جایی که واقعا این چیز ها فراوان موجوده همون پاساژ لباف تو توپخونست
سلام
ممکنه راهنمایی کنید بخش بازیهای PS2 رو کجا پیدا کنم
بینهایت ممنونم
يكي از فاميل هام از تبريز يه دونه Combo TV خريده به قيمت 30 تومن. كه مانيتور رو به طور مستقل از كيس تبديل ميكنه به تلوزيون. كنترل هم داره. ورودي هم داره كه ميشه VCD ، PS و ماهواره رو بهش وصل كرد. ولي به نظرم چيز به درد بخوري نيست! مگر اينكه يه مانيتور اضافي مثل تو داشته باشي.نقل قول:
سلام
امروز لوح زرین بازی PES 2010 PS2 تقلبی وارد بازار کرده که هر جا رفتم داشتند . :19:
اولش که بالا میاد خیلی طبیعیه و فکر می کنی PES 2010 گرفتی :31:ولی وقتی می بینی هیچ تغییری تو بازی صورت نگرفته شک می کنی . شرکت لوح زرین هم به طور ناشیانه ای روی PES 2009 عکس قرار داده و نوشته PES 2010 که در هنگام انتخاب توپ بازی متوجه می شوید آخرین توپی که اضافه شده PES 2009 بوده ، در هنگام نمایش مجدد گل هم متوجه می شوید در روی کنترل ها که باهاش صحنه را جلو و عقب می برید نوشته PES 2009 و در تبلیغات کنار زمین هم نوشته Euro 2008 . :41:
خیلی جالبه ، این بازی در تاریخ 15/07/88 مجوز گرفته و شماره ی ثبتش هم 210724 هست .:18:
گفتم دوستان نرند بخرند . :21:
اگه سوالی بود در خدمتیم . :11:
در ضمن زیر منوی اصلی بازی هم عکس بازیکن انداخته که دیدن منوها را مشکل کرده و غیر از این ها ، فقط بازیکنان را جابه جا کرده ( به تیم الانشون ) و PES 2010 تقلبی وارد بازار کرده . :34:
واقعا" شرکـــت دزدیه ! خدارو شکر نمی تونه بازی های Xbox رو دستکاری کـــنه !
اون هم به موقعش میلاد جان :31:نقل قول:
سلام
دو تا عکس از جلو و پشت کاور PES 2010 تقلبی شرکت لوح زرین گرفتم که دوستان این بازی را نخرند . :5:
راستی این طور که من فهمیدم این شرکت سود هنگفتی کرده چون تو هر مغازه ای که من دیدم تعداد زیادی از این بازی مسخره و تقلبی وجود داره و همه یه کاغذ زدند در مغازه که PES 2010 رسید . :21:
تازه جالبش اینه که دیشب به یکی از مغازه دارها می گم این همون نسخه ی 2009 هست ، میگه آره . یعنی خودشون هم می دونند و می فروشند . :18:
در ضمن من یک نسخه از بازی Black را هم از این شرکت کلاه بردار دارم که به جای فیلم ها و دموهای بازی در اول هر مرحله خرمشهر و حرف های شهید جهان آرا را نشون می ده . :19:
نقل قول:این کلاه پارسال سر من رفت و امسال سر پسر خالمنقل قول:
انگار این شرکت خوب رههی رو پیدا کرده برای فروش بازیهاش
من دیگه از این شرکت خرید نمی کنم
ماشاالله
چقدر دنبال این تاپیک گشتم
pes 2010
و
fifa 2010
مال ps2 اومده؟؟؟؟!؟!#@؟!@#؟!@#/!@#؟!#@
سلامنقل قول:
Fifa 2010 چند هفتست که اومده ، من خریدم ولی پشیمون شدم . یه جا خودندم یارو این نسخه را با نسخه ی 2003 مقایسه کرده بود . ولی می گند روی ps3 و xbox 360 خیلی عالیه ولی به PC و PS2 بازها توصیه می کنم این نسخه را نگیرید که پشیمون می شید .
PES 2010 هم دیروز تو اروپا عرضه شد و چند روزه نسخه ی PC و Xbox 360 اون تو ایران فروخته میشه ولی هنوز هیچ شرکتی نسخه ی PS2 این بازی را وارد بازار نکرده و فقط شرکت کلاه بردار لوح زرین نسخه ی 2009 را به جای 2010 به مردم می ندازه که چند پست قبل جزئیات بیش ترش موجوده .
منم یه بازی PS2 خریدم که روش نوشته بود فوتبالیست ها با منوی فارسی! اوردم دیدم wining eleven 2005 هست. دو تا از تیم ها رو برداشته اسماش رو ویرایش کرده و گند زده به منوی بازی بعدش هم اسمش رو گزاشته فوتبالیست ها!
رفتم به طرف گفتم که وضعش این طوری هست ولی بازی رو پس ندادم فقط ازش خواهش کردم که دیگه بازی های این شرکت رو نیاره. از اونجایی که توی ایران هیچ گونه نهادی بر روی این گونه مسائل نظارت نمیکنه پس به نظر من وظیفه ما هست که اطلاع رسانی بکنیم و جلوی فعالیت این گونه شرکت های کلاه بردار رو بگیریم. حالا برام کاملا ثابت شد که شرکت لوح زرین یکی از همون هاست که باید جلوش رو بگیریم!
شدیدا" تایید میشه دوستان اصلا" بازیهاش اکثرا" تا اواسط بازی که میری فریز میشه و هنگ و گیر فت و فراون داره کلا" بازیهای شرکتهای ایرانی رو تحریم کنید که گند زدن به هرچی بازیه الان هم که دیگه بازی جدید برای پی اس 2 نمیاد بر میدارن بازیهای 2005 و خیلی قدیمی گمنام و ناشناخته رو با کاور جدید به عنوان بازی جدید به مردم قالب میکنن ....تحریم شرکتهای ایرانی حدااقل نشون دهنده این هستش که ما نمیذاریم به شعورمون توهین بشه .
دوستان هنوز pes2010 اصلی نیومده؟
سلامنقل قول:
تو اروپا اومده ولی من لینک دانلودش را در هیچ سایتی پیدا نکردم . شرکت های ایرانی هم که بازی ها را از اینترنت دانلود می کنند و طبیعتاً بدون لینک دانلود نمی تونند بازی جدیدی ارائه دهند .
ولی نمی دونم چرا این نسخه ی پچ شده ی 2009 که لوح زرین با عنوان 2010 به مردم قالب می کنه همه جا زیاد شده و هر جا بری لینک دانلودش هست .
این لینکها اصلیه؟
کد:http://share4all.com/2009/10/04/pro-evolution-soccer-2010-pal-ps2/
سلام دوست عزیزنقل قول:
عکسش که لود نمیشه ، ولی با توجه به حجمش و تاریخ ارسالش میشه حدس زد که همون PES 2009 ادیت شدست ولی اگر اصل هم بود دیگه مهم نیست ، چون لینک های دانلودش پاک شده .
خوب دوستان
این کنسول هم 9 همین سالگرد خودش رو جشن گرفت
تبریک
به به ! تبريكات فراوان ! واقعا چه دوراني بود ! پدرشو دراورديم : دي ! ولي ديگه الان حال نميكنم باهاش ! با كنسول هاي قديمي ترم حال ميكنم اما با اين نه نميدونم چرا !نقل قول:
منم فقط نگه داشتم که silent hill : shatered memories رو که چند وقت دیگه میاد بازی کنم باهاشنقل قول:
و لی واقعا لقب محبوب ترین و پر فروش ترین کنسول تاریخ برازندش بود
یک library عظیم از یک سری ابر شاهکار که الان ادامه همون بازی ها داره 360 و ps3 رو نون میده
تبریک می گم .
پدرشو دراورديم : دي ! این دی یعنی چی چند جا خوندم معنیش رو نفهمیدم؟؟؟
دوست عزیز اینو به جای شکلک میذارن (وقتی حوصله شکلک گذاشتن نداشته باشن ...خیلی معروف شده همه میدونن حالا)کدوم شکلک الان یادم نیست..:31:نقل قول: