چرا کار نکرد؟؟؟من الان امتحان کردم... مشکلی نداشت...یه جا دیگه اپ کردم...ممنون:10:نقل قول:
اگه اینم نتونستی باز کنی بگو کجا اپ کنم راحت باشی...ممنونکد:http://rapidshare.com/files/270592632/Eidos.rar.html?killcode=4995123824895361881
Printable View
چرا کار نکرد؟؟؟من الان امتحان کردم... مشکلی نداشت...یه جا دیگه اپ کردم...ممنون:10:نقل قول:
اگه اینم نتونستی باز کنی بگو کجا اپ کنم راحت باشی...ممنونکد:http://rapidshare.com/files/270592632/Eidos.rar.html?killcode=4995123824895361881
نشد فکر کنم دلیلش اینه که شرکتهای منتشر کننده ماله ما با هم فرق داشته باشهنقل قول:
واسه همین عمل نمی کنه.
بازی من ماله 2 سال پیشه و pardis مارک این بازیه...
حالا من ببینم دارم ولفن اشتینو تموم میکنم اونوقت اینم میرم به شما میگم.:46:
شما مگه hilfe life2 را هم بازی نمی کنی اون رو تمام کن بعد بیا سر وقت این.
ممنون...منتظر میمونم...ماله منم قدیمی هست...میگم chenge profile kardi?????اخه اگه عوض نکنی فایده نداره....خودت یکم برو جلو از اول بعد که سیو کرد بیا بیرون سیو منو لود کن...ببین چی میشه...:46:نقل قول:
من معمولا 4 5تا بازی رو با هم انجام میدم...الانم همینجوریه...یه ذره از این...یه ذره ار اون...:10:
کمک
لطفا کمکم کنید
تو بازی تام رایدر anniversary تو مرحله کشتن دایناسور من دایناسور رو می کشم ولی بعدش که دایناسور بهم حمله می کنه (تو فیلم دمو) و جهت پایین رو بهم نشون میده که بزنم . هر چقدر میزنم دکمه عمل نمیکنه و دایناسور منو می خوره.
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من با pc بازی می کنم. عکس رو هم گذاشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز
منظور از دكمه پايين همان كليد S است نه كليد هاي جهت نما كه احتمالا ميزني
مثل تامب رايدر LEGEND
موفق باشي
لطفا کمکم کنید در کشتن اسب ها در تام رایدر انیور ساری
Centaur ها در مقابلتون دو جور عکس العمل نشون میدند:نقل قول:
- وقتی که عصبانی میشن, یا با نیروشون شما را به سنگ تبدیل می کنن که قبل از حمله اونها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا قالب سنگی بشکنین و فرار کنین.
- یا بعد از عصبانی شدن, به سمت شما حمله می کنن که بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنین (همون شلیک سریع) تا برای چند ثانیه بی حرکت بشن. بلافاصله قلاب خود را به سپر شون گیر بدین و بکشین تا سپر از دستشون بیفته.
در حالی که نزدیک سپر هستین دوباره با شلیک کردن اونها رو عصبانی کنین تا نیروی خودشون رو دوباره وارد کنن. شما هم بلافاصله سپر شون را در دست بگیرین تا نیروشون به خودشون برگرده. سریع اقدام به شلیک کنین و همین روند رو تکرار کنین.
سلام
ببخشید این تاپیک بعد از 107 روز بالا اومد!
من همون اول این بازی گیر کردم
جایی که پشت در قلعه با یک راهنمای بومی صحبت میکین و باید برای حلقه بالای در قلعه طناب بندازی و بالا بری
اما تا آخر نمیشه بالا رفت برای همین نمیتونی کاری بکنی
می تونی یه عکس بزارینقل قول:
تاپیک قدیمی بالا اوردن کجاش ببخشید داره اگه کسی سوالی داشته باشه؟ :46:نقل قول:
وقتی حلقه رو گرفتین خودتون به سمت مقابل تاب بدین و بپرین.
حالا خودتون رو رو به دکمه بالای در برسونین...
متشکرمنقل قول:
رفتم مرحله دو
اونجا که توی یونان هست
من باید برم اونجایی که با فلش قرمز رنگ توی عکس زیر هست اما تا جایی که نهایت رفتم اون ستونی هست که با رنگ آبی مشخص شده از اون ستون به بعد لبه یا جا دستی دیگه نیست که با هاش بشه رفت جلو
باید چه طوری برم اونجا؟
دوست عزیز در این قسمت شما باید برگردی و با قلابی که خودت رو به این تخته رسوندی اویزون بشی بعد دقیقن زیر این تخته ای که الان وایستادی یدونه از اون سوراخ هایی است که قلابتو بهش گیر میدی بعد از این که اونجا پریدی با استفاده از ستون و تخته سنگها خودتو به اونجا برسون
ممنوننقل قول:
الان همین طور که معلومه طرف از قلاب آویرونه
هدف هم رسیدن به ستون سبز رنگ هست اما با این کار فقط میشه به قسمتی که توسط دایره قرمز هست بری و از اون قسمت باز به شیار وسط ستون آبی و از اونجا دیگه هیچ راهی نیست
اگر میشه به ترتیب بگید باید چکار کنم
باز ممنون
=================
آدرس عکس:
کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100206214726.jpg
چرا نمی تونید ببینید شما وقتی با قلابتون روی اون تکه سنگ ( قسمتی که دایره ی قرمز دورش کشیدید ) میپرید بعد از اون با استفاده از ستون ها خودتون رو به ستون ابی برسونید بعد کاملا دقت کنید ستون ابی رو تا شیار داره بازم میگم دو تا شیار شما از شیار پایینی به شیار بالایی میری و دقت کم در کنار تو یه تخته سنگ هست از ستون روی تخته سنگ بپر و از اونجا بیا پایین و راحت به یه در میرسی و بقیه ی ماجرا من عکس هم برات از صحنه ها گرفتم اما حجمش زیاد بود و اپلود نمیشد موفق باشی
سلام
توی قسمت مصر باستان بعد از اینکه اون چهار تیکه سنگ رو از روی اون چهار پل پیدا کردی و بعد اونها رو به ستون توی محوطه اصلی جای مجسمه ابوالهول زدی یه دری باز میشه که توش دو تا مومیای هست بعد از کشتن اون دو تا چهار ستون چرخان هست -هرکار میکنم با ستون ها عکس های روی دیوار جور در نمیاد؟ پست های قبلی نیز در این تاپیک چاره ساز نبود
سلام دوستان من اينجا گير كردم . اين عكس :چه كنم ؟ سه تا سنگ با دو تا كله هم پيدا كردم . اما ديگه نمي تونم كاري كنم !کد:http://kimag.es/share/91034584.jpg
شما بايد اون لوحه هايي كه هستند رو پيدا كني بياري بزاري اون جاهاي خالي
اون موقع راه واست باز ميشه.
سلام
كدوم لوح ها ؟
من سه تا پيدا كردم ، اما هرچي مزينم نميزاره !
لوح هایی که پیدا کردی شبیه همونی هست که از قبل گذاشته شده؟نقل قول:
اگه آره، شاید هر کدوم مخصوص یه جایگاه ـه... جلوی اون جاهای خالی برو و یکی یکی اون لوح ها رو امتهان کن.
سلام
كار نمي كنه !
هرچي ميزنم ميگه NO !
موندم چه كنم !
دوستان الان روي 36% هست .
چطوري مي تونم به 32% بر گردونم ؟
لوح ها رو یکی یکی بزارین کف دست مجسمه که تبدیل به طلا بشه.نقل قول:
اون وقت میتونین سر جاشون قرار بدین.
سلام. من یکی از تام رایدر بازام که خیلی این بازی رو دوست دارم اما یه مشکلی دارم و مشکلم اینه که بعد از نصب بازی و بعد یه مدت که باهاش بازی میکنم مثلا یک ماه دیگه بازی اجرا نمیشه و پیغام میده که بازی expire شده و تا ویندوزو عوض نکنم درست نمیشه. چی کار باید بکنم؟
ضمنا کرک شو از یکی از بچه های همین پی سی ورد گرفتم اما ایرادش اینجا بود که بازی رو اجرا می کرد اما saveهایی که داشتم و نمیاورد.من کلی مرحله رفتم جلو.نمیشه که دوباره از اول. ولی اگه ویندوزو عوض کنم هم بازی اجرا میشه هم saveها بدون مشکل اجرا میشه. حالا میگید چی کار کنم؟
salam man to tomb raider anniversary ba 2 ta asb moshkel daram o nemishe radeshoon konam
mishe save bade oona ro behem bedid?
raveshe koshtaneshoono khoondam vali aslan piade nemishe o javab nemide
agar momkene baram email konid ...
mersi
سلام ، من تازه بازی رو شروع کردم ، نخندیدها ولی همون اول با قلاب یا همون Grapple مشکل دارم ؛
هرچی می پرم و Q رو می زنم قلاب رو پرت میکنه ولی دوباره ول میشه اعصاب برام نذاشته ، لم خاصی داره ؟
سلاااااااام كسييي اينجااااا نيييييست. آقا من تازه اين بازي رسيده دستم آخه من هميشه عقبم:n27::n27:
من همه صفحاي اين تايپيكو خوندم :n28:كه نخوام سوال كنم ولي به نتيجه نرسيدم :n13:
اميدوارم هنوزيادتون مونده باشه كه بتونيد كمكم كنيد عكس هم بلد نبودم بذارم:n13:
من تو اون مرحله ي مجسمه هستم كه بايد سه تا سنگو پيدا كني بعد بذاري رو دست مجسمه طلا بشه بعد بذاري سرجاهاشون من فقط دو تا سنگ پيدا كردم.
وقتي از بالاي مجسمه رو به رو نگاه مي كنم دو تا بلندي داره سمت چپيه رو رفتم بالا ولي سمت راستيه اصلا راه نداره كه بري بالا:n30: چل شدم
لطفا يكي راهنمايي كنه:n28:
اقا اين همون اخرين نسخس؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
خیر... این بازی نسخه بازسازی اولین توم رایدره که 1996 اومده بود.نقل قول:
آخرین نسخه اسمش "Tomb Raider" ـه که ریبوت این سریه.