برای استفاده از دو کارت گرافیکی باید هم مادربورد و هم کارتهای گرافیک از SLI یا Crossfire پشتیبانی کنند. که مادربورد شما این قابلیت را ندارد.نقل قول:
Printable View
برای استفاده از دو کارت گرافیکی باید هم مادربورد و هم کارتهای گرافیک از SLI یا Crossfire پشتیبانی کنند. که مادربورد شما این قابلیت را ندارد.نقل قول:
قیمت کارت گرافیک Msi En8600gt رو میخواستم
یعنی هیچ یک از دوستان جواب این سوال رو نمیدونه؟قیمت 8600GTS اورکلاک شده با برند MSI چطور؟:19:نقل قول:
کارت های گرافیک MSI در بازار کمیاب شده اند. برای همینه که کسی قیمت نداره.نقل قول:
اگه گیر بیاد بین MSI و XFX کدوم برند کارایی بهتری داره؟همه کارت گرافیکهای MSI اورکلاک شده هستن؟نقل قول:
نه همه کارتهای MSI اورکلاک شده نیستند.نقل قول:
بین MSI و XFX نمیشه گفت کدام بهتره اینجا قیمت و گارانتی حرف اول را می زند.
سلام
خيلي فوريه كسي نبود جواب بده؟
سلام من یه کارت گرفگ geforce 7600 agp 'vtjl میشه انو کنار geforce mx 400 نصب کنم
مدل مادر برد من asus p5p800 هستش ممنون میشم
باید مادربورد سیستمت از SLI پشتیبانی کنه که اصلآ مال شما agp هست و هیچ کاریش نمیشه کرد!..بهترین کار به نظر من اینه که یه مین ASUS - M2V بگیری به قیمت 75000 تومن..نمیدونم شما چه اصراری برای خریدن کارت گرافیک با این وضعیت دارید!:41:7600 جی اس حداقل 15000 تومنه یعنی نصف پول این مادربورد!!نقل قول:
هیچ تکنولوژی Multi-GPU برای اسلات های AGP وجود ندارد.نقل قول:
LG LCD 194 WTنقل قول:
SASUNG BW 1931
سلام
ميبخشيد اگر ممكنه راهنمائيم كنيد
Main: p35ds3r
cpu: e6850 or q6600
ram: geil 2x1 gb boss 1066 dual
براي سيستم بالا يه كارت گرافيك در حد 300 تومان پيشنهاد كنيد
اهل اوركلاك هم نيستم
ممنون
INNO 3D 8800GTنقل قول:
بهترین انتخاب
اینجا جاش نیست ولی اگه سیستمو نخریدی
رم GSKILL
CPU: Q6600
دوستان میتونن جای مشخصی رو بگن که بشه از اونجا Geforce8800 GT خرید؟..البته اگه تو بازار هست...قیمت دقیق این کارت چقدره؟
با تشکر.....
تو پاساژ ايران و رضا بگردي پيدا ميكني.نقل قول:
دوستان میتونن جای مشخصی رو بگن که بشه از اونجا Geforce8800 GT خرید؟..البته اگه تو بازار هست...قیمت دقیق این کارت چقدره؟
با تشکر.....
قيمتش هم دور و ور 300.xfx هم اومده.
یعنی الان با برند XFX تو بازار ایران پیدا میشه؟!نقل قول:
البته من برای به از دوستام پیشنهاد کرده بودم بگیره.ولی پیدا نکرده.اینطور که می گفت.(دیروز رفته بوده پاساژ ایران)نقل قول:
ولی می گفتن که اومده.
سلام
Asus En8500gt
كسي اين كارتو امتحان كرده ؟
اگه برای بازی میخوای بهتره که از فکر خرید این کارت بیای بیرون!XFX Geforce 8600 GT بگیرنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
كسي نبود جواب مارو بده؟
یک کارت گرافیگ خوب چنده ؟
پولم :اخرش 450 هزار
(با توجه به کمترین پولی که مدیم بیشترین کارایی داشته باشیم)
در مورد نصب دو کارت گرافیگ : اگه ببندم تاثیری داره یا نه؟
سلام .
من يه كارت ASUS 8600 SILENT 512 داشتم كه بدليل ايراد بردم گارانتي و بعداز 7 روز گفتن بيا پولت رو پس بگير نه كارتت درست ميشه نه از اين مدل موجو داريم .
حالا
ظاهرا سري 8600 خوب در نيومده ( چه GT چه GTS/سايلنت يا فن دار/512 يا 256 )
حالا ميخوام بدونم نظر شما تا سقف قيمت 250 تومن چه كارتي هست كه از همه نظر خوب باشه
ضمنا نظرتون در مورد اين دوتا مدل چيه :
ATI Asus EAX 1950 CROSSFIRE HP 512
ATI Asus EAX 1950 XTX HTVDP 512
قيمت اين دوتا مدل توي سايت RAYANEH.COM بين 220 تا 230 تومن هست ولي توي سايت RAYANSABA.COM بين 470 تا 480
حالا كدوم قيمت درسته البته توي رايان صبا نوشته بود كه DUALL هست ولي توي رايانه اين DUAL رو نداشت
سلامنقل قول:
دوست گرامی باتشکرازراهنمایی شما ,
من هنوزسردوراهی انتخاب قراردارم ,به نظر
شما کدوم راانتخاب کنم؟
سلام
می خواستم سوال کنم قیمت VGA نو Radeon 64m چنده؟ (چند سال پیش خریداری شده ولی کاملا آک هست و میخوام بفروشمش)
مرسی
با 325 تومن میتونی Sparkle Geforce 8800GT که تازه اومده بگیری که از 8800GTS 640mb قویتره..دیگه لازم نیست اینهمه پول هزینه کنی(450 تومن)نقل قول:
اره ..تاثیر که داره ولی بهتره یه کارت قوی مثل اینکه گفتم بگیری که به بستن 2 کارت فکر نکنی
SAMSUNG BW 1931نقل قول:
این مدلها دیگه خیلی قدیمی شده..قیمتشونم زیر 30 تومنه!نقل قول:
کی گفته که سری 8600 خوب درنیومده؟شما میتونی XFX Geforce8600 GTS بگیری به قیمت 190000 تومن یا ATI Radeon 2600XT gddr4 که حدود 210 تومنه...ضمنآ این دوتا مدل که خودت گفتی دیگه بدرد نمیخورن!نقل قول:
سلام دوستان
من يه مونيتور LCD خوب براي كارهاي Autocad و مهندسي ميخوام.
19 اينچ باشه و بودجه ماكزيمم 300 تومن.
ميشه راهمنائيم كنين در اين مورد.
خيلي ها BW... سامسونگ رو ميگن. خوشگل هم هست.
اقا من 300 تومن به یه مانیتور LCD پول بدم کیفیت بهتری داره (برای بازی میخوام)
یا یه خروجی از کارت گرافیک به تلوزیون بدم ؟
این مشخصات تلوزیون :
LG CRT FLATRON 29inch
با ورودیهای VGA و COMPONENT 480P/480i/1080i
ممنون
خوب این معلومه مانیتور LCD بگیری خیلی کیفیتش بهتره من خودم کارت --- دارم خروجی رو میدم روی تلویزیون کیفیت مثل مانیتور نیستش کیفیت کمتره ولی 300 تومن هم لازم نیست بدی میتونی یه 1752 بگیری که بالاترین کنتراست تصویر رو داره فکر کنم 230 باشه .نقل قول:
موفق باشی
1752 که سرعت پاسخ دهیش 7 میلی هست!!!نقل قول:
سرعت پاسخ دهی درسته ولی از نظر کنتراست تصویر واقعا عالیه نسبت به قیمتش ولی من خودم باشم سفید فام رو انتخاب میکنم.نقل قول:
حالا اگه یه LCD TV 720p بگیرم چی کیفیت بالاتر از یه LCD Monitor میشه ؟
lg 194 جدیداش ساخت مادیرانهنقل قول:
به نظر من اگه ساخت اندونزی پیدا کردی بگیر
دوستان من یه کارت گرافیک میخواستم بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشه حداکثر100 تومن
(کمتر بهتره !) کارم بازی نیست . به ندرت اگه بازی کنم .نرم افزارهایی مثل vb ,auto cad ,... کارمیکنم اما میخوام کم نیاره
مادر برد asus P5K وسی پی یو q66600 ویا e6850 رو انتخاب خواهم کرد.
giga 8500gt البته فقط ddr3 و256 اگه ddr2 خواستي xfx.البته giga يه نمه گرونتره.نقل قول:
q6600نقل قول:
q66600
اگه LCD TV بگیری کیفیتش خوب به مراتب بیشتر از تلویزیونه معمولیه چون هم خود صفحه کیفیت داره و هم ورودی تصویرش با پورت های مخصوص هستش ولی در کل باز هم کیفیت به مانیتور LCD نمیرسه چون بلاخره این وسط کار یکسری نوسان روی تلویزیون میاد ولی در کل پیشنهاد من مانیتور LCD هستش اگه هم میخواین تصویر رو بزرگ ببینین یه مانیتور 19 اینچ LCD بگیر کارت رو راه میندازه.نقل قول:
موفق باشی:11:
کدوم یک از این دو کارت برای بازی مناسب تره؟
XFX Geforce 8600 GTS
ATI Radeon 2600XT gddr4
به نظر من GeForce 8600 GTS باید بهتر جواب بده :5:نقل قول: