intel e 4600نقل قول:
amd 5200 am2
Printable View
intel e 4600نقل قول:
amd 5200 am2
ببینم من می تونم با همین 2 گیگاهرتز (پردازنده ی اورکلاک نشده) در حال حاضر بازی های موجود رو بدون کم شدن fps وسایر فاکتور های دیگه بازی کنم یا نه باید اور بشه تا 3 گیگا هرتز تا بتونیم یه همچین کاری بکنیم؟
یه سوال دیگه: بدون افزایش ولتاژ این e2180 رو چه قدر میشه اور کرد؟ من میخوام 4 گیگابایت رم پاتریوت ببندم،توی اورکلاک مشکلی برام پیش میاره؟
در صورتی که از یه کارت گرافیک mid-range استفاده بشه ، همون فرکانس 2ghz کاملآ جوابگو هست .نقل قول:
در صورتی هم که از کارت های گرافیک high -end استفاده بشه ، تا فرکانس 2.8ghz کاملآ جوابگو هست .
بدون افزایش ولتاژ تا فرکانس 2.4ghz 100% پایدار هست .
با ولتاژ 1.35v که حداکثر ولتاژ پیشنهادی اینتل برای رویژن M0 این مدل هست ، میشه راحت روی 2.8ghz با فن استوک در max temp 62c حساب باز کرد .
بابا بیخیال با فن استوک نمیشه , با فن استوک 3500 عمرا :13:.نقل قول:
INTEL CORE 2 DUO E4600 قيمت حدود 115نقل قول:
AMD ATHLON 5200+ X2 حدودا 105
برا یه سیسنم اداری که فقط سنگین ترین کاری که باهاش میکنن نقشه کشی ساده یا اتوکد توویستاس چی پیشنهاد میکنید تا 50 60 تومن
ٍe2180 حدود 65 تومننقل قول:
سلام
الان بازار قیمت AMD Athlon 6400 Black Edition چنده دوستان و آیا گارنتی داره؟
کم یاب و گران هست در کل ارزش خرید نداره.نقل قول:
سلام
الان بازار قیمت AMD Athlon 6400 Black Edition چنده دوستان و آیا گارنتی داره؟
بهتره بري سراغ PHENOM 9850 BLACK EDITION با قيمت حدودا 250 توماننقل قول:
اون CPU ارزش خريد نداره
این قیمت مربوط به سایت رایان صبا هست و خیلی وقت هم هست که سایت به روز نشده آیا الان هم تو بازار همین قیمت پیدا میشه؟250$ !!!!نقل قول:
بايد قيمت تو بازار از اين پائينتر باشهنقل قول:
آقا خیال منو راحت کنید intel یا AMD ؟
توی بازار بهتر از Q9300 هست یا نه ?(intel or AMD)
(تو رنج قیمت های معمولی پاییین 500 هزار تومان)
انتخاب خوبيه هم 45 نانو متري هم 4 هستهنقل قول:
قويترين AMD فنوم يعني 9850 از Q6600 ضعيفتره بهترين انتخاب واسه شما Q9300 هست q9450 هم بعيد ميدونم بازار امده باشهنقل قول:
آقا خیال منو راحت کنید intel یا AMD ؟
توی بازار بهتر از Q9300 هست یا نه ?(intel or AMD)
(تو رنج قیمت های معمولی پاییین 500 هزار تومان)
البته با مقدار خیلی کمتر ضعیفتره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من اگر بودم AMD کار میکردم ولی در حال حاظر همین Core 2 Quad 6600 بهترین گزینه هست:20:نقل قول:
خوبه خودتون هم میبینید که ضعیفتره اصلا نه مثل هم هستن ولی اختلاف قیمتشون رو چیکار میکنید 9850 حدود 20-30 تومن گرونتر از Q6600 هست البته تو بازار ما .نقل قول:
آقا اين تست هايي كه انجام گرفته به صورت طولاني مدت بوده يا در يك مقطع چند ساعتهنقل قول:
و اينكه تو يه بازه زماني بلند مدت امكان تغيير نتايج وجود داره يا نه؟
یعنی چی نفهمیدم , خوب قدرتش همینه دیگه تا اخر عمرش .نقل قول:
فرق بين Q6600 B3 و Q6600 G0 چيه؟
آيا رويژن ديگه اي هم داره؟
كدوم بهتر اوركلاك ميشه؟
از كجا ميشه موقع خريد رويژن رو فهميد؟
Revision ها برای حل مشکلات Revision های قبلی میان. مثلا G0 مشکلات B3 رو برطرف کرده بود و دمای پایینتری نسبت به B3 داشت که باعث میشه قابلیت اورکلاک بالا بره.نقل قول:
باید گزینه S-SPEC رو روی جعبه CPU نگاه کنید مثلا اگه SLACR باشه یعنی Q6600 شما G0 است. (البته Conroe ها با B2 شروع شدند و Kentsfield ها با B3.)
من فكر مي كنم نتايج در طولاني مدت تغيير پذيره بعدشم اين تست ها اصلا عادلانه نيست چون ما تا الان مادربوردي نداشتيم كه فقط سوكتش فرق كنه بقيه چيزاش يكي باشهنقل قول:
سلام خدمت شما دوستان عزيز
براي كار با انيميشن و گرافيك با رندر سنگين چه Cpu رو معرفي مي كنيد
با تشكر فراوان
Q6600نقل قول:
200 تومن
اين Q6600 ضعيف نيست
من براي جمع كردن اين سيستم كلا 2000000 تا 2500000 تومان هزينه مي كنم
Q9450 بگیر البته تو بازار خیلی کمه اگه نبود Q9300 مجبوری بگیری ولی میتونی اورکلاکش کنی که قدرت بیشتری ازش بگیری برای همین یه کولینگ خوب هم برای CPU تون بخرید .نقل قول:
سلام دوستان
من این پست رو تو یه تاپیک دیگه زدم اونو قفل کردن منم فرستادن اینجا
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
در ضمن بگم این چیزایی که نوشتم فقط شنیدم و از سخت افزار هم خیلی چیزی بلد نیستم ( چون تو همون تاپیک Microsystem جان لطف کردن و قسمتی از این پست منو به مسخره گرفتن):10:
به هر حال ممنون میشم کمک کنین
:11:
شنیدم اینتل برای کارای محاسباتی خوبه و AMD برای کارای گرافیکی
و این که یه AMD جدید اومده مدل 9550 قیمت حدود 200 و میگن هیچ کدوم از پردازنده های اینتل به پاش نمی رسه
حالا ببینید کار من اینه که بیشتر با برنامه های مهندسی مکانیک مثل CATIA, Solidworkd,Pro Engeneering اگه خدا بخواد کار دارم و نمی دونم این برنامه ها محاسباتی کار می کنن یا گرافیکی فقط می دونم که بر خلاف برنامه هایی مثل مایا، رندر ندارند و اثلن در اونها نیازی به رندر نیست
حالا شما بگید من چه کنم؟
این AMD جدیده رو بگیرم یا INTEL Core2 dou ؟؟؟؟
مگه Q9450 اومده ؟نقل قول:
از كجا ميشه تهيه كرد و چند قيمته ؟
تشكر
مسخره نبود دوست عزيز واقعا خندم گرفت آخه بهترين AMD يعني فنوم 9850 هم حتي از ضعيفترين اينتل 4 هسته اي يعني Q6600 ضعيفتره حالا فنوم 9550 كه جاي خودش رو داره؟نقل قول:
به هر حال اگه ناراحت شدي معذرت ميخوام
راستي من خودم مكانيك خوندم واسه اين نرم افزارها صددرصد اينتل بهتره حتي اگه تو يه بنچمارك ديدي كه يه پردازنده AMD يه مقدار از يه Intel قويتره بهش توجه نكن تو نرم افزارهاي محاسباتي قضيه عكس ميشه.
E2180 مناسبترين انتخاب هست حدود 65 تومن اگه بتوني بيشتر هزينه كني E7200 حدود 130 تومن و باز اگه بتوني بيشتر هزينه كني Q6600 مناسبترين هست حدود 200 تومن كه اين آخري 4 هسته اي هست.
مادربرد هم Biostar TP35D2-A7 SE بگير 96 تومن
همونطور که دوستمون هم گفتن 9550 که خیلی ضعیفه قویتری 4 هسته ای AMD که 9850 باشه از ضعیفترین 4 هسته ای اینتل که Q6600 باشه حتی یکمی ضعیفتره . شما Q6600 بگیر دوروبر 200 تومن Q9300 هم تا چند وقت پیشا نزدیک 300 تومن بود الان باید کمتر شده باشه , Q9450 هم هست که تو بازار کمه ولی اگر باشه از Q9300 حداقل 50-60 تومن گرونتره .نقل قول:
سلام
دوستان من دنبال یه چیز تقریبا نایاب می گردم .
یه Cpu Fx 60 (939) Amd می خوام . کسی می دونه چیزی از اون تو بازار مونده ؟
یا حداقل کجا می تونم دست دوم اون رو گیر بیارم .
سلام
به یک پردازنده با قابلیت های زیر نیاز مندیم :
1.با این مادربورد سازگار باشد : Biostar TP35D2-A7 SE
2.در مقابل ویتا کم نیاره
3.برای اجرای بازی های سنگین جوابگو باشد.
4.قیمتش هم مناسب باشد
بودجت چقدره؟ گرافيكت چي هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
inno3d 9600 gt 512m ddr3
از نظر بودجه مشکلی ندارم
این FX 60 وقتی تولید هم می شد خیلی نایاب بود، چه برسه به الان!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون بابت کمکتون.منم معذرت میخوام اگه سو تفاهمی شد. :11:در مورد پردازنده تقریبن راضی شدم. یعنی چون نمی دونستم برای کار من کدوم خوبه پرسیدمحالا که میبینم شما خودت اهل فنی و مکانیک خوندی پس همون اینتل Q6600 میگیرم. میشه در مورد گارانتیش هم یه توضیحی بدید که گارانتیش اصلن چجوریه و گارانتی کجا بگیرم؟ :5:راستی این 4 هسته ای که میگید همون Core2 doue یا چیز جدید تریه؟؟؟ من برای سی پی یو حد اکثر 200 گذاشتم کنار
دوم این که میشه بگید چرا مادربورد Biostar بگیرم؟ من نظرم روی مادربورد GYGABITE MA 770 DS3 بود(امیدوارم درست نوشته باشم.). در این مورد هم لطفن یه راهنمایی بکنین.:46: برای مادر بورد هم حد اکثر 140 حساب کردم
میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم همشو یه جا بپرسم: گرافیک GEforce 8500 خوبه برای کار من؟ می خوام حد اکثر 120 برای گرافیک بدم.
چقدر سوال پرسیدم.خودم خسته شدم:18:
سلام خواهش ميكنمنقل قول:
Q6600 در اصل دو تا كور تو ديو E6600 هست. متاسفانه اكثر پردازند هاي اينتل تو ايران گرانتي ندارند حتي مهلت تست هم نميدند چون جعبشون پلم هست(بايد جعبه رو پاره كني تا بشه بازش كرد) پردازنده هاي Tray(فله اي) هم هست كه 10-20 تومن ارزونترند ولي بايد يه فن جدا واسش بخري خوبيش اينه كه ميشه يه فن حرفه اي خريد و 90 روز هم گارانتي دارند چون باز شده هستند مهلت تست هم دارند. ولي يه سري ديگه از پردازنده هاي باكس رو بعضي شركتها امدن و سه سال گارانتي كردن و گرونتر ميفروشند قيمتشون رو اطلاع ندارم.
يه نكنه رو هم بايد ذكر كنم كه نرم افزارهاي مكانيكي اكثر يك و يا دو هسته رو ساپورت ميكنند بنابراين يه كور تو ديو با فركانس بيشتر مثلا E8500 با فركانس 3166 بهتر جواب ميده ولي اگه به روز من بيفتي كه دارم واسه پروژم 4-5 تا برنامه رو همزمان ران ميكنم Q6600 با فركانس 2400 صددرصد بهتره
يه نكته هم نبايد فراموش كرد كه با اين مادبردي كه بهت پيشنهاد دادم مخصوصا اگر يه فن خوب بگيري Q6600 رو حتي تا فركانس 3600 ميتوني اوركلاك كني اون موقع هم خرو داري هم خرما.
مادبرد چون ارزونتره گفتم بيشتر ميتوني هزينه كني GA P35ds3L بخر حدود 120 تومن.
گرافيك 8600 قدرتش دوبرابر 8500 هست و قيمتش 10-20 تومن گرونتر ATI HD 3650 قيمتش در حد 8500 هست ولي قدرتش يه چيزي تو مايه هاي 8600(حالا يه ذره كمتر) بنابراين ATI 3650 رو بهت پيشنهاد ميكنم واسه Tecplot هم خيلي خوبه موقعي كه ميخواي فرمها رو بصورت انيميشن در بياري.
q6600 بگير 200 و خورده اينقل قول:
:40::40:
:40:
اقایون
cpu 8200 بهتره یا 6750
از نظر قیمتی نمیخوام
برای کار فتوشاپ
یه سری BENCH دیدم ضعیفتر بود اینو شما هم تائید میکنید
اخه من این 8200 رو گرفتم
از نظر اوور چطوره
فکر کنم گول اسمش رو خوردم
تازه یکی میگفت 3MB بیشتر کش نداره .. شییر میکنه تا 6MB ایندرسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:40:
:40::40: