تمدن مصر یکی از باقیمونده های آتلانتیس بود که به مصر گریخته بودن.نقل قول:
Printable View
تمدن مصر یکی از باقیمونده های آتلانتیس بود که به مصر گریخته بودن.نقل قول:
بحث ما تاریخ هنر هستش نه هنر صرف ... این چند خط زیبا رو از صفحه 1 همون کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونیم که توضیح خوبی در زمینه ارتباط دو مقوله اس:نقل قول:
نقل قول:
چرا بعضی ها تاریخ هنر رو مطالعه می کنن و بعضی ها نه؟ ...(جواب من به گروه دوم اینه که) تاریخ هنر ، جنبه بصری تاریخه ... این دو مقوله عین دوتا برادر هستن ... مطالعه تاریخ هنر و تاریخ در کنار هم، مثل اینه که به یه متن تصویر اضافه کنیم ... (مطالعه تاریخ هنر) باعث میشه کل قضیه (تاریخ) واضح تر و جالب تر بشه ... در این کتاب (تاریخ هنر برای تازه کارها) سعی شده تاریخ هنر و تاریخ بهم پیوسته باشه ...
برداشت من اینه که ایشون پاسخ من و منابعی که بنده نقل کردم (از جمله: دانشگاه شیکاگو- دانشگاه ردلندز-موزه بریتانیا) رو صرفاً نمادی از کاغذبازی علمی می دونن و معتقدن این ایده که نسل سومری ها با بیگانه ها ترکیب شده واقع بینانه تره ... قضاوت در مورد میزان اعتبار هر حرفی با دوستان ...نقل قول:
درباره لاشه عجیبی که اصطلاحاً "هیولای مونتاک" نامیده میشه تا حالا دو سه پست داشتیم (البته پست های دوستان نقل قول بوده و نظر شخصی شون نیست - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، من وقت کردم که یادداشتی در این مورد آماده کنم ؛ ابتدا نقل قول دوستان (خلاصه اش کردم) و بعد توضیح من و قضاوت هم با شما :
نقل قول:برعکس اونچه دوستان نقل کرده ان، دیگه ابهام و تعجب خاصی در کار نیست و محققین در این مورد نظر داده اند و قضیه از این نظر حل شده اس:نقل قول:
اولاً در نظر داشته باشید که اطلاق واژه "هیولا" صرفاً جنبه تفریحی-کنایی داشته ... این لاشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طول داشته و در حد یه جانور کوچکه ...
ثانیا از همون ابتدا اعلام شد که این باید یه راکون یا مشابه اون باشه ... تحقیقات بعدی و نظریات متخصصین جانورشناسی هم این قضیه رو تایید کرد ... بررسی وضعیت پوزه (و دندانهای بالایی که حفره خالی شون هم واضحه)، دستها (شبکه بین انگشتی ندارند) و طول اندامها نقش کلیدی در این زمینه داشته اند (عکس ضمیمه: تصویر اشعه ایکس یه جونده که اسکلت استاندارد این خانواده از حیوانات رو نشون میده)... بی مویی و متورم بودنش هم یه عارضه عادی در مورد لاشه هایی هستش که مدتی در آب سرگردان میشن ...
حتی مطرح شد که منشاً قضیه مشخص شده و شخص یا اشخاصی که لاشه رو به آب انداخته بودند از مراسم تشییع جنازه(!) این راکون عکس هایی هم گرفته اند (محض سرگرمی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید) ... تشییع جنازه به شیوه وایکینگی صورت گرفته ! (جسد در قایق قرار می گیره و قایق رو آتش می زنن) ...
* پست مرتبط با واقعه مونتاک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماد عینی از بوروکراتهای علمی:
اینها خیلی دیر خواهند فهمید که:نقل قول:
این گفتار هست که اهمیت داره نه گوینده.
من با بخش دوم این جمله موافق نیستمنقل قول:
نوشته شده توسط seamack
وقتی که در یک طرف عده ای کشاورز، مامور پلیس، دانش آموز ، بی سواد یا کم سواد خرافاتی و ... باشند و در طرف دیگر NASA و دانشمندان مختلف، اولین نکته که اهمیت داره اینه که ما داریم گفتار چه کسانی رو بررسی می کنیم؟ گروه اول یا گروه دوم؟
اهمیت گفتار هم در جای خودش قابل بررسی است
خوب عزیز برادر!نقل قول:
این گفتار هست که اهمیت داره نه گوینده.
گفتارهاتون تخلیه دیگه!
یعنی ما ، این که اون موجود یک راکون بوده که سوزوندنش و انداختن تو آب رو بپذیریم.
یا اینکه خدایان سومری فرستادنش؟
ربطی به گوینده نداره.
ولی اعتبار گوینده هم به شدت مهمه.
منظور جمله مذکور اینه:نقل قول:
گفته فرد فاقد مدرک 1 - نمیشه گفت چون مدرک نداره همه گفته هاش اشتباهه و 2 - شهادت چنین فردی در همیشه موارد دروغ نیست.
کارشناس هم 1 - بلحاظ انسان بودن: اشتباه میکنه و 2 - بلحاظ جزمی نبودن و پویا بودن دانش: رایش تاریخ مصرف داره.
نقل قول:همه اینا مجوز کافی برای اینکه سنگینی کفه ترازوی اعتبار اولی و دومی رو یه اندازه بدونیم فراهم نمیکنه ...نقل قول:
صرفاً دوستان نیستند که با این جمله مشکل دارند، از کتاب " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بخونید : ص.110 (در باب بحث نظری که حرف یک نفر در برابر دیگری قرار بگیره گفته)
//نقل قول:
اگر بخواهیم نظریه کلاسیک "دریافت خبر" ("چه کسی چه چیزی را .. می گوید") را بصورت مختصر در این قالب بیان کنیم : .... اهمیت و قانع کنندگی "چه کسی" (فاکتورهای مربوط به گوینده/منبع) بیشتر از اهمیت "چه چیزی" (فاکتورهای مربوط به محتوای خبر) می باشد ...
از کتاب " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بخونید: ص.205 (با تیترفرعی "ماهیت شبه علم" که با عنوان این تاپیک ما هم ارتباط تنگاتنگ داره)
نقل قول:
... ایده هایی که به شیوه علمی رد شده اند را همچنان قابل قبول دانسته (مثل دوستی که عکس های ناسا و... رو با نقاشی شامپانزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می کرد متاسفانه) ... قیاس های ضعیف صورت می دهند (قضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بجای توجه به توضیحات علمی و قوانین استدلال، به سناریوهای عجیب متوسل می شوند (فرضاً همین قضیه اشتراک نسل بیگانه ها و سومری ها) ... طرفدار شیوه "صندلی راحتی" هستند؛ یعنی: تحقیقات علمی دانشمندان را در حد گزارش های مردم عادی و متون غیرتخصصی می دانند ...
موضع خودم رو هم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پاراگراف آخر) گفته ام.
یکی دیگه از مواردی که دوست داشتم بررسی کنم، ماجرای تصاویر"اسکلت های غول پیکر" بود که دو- سه ماه پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بدرستی گفتند (لینک) که عکسها واقعی نیست ، اما دوستان دیگه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز– جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهراً نظر عکس داشتند و معتقد بودند که عکسها واقعیه و دستهایی سعی بر مخفی کاری و انکار واقعیت دارن... هرچند از نظر منطقی بنظرم هم واضح بود که امکان نداره چنین چیزی واقعیت داشته باشه و در مجامع علمی مطرح نشه... بهرحال پست های دوستان (خلاصه شده) و بعد توضیح من رو بخونید .. قضاوت با شما:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من به دنبال منبع عکس ها جستجویی کردم ... ظاهرا منشاء اصلی ظهور این شایعه اینترنتی، عکس هایی بوده ان که در مسابقه فوتوشاپ worth1000 (سایتی که بین هنرمندان دیجیتال مسابقه ترتیب میده)، در زیرشاخه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " نمایش داده شده بودن... توضیح مسابقه رو بخونید: (سال 2002 بوده)نقل قول:
دو سال بعد از اون مسابقه فوتوشاپی، ظاهرا یکی با دیدن این عکسها شیطنتش گل کرده و این hoax (داستان ساختگی و سرکاری) مطرح شد (اواسط 2004) و یکبار دیگه در سال 2007 هم مجدداً احیا شد ... من به تفکیک در مورد هرکس توضیج مختصری داده ام:نقل قول:
در این مسابقه ، شما باید یک عکس ساختگی از یک کشف باستان شناسی بسازید (مثلاً با موضوع: آتلانتیس – قوطی نوشابه چند هزار ساله – جمجمه غول پیکر و مانند آن) ... تخیل به خرج بدید...
عکس پست اول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع اولیه اش بوده... سرمنشا کل قضیه ...
عکسهای پست سوم: (از راست - برحسب چیدمان در پست اولیه دوستمون شماره گذاری کرده ام)
ردیف اول:
+عکس اول: فوتوشاپ مجسمه ساختگی یک استخوان در موزه تفریحی مونت بلانکو (توضیح عکس چهارم رو بخونید)
+عکس دوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+عکس سوم: همون جمجمه ای که در عکس آخر (ردیف دوم – سوم از راست) استفاده شده، اینجا هم استفاده شده!
+عکس چهارم : یه استخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مجسمه) ران پا هستش که به قصد ایجاد جاذبه برای بازدیدکنندگان یک موزه تفریحی ساخته شده...
+عکس پنجم: از این عکس چندین جا برای تکرار ادعاهای مربوط به اسکلت غول پیکر در هند استفاده شده بود و اینکه حتی نشنال جئوگرافیک هم این قضیه رو تایید کرده که چنین نبوده و داستان جعلی بوده... لینک عکس آخر رو چک کنید.
ردیف دوم:
+عکس اول از راست: همون عکس پست اوله، منتها با چرخش ...
+عکس دوم از راست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس سوم از راست : فوتوشاپ شده ی عکس دیگری هستش که نسخه اصلی اش مثلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه BBC اومده ..
مجله نشنال جئوگرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار خوبی در این مورد داره که ریشه ها (توضیح میده که چنین hoax هایی از چند قرن قبل هم وجود داشته) ، انگیزه ها و چگونگی گسترش شایعات مربوط به اسکلت های غول پیکر رو بررسی کرده ... این جمله قشنگ در مورد علت پذیرش اینطور داستانهای ساختگی توسط مردم رو بخونید:
نقل قول:
چنین شایعاتی بسادگی باور میشن چون .. نقطه نظری رو مطرح می کنند که بسیار هیجان انگیزتر از اون چیزیه که علم ثابت کرده ... درست مثل هیجان مربوط به وقتی که زنگ خونه ای رو بزنیم و در بریم!
هممم
مرسی برادر
میگم خیلی دور از واقعیت هم نمیزنه چون افسانه هایی هم تو ملل مختلف دربارشون ذکر شده!
ولی اسکلت ها زیادی تازه میزنن به نظرم
دایناسور که داشتیم! حالا چی میشه Giant هم داشته باشیم!×!
Cyclopes یا ...!!×!
هه هه ههنقل قول:
چنین شایعاتی بسادگی باور میشن چون .. نقطه نظری رو مطرح می کنند که بسیار هیجان انگیزتر از اون چیزیه که علم ثابت کرده ... درست مثل هیجان مربوط به وقتی که زنگ خونه ای رو بزنیم و در بریم!
جالب بودن!
به نظرم مردم چند چیز رو راحت قبول میکنن:
1. چیزی که زیاد تکرار میشه و چند نفر قبول میکنن
2. چیزی که به قوله ایشون! هیجان داشته باشه و تازگی
3.چیزی که برای فهمیدنه وافعیتش نیاز به کنکاش نداشته باشن!
seymour عزیز داداش من کاملا حرفهاتو تائید میکنم
به قول یه نفر اینها چون مسائلیه که اکثر مردم بهشون علاقه دارن و جذابه کسی دلش نمییاد به صراحت تکذیبش کنه در صورتی که خودشون هم ته دلشون میدونن کذبه
بنده فقط شدیدا به وجود جن و روح اعتقاد دارم
البته نظر همه محترمه
نقل قول:
نقل قول:
به نظرم مردم چند چیز رو راحت قبول میکنن:
1. چیزی که زیاد تکرار میشه و چند نفر قبول میکنن
2. چیزی که به قوله ایشون! هیجان داشته باشه و تازگی
3.چیزی که برای فهمیدنه وافعیتش نیاز به کنکاش نداشته باشن!
من هم از داستان های تخیلی مثل هری پاتر و یا فیلم حس ششم خوشم میاد، با وجود اینکه نه به روح اعتقاد دارم و نه به جن و جادو و ...نقل قول:
seymour عزیز داداش من کاملا حرفهاتو تائید میکنم
به قول یه نفر اینها چون مسائلیه که اکثر مردم بهشون علاقه دارن و جذابه کسی دلش نمییاد به صراحت تکذیبش کنه در صورتی که خودشون هم ته دلشون میدونن کذبه
بنده فقط شدیدا به وجود جن و روح اعتقاد دارم
البته نظر همه محترمه
در واقع وقتی فیلم می بینم و یا داستانی مطالعه میکنم که تخیلی هست خودم رو وارد یک دنیای جدید می کنم که هر چیز غیر ممکن میتونه اتفاق بیفته و این هیجان رو خیلی دوست دارم ولی اگر روزی J.K.Rowling داستانهاش رو به عنوان داستان واقعی به من معرفی کنه نه تنها لذت و هیجانی برای من نخواهد داشت بلکه احساس حماقت جای هیجان رو خواهد گرفت
همین طور هیجان ارتباط با بیگانه ها برای من فقط در فیلم ها جالب هست، نه در دنیایی که قوانین و محدودیت هاش رو با تمام وجود حس میکنم و می بینم که بعضی از این ادعاها برخلاف قوانین شناخته شده طبیعت هست
»یگم بزرگتره این عکس رو ندارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ذوزنقه آبیه چی رو داره نشون میده؟!
خوب داستان تخیلی یه چیزه برادر اسطوره و افسانه یه چیز ارتباط با ماورا یه چیزه، موجودات فضایی و ... یه چیز
اینا بحثاشون جداس
مرجوم ژول ورن هم خیلی داستان های جالبی مینوشت و اکثرا به واقعیت هم نزدیک بودن ولی داستان تخیلی بودن
این هری پاتر و ... که جای خود دارد!
من یه پست هم گمونم اینجا دادم در مورده جن و روح که گویا پاک شده نمیدونم چی شده
لابد این تاپیک شامل اون مورد نمیشه
ولی بیگانه ها و مخصوصا بحثه پایان دنیا و اصطلاحات دیگش نظیر Armageddon و Dooms Day و ... کلا با داستان و این چیزا قابله مقایسه و هم تراز کردن نیستن
مخصوا اینکه مورد دوم در اکثره ادیان هم ریشه داره
این موضوع هم خیلی بحث بر انگیزه:
نقل قول:
نه به روح اعتقاد دارم و نه به جن و جادو و ...
در این دنیا چیزهای زیادی وجود داره که بعضاً باعث شگفتی همه میشه و یا خارق العاده به نظر میاد ولی این یه حقیقته هر چیز عجیبی که تفکر حاضر انسان نتونه تحلیلش کنه دلیل بر غیر طبیعی بودن یا خرق عادت بودن اون چیز نیست، ممکنه هنوز دانش انسان به اون مرحله نرسیده که بتونه این اتفاقات رو تحلیل کنه مثل زمانی که نیوتن گفت زمین جاذبه داره اون زمان به هرکی همچین حرفی میزدی بهت میخندید و باور نمیکرد این مسئله رو ولی الانم من وقتی مثلاً به شما بگم تو دنیای بزرگ موجودات فضایی وجود دارن بازم تکذیب میکنین، واقعاً آدم اگر یکمی تاریخ رو هم فقط بخونه متوجه میشه که هیچ چیزی رو به صورت قطع نمیتونید بگید امکان پذیر نیست یا وجود نداره حالا جن باشه روح باشه یا هرچی. چون عقل الان من و تو به این چیزا قد نمیده دلیلی بر وجود نداشتنشون نیست.
یا حتی موجودات فضایی، کسی که بگه تو این دنیا موجودات زنده فضایی وجود خارجی ندارن به نظر من احمقه چون قضیه کاملاً مشخصه وقتی تو این دنیای به این بزرگی بیش از 10 بیلیون کهکشان فقط وجود داره، 10 بیلیون کهکشان که تازه کهکشان راه شیری یه کهکشان کوچیک حساب میشه و میلیاردها میلیارد سیاره حالا کی میتونه بگه که تو این دنیای به این بزرگی و این میلیاردها سیاره فقط در زمین موجود زنده وجود داره، این حرف خنده داره اصلاً.
با سلام
دوستان در این مدت که پستی نزاشتم در حال بررسی 105 مورد بودیم که معتقد بودند یوفو دیدند
در شمال و جنوب و غرب وشرق(کمتر) استان تهران این موارد بررسی شد
نکته قابل توجه اینکه بیشتر هم وطنان اصلآ یوفو ندیده بودند
معنی یوفو اشیاء ناشناخته پرنده هست دیگه ولی اونا اشیاء شماخته شده دیده بودند ولی تحت تاثیر برخی جریانات القایی این فکر رو میکردن
برای مثال در غرب تهران فردی به نام ا.ح معتقد بود که هر روز موقع غروب یوفویی در آسمان ظاهر میشه
که وقتی من شخصآ بررسی کردم دیدم که ماهواره بوده نه یوفو
یا بعضی ها چراغ هایی رو که رویه کوه به صورت دایره وار هستن رو یوفو میدونستن که غلط بودنش مشخص شد
و...
فقط در سه مورد واقعآ یوفو دیده بودند البته یوفو از جنس آمریکایی یا از کشوری دیگر
در تمام این سه مورد به پخش شدن نور و رنگ های مختلف از یوفوها اشراه شد که من گفتم و بازم میگم اینا یوفو نیستن بلکه وسیله های پروازی کشور ها هست
اصلآ اگر کسی گفت رنگهای مختلف موضوع از دایره یوفو خارج میشه
یعنی وسیله های جدید پروازی
دقیقآ قضیه مثل شاهکار کمپانی لاکهید یعنی sr71 هست که زمانی هیچ کس از وجودش خبر نداشت
در هفته پیش هم 3 یوفو توسط سپاه مورد اصابت قرار گرفت
با تماسی که با دوستان سپاهی در خلیج فارس گرفتیم متوجه شدیم که اونها هم نظرشون اینکه اینا فقط میتونن ساخته دست بشر باشن
خب منم با توجه به این مشاهدات گسترده موضعم کاملآ عوض شده و یوفوها رو بزرگترین دروغ تاریخ بشریت میدونم
البته در پست بعدیم توضیحاتی در مورد جادو دین و... خواهم داد
نقل قول:||||||||||||||||نقل قول:
زمین خودمونو تحلیل نکرده چرا بریم سراق مریخ و ماه و...نقل قول:
1.منم خیلی دوست دارم و خیلی جالبهنقل قول:
چیزی که انسان رو به این همه پیشرفت رسونده فقط و فقط تخیل انسان هستنقل قول:
درسته و موافقمنقل قول:
خیلی خوب توضیح دادین
چون مشت نمونه خروار است.نقل قول:
من با شما اختلاف نظر بسیار اساسی دارم که اینجا جای بحثش نیست و ترجیح میدم چیزی نگمنقل قول:
نوشته شده توسط saiiddz
نقل قول:
نوشته شده توسط saiiddz
* اینکه به دروغ بودن یوفو ها پی بردید خیلی خوبه، فقط مراقب باشید در دام دروغ های بزرگتر گرفتار نشید
edited by Dianella
لطفا برهان علمی برای رد وجود جن و روح بیارید.نقل قول:
(هرچند ربطی به موضوع تاپیک نداره) وگرنه هیچ چیزی با یک خط نوشته شما رد نمیشه.
جن و روح وجود دارن اما ufo ها رو نمی دونم
به هر حال هرچی هست کاری به ما ندارن :دی
برای کسانی که به این مسائل اعتقاد دارند و هیچ چیزی هم نمیتونه نظرشون رو عوض کنه حرفی برای گفتن ندارم، ولی برای کسانی که به دنبال حقیقت هستند باید بگم تمام علوم به ویژه فیزیک و شیمی قوانینی دارند که نه عامل جادو در معادلاتشون وجود داره و نه جن و روح و ...نقل قول:
نوشته شده توسط seamack
ساده تر بگم شما یا باید قوانین فیزیک رو قبول کنید یا اعتقاد به جادو و ...(به همین دلیل هم در طول تاریخ نبرد دانشمندان و مذهبیون وجود داشته و دارد)
نکته آخر اینکه باز هم کسانی که به جادو اعتقاد دارند باید حرفشون رو اثبات کنند، نه اینکه ما که معتقدیم جادو و جن و روح خارج از قوانین علم هستند برای ردش دلیل علمی بیاریم!
پیشنهاد میکنم یک بار دیگه این پست رو مطالعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4222487&postcount=1066
شما اگر فرق بین دو کیلو گوشت و یک گربه رو بدونی که وجود روح در گربه باعث عدم وجود حرکت ارادی و تصمیم در گوشت میشه ( که یک موضوع عقلی هست و نیازی به پیش کشیدن فیزیک و شیمی(!) نیست) اونوقت متوجه میشی که قوانین حاکم بر روح و جن از همون قوانین فیزیک و شیمی پیروی میکنن که علم امروزی هنوز به اون دسترسی پیدانکرده.نقل قول:
همینطور که عرض کردم مفهومی که عقل اونو تایید کنه اصلا نیازی به اثبات نداره.نقل قول:
اگر کسی هست که از لحاظ علمی داده های عقلیو رد بکنه(!) من دیگه اصلا چیزی برای گفتن نخواهم داشت.
در واقع چون اثبات شده ، عقل اونو قبول کرده...نقل قول:
همینطور که عرض کردم مفهومی که عقل اونو تایید کنه اصلا نیازی به اثبات نداره.
خوب عقل تاییدش کرده که اثبات شده دیگهنقل قول:
اون چیزی که بعنوان "ذوزنقه آبی" بهش اشاره کردی، در واقع یه جور چارچوب مشبک-مانند هستش با نخ ها یا سیم های قرمز رنگ ... عکس بزرگتر از نسخه فتوشاپی رو ضمیمه کردم ...نقل قول:
عکس اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قبل از اینکه با فوتوشاپ اون جمجمه رو اضافه کنن) هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مربوط میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیمی از دانشگاه شیکاگو در کشور نیجر (دهه 90) که باعث پیدا شدن چندین سری اسکلت دایناسور شد ...
این هم یه مقایسه :
نمیخوام Ignorant بازی داربیارم اما به شخصه همونقدر تصویر کوانتومی از اتم رو قبول دارم که UFO رو قبول دارم. یعنی به نظرم دوتاییشون به یک اندازه غیرقابل باور و به یک اندازه قابل باور هستند.
نقل قول:
نوشته شده توسط seamack
نقل قول:
نوشته شده توسط seamack
اون چیزی که شما دوستان عقل می نامید چیزی جز توهم و خرافات نیست...نقل قول:
نوشته شده توسط Capcom
حیطه ای که علم به اون دسترسی ندارد در واقع حیطه هیچ است
یا هیچ چیز نیست یا اگر هست توضیح علمی دارد.
edited by Dianella
سلام
دوستان بحث یه مقدار داره پرت میشه ها! چند تا پست اخیر که خارج از حیطه ی بحث تاپیک هستند رو حذف نمی کنم ولی لطفا برگردیم به بحث خودمون.
ممنونم
نمیدونم حرفم چقدر به موضوع تاپیک مرتبط است اما میگم
دیروز که با بچه ها تو محل بودیم یدفعه ایی دوستم آسمون رو نشون داد
دیدم یه جسم کاملا نورانی (مثل چراغ) تو آسمون به سرعت داره رد میشه
سرعتشم کم و زیاد میشد
که یهو یه جا یه توقف کرد و بعد از چند لحظه ناپدید شد
شاید باورتون نشه ولی شبیه هیچی نبود
نه شبیه(هواپیما ،موشک جت،شهاب سنگ ، نه .....)
نورش مثل چراغ بود یعنی اینکه مثل شهاب سنگ براق نبود و مثل یه ستاره نور داشت.
نمیخوام بگم حتما فلان چیز بود ولی واقعا غیر طبیعی بود.
از همه اینها عجیب تر اینه که کسی به خودش زحمت نمیده چهار صفحه قبل این تاپیک رو بخونه تا متوجه بشه اینجا هیچ کس نمیگه ( هیچ کس انقدر احمق نیست) حیات در هیچ جا کیهان نیست جز زمین.نقل قول:
اینجا بحث میشود درباره اینکه آیا موجودات فضایی به زمین سفر کرده اند یا نه. بشقاب ها آیا فضایی هستند یا چیزی دیگر.
لذت داره که مخالفین فکری خودمون رو احمق تصور کنیم ؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
دقیقا پاسخی برای اونها که فکر میکنند دلیل مخالفت با بشقاب ها عجیب و غریب بودن اونهاست و اینکه ذهن کوچک و حقیر دانشمندان توان هضم عجایب رو نداره. علم پر از شگفتیهاییه که بشقاب و برمودا در قبالش هیچن.نقل قول:
عجیب بودن مورد مناقشه نیست. عده ای ( از جمله من ) خطا در مشاهده و تشخیص غلط، گزارش غلط، خطای چشم، توهم، نا آگاهی و دروغ رو دلیل گزارش های حضور بیگانگان میدونن. عده ای دیگه هم حضور بیگانگان رو بر مبنای شواهد مورد انکار ما قطعی میدونن.
اگر دانسته های که از تلاش دانشمندان بهمون رسیده رو کنار بزاریم و سری به پشت بوم خونمون بزنیم مشخصا عقل بهمون میگه این آسمانه که دور زمینِ ثابت میگرده.نقل قول:
همینطور که عرض کردم مفهومی که عقل اونو تایید کنه اصلا نیازی به اثبات نداره.
انجمن عقلا به فارسی:
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=ISO-8859-1&langpair=auto|fa&u=http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php%3FPHPSESSID%3D1e95cf49f67e8b8ade637924a9e48b3f%26&tbb=1&rurl=translate.google.com
نقل قول:نقل قول:عرض کردم عقل. نه احساس.نقل قول:
اونی که شما مثال زدی اشتباهه و مربوط میشه به حس کردن.
عکسای دیگری از وجود فونداسیون در مریخ.
همممممم
شاید قبلها تو مریخ حیات وجود داشته یا شاید هم حیات جدیدی طی میلیون ها سال در حاله شکل گیریه
شایدم اینا به apocalypse و به قولی آخر زمان ربط داشته باشن و بعد از نابودی زمین تغییراتی تو همین کهکشان راه شیری پیش بیاد که یه جورایی همین مریخ به خورشید یا هر منبع دیگه ای نزدیک تر شه و حیات شکل بگیره اونجا ها
این طوری هم از نظر مذهبی موضوع حل میشه هم از نظر علمی تا حدودی
لطفا توضیحات کاملتری بدیدنقل قول:
نوشته شده توسط man7tomani
مثلا ارتفاع این شی نورانی چقدر بود؟
آیا در ارتفاعی که پرندگان پرواز می کنند حرکت می کرد یا در ارتفاع پرواز هواپیماها یا حتی بالاتر و خارج از جو زمین؟
تقریبا حرکت این شی رو چند ثانیه یا دقیقه مشاهده کردید؟
در کدام سمت آسمان و ...
شما چه تصوری از عقل دارید؟نقل قول:
نوشته شده توسط seamack
آیا فکر می کنید عقل اسم یک عضو خاص از بدن شماست؟
عقل چیزی جز یک کلمه برای توصیف عمل و نتیجه گیری مغز از حواس مختلف انسان نیست
دقیقا یه چیزی با این مشخصات رو چندروز پیش دیدم. غروب بود وهوا هم صاف. ماه هم دیده میشد. نگاهم که بهش افتاد فکر کردم یک دنباله دار هست. بعد گفتم شاید هواپیماست ولی هیچ کدوم نبود! تجربه خیلی جالبی بود. اشیا پرنده در استانی که درش زندگی میکنم بارها دیده شده خودم یکیشونو دیدم(غیر ازاین) که تغییر رنگ میداد برخلاف چیزی که saiidz چندصفحه قبل گفتند هواپیمای بدون سرنشین یا جاسوسی و... نبود چون بیحرکت روی اسمان بود و درنهایت ناپدید شد.نقل قول:
سلام
ببخشيد كه اسپم ميدم ولي امروز بالاخره 117 صفحه تاپيك رو خوندم، تشكر ميكنم از دوستاني كه تو اين تاپيك فعاليت كردن، به ويژه از سيمور و بابك عزيز كه كلا ديد منو نسبت به اين موضوع عوض كردن. منم مثل خيلي هاي ديگه قبلا اين گزارشات رو باور داشتم (چون در واقع چيز دقيقي خودم تا حالا نخونده بودم فقط يه چيزايي شنيده بودم.) اما حالا كه اين استدلال هاي آبكي طرفداران سفر ظروف پرنده به زمين و اين قايم موشك بازي ها شون و ربط دادن اين چيزا به سومر و آتلانتيس و مخلوط شدن نژادها :18: و خداياني كه تو نيبيرو زندگي مي كنن و ابر نوراني و يوفوهايي كه دنبال بازي ميكردن موقع مصلوب شدن مسيح رو گذاشتم كنار تحقيقات سيمور و استدلال هاي بابك و شايان و بقيه دوستان ديدم كه چقدر تو خاكي بودم.
ممكنه قوانين حاكم بر روح جزء قوانيني باشه كه علم هنوز به اش دست پيدا نكرده، ولي اين مسئله ي اومدن فضايي ها به زمين اونم از زهره (!) (چرا از يه سياره ي دورتر نه كه اصلا خارج از كهكشان ما باشه؟) حكايت همون قوريه كه بين زمين و مريخ داره دور خورشيد مي چرخه!
از بررسی و حل این قضیه سالها می گذره و چیز عجیبی در کار نیست: اولین بار دانشمندها با مشاهده عکسهای ارسالی مارینر-9 (1972) به این ساختارهای جالب توجه نشون دادند و حتی اسم "اینکا سیتی" رو هم براش انتخاب کردند! ... سالها بعد MGS به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ناحیه پرداخت (2002 – عکسهای MOC) و مشخص شد که این ناحیه در واقع بخشی از یک الگوی بزرگتر و مدور بوده که نزدیک به 100 کیلومتر طول داشته ... با مطالعات بیشتر، دانشمندان از روی شکل و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این الگو تونستند داستان زندگی اش رو شرح بدن: ابتدا یه سنگ آسمانی به این ناحیه خورده و این ناحیه در نتیجه برخورد شکل گرفته ، بعداً مواد مذاب در طول شکاف ها راه افتاده و وقتی سرد و سخت شده ، این دیواره ها که در مقابل فرسایش مقاومت بیشتری دارند شکل گرفته اند ...نقل قول:
توضیح این عکس هم ساده اس ... اول بیاید نمای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با هم ببینیم؛ قبلا گفتیم که "هی زوم کردن و زوم کردن، و بعدش نتیجه گیری" روش درستی نیست: گفتیم که مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اینکه ادعاهای عجیب و غریبش رو به خورد ملت بده از همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنه که بوضوح اشتباهه ... این عکس با نمای مناسب تریه و نشون میده که این الگو بیش از 10 کیلومتر طول داره:نقل قول:
در نواحی آتش فشانی (مثل همین عکس که دقیقا جنوب شرقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره)، جریان مواد مذاب می تونن حالت لوله ای به خود بگیرند (lava tube) : مواد فوقانی زودتر سرد میشن و یه سقف پدید میارن (لوله هایی با دهها کیلومتر طول) و بعداً که جریان مواد مذاب از این لوله خالی شد ، تدریجاً سقفش فرو می ریزه ... این عارضه روی زمین خودمون هم مرسومه (اینجا: لوله ای در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و در مریخ هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه نمونه اشه ..
خب مشت همون حکم زمین رو داره نه مریخ و ماه و...نقل قول:
ما یاد گرفتیم در شناخت همه چیز اول از خودمون شروع کنیم
3.البته مسله ی یوفوها دروغ نیست بلکه به ما دروغ گفتننقل قول:
یعنی چیزی که زمینی هست رو به عنوان چیزی فرا زمینی معرفی کردن(بیشتر توضیح نمیدم به همون علت)
ولی به نظرم شما برای حرفاتون منبعی بزارید خوبه
چون هیچ وقت این کارو نکردید
شما هی دم از علم میزنید
سخنان علمی شما!باید منبعی علمی هم داشته باشه
پس معرفی کنید
به نظر من همه باید از این قانون تبعیت کنیم،قانونی که بابک عزیز در امضاشون گذاشتن و در تمام چیزها هم صادقه
درضمن برای مثال فیزیک کوانتوم قسمتی از جادو هست و فقط اسمش عوض شدهنقل قول:
در آینده بسیار نزدیک(البته شروع شده و ما خبر نداریم.برای مثال در آمریکا دستگاهی ساخته شده که به وسیلیه اون میشه صدای روح مردگان رو شنید(جهان موازی))فیزیک به سمت متافیزیک خواهد رفت
edited by Dianella