از نظر بلندی صدا در مقایسه با ان73 چطوره؟
کمتر یا بلندتره؟
Printable View
از نظر بلندی صدا در مقایسه با ان73 چطوره؟
کمتر یا بلندتره؟
از نظر بلندی صدا کمتر ولی از نظر کیفیت صدا بیشتر می باشد دوست عزیز
بله منم بارها گفتم که اصلا به پای n73 هم نمیرسه از لحاظ بلندی!!
شاید بشه گفت n73 دو برابر n95 قدرت اسپیکر داره...
دوست عزیز بعد از آپدیت صدای N95 خیلی زیاد و اندازه N73 می شود.نقل قول:
با سلام
مي خواستم بدونم چه طور ميشه از tv n95 استفاده كرد
با تشكر
یه جا قرار بذار با هم یه صحبت دوستانه داشته باشیم...!:31:نقل قول:
اگر منظورت خود تلویزیونه که باید عرض کنم که همچین چیزی در این گوشی یافت نمیشه...!نقل قول:
اما اگر منظورت خروجی تلویزیون هست که فقط کافی کابلشو بزنی پشت TV و بعد وصل کنی به گوشیت و تمام...!
آقا اگه میخوای بزنیم من تسلیمم!!!!!!! اصلا حق با تونقل قول:
ولی اگه میخوای دوستانه باشه بازم میگم که صدای n73 محشررررررررررره
بجون tanzad راست میگم
:31:
من کوچیکتم رامین جان...!نقل قول:
این چه حرفیه...؟!
اصلا با این حرفت علاقه م برای دوستی بیشترم شد...!:31:نقل قول:
ولی اگه میخوای دوستانه باشه بازم میگم که صدای n73 محشررررررررررره
اونم از نوع حضوری...!
شاید برای یه کاری بخوام بیام اصفهان...!
مطمئنا مزاحمت میشم...
لااقل اونجا غریب نباشم...!
دوست گلم من گوشیم اپدیت شده به اخرین نسخه است و تو خونه هم ان73 داریم و کاملا صدای ان73 بلند تره ولی کیفیت صدا در ان95 بیشتره!!!نقل قول:
احتمالا N73 من با N73 شماها یه کم فرق داره...!!!:20:نقل قول:
در مورد تفاوت صدای n73 با n95 حداقل در همین تایپیک بسیار بحث شده و با مراجعه به تاپیکهای گذشته می توان به پاسخ پرسش فوق دست یافتنقل قول:
در هر صورت این دو گوشی از لحاظ کیفیت صدا و بلندی صدا تفاوتهایی با هم دارند که به نظر من اونقدر تفاوت چشمگیر و فاحشی نیست که قابل بحث باشه:31:
والا من پسر خاله ام N73 داره کل انداختیم از نظر بلندی صدا بدون اینکه دست به Equalizer بزنیم تقریبا صدا یکی بود ولی خدا بده برکت از کیفیت به N95 خداییش این صدای 3D هم دیگه ترکونده... به نظر من از نظر صدا هم N73 رو می خوره...:19:نقل قول:
رامین جان احتمالا توی ورژن های مختلف کیفیت صداها با هم فرق می کنه.نقل قول:
چون مال من از نظر بلندی صدا هم بسیار از N73 بلند تره. و کیفیت صداش هم خیلی بیشتره.
به حدی بلنده که اگه آهنگ گوش بدی مصرف باطریش وحشتناک می ره بالا
نقل قول:
والا من پسر خاله ام N73 داره کل انداختیم از نظر بلندی صدا بدون اینکه دست به Equalizer بزنیم تقریبا صدا یکی بود ولی خدا بده برکت از کیفیت به N95 خداییش این صدای 3D هم دیگه ترکونده... به نظر من از نظر صدا هم N73 رو می خوره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخیش...!نقل قول:
رامین جان احتمالا توی ورژن های مختلف کیفیت صداها با هم فرق می کنه.
چون مال من از نظر بلندی صدا هم بسیار از N73 بلند تره. و کیفیت صداش هم خیلی بیشتره.
به حدی بلنده که اگه آهنگ گوش بدی مصرف باطریش وحشتناک می ره بالا
بالاخره چند نفر هم عقیده من پیدا شدن...!!!
منم دیروز N95 گرفتم.:8::8::5::5::8::5::8:
یه خوشامد گویی کلفت بهم بگید که بد طور پولش کلفت بود:19::19::11::31::31:
آقا مبارکه...!نقل قول:
به همین سادگی...
به همین کلفتی...
نوکیا N95 :31:
ممنون
دوستان یه کمک کنید من GPS گوشیم و فعال کنم.
من وقتی میرم توی Map کره ی زمین و نشون میده ولی روی علامت ماهواره یه ضربدر زده.زوم هم میکنه ولی ظاهرا پیش فرضه.
یه کمک
آقا اولا مبارکه ثانیا اون علامت ضربدر روی ماهواره یعنی که ماهواره رو یا پیدا نکرده یا زمان کافی برای محاسبه نداشته.بعد اگر بخواهید که از نقشه ها استفاده کنید فعلا یک نقشه کلی از راههای ایران رو نشون می ده که خیلی کلیه و ارزش دنگ و فنگ دانلود اونو نداره .در پست های قبلی راجع به این مساله بحث شده.ولی از خود GPS برای جهت نمایی و موقعیت یابی ومحاسبه سرعت و مسافت طی شده می شود استفاده کرد.در ضمن جهت استفاده از GPS بهتر است در فضای باز یا حد اقل کنار پنجره امتحان کنی.باید در حالی که در گوشی باز است و شماره گیر مشخص است گوشی را به حالت 45 درجه در دست بگیرید و روی مثلا position رفته و سپس از منوی options گزینه satellit statuse رو انتخاب کنی تا تعداد ماهواره های پیدا شده رو نشون بده که حد اقل باید 3 تا باشه و کادر جلو عدد مربوطه نیز سیاه بشه تا gps کار کنه.نقل قول:
در ضمن چند خریدی؟با یا بدون گارانتی؟
ما کوچیکتیم داداش شما تشریف بیارین اینجا ما در خدمتیمنقل قول:
:11:
اواااااااا ...نقل قول:
خاک بر چوک!!!
تاپیک منحرف شد به سمت حرفهای ... الان کمال جان میاد پوستمون رو میکنه هااااااااا
ورژن شما چنده؟نقل قول:
اولین پستی که تو فروم مینویسم................
Nokia N95 رو بالاخره گرفتم..............
ALT+SHIFT = فارسینقل قول:
کیبورد فارسی مینویسه...........
شما میتونی با برنامه فونت فارسی مشکلت رو حل کنی...
ممنون از توضیحاتت.پس اینطور که معلومه اصلا نمیشه نقشه های ایران و ببینیم.منظورم با جزئیات.؟؟؟ راستی اینکه میگن میتونی از طریق GPS ردیابی کنی فقط میتونی خودت و ردیابی کنی یا بقیه رو هم میتونی؟ اگه بقیه رو هم میشه از چه طریقی؟از طریق موبایل؟نقل قول:
بدون گارانتی 640 . تو رو خدا نگو گرون گرفتم که الان سکته میکنم.
در ضمن من اهوازم اگه اختلاف قیمتش با سایر جاها مخصوصا تهران 10 20 تومن باشه طبیعیه.
این جریان بلندی صدا بابا اصلا ول کن گیریم صدای N95 از تمام گوشیهای دنیا کمتر مگه می خای دیسکو راه بندازی...
راستش من منظور این دوستمون رو از این که "هر کی سوال در مورد Gps داره بپرسه" نفهمیدم.
ورژن من 12.0.013 البته وقتی خریدم روش بود. آپدیت نکردم.نقل قول:
سلامی گرم به گرمای آفتاب جنوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خدا بخواد من هم بعد از این چند روز تعطیلی (نیمه شعبان) ان95 را به چنگ میارم...
درسته کمی دیر اقدام به خرید این سوپر موبایل می کنم ولی هنوز هم شوق و ذوق روزای اول کلوپ رو دارم
نگرانی من از کمبود نرم افزاراش هست که برام عجیبه که بعد از یک سال و اندی و سندی هنوز نرم افزاراش کمیابه.... شاید هم من بی خبرم ...اصلا چرا شما همش در مورد صدا و gps حرف می زنین ؟؟؟ من تمام صفحات این کلوپ رو دیدم خیلی کم در مورد نرم افزار صحبت شده اگه جای دیگه ای در مورد این موضوع حرف می رنید به ما هم بگید ...راستی هنوز نرم افزار روشن نگه دارنده فلاش ان95 پیدا نشده؟...آخه من این اولین گوشی فلاش داری هست که می گیرم:11:
اون شب برق خونه یهو قطع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداشم با ان70 چنان چراغ قوه ای راه انداخت که کفرم در اومد
راستی من خیلی حساس و نکته سنج هستم حتی رنگ پشت قاب ان95 هم برام مهمه ....من می خوام یا نقره ای بگیرم یا بنفش .... راستی رنگ پشت قاب گوشی شما چیه ؟؟؟ زیتونی ؟ طلایی؟ یا چمنی؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
imanokia عزیز برنامه های این گوشی باورژن 9.1 فرقی نداره و برنامه هم براش زیاده. در ضمن پشت گوشیه من رنگش بژ هست
سلام دوستان...
اول بگم كه من 5700 دارم!!
بعد ميخوام ببينم كه اين 8 گيگ چه موقع مياد تو بازار؟
بعد يه مقايسه كنيد بين بلندي صداي n95 با n73...چون اصلا وقت نيست برم 100 صحفه رو بخونم...!!!
پیشاپیش مبارکه...!نقل قول:
نرم افزارم بخوای پیدا میشه، هست...
در مورد رنگ پشت قاب هم مثل رنگ پشت N73 معمولی هست
در مورد این موضوعاتی که گفتین بارها و بارها صحبت شده...نقل قول:
گفتن مسائل تکراری چندان چیز جالبی نیست...
فقط برای این 8 گیگ باید بگم که فعلا نخواهد آمد چون تاریخی ار طرف خود شرکت و یا حتی خبر آماده سازی کلیش هم ارائه نشده...
برای بحث صدا هم فقط می تونم واست دعا کنم که وقت آزاد داشته باشی تا بتونی بگردی و خودت برداشت کنی...
الان قیمت n95 با گارانتی متفرقه چنده؟
خواهشا قیمتای موجود تو اینترنت رو نگید. قیمتای موجود تو بازار رو بگید!
تو اینترنت زده n95 با گارانتی پارس تل (24 ماه گارانتی) 620 تومن!!!!!! این قیمت واقعیه؟
دوست عزیز باید بگم تو این مدتی که قیمت گوشی همینجور میاد پایین اتفاقا قیمتای اینترنت معمولا گرونتر از واقعیت هستن و تا بخواد سایت آپدیت بشه قیمت اومده پایینتر ...در مورد این قیمت هم باید بگم همین حدوداست بین 620 تا 650 در تمام کشور ...تو یه سایت 615 هم دیدم و اگه فردا دیدی یه جا زده 610 زیاد تعجب نکن ...این روزا واقعا روز گوشی گرفتن هست ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یچه ها من دو سالی پاکت پی سی داشتم و نمی دونم این ورژنای جدید سیمبیان به چه گوشیهایی می خورن ....
اگه لطف کنین بگین برنامه های چه گوشیهایی به ان95 می خوره که دنبالشون بگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی از اکثر برنامه های سیمبیان 9.1 برای N95 استفاده کنینقل قول:
نقل قول:
من می گم برنامه های چه گوشیهایی بهش می خوره؟؟؟اگه می دونستم سیمبین 2.1 به کدوما می خوره که دیگه نمی پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ببخشید حالا چرا میزنی...؟!:31:نقل قول:
اصولا این طور مشهوده که اکثر برنامه های N73 به N95 میخوره...
من تا به حال به مشکلی مواجه نشدم تو نصب برنامه های این گوشی با سیمبیان 9.1