داش ساسان این کلوپ خودش همیشه بالاس دیگه احتیاجی به استیکی مستیکی ندارهنقل قول:
بچه ها گوشیم دوباره افتاد زمین ..درش باز شد باطریش در اومد...ولی آخ نگفت..هیچیش نشد
بازم بگین مونتاژ قرمزا بده
Printable View
داش ساسان این کلوپ خودش همیشه بالاس دیگه احتیاجی به استیکی مستیکی ندارهنقل قول:
بچه ها گوشیم دوباره افتاد زمین ..درش باز شد باطریش در اومد...ولی آخ نگفت..هیچیش نشد
بازم بگین مونتاژ قرمزا بده
امين جان اگه منظورت امضاي منه كه اصلا قابل تو رو نداره...نقل قول:
راستي آره منم دقيقا ياد همچين چيزايي ميوفتم...
اينو راست ميگي دي جي جان.نقل قول:
هروقت من ميام جز اولين يا دومين تاپيك هست كه تازه توش پست دادن...
بالاخره يه كم هم اينجوري پيش بره يكي مياد استيكيش مي كنه...
آره به احتمال قريب به يقين تو آپديت هاي بعدي رفع ميشه چون اصلا سخت افزاري نيست...نقل قول:
حتي احتمال اينكه صداي اسپيكر هاش هم تو آپديت جديد زياد بشه هست...
پس همه با هم صبر مي كنيم...
یه سوال: نوع رم 5700 دقیقا مثل 3250 ه؟؟
بله هر دو میکرو اس دی میخورننقل قول:
اینکه میگن خروجی صداش استاندارده یعنی هدفن های معمولی هم مستقیما بهش میخوره؟
ممنون از جواب قبلی
ببين هدفوناي معمولي مستقيما بهش نمي خورن چون درگاه صداش يه كم كوچيكترن و واسه س اينكه هر هدفوني رو بزني بهش چون هدفون خودش دو تيكه هست بايد وصل كني به تيكه ي اولش كه در واقع به عنوان يه تبديل حساب ميشه و هچنين روش ريموت هم واسه ي كنترل آهنگ هم داره...نقل قول:
سلام رنگ ماله من نرفته من همش با انگشت باهاش کار میکنم آره اگه با ناخن کار کنیم ملومه که رنگش میره.نقل قول:
نقل قول:
ای بابا پس چرا انقدر ضرر
میزاشتیش به دردت میخورد.
سلام نه رنگ ماله من نرفتهنقل قول:
باید خوب کار کرد با این 2 تا دکمه اگر با ناخن کار کنین معلومه که میره الان رنگ دکمه های 810 دوستم رفته چون همش با ناخن کار میکنه.
ایول پس معلوم شد گوشیه محکمی هستش ممل جان اگه میشه یه چند بار تستش بزن خبرشو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا دوستمو میخواد این گوشی رو بگیره همش میزنتش زمین
این 810 بدبختو کشت
1 هفته پیش پیشش بود هی میگفت پرتش کن تو هوا منم پرت میکردم بعد با چوماق میزدش یه بار زدش هنگ کرد صفحش سفید شد 2باره زد درست شد بر گشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا از این کارایه خطرناک نکن یه وقت گوشی رو به فنا میدی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
آقا يه سوال بچه ها نمي دونم شما هم دقت كردين يا نه ولي اگه تو سايت gsmarena نگاه كنيد مي بينين كه واسه 5700 جلوي خاصيت gprs نوشته : Class 32, 107 / 64.2 kbps ولي واسه ي حتي ان 95 هم نوشته Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps. اين قضيه اش چيه؟
فعلا که داره پرش ارتفاع کار میکنه...حالا ببینم اگه بشه بذارمش زیر غلتک!!!نقل قول:
دوستان برای قاب یا کیف 5700 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟قاب کریستالی که نداره...یا من ندیدم...کیفی که یغور نباشه و شیک باشه چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
سلام دوستان یک اشکال خیلی مهم داره این گوشی که یک کلید قلم نداره که زبانشو تغیر بدیم که خیلی جا ها ازیت می کنه را هی برای این دکمهی قلم نیست که زبان رو عوض کنه خیلی منو ازیت می کنه
امیر فروغ جان به نظر من هیچ قالبی و کیفی رو نزاری بهتره خوشگل ترهنقل قول:
دکمه ی ستاره رو بزن بعد برو توی قسمت writing language .این کار رو در هر جایی میتونی انجام بدی!!پس این گوشی چنین مشکلی نداره!!!:8::8:نقل قول:
خوبه پس شما تست بزن که اگه تستت با موفقیت در امد ما هم تست بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
تازه اینکه چیزی نیست با هم قرار گذاشتیم بریم دریا!!نقل قول:
چه مگسی میپرونیم ما !!!
امروز قيمت گوشي 285000 تا 270000 تومن بود البته در تهران و با گارانتي طلايي نيا.من شايد شنبه بخرم.اما تو رنگش دودلم.از قرمز خوشم مياد اما مي ترسم مشكل داشته باشه.اين دو دلي از موقعي كه Amir نوشته هاي يوز ها رو معني كرد بيشتر شد.تو انتخاب كمكم كنيد.ممنون.
بجه ها من با هندز فري سري دبليو گوشيمو چك كردم خيلي صداش بلندتر شد...
دارم كم كم به ايم نتيجه مي رسم كه هدفونامون زياد خوب نيست بايد برم يدونه خوبشو بخرم...
حاجي به نظر من سياهشو بخر مباركت هم باشه ...نقل قول:
ولي اگه قرمز شو دوست داري زياد گير نده ايشالله به مشكل بر نمي خوري خيليا خريدن و هيچ مشكلي هم ندارن...
من هنوز هم نفهمیدم رنگ گوشی چه ربطی به مونتاژ و کیفیت و عملکرد گوشی داره!نقل قول:
همونطور که Second Edition هر گوشی کمی از لحاظ رنگ فرق داره اینم یه فرقی داره ...نقل قول:
رو حرف اون یوزر نمی شه اکتفا کرد !!نقل قول:
اين دو دلي از موقعي كه Amir نوشته هاي يوز ها رو معني كرد بيشتر شد.تو انتخاب كمكم كنيد.ممنون.
من تو فروم های خارجی مطالب 5700 رو می خونم مطلبی در این مورد ندیدم که نوشته شده باشه !!
در نتیجه
بخر مشکلی نیست !
خوبه.
ممل جان رفتی آب تنی خبرش رو به ما هم بده که گوشیت چیزیش شده یا نه.
من براي اتصال به کامپيوتر در حات pc Suite مشکل دارم ولي در 2حالت ديگه مشکلي ندارم .کسي ديگري از دوستان هست اين مشکل رو داشته باشه .برنامه رو هم دوباره نصب کردم ولي درست نشد .کسي نظري نداره؟
در مورد مشکل با برنامه smart movie که گفته بودم برنامه اي در حدواندازه هاي اون سراغ داريد که صدا و تصوير رو فيت کنه .الان divx 0.88 رو نصب کردم ولي صدا تصوير هماهنگي نداره.
من اين مشكل رو ندارم ...نقل قول:
بچه ها من تم اصلي نوكيا ان 73 موزيك اديشن (اون سبزه) و همچنين اون تم اصلي نوكيا ان 73 معمولي رو ميخوام (اون آبيه)... كسي مي دونه از كجا گيرشون بيارم؟؟؟
منم این مشکل رو ندارم.نقل قول:
راست میگه منم میخوام.نقل قول:
امیر جان یک سوال از شما دارم؟؟::ایا پارازیتهای افقی موجود در ال سی دی گوشیها طبیعی هستند؟؟؟مثلا در کا750 این پارازیتها به صورت واضح در ال سی دی مشخصند!در ان70 نیز همین طور!در 5300 پسر عمه ام نیز من این پارازیتها رو براحتی میبینم!!در 5700 در بعضی زوایا و در بعضی زمینه ها مانند زمینه های روشن میتوان این پارازیتها رو به صورت خفیف دید!مثلا هنگامی که گوشی میخواهد در حالت استند بای قرار بگیرد و نوار سفید و ابی رنگی که ساعت در ان نوشته شده برای چند ثانیه مشخص میشود در این چند ثانیه براحتی میتوان این پارازیتها را در نوار ابی و و سفید رنگ مشاهده کرد!!میخواستم بدونم که دلیل وجود چنین پارازیتهایی در ال سی دی گوشیها چه میباشد؟؟ایا با افزایش رزولوشن این پارازیتها کاهش می یابند؟؟؟اگر با افزایش رزولوشن این پارازیتها کاهش می یابند پس چرا با این که رزولوشن گوشیهای 5300 و 5700 یکسان هستند و لی پارازیتهای صفحه ی 5300 بسیار بیشتر هستند؟؟؟؟امیر جان خواهشا این مسائل رو برای من روشن کن!!چرا گوشیهای موتورولا چنین پارازیتهایی در ال سی دیشون ندارند؟؟؟در حالی که سونی اریکسون و نوکیا و سامسونگ مملو از این پارازیتها هستند!!!؟؟؟
در ضمن شبه ایجاد نشه!!بعضیها فکر کنند که این پارازیتها مربوط به 5700 هستند!!این پارازیتها رو در تمام گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون که از رزولوشینها 176 در 208 و 320 در 240 استفاده میکنند میتوان مشاهده کرد!!!
سلام به همه بروبچ !
مثل اینکه همه بچه های پی تی اینورن !
من اون تم سبز رو دارم همون فابریک موزیک ادیشن
ولی الان نمیدونم کجاس
تا فردا پس فردا واست میذارمش سینا
این کلوب ها هم ک دکمه تشکر ندارن ادم دلگرم بشه !!
راستی امضا رو حال کنین !!
به به داش امیرنقل قول:
خوبی؟
آره دیگه.
ورودتو تبریک میگم.
مرسی امیر جان.
منتظرم.
به سللللاااام!!خوبی elxخوش تیپ؟؟؟چه عجب از این ورا؟؟؟بالاخره اون پی تی عتیقه رو ول کردی؟؟؟پی تی بعد از یک ماه از صفحه ی 41 به 44 رسیده انجا به 119 رسیده!!!رپ بوی جان در مورد اون سوالاتی که از حاج امیر استیو پرسیدم (در مورد ال سی دی در پست 1183 )نظری نداری؟؟؟
سلام رایان جان
ما خوشتیپیم ؟
ما که داریم میدوییم به گرد پای شما برسیم !!
بابا چشه پی تی ؟ من دوستش دارم همه جا هستم من حالا هم سینا منو اورد اینجا
انشاالله اینجا هم همه بتونیم به هم کمک کنیم .
من میرم بخوابم ساعت 5 صبح شد !!
بای تا فردا که تم رو واستون بذارم . البته زیاد هم تم جالبی نیست و من از رو گوشیم پاکش کردم اصلا !
با سلام ..دوستان یک سوال دارم..من وقتی با گوشی فیلم میگیرم..و بعد تماشا میکنم...صداها حدود 2 ثانیه زودتر از تصویر پخش میشه...ایا همه این مشکل را دارند..کیفیت فیلم خیلی عالیه..اما صدا زودتر پخش میشه...میشه کاری کرد که درست بشه؟؟
راستی من دیروز بیرون بودم دیدم 5700 فارسیشم هست.ازش پرسیدم که خودتون فارسی کردین گفت نه خود کارخونه زده.به نظرتون مشکل نداره ؟؟؟
در حالت pc suite چه مشكلي داري ؟ دقيق بگونقل قول:
smart movie3.41 هم بهترين برنامه براي divx هستش ، بهتر از اين گير نمياري ، براي فيت كردن صدا وتصوير هم
قبلا گفتم بازم ميگم برو تو آپشن برنامه و قسمت آخر كه Audio preroll time هستش اونو بزار رو 0.36 sec
ماله منم كه گرفتم فارسي داشت ، نه مشكلي نداره hamed_1988
ماشاالله صفحات اينجارو چي جوري داره ميره جلو :31:
:40:5700:40:5700:40:5700:40: