کاری نداره که شما هر فایل فلش (swf) رو با هر برنامه ای که خواستید (far -XS-setool) توی آدرس tpa\preset\system\desktop\flash آپلود کن .نقل قول:
با هر کدوم از برنامه ها کار می کنی اگر نتونستی نفوذ کنی بگو کامل برات توضیح بدم.
به همین سادگی
Printable View
کاری نداره که شما هر فایل فلش (swf) رو با هر برنامه ای که خواستید (far -XS-setool) توی آدرس tpa\preset\system\desktop\flash آپلود کن .نقل قول:
با هر کدوم از برنامه ها کار می کنی اگر نتونستی نفوذ کنی بگو کامل برات توضیح بدم.
به همین سادگی
با سلا م خدمت مديران محترم
من خواستم صداي w810 را افزايش دهم تمام مراحل به خوبي رفت حالا كه گوشي رو روشن ميكنم وقتي به قسمت فون مي رم سيم كارتو نميشناسه و وقتي به قسمت پلير مي رم گوشي هنگ مي كنه لطفا بگين من جيكار كنم
اول يه فايل يلش رو به موبايل زدم تا خاموش بشه بعد با فار تغييرات رو اعمال كردم بعد از فار خارج شدم ويك فايل 21مگي رو به گوشي زدم كه دوباره روشن بشه ولي اين مشكل ايجاد شده من بايد چكار كنم؟
لطفا راهنماييم كنيد
سلام منم دقيقا مشكل دوستمون تو چند صفحه قبل رو دارم!!!!
فريم رو من R4CE012(از تو خود گوشي هم چك كردم) ولي تو فايل ريستوري كه آقا حميد گزاشتن همچين ريستوري با اين نام نيست!!!!!! منم گفتم احتمالا W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn
اينو بايد انتخاب كنم و اين كارو كردم بعد فلش بعد ديگه گوشيم روشن نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!
مرحله آخ( ريستور كردن )2 بار ديگه با 2 تا ريستوره ديگه ي موجود در پوشه ريستور انجام دادم ولي بازم روشن نشد؟؟؟
تورو خدا يكي به دادم برسه!!!!!
دمتون گرم
در حال حاضر من هم از آکوستيک 1.6 استفاده ميکنم الان حدوده 1 ماهي ميشه که دارم از صداش لذت ميبرم ، در ضمن گوشي من w810 چنجي هم بود که با phone xs حدود 1:50 هکش کردم . :5:
بیا اینم کل ریستور کل فریمور ها برای w810 :نقل قول:
کد:http://bandar.110mb.com/W810.zip
آفرین....بعضی اوقات هم با دوستات کل کل کن تا چششون در آد !:21:نقل قول:
گوشی شما رجیستر چنج شده بوده . باید فایل ریستور رو فلش میکردی که نکردی و عوضش کل main رو فلش کردی حالا گوشی تو سردرگمی مونده....2 راه داری :نقل قول:
1: گوشی رو ببری بیرون سریالشو واست درست کنند که بشه سریال اصلی و این مشکلات واست پیش نیاد
2: یه پچ بچه ها پیدا کردند که مانع چک کردن سریال توسط گوشی میشه اونو نصب کنب درست میشه ...باید تو کلوپ پچ دنبالش بگردی..با se tool lite 2 باید نصب کنی....
آقا حميد ممنون.
ميشه بيشتر كمك كنيد من گوشيم سريال چنج شده بود و با آموزش صفحه اول قدم به قدم پيش رفتم(far+Xs)ِ ولي همونطور كه گفتم اون مشكل برام پيش اومد!!(فك ميكردم ديگه سريال چنج و اصلي نداريم)
حالا الان من بايد از اول دوباره با فار شرو كنم يا فقط با xs ؟ يعني الان اين فايل ريستوري كه شما داديو دوباره از طريق xs فلش كنم؟
(يه سوال ديگه : اين بخاطر چنج بودن نيست)
يه دنيا ممنون
آقا حميد نوكرتم خيلي با مرامي درست شد با اين ريستوري كه دادي......
فقط يه سوال فريم ور من ظاهرا خوب نيست( R4ce012) و پچ و.... باسش كمه به نظر شما بايد فريم ورمو تغيير بدم يا لازم نيست؟؟
در ضمن ممنون ميشم آكوستيك 1.6 رو بزارين....آيا با 1.2 يي كه من الان نصب كرم فرق چنداني داره؟؟
خيلي مخلصيم
از همگی خیلی خیلی ممنون . به خصوص pouria و sajadblog . بالاخره انجام دادم . خیلی چهره گوشیم خوشگل شده . خیلی ممنون .
حمید جون اگر می تونی آموزش تبدیل گوشی K750 CID49 رو به w800 بده .
باتشکر
آره ...فریمور رو تغییر بده به R4EA031 ...بیشترین پچ براش موجوده...آموزش هم صفحه اول تاپیک موجوده فقط وقتی کار تموم شد customize هم کپی کردی آخر سر این پچ هم به گوشی تزریق کن که دیگه تو please wait گیر نکنه ...(تزریق کردن = کنایه از نصب کردن ) ...باید با setool 2 نصب کنی :نقل قول:
این کد رو تو یه فایل متنی با پسوند vkp ذخیره کن بعد نصبش کن ...آموزش هم یه تاپیک بود باید سرچ کنی....کد:;W810 SW-R4EA031
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;(C)-=Masoud57=-
451D1A9E: 8AB0041C 012070BD
آکوستیک 1.6 یه ذره کیفیتش بیشتره ولی زیاد فرق نمیکنه.....اینم یه آکوستیک میکس شده از 1.6 با 1.2
درایور صدا رو هم میشه با se tools آپلود کرد تو گوشی ...اول این مسیرو میسازی ifs/settings/acoustic فولدر تو فولدر بعد فایلهای آکوستیک رو کپی میکنی تو فولدر آخری بعد فولدری که شامله همی فولدر هاست رو با winrar زیپ میکنی و توی کادر misc فایل برنامه میزاری ...نوع گوشی رو انتخاب میکنی بعد میزنی فلش ...همین...کد:http://bandar.110mb.com/Acoustic_mixed_v1.6.1.2.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا حميد خيلي آقايي دمت گرم فريم ورم عوض كردم........
آقا واقعا ممنون خيلي زحمت كشيدي
سلام اقا من گوشيم داغون شده توروخدا كمك كنين من ديشب طبق دستور كه گفته شده بود انجام دادم و وقتي گوشي رو همون مرحله اول فلش كردم و بعد رفتم سراغه اون پچ undo it رو دو بار زدم بعدش رفتم سراغ برنامه فار بازش كردم و بعد alt+f1 رو زدم اما فايله sefp اونجا نبود همين ديگه همينجا موندم حالا گوشيم روشن نميشه چيكار بايد بكنم خواهش ميكنم كمكم كنين اگه بدم بيرون درستش ميكنن؟؟
هزينه اش چقدر ميشه تورو خدا كمك كنين ؟
فکر کنم gdfs گوشی شما خراب شده....حالا با se tools هم فایل ریستور رو فلش کن ببین درست میشه
تو این تاپیک برنامش هست :
فایل ریستور رو تو کادر بزرگه add کن بعد بزن فلش flash و کلید c رو بگیر و گوشی رو وصل کن...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=148610
....ببری بیرون درست میشه خرجشم 4 یا 5 تومن.....
با عرض معذرت از دوستان اگه پستم ربطی به تاپیک نداره!!!باور کنید جنبهی حیثیتی داره:31:نقل قول:
حمید یافتم:31:دماغ کلماتت این 4 تا نقطه اییه که اخر بیشتر پست هات میدی:27:
یافتم:31:.........................:31:
ای نامرد ...چیز دیگه ای پیدا نکردی :31: اون نقطه ها رو من نمیزارم که ...کیبوردم خرابه :21:نقل قول:
سلام اقا من گوشيم داغون شده توروخدا كمك كنين من ديشب طبق دستور كه گفته شده بود انجام دادم و وقتي گوشي رو همون مرحله اول فلش كردم و بعد رفتم سراغه اون پچ undo it رو دو بار زدم بعدش رفتم سراغ برنامه فار بازش كردم و بعد alt+f1 رو زدم اما فايله sefp اونجا همين ديگه همينجا موندم حالا گوشيم روشن نميشه چيكار بايد بكنم خواهش ميكنم كمكم كنين اگه بدم بيرون درستش ميكنن؟؟
هزينه اش چقدر ميشه تورو خدا كمك كنين ؟
همید جان اذ اموظش کاملط مطشکرم.نقل قول:
این برای شما بود ها .....نقل قول:
اگه درست شد که هیچ اگه نشد ببر بیرون با 4 یا 5 تومن درستش میکنن....دیگه رجستر گوشیتم درست میشه ...بعدش یه بکاپ ازش میگیری که دیگه یه این مشکلات بر نخوری...نقل قول:
قابلتو نداشت :21: بازم از این آموزشا خاستی بگیا ...تعارف نکنی :20:نقل قول:
دوسته خوب شما كه زحمت ميكشين اين همه آموزش ميذارين اينجا نميشد بگين كه برايخه سريال چنجها اين اموزش كارايي نداره الان من چه خاكي تو سرم بريزم اخه
كلي كار داشتم اسير شدم عجب بدبختيي گير كرديم اي خدا
حميد جان ببخشيد ولي شايد اينجا جاش نباشه ولي ميشه يه توضيح در مورد ساخت تم برا منو فلشايي كه آپ كرديم تو گوشي بدي؟؟من با اون توضيحي كه تو صفحه اول دادي پيش ميرم و منو فلش هم فعال ميشه ولي تمه خيلي مسخره و زشت ميشه(در صورتي كه همون تم قيل از تغييرلت كاملا مناسب و ترو تميز بود)!!!!!!!!
فقط تمي كه خودت با منوي فلشactive desktop گزاشتي خوبه.........
حالا ممنون ميشم در اين موردم كمكم كني.
خيلي مخلصيم
يه سوال ديگه آخر سر تو w810 ميشه فضاي sms رو بالا برد يا نه؟؟
اگه ميشه چجوري؟؟
ممنون
با تشكر كار من با روش دوم پيشنهادي شما حل شد ممنوننقل قول:
احتمالا شما فلدر رو tar میکنی ولی نباید فلدر رو تبدیل کنی باید فایلهای داخل فلدر رو تبدیل کنی (موقعی که میخوای دوباره به تم برگردونی به جای انکه فلدر رو Add کنی برو داخل فلدر و کل فایلهاش رو add کن)نقل قول:
حميد جان ببخشيد ولي شايد اينجا جاش نباشه ولي ميشه يه توضيح در مورد ساخت تم برا منو فلشايي كه آپ كرديم تو گوشي بدي؟؟من با اون توضيحي كه تو صفحه اول دادي پيش ميرم و منو فلش هم فعال ميشه ولي تمه خيلي مسخره و زشت ميشه(در صورتي كه همون تم قيل از تغييرلت كاملا مناسب و ترو تميز بود)!!!!!!!!
فقط تمي كه خودت با منوي فلشactive desktop گزاشتي خوبه.........
حالا ممنون ميشم در اين موردم كمكم كني.
خيلي مخلصي
امیدوارم مشکلت حل بشه
آقا دست شما درد نكنه كاملا مشكل حل شد....نقل قول:
بابا دمتون گرم چه باحالين مشكل آدمو در كوتاهترين زمان حل ميكنين......ممنون
خواهش میکنمنقل قول:
آقا دست شما درد نكنه كاملا مشكل حل شد....
بابا دمتون گرم چه باحالين مشكل آدمو در كوتاهترين زمان حل ميكنين......ممنون
آخه این مشکل خودم هم بود
[ درایور صدا رو هم میشه با se tools آپلود کرد تو گوشی ...اول این مسیرو میسازی ifs/settings/acoustic فولدر تو فولدر بعد فایلهای آکوستیک رو کپی میکنی تو فولدر آخری بعد فولدری که شامله همی فولدر هاست رو با winrar زیپ میکنی و توی کادر misc فایل برنامه میزاری ...نوع گوشی رو انتخاب میکنی بعد میزنی فلش ...همین...]
از این روش میشه برای انتقای درایور دوربین هم استفاده کرد ؟؟؟؟ چون فوقالعاده روش سریع و بی در دسری !
آره میشه ( البته باید مسیرش رو تغییر داد )نقل قول:
[ درایور صدا رو هم میشه با se tools آپلود کرد تو گوشی ...اول این مسیرو میسازی ifs/settings/acoustic فولدر تو فولدر بعد فایلهای آکوستیک رو کپی میکنی تو فولدر آخری بعد فولدری که شامله همی فولدر هاست رو با winrar زیپ میکنی و توی کادر misc فایل برنامه میزاری ...نوع گوشی رو انتخاب میکنی بعد میزنی فلش ...همین...]
از این روش میشه برای انتقای درایور دوربین هم استفاده کرد ؟؟؟؟ چون فوقالعاده روش سریع و بی در دسری !
نقل قول:
میشه لطفا مسیرش رو بنویسید .....
ifs\settings\cameraنقل قول:
میشه لطفا مسیرش رو بنویسید .....
آموزش صفحه اول با setools lite 2 آپدیت شد......
یه نگاه بندازین......................
یه دفعه آموزش xs روهم می زاشتی تا هموشون با هم ست بشه.
آقا کسی آکوستیک برای s500 سراغ داره.
وقتی Setool هست دیگه نیازی به XS نیس کهنقل قول:
یه دفعه آموزش xs روهم می زاشتی تا هموشون با هم ست بشه
اين روش باSetool فقط حجم صدا رو افزايش ميده يا اينكه بدون افت كيفيت حجم رو افزايش مي ده ؟
ضمناً گوشي من باتريش اصل نيست و Imei گوشي هم با Imei خود بسته اش فرق ميكنه.يعني نامردا به جاي سريال اصلي اينو بهم قالب كردن و حالا گوشيم سريال چنج مسحوب ميشه.
حالا منم ميتونم اين روش رو رو گوشي پياده كنم؟
یه دقیقه با setool فایل آپ کننقل قول:
گفتم ست بشه نکه ملت مثل اون اولای ما30دقیقه الی 8 ساعت خماری بکشندنقل قول:
وقتی Setool هست دیگه نیازی به XS نیس که
دوستان من يه سوالي از حضورتون داشتم...
من ميخواستم روي گوشيم منو هاي فلش نصب کنم و اکوستيک و يه سري پچ هم ميخواستم روش بريزم.
آموزشي را که صفحه اول اين تايپيک داده شده را هم خوندمش.
سریال گوشیم هم اصله، هم اون سه تا سریال گوشی و باطری و جعبه با هم میخونه هم توی ساتش چک کردم سریال مال گوشی خودم بود.
فقط يه سوال برام باقي مونده.ورژن فريم وير گوشي من r4ea031 هستش. من نميخوام ورژن گوشيم را عوضش کنم.
حالا سوال من اينه که براي اين کارهائي که ميخوام بکنم بايد گوشي را فلش کنم ديگه.حتما بايد براي فلش کردن فريم وير گوشيم را عوض کنم؟
چطور ميتونم گوشيم را فلش کنم بدون عوض کردن فريم ويرش؟
اصلا جديد ترين فريم وير چي هست؟
سلام
کمک
حمید جان^^ HAMID ^^من گوشی مو با برنامه setools lite 2 با اکوستیک میکس شده 1.6&1.2تقویت کردم صدا ی گوشیم هم زیاد شد بعد کم عقلی کردم دوباره با اکوستیکی که تو اموزش
گذاشته بودی تقویت کردم اما این دفعه به جای تقویت صدا صدای اسپیکر گوشیم قطع شد و فقط می تونم با هندزفری صحبت کنم به تعمیر کار هم دادم و مشکل سخت افزاری نداره و فقط نرم افزاری هستکد:http://bandar.110mb.com/ifs.zip
تو رو خدا هر کی می دونه چه طوری درست می شه بگه
سلام
کمک
حمید جان^^ HAMID ^^من گوشی مو با برنامه setools lite 2 با اکوستیک میکس شده 1.6&1.2تقویت کردم صدا ی گوشیم هم زیاد شد بعد کم عقلی کردم دوباره با اکوستیکی که تو اموزش
گذاشته بودی تقویت کردم اما این دفعه به جای تقویت صدا صدای اسپیکر گوشیم قطع شد و فقط می تونم با هندزفری صحبت کنم به تعمیر کار هم دادم و مشکل سخت افزاری نداره و فقط نرم افزاری هستکد:http://bandar.110mb.com/ifs.zip
تو رو خدا هر کی می دونه چه طوری درست می شه بگه