در ضمن ببخشید دو تا پست شد سایر دوستان لطفشونو نصیب کنن ممنونشون میشم
Printable View
در ضمن ببخشید دو تا پست شد سایر دوستان لطفشونو نصیب کنن ممنونشون میشم
محمد... محبی فر
تهران
نام پدر : ...... شماره شناسنامه : ***********
سوم راهنمایی متولد شهریور
زمینه کاری : دنبال هر چی برم
افکار : دور و دراز
ممنون ومتشکر سایر دوستان لطف کنن اسم و ضمینه کاریشون رو برام بصورت انگلیسی بفرستن ضمینه کارینقل قول:
لازم نیست انگلیسی باشه اینو بخواطر این میگم که بعدا مشکلی تو تایپ اسمها بوجود نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که دیگه پست میدم کار دیگه ای برای ما نمونده؟؟؟؟
میرمحمد حسین زاده
نام پدر :
شمار شناسنامه :
زمینه کاری هم همه کاره واسه جی تی ای که همتون هم میدونید.
امیدم هم ترکوندن gtairan هستش (سایت) اصلاح میکنم persian-gta.ir به نظر من خیلی بهتره .... نه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل ماله رضاست و من هم کار کمی کردم تبدیل (4:30 ساعت کار متداول) البته ساهت مدلش 2 روز طول کشیده واسه رضا
از شما هم ممنونمنقل قول:
خيلي ممنون مير محمد جان خيلي خوب بود.
توماج تيموري
زمينه ي كاري:كار با Map Editor و برخي برنامه هاي جانبي جي تي اي .
بازم ممنون از همه ممنونمنقل قول:
نام:آرش خواجویی
محل اقامت:شیراز
رشته کاریم:برنامه نویسی ++c و c-script 3d game studio و quest 3d و 3dsmax
.....................................
میگم بغل خرابه و آشغال دونیو مرکز فساد (گاراژ CJ) و ...بانک سامان خز شد!نقل قول:
مر 30 ممنوننقل قول:
ّببخشید که دیگه پست میدم کار دیگه ای برای ما نمونده؟؟؟؟اگه نمونده دیگه ما هیچ وقت پست ندیم!
آقایون مگه الان موقعه ساخت ساختون نیست پس چرا کسی کار نمیکنه فقط منو رضا داریم کار میکنیم پس دیگه بغیه هم بشینن ببینند بعد نظر بدن !!!!!!! بابا یکم ساخت ساختمون به اون دست و موستون بدید.
سلام
من میتونم با سوییچ دمو اینجور چیزا بسازم!نمونشم البته خیلی سادس فردا بهتون میدم الان شبه!!
بدرتون می خورم؟؟؟؟منو اصلا راه میدین با این سن کم!!!10 ساله!
اگه بدرتون می خورم اینم مشخصات:
نام: حجت نویدان
نام پدر: نمی تونم بگم!
شماره شناسنامه:نمی تونم بگم!
نام: محمد ناظمی
رشته کاری: هرچی دم دستم بیاد. اسکریپت یو ام ال و اچ تی ما ال هم کمی تا قسمتی بلدم.
منم اینجا درختم .........نقل قول:
آقایون مگه الان موقعه ساخت ساختون نیست پس چرا کسی کار نمیکنه فقط منو رضا داریم کار میکنیم پس دیگه بغیه هم بشینن ببینند بعد نظر بدن !!!!!!! بابا یکم ساخت ساختمون به اون دست و موستون بدید.
خیر سرم یه مغازه آزانس و سوپر مارکت ساختم (عکساشم گذاشتم)
الان دارم با تاب و سرسره ی رضا پارک می سازم .
راستی این بانک سامان در و پیکر دیوار نداره ؟ ستونه همش ؟
آقای توماج شما که در کار زدمودلر بسیـار حرفه ای هستین یه ساختمون بسازید
(چون خودت گفتی تغییر سه بعدی توی زانتیا دادی...)
آقا محمد از شما هم ممنونم در ضمن فکر کنم شما شخصیتها رو میسازید درسته ؟نقل قول:
خوب بگذریم اینم داشته باشید.
کسی به ما توجه نکرد؟؟؟
سلام
من میتونم با سوییچ دمو اینجور چیزا بسازم!
بدرتون می خورم؟؟؟؟منو اصلا راه میدین با این سن کم!!!10 ساله!
اگه بدرتون می خورم اینم مشخصات:
نام: حجت نویدان
نام پدر: نمی تونم بگم!
رشته کاری:دارم 32s max 9 یاد میگیرم با سوییچ کار بلدم فوتوشاپ هم یه چیزایی بلدم!ویژوال بسیکم تابستون یاد میگیرم در 21 روز!با مالتی مدیا بیلدر کار بلدم متوسط!
شماره شناسنامه:نمی تونم بگم!
این نمونه کاریم!
البته آخرش دوباره از اول شروع میشه که آزمایشیه!
همونطور که گفتم میتونم براتون با مالتی مدیا بیلدر آتو ران درست کنم!
حالا عضو گروه شدم!؟
این کار رو من 8 سالگی انجام میدادم و الان هم به صورت حرفه ای فکر کنم خودم و همه ی اعضای گروه بلد باشننقل قول:
همونطور که گفتم میتونم براتون با مالتی مدیا بیلدر آتو ران درست کنم!
حالا عضو گروه شدم!؟
دوستان نمی خواید بگید بده افتضاح و از این جور حرفا یه چیزی بگید دیگه بابا
دراگون جان واقعا عالی شده خودت اینو با فتو شاپ ساختی یا از یه مدله ؟؟؟؟
و در جواب حجت جان
منم 13 سالم و اصلا به سن ربطی نداره شما اگه 2 سالتم بود ولی ادیت جی تی ای رو حرفه ای بلد بودین عضو گروه میشدید ولی فکر نکنم که توی این کار حرفه ای باشین
تری دی مکس هم خلاقیت میخواد و فقط بلد بودن نیست ....
بالا خره عضو شدم یا نه؟؟!!!؟؟؟؟نشدم!!؟؟؟پس میزم حرفی ای بشم راستی ادیت جی تی ای شامل چه چیزایی؟؟؟
درضمن من با توجه به رشته تو هیچ کاری نمی تونم فعالیت کنم آسون ترین کار چیه آخه من که سنم .............
خودم ساختمش منظورتون چیه کلی پول بالاش خرج کردم تا اینجوری شد شما یکی از عکساتون رو برام بفرستید تا اینجوریش کنم کاری واسه من ندارهنقل قول:
بابا من خیلی رک هستم میدونم کلی وقت روش گذاشتید ولی آخه تا حالا دکه صورتی دید در ضمن از این با کلاساش درست کنید نه از این کنار جاده ای هاش :31:نقل قول:
اینارو نگه دارید واسه کنار جاده
لطفا یا یکم سایز عکس ها را کوچک تر کنید یا به صورت tm بزارید !
میر محمد اون دکه باربیه ؟؟
راستی این پراید هاچبک تموم شد ...
یه نصیحت برای این که کار نصفه کاره تموم نشه چون خیلی توی مدل سازی دقت میشه و جزئیات ساخته میشه که سرعتو میاره پایین
چرا تلفنی رو که فقط بای نما گذاشته شده رو باید این قدر با کیفیت ساخت ؟ آخه مگه کاراکتر میخواد که از دکمه ها استفاده کنه که باید با دقت ساخته بشن ؟
یا مثلا باحه روزنامه فروشی، لازم نیست که حتما اون جعبه نوشابه ها کنار باجه قرار بگیرند که. خیلی از کارهای اضافی رو میشه با گذاشتن چند تکسچر خوب جبران کرد.
در آخر ممنون از نظام جان...
سلام
میر محمد دستت درد نکنه
خداییش هم من هم میر محمد کلی رو این دکه کار کردیم
والا من اید دکه را از دره خونم نمونشو دیدم
همین رنگی هست ولی تو شیراز همین نمونه دکه بیشتر نیست
من تو تهران را ندیدم ولی اگه عکس از همون دکههای با کلاس دارید حتما بذارید :20:
دراگن خیلی قشنگ شده
چشم من تا جایی که میتونم تو کارهام همین کارو انجام میدم ولی اصلا هواسم به نوشابه ها نبود :31:نقل قول:
یه نصیحت برای این که کار نصفه کاره تموم نشه چون خیلی توی مدل سازی دقت میشه و جزئیات ساخته میشه که سرعتو میاره پایین
چرا تلفنی رو که فقط بای نما گذاشته شده رو باید این قدر با کیفیت ساخت ؟ آخه مگه کاراکتر میخواد که از دکمه ها استفاده کنه که باید با دقت ساخته بشن ؟
یا مثلا باحه روزنامه فروشی، لازم نیست که حتما اون جعبه نوشابه ها کنار باجه قرار بگیرند که. خیلی از کارهای اضافی رو میشه با گذاشتن چند تکسچر خوب جبران کرد.
در آخر ممنون از نظام جان...
این هم سینما آفریقا
البته یک عکس پوکیده ازش داشتم و نمیدونم شبیه شده یا نه
در هر صورت
اگه تهران یک مکان معروف هست که حتما هم هست عکس بذارید
خواهش میکنم :40:
یک خبر خوش هم میر محمد داره
سلام من امروز یه چیز مهم یه درجه از اسکریپ پاین تر رو یاد گرفتم که خارجی ها هم خیلی کمشون بلدند.
من امروز col درست کردن و کار گذاشتن روی مدل رو یاد گرفتم. :10:
مدل آزادی رو من کول دار کردم عکس :
خوب با این صورت جمع آوری کل ساختمون ها میوفته دست من چون هر کاری نیاز به کل دقیق و سالم و بدون مشکل داره و وقتی من کل مپ رو ساختم میدم به محمد.
col خیلی کر ها میکونه .... چه میکنه این Col شما هیچ مطلبی نمیتونید تو سایت های خارجی در مورد Col پیدا کنید چون یه چیز کاملا حرفه ی هستش.
من دوربینمو برداشتم رفتم تو خیابون خوب فقط بگید عکس چیها رو می خواید
بابا یکم زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم اینکه کول یاد گرفتی خودت می فهمی به ماهم بگو بفهمیم چی هست تا ماهم خوشحال بشیم:13:نقل قول:
ای ول ای ول
داش پیامو ایول
ایول ایول
داش پیامو ایول
ببین
پیام
بانک مرکزی
بیمارستان میلاد
ساختمان مجلس
و ....
اگه تونستی عکس بگیر بذار
من اگه تهران بودم عکس میگرقتم ولی شیراز نمیشه
میرسی
خوب اگه چیزی آسونی بود خارجی ها آموزششو میزاشتن بعد اینکه من برای این موضوع 1 ماه هستش دارام به اب و آتیش میزنم واسه همین کار من 4 بار بازی رو از نو ریختم بعد شما میگید 2 دستی تقدیم شما کنم.
خدایی کارت از غنی سازی اورانیوم سخت تر بود
جدی میگم :31: :20: :40: :40: :40:
اون اولیارو میشه ولی مجلس فکر نکنم آخه عکسبرداری ممنوعهنقل قول:
آره من خیلی گشتم اصلا چیز بدرد بخوری نیود نمیدونم چرا اینجوریه اینها حتی آدرس های مموری و نوشتن الان رسیده به 30 صفحه مموری همراه با کارهاشون ولی فایل کول آموزش خوبی براش پیدا نمیشهنقل قول: