سلام دوستان کسی میتونه در زمینه تایپ علایم فونتیک با word بهم راهنمایی کنه ؟خیلی ضروریه و متشکر میشم که کمکم کنید.
Printable View
سلام دوستان کسی میتونه در زمینه تایپ علایم فونتیک با word بهم راهنمایی کنه ؟خیلی ضروریه و متشکر میشم که کمکم کنید.
اقا كسي چيزي سراغ نداره؟
اگه اسمش هم باشه خوبه ميشه روي اينترنت پيداش كرد.
چون واسه زبان عربي زياده گفتم بايد براي انگليسي هم راحت پيدا بشه.
انیمه Berserk رو بگیر. البته انیمه ژاپنیه ولی به انگلیسی دوبله شده و دوبلش هم عالیه. هر قسمت 20 دقیقه هست و هر چن قسمتشو که میخوای دانلود کن؛ اگه هدفت یادگیری زبانه.
دستت درد نكنه.
اخه من واسه زبان عربي مجموعه كاراگاه كونان رو نگاه ميكنم كه اونم قسمت هاي 20 دقيقه اي هست. گفتم براي اينكه انگليسي يادم نره هم يه همچين كاري كنم.
Hi
I was wondering if any one have this book
Disorder in the American Courts
کسی لینک دانلود فایل 740 لغت انگلیسی به فارسی رو داره؟
سلام دوستان
من به دنبال يه سايت يا فرهنگ لغت و خلاصه يه چيزي مي گردم كه بشترين كلمات و اصطلاحات كاربردي در فيلمها رو داشته باشه چنين چيزي و جود داره ؟ يه جايي متل اينجا ولي به صورت جزيي تر.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=161606
آیا کتاب دیکشنری انگلیسی به فارسی با تلفظ امریکن در بازار وجود داره یا همش بریتیش؟
با سلام خدمت دوستان . من به یک word squre احتیاج دارم که فرمت شبیه فرمت زیر باشه و هر کلمه با انتهای کلمه بعدی شروع بشه.
برای مثال اگر اولین کلمه accident باشه کلمه بعدی با N شروع بشه.
دوستان من به کمک فوری شما احتیاج دارم و خیلی ضروری هست و اگر هم شبیه همین word square هم داشتید در اختیارم قرار بدید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من به كتاب passages 1 teacher's guide second edition نياز دارم. ايا كسي هست كه لينك دانلودش رو بزاره؟
ممنون
با عرض سلام .
مجموعه Verbal Advantage را برای دانلود میخوام .
ممنون میشم اگه لینک هاش رو بذارین .
سلام به همه
من دنبال یه سری فیلم یا کارتون برای سطح 1 تا 4 زبان می گردم (یعنی سطوح مقدماتی زبان)
کسی چیزی سراغ داره؟ اسمش هم باشه خوبه. میشه گشت از توی اینترنت دانلود کرد.
سلام دوستان، من دنبال یک نویسنده انگلیسی خوب میگردم شرایط بیشتر رو اینجا گفتم:
در صورت امکان میل بزنیدکد:http://tinyurl.com/EnglishWriter
rezanew at g mail .com
سلام
من متن درس های نصرت رو میخوام
7درس رو از رو اینترنت گیر آوردم بقیش رو مخوام
ممنون
:10:
14 تا بازدید....کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
اگه کسی جوابی داشته باشه خاطر جمع باش که جواب میدن
یک بار خودم دنبالش بودم چیزی پیدا نکردم جز سایت سوسو که تا درس 14 رو داره ولی یک سری کتاب پیدا کردم که فکر کنم 9000 تومن بود همه ی متنهارو در قالب کتاب داشت
منم خودم 14 تاشو پیدا کردم
بقیش رو میخوام
سلام بچه ها امکانش هست که لینک این سایتی که میگین رو بذارین.منم به متن این اموزش نصرت نیاز دارم.
دوست عزیز همون 14 تا رو به ما هم معرفی کنید ممنون میشم.نقل قول:
سلام.
من دنبال یه مقاله درباره یکی از نویسنده ها یا شعرای فارسی زبان که به زبان انگلیسی باشه می خوام.
ترجمه اش مهم نیست ...!!!
کسی می تونه کمکم کنه ؟
تو اینجا میتونی زندگی نامه حافظ رو ببینی البته من چون نخوندمش هیچ اطلاعی راجعبه درست بودن یا نبودنش ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من علاقه زیادی به زبان انگلیسی دارم .اما بزرگترین مشکل من اینه که کلمات ترکیبی انگلیسی خیلی سخت متوجه معنیشان میشوم.
از شما می خوام که یه کتاب یا نرم افزار معرفی کنید که اکثر یا تمام کلمات ترکیبی را به همراه معنی انها اورده باشد.
مثلا go out یا harry up کلا افعالی که پسوندهایی مثل up , out ,....
thanks
من خودم از دیکشنری Babylon استفاده می کنم که به دلیل این که می تونید دیکشنری های مختلفی را به اون اضافه کنید، تقریباً اصطلاح یا ترکیب رایجی که معنی اون نیاورده شده باشه رو نمی تونید گیر بیارید.نقل قول:
مثلاً اگه بخواهید معنی give up رو بدونی
give way, concede, stop trying; despair ofxgave upabandon, cease doing an activity
و اگه دیکشنری cambridge را به اون اضافه کرده باشسد می تونید کاربرد ترکیبات را در قالب مثال ببینید
give up
give up (NOT TRY) phrasal verb
to stop trying to guess:
You'll never guess the answer - do you give up?
I give up - how many were there?
x
give (sth) up
give (sth) up phrasal verb [M]
If you give up a habit, such as smoking, or something such as alcohol, you stop doing it or using it:
[+ ing form of verb] I gave up smoking two years ago.
Don't offer him a cigarette, he's trying to give up.
x
give up (sth)
give up (sth) phrasal verb
to stop doing something before you have completed it, usually because it is too difficult:
[+ ing form of verb] I've given up trying to help her.
نه دوست عزیزنقل قول:
منظور من این بود که یه کتاب یا چیزی باشه که شامل تمام این کلمات باشه به همراه معنی فارسی ونه اینکه مثلا تو دیکشنری یه کلمه که تو ذهنمه رو بزنم بعد معنیش رو بگیرم
ممنون
سلام
برای ثبت نام امتحان معلمی زبان یه آموزشگاه ازمون خواستند رزومه بنویسیم. من نوشتم ولی می ترسم توش اشکال و غلط باشه لطفا رزومه ی من رو بخونید و هر جا که غلط نوشتم رو مشخص کنید .بی زحمت درستش رو هم بنویسید.
خیلی ممنون
----------------------------
Objective: To secure English teaching position utilizing creativity and a true desire to educate in...
Education: Studying for bachelor of ...in ....
Finished Advanced 3
Diploma from ...school
Experience: Educate some students unformally , interest them in English and math and converted their grades to high levels
Summary of Qualification: Demonstrate ability to interact and communicate with students secially childeren
Deep interest and joy in working with children
Sound knowledge of human behavior and performance : individual differences in ability , personality , and interests ;dearing and motivation
Proficiency at talking to others to convey information effectively
Remarkable ability to select and use training / instructional methods and procedures appropriate for the situation when learning or teaching new things
دوست عزیز اگر کسی نتوانست کمکت کند اگر اشتباه نکرده باشم سایت راسخون نرم افزاری برای این کار گذاشته بود یه نگاهی بینداز
سلام
این آموزش در خواب زبان رو کسی تست کرده؟
روشش چطوریه؟
در چه سطحی قابل استفاده ست؟
نتیجه بخشه؟
سلام.
من چند تا ویدیو می خوام که مرتبط با انگلیسی دوم دبیرستان باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه اگه مرتبط با دروس نبود برای چنین دانش آموزی قابل فهم باشه!!!!!
کسی داره؟؟؟؟؟خیلی احتیاج دارم!!!
با این کار هم تایپ انگلیسی مان خوب میشود و هم Listening مان و هم به خودمان و دیگران کمک می کنیم نحوه نگارش کلمات و جملات انگلیسی را درست متوجه شویم
کسایی که مایل هستند در این تاپیک اعلام حضور کنند
اگر 8 نفر اعلام امادگی کنند با خودم 9 نفر می شویم و هر نفر 10 درس را تایپ کند متن 90 درس نصرت آماده میشود
آفرین .... کاری است بس زیبا
مثل این که کسی علاقمند به همکاری نیست!
دوستان عزیزم
من فایلهای صوتی مربوط که این مجموعه کتابها رو که شش جلد هست رو از یکی از سایتهای فارسی دانلود کردم
کیفیت و محتوا به نظر من عالی هست و توصیه میکنم حتما دانلود کنید
اما متاسفانه word list مربوط به درسها رو نتونستم پیدا کنم
اگر دارین، خواهش میکنم برای دانلود بذارین؛ ممنون
من هم فایل های صوتی رو گیر آوردم، اما کتاباش رو نه، اگر کسی از دوستان سراغ دارند بگذارند، مجموعه بسیار کاملی هست.نقل قول:
من پایه ام..نقل قول:
اما دو نفره!.. فک نکنم بشه...
به هر حال رو من حساب کن : )
.
.
Hi there
As I've said in different threads , I am student of translation of English
in this semester I have the course "techniques and methods of research"
Professor has told us that we should write a 25 - 30-page research till the end of the semester and first before New Year Eve we should find our suitable topic and show him . and he will tell us whether it is a good topic for us and we can do it or not
He said that our topic should be about " Linguistic"
Actually it is difficult for me to find a good subject
Now I want you to help me do it and tell me if you know a suitable subject for this research
Specially friends who are familiar with this course
only subject that I've find is
"How to teach correct pronunciation to students?"
Do you think it's a good subject
If not please help me find a good one till Thursday
Sincerely
Sorry for the title of the threat
It's a mistake that happened because of fast typing
I tried to correct it , but ........!!
It's
Looking for a good subject for a RESEARCH
ممنون از دوستانی که اعلام آمادگی میکنند :نقل قول:
یک
دونقل قول:
نقل قول:
منم هستم:10:نقل قول:
سلام
من تو اینترنت خیلی جستجو کردم اما متن کتابهای صوتی 4000 Essential Words را نتونستم پیدا کنم کسی می دونه فایل pdf این کتابها را از کجا میشه گیر آورد ؟ اصلا واسه این کتابهای صوتی فایل pdf وجود داره؟
لطفا اگه کسی این فایلها متنی را سراغ داره راهنمایی کنه تا دانلود کنیم
تو سایت bindownload گیر میاد
فایل pdf اش اگه باشه اونه لازم دارم تو سایت و ساستهای دیگه فایلهای صوتی اش هستنقل قول: