-
پسرکی دو خط موازی بر روی تخته سیاه کشید خط اول به دوم گفت ما می توانیم با هم زندگی خوبی داشته باشیم دومی قلبش تپید و لرزان گفت بهترین زندگی؟در همان زمان معلم فریاد زد دو خط موازی هیچ گاه به هم نمی رسند و بچه ها تکرار کردند دو خط موازی هیچ گاه به هم نمی رسند مگر اینکه یکی برای رسیدن به دیگری خود را بشکند
-
hich daftar khatereie 2bare neveshte nemishe ! ama agar gharar bashe ta daftare khateratamo az NoO benevisam in bar midonam chi joor benevisam vali afsoos ke hich kodom az khateratamo 2bare nemitonam benevisam...
-
وقتی اشک می ریزم تو رو وسط اشکم می بینم به خاطر همین اشکامو پاک میکنم تا کسی تو رو نبینه
تمام آرزوهای خود را به گور می برم پس قبر مرا بزرگ بسازید
-
برای چشم خاموشت بمیرم کناره چشمه نوشت بمیرم نمخوام در آغوشت بگیرم که می خوام در آغوشت بمیرم
این برگه که از درخت خسته میشه ..پاییز فقط بهانه است
-
از استاد شیمی پرسیدم عشق چیست گفت حلال است .از استاد زبان پرسیدم عشق چیست گفت هم پایه loveاست .از استاد ادبیات پرسیدم ادبیات پرسیدم عشق چیست گفت محبت الهی است از استاد تاریخ پرسیدم عشق چیست گفت سقوط سلسله قلب جوان است از استاد هندسه پرسیم عشق چیست گفت نقطه ای است که به هول نقطه قلب جوان می چرخد....از استاد دینی پرسیدم عشق چیست گفت حرام است!
-
پرسید به خاطر کی زنده هستی ؟با اینکه دوست داشتم با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هیچ کس پرسید پس به خاطر چی زنده هستی با اینکه دلم داد میزد به خاطر دل تو با یه بغض غمگین به خاطر هیچی ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشمش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زنده ست
-
بچز اگه یه کم +18 شده و ناله شده ببخشید یه نفر نیست درجه رو مشخص کنه اگه زیاد شده بگید تا پاکش کنم اگه هم زیاد مساله نیست بازم هست زیاد هم هست..
+18
می دونی که عقد آدم و هوا تو هیچ جایی ثبت رسمی نشده اصلا ثبت نشده ..آخوندی هم نبوده که صیغه رو جاری کنه ..بدبخت (حرو.....)تشریف داری
-
+18
می خوام اینقدر بمالونمت که آبت بیاد اوه آه احساس کردم آبت داره میاد ...دهنمو می ذارم رو سوراختو آبتو می خورم ..آه واه..چه خوبه..!دوست دارم انار...!
-
این off هست ولی خیلی باش حال کردم
****** khodaish kheyli ba marami\kheyli azat khosham miyad\ba maram tarin kasi hasti ke too liste adde man hasti\har moghe miyam onlini\har moghe salam midam javabamo midi\nemigi saram shoolooghe\kelas nemizari\kholase in ke marameto eshghe YAHOO HELPER !he\kelas nemizari\kholase in ke marameto eshghe YAHOO HELPER
-
اینو حتما نخونید! یه آدم خیلی بی ادب گفته
Hatman bekhoonidesh !:YE DASTANE AMOZANDE..agha gonjeshke ma dashte to havaie sarde zemestoon parvaz mikarde..az sarma yakh mizaneo mioofte ro zamin...ye agha gave dashte az tarafa rad mishode...az ghaza ye tapale garm mindaze ro agha gonjeshke ma,,,agha gonjeshke yakhesh baz misho shoro mikone be jik jik kardan,,,ye gorbehe ke dashte az onja migzashte sedaie gonjeshko mishnaveoo miad tamizesh mikoneo mikhoradesh.......chizayi ke az dastan miamoozim : 1) har ki ke behet mirine doshmanet nist 2)har ki ke az goh daret miare rafighet nist 3)har vaght ta halgh to goh foro rafty hade aghal dahanetoo beband