مسخره نکنید اما این dpi به چه درد میخوره
Printable View
مسخره نکنید اما این dpi به چه درد میخوره
تعداد پیکسلها در واحد سطح ... یا بهتر بگم چگالی پیکسل... ممکنه یه دوربین مثلا 10 مگاپیکسل باشه اما dpi پایین باشه ... در این صورت عکس بزرگ و بی کیفیت میشه ... یه مثال ریاضی :نقل قول:
یه دوربین دو مگاپیکسلی یعنی 2000000 پیکسل داره عکسی که میندازه... حالا اگر عکسش با dpi مثلا 200 پیکسل در سانتی متر مربع باشه ... این دو تارو تقسیم برهم کنی میشه ....
10000 یعنی سایز عکسش ده هزار سانتی متر مربعه یعنی 100 سانتی متر در 100 سانتی متر یا یک متر مربع ...
البته اینهایی گفتم در صورتیه که عکس مربع باشه یعنی طول و عرضش یکی باشه ...
چرا الکیه؟ چون اسم گوشی نوکیا. گناهش اینهنقل قول:
oooooooooooonly 810
دلیلش اینه که شما خودت این گوشی رو داری درسته؟نقل قول:
dpi یعنی تفکیک پذیری
مثلا من خودم 810 دارم عکسهای بسیار عالی میندازه ولی برای کار من که با فتوشاب کار می کنم و میخوام عکسها رو سلکت کنم چون dpi پایین هست وقتی رو عکس zoom میکنم مرز بین اجسام تار هست و معلوم نیست :cool:
ما هم فیض بردیم پس dpi به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ولی نمیتونه برای یک دوربین خوب کافی باشه
نه ببخشیدنقل قول:
چرا الکیه؟ چون اسم گوشی نوکیا. گناهش اینه
اشتباه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ؟نقل قول:
dpi خودش یعنی کیفیت... وقتی dpi بالا باشه کوچکترین جزئیات تو عکس میفته... اتفاقا یکی از راههای تشخیص یک دوربین خوب اینه که ببینیم dpi چنده ...
دوست من یکم فکر کن (من که نمیدونستم فهمیدم) v3x و n70 رو در نظر بگیر به احتمال زیاد دوتاشون dpi بالا ترینقل قول:
نسبت به w810 دارن ولی کیفیت عکسشون به مراتب (زیاد) از w810 پایین تره n70 که دیگه همه قبول دارن که
پایین تره اما v3x رو که شما میگی بهتره یه سری به تاپیک "قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته اید" بزن
یه شخصی که خودش v3x داره چند تا عکس گذاشته (در شرایط مختلف) انصافا خودت مقایسه کن پس
dpi بالا نمیتونه باعث بشه کیفیت عکس خیلی بالا بره