ممنون از همگی اره خودمم فکر کردم دیدم گرافیک هایی که الان تو بازار هستند Direx 10 رو ساپورت نمیکنند پس باید صبر کنیم تا یه گرافیک خفن بیاد
Printable View
ممنون از همگی اره خودمم فکر کردم دیدم گرافیک هایی که الان تو بازار هستند Direx 10 رو ساپورت نمیکنند پس باید صبر کنیم تا یه گرافیک خفن بیاد
با سلام خدمت اساتید
یک سئوال دارم
پوشه آپدیت ویندوز ویستا کجا قرار دارد ؟
ضمن تشکر از شما دوست عزیز:) ، به Control panel قسمت Personalization رفتم ولی Windows Coler and Appearnace نیست که Aero را انتخاب کنم. مشخصات کامپیوتر را هم از داخل ویندوز کپی کردم.نقل قول:
آره دوست عزیز از داخل ویستا کپی کردمنقل قول:
هست یعنی محاله نباشه اما با این وضعیت گرافیکی سیستمت بعید میدونم Aero رو ساپورت کنه .بیخیال شو برا Aero باید سییتم خفن داشته باشید...نقل قول:
بچه ها من از یکی شنیدم که میگفت ویستا 1gb رم میخاد اما اگه بخاید ویندوز پرواز کنه باید 2gb رم داشته باشید.؟
حالا میخام ببینم شما ها که رم 1gb دارید ویندوز کاملا رونه یا یه کم گیر داره ؟
من یه بازی دیدم نوشته بود رم 1024 میخاد ؟ خوب پس اگه این بازی رو روی ویستا اجرا کنیم بازی رم کم میاره یا ویندوز ؟ اخه هردوشون 1gb رم میخاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اين Aeroكجا بود؟
right click on desktop / Personalization / Windows color and ... / open classic appearanc ... / color scheme / windows aeroنقل قول:
تو 1 گیگ رم برای خود ویندوز مشکل ندارینقل قول:
ولی خب مثلا کمپانی رو بخوای اجرا کنی باید کم کم 2 گیگ رم داشته باشی
سلام
جون من به تمام سوالاتم جواب بديد چون يك ساعت تايپ كردم مرسي
من ويندوز ويستا ultimate رونصب كردم ورجيستر هم كردم
ايا كسي تونسته با گرافيك fx 5200 128mb حالت aero رو فعال كنه اگه تونسته چه جوري اين كارو كرده چون براي فعال شدنش نمره ي گرافيك حداقل بايد 2.6 باشه كه از من 2.4 هستش البته فكر كنم درايور گرافيك هم تاثير زيادي داشته باشه چون با درايوري كه خود ويندوز نصب كرده نمره ي 2.4 رو ميده اما وقتي كه به هر كلكي كه بود درايور هاي اكس پي رونصب كردم نمره ي 1 رو داد من به سايت nvidia رفتم وخواستم درايور ويستا رو دانلود كنم ورژن 97.46 بود و دو حالت x64 و x86 روداشت و 32 رو نداشت من همون 64 رو دانلود كردم اما چون سي پي يو د ويندوزم 32 هستش نصب نشد ايا x86 همون 32 بيت هستش اگه نه پس كينك دانلودشو براي 32 بيتي بزار البته اگر اين كار aero رو فعال ميكنه من دانلود كنم راستي من تو يكي از تاپيك ها خوندم با تعغييرات در رجيستري ميشه كنترل سخت افزاري رو براي aero غير فعال كرد و به اين صورت ميشه روي هر سيستمي aero رو فعال كرد البته من اين كار رو كردم اما هيچي نشد و گزينه يaero نيامد اگه كسي اين كار رو بلده بگه
اين مشخصات سيستن منه
cpu :2.0
ram:512
vga:5200
اين هم نمره ايي كه به من ويستا داده
processor 2.9
ram 2.9
graphics 2.6
gaming graphics 2.4
hard 4.3
سمت راست هم نوشته determined by lowest subscore
2.4
راستي جه جوري ميشه گزينه هاي file و view و... رو به بالاي پنجره ها اضافه كرد
همچنين ويستام اصلا سرعت خوبي نداره وهر وقت كه يك پنجره رو وا مي كنم يك لحظه بايد صبر كنم هر چند كه سيستمم قوي نيست ولي اونقدر هم پايين نيست كه در حالت عادي سرعت پايين باشه باتوجه به سيستمم كه در بالا گفتم مشكل از چيه ايا با اپديت درايور گرافيك اين مشكل حل ميشه
لطفا در تمام موارد به من كمك كنيد مخصوصا aero مرسي