شما همه چی به شخمته غمت نیست ولی خیلیا تنها دلخوشیشون تو این وضع مملکت همین فوتباله که میتونن یکم شادی کنن . حالا یکی مثل شما میاد هی تضعیف میکنه تیم ملی رو . ما هم میدونیم فوتبالمون کجای دنیاست .نقل قول:
Printable View
شما همه چی به شخمته غمت نیست ولی خیلیا تنها دلخوشیشون تو این وضع مملکت همین فوتباله که میتونن یکم شادی کنن . حالا یکی مثل شما میاد هی تضعیف میکنه تیم ملی رو . ما هم میدونیم فوتبالمون کجای دنیاست .نقل قول:
پاسخ تند کی روش به انتقادات کارواخال
کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران، پاسخ تندی به انتقادات دنی کارواخال، مدافع تیم ملی اسپانیا داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب گذشته دو تیم ایران و اسپانیا در ورزشگاه کازان آره نا مقابل یکدیگر صف آرایی کردند و ایران با ارائه یک بازی دفاعی و منظم، کار اسپانیا برای رسیدن به گل را بسیار دشوار کرد. با این حال اسپانیا با تک گل کاستا، به سختی توانست تیم ملی کشورمان را شکست دهد و پس از بازی، بازیکنان این تیم از جمله کارواخال، به انتقاد از رویکرد ایران در این بازی پرداختند و انتقاداتی مطرح کردند. کارواخال معتقد بود که بازیکنان ایران در این دیدار وقت کشی میکردند و فوتبال تمیزی ارائه نکردند که صحبت های او با پاسخ تند کارلوس کی روش همراه شد.
سرمربی ایران در این رابطه گفت:"به نظرم کارواخال نباید انقدر از بازیکنان ایران انتقاد کند و حواسش به هم تیمی هایش در فینال چمپیونز لیگ و بلایی که سر بازیکن مصری آوردند باشد."
اشاره کی روش به برخورد سرخیو راموس و محمد صلاح است که باعث مصدومیت ستاره مصری لیورپول شد. راموس دست صلاح را قفل کرد و او را به زمین زد که این موضوع باعث شد صلاح دیگر قادر به همراهی تیمش در فینال چمپیونز لیگ نباشد و پس از تعویض او، لیورپول افت کرد و نتوانست به روند خوبش در ابتدای بازی ادامه دهد و در نهایت 3-1 شکست خورد.
نظر کارشناس itv در مورد بازی ایران و مراکش چی بوده؟اونجا هم دفاعی بودیم.بعید می دونم اونجا از تیم ایران دفاع کرده باشه.فکر کنم 64 به 37 درصد برای مراکش بود.جلوی اسپانیا نمی تونستیم درصد حتی 60 به 40( 60 برای اسپانیا)رو بگیریم و موقعیت زیادی خلق کنیم اما جلو مراکش که اصلاً خوب نبودیم.شاید یکی از دلایلش کمبود بازی های تدارکاتی با تیم های قدر بود.اگه دو یا سه تا بازی با تیم هایی تقریباً هم رده اسپانیا داشتیم ترسمون می ریختنقل قول:
من میگم بازی با پرتغال و بازی های آسیایی آینده حلال خیلی از این ابهامات هست
شما کلا قضیه رو نگرفتید ، چیزی که نوشتم جنبه طنز داشته و اشاره به یک ترول فوتبالی فوق معروف داره :نقل قول:
4 سال پیش ایران جلوی آرژانتین خفن ترین اتوبوس تاریخ رو جلوی دروازه پارک کرد وآخرش گل و خورد و باخت ، ولی هر عکس و تصویری که دیدم ناراحتی بقیه به خاطر باخت ایران بود !!
این جام هم ایسلند جلوی تیم مورد علاقه بنده یعنی آرژانتین اتوبوس پارک کرد و مساوی گرفت ، ولی تو همین سایت هم کسی نگفت ایسلند کثیف بازی کرد و فلان و ... ! چون همه می دونن تفاوت بین 2 تیم چقدره و ایسلند راه دیگری نداشت !
شما مدام تکرار می کنید که فوتبالی نیستید و ... ، به نظرتون مشکل اصلی همین نیست ؟ اینکه دارید در مورد چیزی صحبت می کنید که اطلاعی در موردش ندارید ؟
نقل قول:
من مطلقا نظر شخصی ندادم که مطلع بودن یا نبودن تاثیری داشته باشه. من فقط نظرات دیگرانی در جاهای مختلف رو انعکاس دادم و با نقل قول اولیه که از یه بنده خدای دیگه بود در رابطه با انگ خوردن و تاثیر بد اون بر روی افکار عمومی موافقت کردم. که شاید چون موج این هیجان زیاد طیفی از علاقه مندان به فوتبال در برابر رضایت ارومتر دسته دیگه خیلی عجیب تر از شرایط تجربه شده دیگه بود.
در اون بحثی که شنیدم و باهاش موافق بودم منطقاً هم برچسب "اتوبوس چیدن" رو خودم الان بخوبی دیدم که در بین بیننده و خواننده تاثیر منفی داره. شما الان دفاع کارشناسانه میکنی که دلایل فنی و فلان در حالیکه خیلی ها هدفشون از دیدن فوتبال غرور ملی یکی از طرفین نیست و یک ورزش رو با قواعدی که باعث جذابیت میشه میپسندن!
مقالات نیویورک تایمز صدها میلیون خواننده داره (تعجب نکنید) و وقتی این روزنامه میاد برچسب میزنه کسی که حتی بازی رو ندیده باشه اولین چیزی که به ذهنش میاد اینه "فوتبال ایران=اتوبوس چیدن!!" اگه این بدنامی نیست و افتخاره و راهی دیگه نداره جز اینکه 10 نفر در کنار محوطه پنالتی باشن (نوشته مقاله یکی از همین سایتا که نقل کردم) و تیم های دیگه هم بگفته شما اینجورند و ملتشون سر افراز و دنیا تحسینشون میکنه و سطح حرفه ایشون بالاتر رفته در اون زمینه خاص ؛ خب پس حتما همینه.
بهرحال انعکاس حوادث و رویدادها در جامعه خودمون و خارج از ایران منحصر به قشر متخصص یا خیلی عاشق پیشه در اون مورد نمیشه... شما وقتی کارت درسته که هیجان و شادیت به من غیر فوتبالی هم تسری پیدا کنه و منم قلبا حس کنم باید افتخار کنم و شادی کنم (هرچند خیلی متخصص نباشم)
اینترنت، فوتبال، سیاست، ... کلا یه حس خوب واقعیه که فقط میتونه گسترش پیدا کنه در یک جامعه. مثلا الان پیام رسان داخلی بهترین مورد هم ساخته بشه کسی نه افتخار میکنه و نه خوشحال میشه . باید به افکار عمومی و خواست و احساس جامعه احترام گذاشت و با گفتن اینکه چون تخصص ندارید ساکت گوشه ای بشینید و هر وقت هورا گفتیم هورا بگید همون ذره اطمینان رو هم در لایه های مختلف جامعه به بدبینی تبدیل نکرد.
نقل قول:
الان جریان چه ربطی به رونالدو و مسی داره
قضیه فوتبال ملی هیچ اهمیتی هم نداره بازیکن رئال بد بوده یا بازیکن بارسا خوب بوده یا بالعکس. مهم این بود که تیم ملی ما خوب بازی کرد و غیر از آین هیچی مهم نیست
و چیزی که در مورد شما بارز هست آینه که بدون علاقه به فوتبال چطور این همه مشتاقید نظر کسایی که قلم منفی داشتند و بنویسید شاید بهتر باشه اولا تعادل و رعایت کنیم و بعد دقت کنیم که مقابل چه تیمی بازی می کردیم و نفراتشون چه اسم و رسم و لیگشون چه کلاس فوتبال باشگاهی تو جهان داره. یکم منطق چیز خوبی هست به خدا ،
+
در مورد صحبت راموس هم که گفته خیلی خیلی دفاعی بود ، باید گفت برادر ارزشی تیمت اگع میتونست و جنمش و داشت با همون دفاع اتوبوسی ایران ،ایران گلباران می کرد میشدیم مثلعربستان ۵ تایی
والا :n09:
اولش نظر شخصی ندادید ولی وقتی به صحبت هایی که گذاشتید ایراد گرفته میشه و در صدد دفاع از اون ها بر میایید و میرید نظرات دیگرانی هم که با نقل قول اولیه شما هم راستا بوده رو میارید ، یعنی بنا بر نظر شخصی تصمیم گرفتید از چیزی دفاع کنید و این میشه متناقض با چیزی که ادعاش رو داریدنقل قول:
من مطلقا نظر شخصی ندادم که مطلع بودن یا نبودن تاثیری داشته باشه. من فقط نظرات دیگرانی در جاهای مختلف رو انعکاس دادم و با نقل قول اولیه که از یه بنده خدای دیگه بود در رابطه با انگ خوردن و تاثیر بد اون بر روی افکار عمومی موافقت کردم. که شاید چون موج این هیجان زیاد طیفی از علاقه مندان به فوتبال در برابر رضایت ارومتر دسته دیگه خیلی عجیب تر از شرایط تجربه شده دیگه بود.
سلام بر شما
برای من اصلا مهم نیست ایران اتوبوسی کار کرده یا نه برای من این مهمه که ایران آبروی خودش رو حفظ کرده (اونم در برابر تیم به این قدرتمندی) و واقعا از کارشون خوشم اومد از جونشون مایه گذاشتن بقیه چیزهاش بسیار بی اهمیت هستن و به چشمم نمیان میدونین من نتیجه رو حداقل 3 گل برای اسپانیا میدونستم و وقتی دیدم چقدر ایران از جونش مایه گذاشت کلا نظرم تغییر کرد...، اینی هم که میگین مردم میرن نیویورک تایمز اینا میبینن که مثلا ایران اتوبوسی کار کردن فقط اینطور نیست خیلی جاها از ایران تعریف شده داخل توییتر پره میتونین نگاه کنین.
عالی بودنقل قول:
یازی بی کیفیت ایران را خوب توضیح دادند که سبب بی کیفیتی مسابقات شده
سلام دوبارهنقل قول:
اگر بازی ایران بی کیفیت بود مطمئن باشید الان بالای 2 الی 3 گل به راحتی میخوردیم خوب خودتون بگین
این نتیجه بهتره یا اون ؟! تعجب میکنم از اینکه بعضیا بازی ایرانو در این مسابقه بی کیفیت دونستن ... شگفتا! هیچ تعصبی هم ندارم منم اسپانیا رو برنده میدونستم اونم با چند گل !