داداش من تا مرحله 4 قدم 4 میرم ولی مودم خودکار رستارت نمیشه و تو همون صفنه سفید میمونه مشکل از چیه؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید یا ایدی بدید خواهش میکنم
Printable View
داداش من تا مرحله 4 قدم 4 میرم ولی مودم خودکار رستارت نمیشه و تو همون صفنه سفید میمونه مشکل از چیه؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید یا ایدی بدید خواهش میکنم
از اول و دوباره مراحل رو برید طبق اموزش و باتری رو مودمتون نباشه و بعد اتمام مراحل فریمور زدن با اخطار ارور باتری مواجه خواهید شد و کار تمومه و باتری بیندازید و روشن کنید .نقل قول:
سلام ببخشید برای انلاک اون اتصال که گفتید فقط برای یک لحظه اتصال انجام بشه یا اتصال وصل باشه؟ نقطه دوم هر جای پلیت باشه مشکلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط یک لحظه تا پورت رو دیوایس منیجر شناسایی و نمایان بشه . بعد شناسایی میتونید اتصال رو بردارید
با سلام چرا رو خیلی از فریمورها و webui ها اپ huawei hilink این خطا رو میده و وصل نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت استادان محترم
مودم رو انلاک کردم وقتی قسمت اخر webui رو نصب کردم بعدش این E5785Lh-22c_Update_21.182.61.00.309.exe رو نصب کردم مودم وقتی روشن میکنم مارک هواوی میاد دیگه صفحه سیاه میشه؟مشکل از چیه
مراحل رو دوباره هم رفتم باز همینجوریه
پاسخ داده شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون میشه درستش کرد؟
درست نشد ؟نقل قول: