یه روتر باند 42 43 با قیمت نجومی و نایاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه روتر باند 42 43 با قیمت نجومی و نایاب
اولی که زده بود 500 دلار که خیلی گرونهنقل قول:
اون سايت كلا قيمتاش الكيه! شما ميتونين قيمت مودمهايي كه تو ايران هست روًبا قيمتي كه اون سايت ميزنه مقايسه كنين كمه كم دو برابر قيمت ميزنه!نقل قول:
واسه كسايي هست كه هيچ اطلاعاتي ندارن كه همينجوري بيان بخرن بدون اينكه از قيمت واقعي خبر داشته باشن
مثلا شما قيمت اينو ببين
زده ٣٩٠$ دلار كه تازه افر زده شده ٢٦٠ دلار كه يه چيزي نزديك ٩٠٠ هزار تومان ميشه
در صورتي مه قيمت اين مودم در بازار خودمون حدود ٤٠٠ تومن هست
ممنون از شما،فقط ي چيزي اون سيم كارت تنها روي فركانس ٣٥٠٠ مچ شدند،يعني اين سيم كارت ها فركانس ٣٥٠٠ رو نميتونن مچ بشن حتي اگر سخت افزار را داشته باشيم؟نقل قول:
7cEram
نميدونم ولي بچه ها قبلا تست مردند سيم كارت معموليا كار ميكنه رو مودم td kte اما سرعت خيلي پايين تر مياد از سيم مارت خودشنقل قول:
حالا دليلش چي هست معلوم نيست
نوکیا در حال پلنینگ تهرانه، شمال تهران مونده، منتظر باشین ، احتمالاً تا پایان ماه راه اندازی تجاری تهران اعلام میشهنقل قول:
از طرف شرکت شاتل ؟ خبر موثقه ؟نقل قول:
سلام به دوستان
امروز که مناطق تحت پوشش TD را دیدم منطقه ما کاملا تحت پوشش است ولی اصفهان جز 26 استان خدمات اینترنت ثابت نیست به نظر شما اگر ثبت نام کنم می تونم ازشون اینترنت بگیرم و کلا دوستانی که تجربه اینترنت ثابت دارند به صرفه است یا نه البته من ADSL از خود مخابرات دارم که نهایت پهنای باندم 6M است و دانلودم همیشه روی 500K ثابت بوده البته من تجربه استفاده از وایمکس ایرانسل را دارم که واقعا افتضاح بود یعنی صد رحمت به دیال آپ قدیم ممنون
مبین نت در تلکام ۲۰۱۶ از سرویس اینترنت TD-LTE خود رونمایی کرد
مبین نت در روز آغازین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۶ از سرویس جدید خود رونمایی کرد. این شرکت اعلام کرد مدتهاست در پی ارائه ی سرویس اینترنت TD-LTE است و در تلکام این فرصت را پیدا کرده که نمونه ی آزمایشی آن را با سرعت ۸۵۰ مگابیت بر ثانیه رونمایی کند. گفتنی است تجاری سازی فناوری مذکور با استفاده از مودم های مخصوص آن به کاربران اجازه خواهد داد سرعت اینترنت خود را تا ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهند.
زمان عرضه ی سرویس TD-LTE از سوی مسئولین این شرکت ابتدای آذرماه اعلام شده است. به گفته ی مسئولین شرکت مبین نت سرویس جدید این شرکت ابتدا در ۳ شهر تهران، کرج و کیش راه اندازی خواهد شد و سپس طی سه ماه، حدود ۱۰ شهر دیگر نیز در فهرست پوشش سرویس TD-LTE مبین نت قرار خواهند گرفت. گفتنی است تعداد این شهر ها قرار است ظرف ۱۷ ماه به همان ۱۲۳ شهری برسد که این شرکت هم اکنون در آنها سرویس وایمکس ارائه می کند.
پوشش شبکه ی سرویس TD-LTE مبین نت نسبت به وایمکس با ۳۰ درصد افزایش همراه خواهد بود و به این ترتیب مشکلاتی که کاربران اینترنت نیمه ثابت برای استفاده از این سرویس ممکن است با آنها دست به گریبان شوند به حداقل خواهد رسید. مبین نت امیدوار است با افزایش ۵۰ درصدی تعداد سایت های ارائه دهنده ی این سرویس، خدمات TD-LTE خود را از همان ابتدای عرضه با ۱۵ تا ۳۰ درصد پوشش بهتر در مقایسه با وایمکس ارائه دهد.
مصرف کننده ی نهایی با استفاده از مودم های TD-LTE خود قادر است به سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه برسد که برای تماشای فیلم با کیفیت بسیار خوب نیز کفایت می کند. این در حالی است که مبین نت می گوید امکان رساندن این میزان به ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه با استفاده از مودم های پیشرفته تری که بالطبع قیمت گرانتری دارند و بیشتر به درد کاربران شرکتی و سازمانی می خورد نیز قابل دستیابی است.
اینترنت TD-LTE در ایران با عنوان اینترنت نسل چهارم شناخته می شود و در حال حاضر یکی از بهترین فناوری های ارتباطی دنیاست که شرکت مبین نت مجوز و فرکانس لازم برای ارائه ی آن را سال گذشته دریافت کرد.
به همین مناسبت تاپیک زیر ایجاد شد.نقل قول: