فردا بازی سختی هست..من حتی فکر میکنم دروازه پرسپولیس باز هم خواهد شد.. با این موقعیت خراب کردن طارمی، هم امیدی به برد نیست :n28:
رهر چند عملکرد رادوشوییچ عالی هست و من دوست دارم ، بتونه برای بازی چهارم هم ، دروازه رو بسته نگه داره
Printable View
فردا بازی سختی هست..من حتی فکر میکنم دروازه پرسپولیس باز هم خواهد شد.. با این موقعیت خراب کردن طارمی، هم امیدی به برد نیست :n28:
رهر چند عملکرد رادوشوییچ عالی هست و من دوست دارم ، بتونه برای بازی چهارم هم ، دروازه رو بسته نگه داره
فکر می کنم دیگه از پست ها وحرف های شما در مورد طارمی میشه این برداشت رو کرد که بیشتر باهاش مشکل شخصی دارید !نقل قول:
زیر سوال بردن عملکرد فصل پیشش که دیگه از اون حرف هاست. این فصل هم حالا باز خوبه چند مدت پیش 90 یه تحلیل مفصل از طارمی داشت. قرار نیست اگه یه بازیکن افت کنه حافظمون رو پاک کنید و چپ و راست، کم و زیاد ازش انتقاد کنیم. فوتبالش تموم شده هست؟ در 24 سالگی؟ به خاطر خراب کردن موقعیت؟ :n02: اونم آقای گل فصل پیش ؟!
با احترام به نظر شما ولی این حرف ها و نظرات بیش از حد بزرگنمایی شده و احساسی هستن. :n01:
اما بازی با پدیده؛
میشه گفت یکی از سخت ترین بازی هامون هست. پدیده ای که فقط مثل ذوب آهن تا حالا مقابل پرسپولیس برانکو شکست نخورده و هفته قبل هم با تراکتور در تبریز 1-1 مساوی کرد. از اون طرف تراکتور هم فردا بازی سختی داره، برای ما فرصت خیلی خوبیه که اختلاف رو زیاد کنیم، اگه در مقابل صدر رو از دست ندیم !
اصلا مهم نیست فردا چطوری بازی می کنیم، فقط 3 امتیاز رو باید بگیریم. با نبودن عالیشاه و احمدزاده و احتمالا بیرانوند، ترکیبمون به احتمال خیلی زیاد به مانند بازی قبل هست با این تفاوت که احتمالا رضائیان هافبک راست بازی می کنه. در بازی فردا فرصتی برای موقعیت خراب کردن نیست و اگه از تک موقعیت هامون استفاده نکنیم بعیده بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم و چه بسا دست خالی هم برگردیم. عملکرد خط حمله فردا خیلی مهمه.
:n20:نقل قول:
:n04:
به گزارش "ورزش سه"، به دلیل بارش برف شدیدی که از صبح جمعه در مشهد آغاز شده، با تصمیم داور و ناظر بازی دیدار دو تیم پدیده مشهد و پرسپولیس تهران 24 ساعت به تعویق افتاد.
این دیدار که پیش از این قرار بود ساعت 14:10 در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شود، با تصمیم موعود بنیادی فر داور این دیدار روز شنبه برگزار خواهد شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که پیش از این قرار بود این بازی روز پنجشنبه برگزار شود که با درخواست باشگاه پدیده به روز جمعه موکول شد و حالا به دلیل شرایط جوی این بازی روز شنبه برگزار خواهد شد.
به گزارش "ورزش سه"، الکسی پل یانسکی، مدافع اوکراینی تنومند سرخپوشان که در این فصل به لیست پرسپولیس اضافه شده است، هنوز نتوانسته در قامت بازیکنی ثابت برای برانکو ایوانکوویچ در ترکیب اصلی به میدان رود. او در تمرین امروز نیز دچار مصدومیت شد تا بنا بر نظر کادرپزشکی پرسپولیس از ادامه تمرین معاف شود و شانس حضور اندکش برابر پدیده نیز کاملا منتفی شود. با شرایط به وجود آمده پرسپولیس برای دیدار با پدیده مشهد علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه، فرشاد احمدزاده و الکسی پل یانسکی را در اختیار نخواهد داشت.
پرسپولیس هم مثل پدیده باید درخواست کنه که بازی بعدیش به تعویق بیافته به خصوص اینکه با ذوب آهن در اصفهان هم بازی داریم.نقل قول:
تراکتور برد، بهتر تا پرسپولیس قدر موقعیت هاشو بدونه و بفهمه جایگاه ش کاملا در خطر هست :n34:
بوژیدار رادووشویچ، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیعخواه، محمد انصاری، رامین رضاییان، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، وحید امیری، الکساندر پریمیوف و مهدی طارمی .
تماشاگر ها چه شعار میدن در ورزشگاه؟ میگفتن حیا کن پرسپولیس رها کن
با کی بودنت؟