الان چک کردم وضعیت حساب فعال هستش:n13:نقل قول:
Printable View
الان چک کردم وضعیت حساب فعال هستش:n13:نقل قول:
با این مشکلی که دارم و پشیمون شدم از ترابرد به ایرانسل. ایا میشه برگردم همراه اول؟نقل قول:
طرح در مرحله آزمایشی هست و دارای نواقصی، باید در سایت 195 شکایت کنی اگر مراحل ترابرد کامل انجام شدهنقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
من ترابرد کردم هیچ مشکلی نبود به جز پیامی که قرار دادن....فکر کنم سه ماه باید صبر کنی تا دوباره برگردینقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
با سلام و احترام - از عزیزان اگر کسی به همراه اول ترابرد کرده لطف کنه فیدبکی بده. چطوریه؟ راضی هست یا نه؟ سیم کارتش درست فعال شده ؟ میتونه بسته بخره ؟ مشکل برقراری و دریافت تماس و.. وجود داره ؟ تا موقعی که سیم جدید فعال شد دنگ و فنگ زیادی داشت؟ به دلایل آنتن دهی قصد ترابرد دارم از ایرانسل. پیشاپیش از راهنماییتون سپاس گزارم
سلام
من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول
حدود یک هفته خطم قطع شد که مشکل از ایرانسل بود زیرا نبایستی خط من را تا تحویل سیم کارت جدید قطع می کرد.بعد از ترابرد هیچ مشکلی تا حالا ندیدیم و همه چیز خوبه.فقط اگه خواستی ترابرد کنی به صورت حضوری از دفاتر همراه اول ترابرد کن.
نقل قول:
برای شما هم پیغام پخش میشه؟نقل قول:
حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟
اگر مشترک خوش حساب باشید روی پرداخت قبوض پایان دوره باز هم سقف اعتبار شما افزایش پیدا خواهد کرد.نقل قول:
سلام برای من هم که دیروز فعال شد اول 50 هزارتومان بود و بعد شد 70 هزارتومان و الان دیدم شده 100 هزار تومان. فکر کنم برای تمامی خط های ترابرد شده دائمی یه ایرانسل یکسان باشه.نقل قول: