نقل قول:
شما در تاپیک تیم آلمان کجا بودید عزیز دل ؟ اسم تاپیک را خوندید عزیزم ؟
یکماه یورو بود ، مطلبی در مورد آلمان داشتید میخواندیم ، طنز یا جدی هم فرقی نداشت !
مسابقه ی پیش بینی 130 نفر حدودا شرکت کردند ، چند تاشون اهل بحث و حرف زدن بودند ؟!
شما اهل بحثی ؟ چند تا سوال پرسیدم ، جواب ؟
اگر جوابی دارید بفرمائید گوش کنیم ! چرا میثاقیان متهم به ضد فوتبال بود و کیروش نیست ؟
شما اگر جوابی داشتید در تاپیک تیم مجبوبت هم مطرح شد ، ولی زدید به جاده خاکی :n02:
نمونش خط آخر نوشته های شما !
شما اینقدر در فوتبال غرق هستی که فکر میکنی همه باید مثل خود شما صبح تا شب دنبال این هرزنامه ها بگردند !
دروازه بان تیم محبوب من ؟!
الان اضافه وزن داره ؟ خب ؟ از حقوق من کم می کنند ؟ از جیب من بر میدارند ؟
شما و دوستان احساسی تون هر بازیکنی در تیمتون هست بهترین میشه ، وقتی رفت زپرتی میشه :n02:
خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
موفق باشند فبه المراد ، موفق هم نباشند نبودند !
اینهمه تعصب های بیجا برای کسانی هست که شکم سیر هستند و اینهمه بدبختی های مملکت و مردمش را نمی بینند یا وجدان دیدنش را ندارند !
فوتبالیست بیسوادی که هر فصل 1 ملیارد تومن پول بی زبون این مملکت را میدن بهش ، من باید بچسبم به اینکه کجا میره کجا میاد ؟
شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
من فوتبال را مثل اکثر ایرانی ها دوست دارم ، اما تعصبی به هیچ بازیکنی نداشتم و ندارم !
شما اینجا را با تاپیک استقلالی ها اشتباه گرفتی ، این خط آخر نوشتت بچه گانه بود و برای تاپیک های کری خوندن !
شما جواب سوال های بنده را به شکل فوتبالی بدید ببینیم چقدر اهل بحث دوستانه هستید !
نکنه پارسال که قهرمان نشدید تقصیر باند اصفهانی بود ؟
تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
بیخیال عزیزم ، شما احساساتت را بزار تو قوطی درش را ببند بیرون نیاد ، تاپیک بزن منطقی و دوستانه صحبت کنیم .
مرسی
اول از همه بگم که حیف شد که آلمان اول نشد امیدوارم جام جهانی جبران کنه ( نتیجه: طرفدار شدید آلمانم)
چون بحث کلی راجع به همه طرفدار ها شد چند تا نکته عرض کنم:
نقل قول:
من در این فروم آدمی ندیدم که اهل بحث های دوستانه در مورد فوتبال باشه ، جز احساسات چیزی ندیدم .
من همه این آدم هایی که می فرمایید اهل بحث می دونم و تنها یک نفر تا امروز به نظرم منطقی نبوده .... دلیلش رو الان مرور می کنیم:
نقل قول:
من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !
سبک این دو نفر زمین تا آسمان فرق دارند ! فوتبال بزن زیرش کیروش کجا و سبک شجاعانه ی برانکو کجا !
من خودم یک مدتی طرفدار کیروش بودم ولی الان نیستم ولی همیشه طرفدار برانکو بودم و هستم. ولی مثال شما رو با مثال جواب میدم: چطور یک نفر می تونه هم طرفدار آلمان باشه هم سپاهان؟ به نظرم سیستم مقایستون کاملا غلط بوده. هر کسی می تونه طرفدار چند سیستم متفاوت باشه بنا به شرایط و جایگاه و حتی بازیکن.
نقل قول:
خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
نقل قول:
شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
اینجاست که می خوام بگم کی احساسی و کور کورانه بحث می کنه بدون داشتن اطلاعات نظرات غلط میده. محمدی که شما میگی چند صد کیلومتر از تهران فاصله داره !!! هیچ وقت هم تهران زندگی نکرده. الان نظرتوتن عوض شد؟!
شما که چشم هات باز هست چرا احساسی نظر دادین؟
نقل قول:
نکنه پارسال که قهرمان نشدید تقصیر باند اصفهانی بود ؟
تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
هم تقصیر خود تیم بود و هم تقصیر این باند ها که می فرمایید. ( محرومیت 4 تا داور در اول فصل فراموش نشه ! 4 تا بازی حداقل 5-6 امتیاز میشد گرفت و قهرمان شد)
نکته آخر : لطفا ! خواهشا ! التماس می کنم ! منت به سر من بزارین 1 کاغذ A4 برای منم ننویسید چون واقعا نمیخونمش. ممنون.