سلام ، این مودم فقط برای 4G از باندهای 2100 و 800 پشتیبانی می کنه و برای TD-LTE هم از باندهای 2300 و 2600نقل قول:
سایر باندهای فرکانسی لاک شده است.
Printable View
سلام ، این مودم فقط برای 4G از باندهای 2100 و 800 پشتیبانی می کنه و برای TD-LTE هم از باندهای 2300 و 2600نقل قول:
سایر باندهای فرکانسی لاک شده است.
تهران پوشش دارد ولی فعلا سرویس فقط به روستایی ها فروخته می شود.(باید کدپستی روستا ارائه شود و مودم به آدرس روستا ارسال میشود)نقل قول:
ما ی باغ ویلایی داریم ن تلفن داره ن نتنقل قول:
میشه برای اونجا سفارش داد خارج از شهر هست ی منطقه دور افتاده
واسه ارسال تاریخش معلوم میشه کی میرسه دست ادم بمونیم تو باغ تحویل بگیریم؟ یا اگه با پست ارسال میشه اداره پست تحویل بگیریم ؟
یعنی شهرستان هم فرستاده نمیشه ؟ فقط روستا ؟ من یادمه از روستای ما راه انداختن ، 4.5 جی هم داره ؟ یه تست سرعت و پینگ میزاری عزیز دستت طلا
کدپستی اگه برای اون منطقه دارید و توی پوشش توی سایت به آدرسی که در زیر میزارم هم در بخش پوشش هست می تونید این کار را انجام بدید.نقل قول:
زمان ارسال هم باهاتون هماهنگی میشه و میره پست اونجا و می تونید بعدش برید بگیرید از دفتر پستی اون جایی که هستید . (اگه منطقه روستایی محسوب میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا فقط به کدپستی روستا فروخته می شود.(خیر 4.5 نداره)نقل قول:
تست سرعت هم قبلا گذاشتم ولی باز هم در روزهای آینده براتون میزارم.
کلا تا مرکز شهر حدود 25 دیقه راههنقل قول:
نمیدونم روستا حساب میشه یا نه ولی کلا باغ هست پست هم باید تو همون شهر باشه چون اونجا اصلا پست نداره اصن سوپر مارکت هم نداره چ برسه به پست
بله تحت پوشش داخلی قرمز پررنگه
باید با 1565 تماس بگیرم بپرسم؟
بله ، ولی جون در حال حاضر بر اساس کدپستی فقط منطقه شناسایی میشه تا وقتی کدپستی نداشته باشید فکر نکنم بتونم کاری براتون انجام بدننقل قول:
یه مختصات جغرافیایی از اون منطقه برای من پخ کنید تا من هم یک بررسی کنم
سلام
من مودم و سیم کارت 4gروستایی گرفتم. فقط توی روستاهایی که پوشش داره متصل میشه
سیمکارت توی موبایل کار نمیکنه. تست کردم
قابلیت مکالمه هم نداره
سلام
من تازه مودم وسیمکارتشو گرفتم. فقط توی روستاهایی که پوشش داره متصل میشه. سیمکارت روی موبایل کار نمیکنه. قابلیت مکالمه هم نداره