-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دليل باخت ميلان در بازي ديشب
به نظر من ليورپول با اوردن هامان در نيمه دوم نبض بازي را در ميانه زمين در اختيار گرفت كاري كه ميلان فكرش را هم نميكرد ليورپول انجام دهد همانطور كه ديديد در نيمه اول هم اين كار را نكرد و ميلان توانست 3 گل به ثمر برساند
اما چرا ميلان وقتي ليورپول مركز زمين را در اختيار گرفت نتوانست كاري بكند:
ببينيد 4 مدافع ميلان استم - مالديني- نستا و كافو همه سن هاي بالايي دارند و كند هستند
ميلان از همان جا كه از ايندهون ضربه خورد ضربه خورد اما باز هم اين مشكل را رفع نكرد تا قهرماني را از دست داد
دوستان اين نظر خودم بود و از هيچ منبعي نگرفتم
-
اما با برد ديشب ليورپول در مقابل ميلان و قهرماني اين تيم احتمالا استيون جرارد قرارداد خود را با اين تيم تمديد ميكند چون خود گفته بود اگر ليورپول قهرمان اروپا شود من قراردادم را با اين تيم تمدي ميكنم
-
-
-
-
-
-
اشكها و لبخند ها بعد از يك بازي جذاب و ديدني قسمت اخر
ميدونم بزرگه اما به ديدنش مي ارزه ( بنيتس اگر ميدونست ليورپول قهرمان ميشود اين همه فرياد نميزد )
-
من نيمه دوم بازي رو نديدم ولي عجب فينالي بود.
ميلان فكر كرد بعد از 3 گل كار ليورپول تمومه
و از اين طرز فكر خيلي ضربه خورد.
كاش بينه دو نيمه رويه روحيه بازيكنان ميلان بيشتر كار شده بود.
-
تركيه نامزد برگزاري مسابقه فينال جام يوفا در سال ۲۰۰۸ميلادي است
------------------------------------------------------------------
رييس فدراسيون فوتبال تركيه روز پنجشنبه گفت كه تركيه خواهان ميزباني مسابقه فينال جام يوفا در سال ۲۰۰۸ميلادي خواهد شد. به گزارش خبرگزاري "آناتولي"، "لونت بيچاكجي" با اعلام اين كه تقاضاي تركيه در اين مورد روز پنجشنبه به مقامات كنفدراسيون فوتبال اروپا (يوفا) تقديم شده است، گفت: "برگزاري موفق مسابقه فينال جام باشگاههاي اروپا در چهارشنبه شب گذشته در استانبول، شانس تركيه در اين زمينه را افزايش داده است." وي با اعلام اين كه مسئولان فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) و يوفا از از برگزاري مسابقه بين آ.ث.ميلان ايتاليا و ليورپول انگليس در استانبول اظهار رضايت كردند، گفت: "تركيه همچنين خواهان برگزاري مسابقه فينال قهرماني اروپا در سال ۲۰۱۲ميلادي است." بيچاكچي افزود: "رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه در ديدار روز گذشته خود با روساي فدراسيون فوتبال جهان و فدراسيون فوتبال اروپا خواهان حمايت آنان از برگزاري مسابقه فينال قهرماني اروپا در تركيه شد و مسئولان ياد شده نيز قول حمايت از تركيه را به وي دادهاند." مسابقه فينال جام قهرماني باشگاههاي اروپا شب گذشته در استانبول برگزار شد. در اين مسابقه تيم ليورپول در مجموع با نتيجه شش بر پنج در ضربات پنالتي با مغلوب ساختن ميلان به عنوان قهرمان باشگاههاي اروپا انتخاب شد.