برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش:n02:نقل قول:
Printable View
برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش:n02:نقل قول:
خدایش اونا که فقط عاشق جمال شدن بعد از چندسال به غلط کردن افتادن وای به شما که هنوز همون رو هم ندیدی...نقل قول:
تنها راهش اینه که با ورزش زیاد خودت رو خسته کنی ، اخبار ایران وجهان رو گوش بدی و تمام بدبختی های دوران زندگی رو هم روزی یکبار مرور کن شاید خوب شدی اونوقت یروزی میای این تاپیک رو میخونی و میبینی چه شانسی اوردی
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته اونایی هم که عاشق کمال شدن زندگی خوبی دارن :n31:نقل قول:
ایشون قصد ازدواج ندارن . فقط میخوان برا هم لطیفه بگن و بخندن . همین :n02:
حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
شاید هم شوخی شوخی جدی شد. عشق که این چیزا حالیش نیست والاااا
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
خوب من یه راه خوپ سراق دارم:n13:
دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟
اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .
حالا بهت پا میده که اینطوری دادری خودت رو به در و دیوار میکوبی ؟:n16:
برا همینه که میگم نظرش عوض میشه...نقل قول:
مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...
دل حاج @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک پاکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر ته دلشو خالی نکنید که ممکنه اونی نباشه که تصور میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساسن جان نگفتی بلاخره ، از تیم مدیریته یا ناظر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میگم همین روزا خبرهای خوبی میشنویم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا یعنی میشه به عروسی تو پی سی ورلد بی افتیم :دی
خودم تاپیک وصلاتون رو با اجازه مدیر ارشاد :n24: میزنم :دی
به هر حال اگر اینجا وصالی صورت بگیره دعای خیرشم دامن ادمین و دستیارش و تمام برو بچه های پشت صحنه رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جمیعا با هم عاقب به خیر میشیم :n26:
البته اگر شما مشخص میکردی طرف کی میتونه باشه میتونستیم با چند تا از خانم های انقلابی و پیشرو در امر ( چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ) اسباب وصال شما رو فراهم میکردیم ... :n06:
:n16:
عاقا شما چکار دارین کیه!
این همه پی.ام و حدس و گمان
فعلا قصد داریم به زودی روش کار کنیم ( یکم جدی تر )
شاعر میگه:
چشم هایت مرا سیاسی کرد ، با لبت انقلاب خواهم کرد
اومدم بگم چند سالتونه توی پروفایل رو نگاه کردم مشخص شد :دینقل قول:
اگه سنتون پایین بود این صحبت ها شاید قابل توجیه بود ولی الان دیگه واقعا خیلی عجیبه! :دی
اگه واقعا این حرفا جدیه یکمی خودتون فک کنید به یه نتیجه می رسین!
توی دنیای واقعیش هم پسر و دختر کلی هم دیگه ای رو می شناسن بعدش می فهمن عاشق هم نبودن و کاملا اشتباه بوده دیگه چه برسه به دنیای مجازی
حتی مطرح کردن این هم خنده داره :دی