اهدای پاداش آلبیسلسته به بیماران سرطانی
بازیکنان تیم ملی آرژانتین پاداششان را در جامجهانی به یک مرکز درمان بیماران سرطانی اهدا کردند. تیم ملی آرژانتین با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان در رده دوم جام جهانی بیستم قرار گرفت. بازیکنان تیم ملی آرژانتین پس از کسب مقام دومی در جام جهانی پاداش های خودشان را به یک مرکز درمان بیماران سرطانی اهدا کردند.
مارسلو اسکوپینارو، مدیر یک مرکز درمان بیماران سرطانی در آرژانتین گفت: از بازیکنان تیم ملی کشورم تشکر میکنم که این اقدام زیبا را انجام دادند و پاداششان را به این مرکز خیریه اهدا کردند. در مجموع 135 هزار دلار از این طرح جمعآوری شده است که خیلی میتواند برنامه های ما را جلو ببرد.
اسکوپینارو ادامه داد: این حرکت که از سوی لیونل مسی به ما پیشنهاد شد نشان دهنده اتحاد بازیکنان آرژانتین و مردم کشور بوده است. از طرف خودم یک تشکر ویژه از مسی می کنم که رابطه خوبی با این مرکز داشته است. او به خوبی اهمیت درمان کودکان را میداند و همکاری خیلی خوبی با ما داشته است.
مسی و ماسچرانو 12 هزار یورو کمک کردند !
دو هفته ی پیش بازیکنان آرژانتینی بارسلونا به یک بیمارستان در آرژانتین کمک مالی کردند . تنها یک روز پس از باخت آرژانتین از آلمان در فینال جام جهانی نگذشته بود که جزئیاتی از میزان پرداختی به این بیمارستان منتشر شد . به اساس این گزارش مسی و ماسچرانو چیزی در حدود 12 هزار یورو به این بیمارستان کمک کردند . این پول برای تامین مالی بیمارستان در مرکز سرطان شناسی هزینه میشود .
مورینیو: مسی بدون قهرمانی در جام جهانی هم یکی از بهترین های تاریخ است
آی اسپورت- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است که لیونل مسی برای آنکه به عنوان یک بازیکن بزرگ تاریخ فوتبال شناخته شود، نیازی به قهرمانی در جام جهانی ندارد.
مسی 27ساله که عامل صعود تیم آرژانتین به فینال جام جهانی 2014بود،اما تیمش درفینال مقابل آلمان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد،اکنون این سوال در باره اش مطرح است که آیا این بازیکن می تواند هم تراز دیه گو مارادونا و پله برزیلی قلمداد شود. مورینیو سرمربی تیم چلسی که در دوران سرمربیگری رئال مادرید طی سالهای 2010 تا 2013 با باشگاه رقیب آنها بارسلونا رابطه متلاطمی داشت، از مسی دفاع کرد.
او گفت:" احترام به او وقتی پیروز می شود آسان است، اما وقتی می بازد کار دشواری است. او همچنان یک بازیکن تاریخی است و نیازی به قهرمانی جهان به ویژه در یک دهه گذشته ندارد. برای من پله ، پله است و مارادونا، مارادونا. شاید او به همان نسلی تعلق دارد که من متولد شدم. به همین علت برای من مارادونا مارادونا است."
مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا مسی به خاطر شکست آرژانتین باید مقصر شناخته شود گفت: به هیچ وجه. مورینیو بجای آن تقصیر را به گردن الخاندرو سابه یا سرمربی آرژانتین به خاطر تعویض لاوتزی با آگرو انداخت.
" مایلم بدانم چرا لاوتزی در نیمه دیدار در رختکن ماند. آرژانتین در دو خط چهار نفره بازی می کرد. هنگامی که سابه یا آگرو را به جای لاوتزی به زمین آورد، آرژانتین آرایش خود را از 4-4-2 به 4-3-3- تغییر داد و توازن زیادی را از دست داد. با رفتن لاوتزی مسی مجبور بود بیشتر بدود. با این تعویض تیم آرژانتین توازن و به ویژه انرژی را که در وقت اضافه به آن نیاز داشت، از دست داد."