امروز اولین بازی ارژآنتین هستش .
باید دید چی میشه .
ای کاش اولین بازیمون با بوسنی بود . بعد نیجریه .
Printable View
امروز اولین بازی ارژآنتین هستش .
باید دید چی میشه .
ای کاش اولین بازیمون با بوسنی بود . بعد نیجریه .
نتیجه نظرسنجی بازیهای گروهی ایران در جام جهانی2014 سایت ورزش3 تا این لحظه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما چه نتیجه ای برای بازی آرژانتین بوسنی پیش بیاد برای ایران خوبه؟
فکر کنم هر چه آرزانیتن با گل های بیشتری بازی رو ببره بهتر باشه چون تفاضل بوسنی پایین میاد اگر ایران هم مقابل آرژانتین گل کمتری بخوره خوبه
به نظر من باید ارژانتین تا میتونه باید گل بزنه...نقل قول:
چون اگه آرژانتین مساوی کنه، میاد مقابل ایران جبران کنه!!!:n25::n24::n25:
.
.
.
با این همه شگفتی که شاهد بودیم، خدارو چه دیدین شاید ما هم نیجریه رو بردیم...:n01:
آرژانتين 5 بوسني 1
چه زمان پخششم بده بازیآرژانتین بوسنی .:n03:
دوستان بد جوری به دلم افتاده ما نیجریه رو میبریم ... حال سر مسائل داوری ، واکنش های عالی دنیل داوری ، شانس و .... و با بوسنی مساوری میکنم و برای اولین بار در تاریخ به دور دوم سعود میکنیم ...
کارلوس کی روش مرموز هست و نمیشه پیش بینی کنی از چه تاکتیکی استفاده میکنه .
ممکنه نیمه اول بازی با نیجریه و بوسنی تیم ما تو لاک دفعایی فرو بره ...اما بر اساس تاریخ نشون داده که ایران در تمام بازی ها نیمه دوم بسیار بهتر عمل کرده .
ارژانتین رو هم میدونم که تنها بازی که بازیکن ها میتونن واقعا خودشونو نشون بدن و با جون و دل بازی میکنن .
به نظرم برد نیجریه امکان پذیر هست و غیر ممکن نیست .... بابا ملت یکم امید داشته باشین . همش نا امید نباشین .:n09:
همه حرفات قبوله ولی اینو شوخی کردی دیگه؟؟؟ کدوم واکنش؟نقل قول:
.
.
ضمن تائید حرفات فکر کنم وقتشه دومین شگفتی ساز جام جهانی بشیم!
اونا هیچ شناختی از فوتبال ما ندارن و این بزرگترین اسلحه ماست!
.
وضعیت طوریه که کارلوس کیروش گفته: توی همه ی نشریات، سایت ها و ... حتی در مورد کاستاریکا و هندوراس هم مطلب میذارن و نقد می کنن اما در مورد ایران هیچ خبری نیست... ( در مورد کاستاریکا که بیراه نگفتن :n09:)
.
نیجریه ای ها مصاحبه می کنن که ما حتی آرژانتین رو هم می بریم... کلا مغرورن و این به نفعه ماست...
.
.
.
بر خلاف بعضی دوستان، من اصلا پیشبینی نمی کنم ایران کیسه گل بشه...
تمام فوکوس ایران رو دفاعه و فکر نکنم کیسه گل شیم.
امشب بالاخره اولین بازی گروهمون شروع میشه . امیدوارم مسی یه چندتایی نثار بوسنی بکنه تا هم تیمشون با خیال راحت تری جلوی ایران بازی کنن هم مسی کمتر تشنه گل زنی باشه .
ولی دوستان نتایج واقعا تا اینجا غیر قابل پیش بینی بوده . از برد 5-1 هلند جلوی اسپانیا بگیر تا برد 3-1 کاستاریکا جلوی اروگوئه . یعنی من از نتایجی که بدست اومده الان اینطوریم :24:
مثلا بازی های دیشب اگه بخوای روی کاغذ حساب کنی باید کلمیبا ، ایتالیا ، اروگوئه و تقریبا ژاپن رو برنده بدونی اما دو تا بازی نتیجه کاملا عکس داد . یعنی اینکه ما باید این کاغذها رو پاره پوره کنیم اتیش بزنیم . حتی بازی ایران ارژانتین رو هم نمیشه برنده رو به راحتی پیش بینی کرد .
اگه من قبلا احتمال میدادم که تو این بازی 90% ارژانتین میبره و 9% مساوی میشه و 1% فقط ایران میبره حالا اینطوری شده . 50% ارژانتین میبره ، 30% مساوی میشه ، 20% ایران میبره .
پ.ن : بچه ها قبل بازی ایران هم عجب بازی ای هستش ها . اول تیم خارجی مورد علاقه مون بازی میکنه بعد تیم ملی خودمون :n20:
پ.ن 2 : در ضمن امیدوارم فوتبال اسیا با این باختهایی که میده یه کم به خودش بیاد . اگه ایران کره هم همین نتایج رو بگیرن واقعا ابروی فوتبال اسیا میره .
بهترین حالت واسه ما اینه که آرژانتین تا میتونه به بوسنی ونیجریه گل بزنه و نیجریه و بوسنی هم با هم مساوی کنن .