اگه دنبال راه حل پزشکی باشین مشاوره روان شناسی و روش هایی مثل CBT و نوروفیدبک میتونه مفید باشهنقل قول:
Printable View
اگه دنبال راه حل پزشکی باشین مشاوره روان شناسی و روش هایی مثل CBT و نوروفیدبک میتونه مفید باشهنقل قول:
سلام دوستان
بنده یک مشکلی دارم٬ البته این مشکل رو از قبل ها داشتم ولی الان دیگه داره وارد زندگیم میشه و بدجوری به دانشگاهم لطمه زده
خلاصه بخوام بگم بیشتر نشانه های ADHD-PI رو در خودم میبینم.
تنبلی بیش از حد به طوری که حتی شب قبل از امتحانم نمیتونم خودمو وادار به درس خوندن کنم
حواس پرتی سر کلاس درس٬ رفتن توی فکر عمیق تو کلاس یا موقع کتاب خوندن یا حتی موقع فکر کردن. گاهی اوقات حتی وقتی دارم راجع به یه موضوعی فکر میکنم کنترل افکارم از دستم خارج میشه و یک دفعه متوجه میشم که نیم ساعته دارم راجع به یک موضوع کاملا بیربط فکر میکنم!
وسایل خیلی حیاتی رو گم میکنم. همین الان گواهینامه و کارت دانشجوییم رو گم کردم. کارت دانشجوییم رو که گذاشتم رو سقف ماشین یادم رفت ولی گواهینامم رو اصلا نمیدونم کجا می تونه باشه
پروژه های نیمه کاره ی زیادی هم دارم. همین الان دقیقا ۹ پروژه ی نیمه کاره دارم که استارت زده شده ولی بعد ول کردم. بالای ۱۰ کتاب که حتی با این که به موضوعشون علاقه مندم ولی بعد از چند دقیقه خوندن ازشون خسته میشم و ول میکنم.
گاهی اوقات موقع کتاب خوندن٬ کاملا راجع به یک موضوع دیگه فکر میکنم و باعث میشه چیزی از متنی که خوندم متوجه نشم و مجبور شم اون متن رو دوباره بخونم
تکلیف هم که یادم نمیاد بعد از دبیرستان چیزی انجام داده باشم.
کلا روی چیز هایی که میخوام تمرکز ندارم ولی گاهی اوقات یک موضوعی که برام جذاب هست پیدا می کنم شب تا صبح نمی تونم خودمو مجبور به خوابیدن کنم و تمام مدت به فکرم مشغول همون هست. این مورد خیلی خوبه به نظر خودم چون بهم انرژی بینهایت میده که راجع بهش مطالعه یا کار کنم. مثلا اون موقع که تست شخصیت مایرز بیگرز رو کشف کردم دو شب بدون این که بتونم بخوابم فقط به همین فکر می کردم و رفتار افراد مختلف رو توی ذهنم بررسی می کردم. توی دو روز بالای ۵ تا کتاب در همین مورد خوندم و تمام هفته هرکی رو که میدیدم میخواستم راجع به همین چند ساعت حرف بزنم!!
فقط اگر میتونستم این انرژی رو روی درسام متمرکز کنم هیچ مشکلی نداشتم
توی راهنمایی و دبیرستان شیوه ی درس خوندن من به طوری بود که روز امتحان معمولا ساعت ۵ صبح (یا ۴ صبح برای درسای سخت) بیدار میشدم و تا ساعت امتحان درس میخوندم تا تموم شه بره پی کارش. خوش بختانه به خاطر استعدادی که داشتم توی مدرسه و کنکور هرچند خیلی ضعیف عمل کردم ولی مردود نشدم.
الان مشکل اینجاست که خوب توی دانشگاه نمیشه این کارو کرد. تا الان واحد های خیلی خیلی کمی پاس کردم و به اندازه ی ۲ ترم از هم ورودی هام عقبم. ترم پیش هم مشروط شدم و خلاصه اینکه خیلی عقبم.
سعی کردم کامل توضیح بدم. لطفا راهنمایی کنید. الان من برای برطرف شدن مشکلم باید چه اقدامی رو انجام بدم؟ برم پیش روان شناس؟ روانپزشک؟ باید چی بگم؟
متشکرم
خب کمی دیر شده برای درمانتون چون هر درمانی انجام بشه طول خواهد کشید. ولی اون چیزی که قطعی هست اینه که باید به روانپزشک مراجعه کنین. مراقب هم باشین که در اینترنت کسی بهتون دارو تجویز نکنه.نقل قول:
ضمنا ممکنه ADHD هم نباشین و نشانه های بیماری های مختلف رو یکجا داشته باشین بسیاری از اینها میتونن نشانه های وسواس هم باشن. باید به روانپزشک مراجعه کنین تا تست شخصیت و معاینه انجام بده تا مشخص بشه.
خیلی متشکرم از راهنماییتون. حتما در اولین فرصت به پزشک مراجعه میکنم. معمولا بعد از شروع درمان چقدر طول میکشه که نشانه های بهتر شدن رو احساس کنم؟ در حد چند هفته یا چند ماه؟نقل قول:
مشکل شما میتونه ADHD نباشه....حتی عدم تمرکز میتونه نشاندهنده افسردگی باشه
پس بهتر هست به روانپزشک مراجعه کنین که با مصاحبه دقیق ، بیماری شما مشخص بشه
معمولا بسته به بیماری ، آغاز اثر دارو های روانپزشکی ممکن هست یک یا دو هفته طول بکشه
حتی ممکن هست رسوندن دارو به دوز درمانی چند هفته طول بکشه یا در صورت عدم پاسخ به داروی اولیه دارو های دیگه هم تجویز بشه
اگه دسترسی دارید و روانپزشکتون صلاح میدونن میتونین با توجه به تشخیصی که گذاشته میشه، در کنار درمان دارویی از درمان های روانشناسی و مشاوره هم استفاده کنین
اصلا نمیشه گفت. بستگی به اروهایی داره که براتون تجویز کرده و همینطور مقدارشون. باید صبور باشین ممکنه چندماه طول بکشه تا نشانه های بهبودی در شما ظاهر بشه. ضمنا مطالعه در مورد بیماری های اعصاب و معاینه کردن خودتون توسط نوشته های ویکیپدیا و سایت های دیگه رو متوقف کنین همین مساله خودش باعث تلقین های منفی و تشدید بیماری و بروز بیماری های دیگه مانند اختلال وسواس و ... میشه.نقل قول:
اولین فرصت رو ول کنین شما همین امروز به یه روانپزشک زنگ بزنین و ازش وقت بگیرین با این مشخصاتی که شما از خودتون گفتین، اولین فرصت یعنی هرگز.
سلام
فرق اسکیزو پارانوییدی با
روانپریشی پارانوییدی چیه؟؟؟
بهتر هست در مورد سوال توضیح بیشتری بدیننقل قول:
اگه از روانپریشی پارانوئید منظورتون همون هذیان پارانوئید باشه این یک علامت روانپزشکی هست و در بیماری های زیادی دیده میشه.مثل اسکیزوفرنی،مانیا، اختلالات هذیانی، افسردگی با سایکوز
اسکیزوپارانوئیا ، نوعی از اسکیزوفرنی هست که هذیان پارانوئید در اون غالب باشه و اختلال صحبت یا رفتار نباشه که البته این تقسیم بندی اسکیزوفرنیا در تقسیم بندی جدید حذف شده
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من اکثر مواقع بی حال هستم و احساس تنبلی می کنم
دوستان آیا با حجامت میشه تا حدی جلوی این خوابالودگی ها و کیل بودن ها رو گرفت ؟
حجامت هیچ تاثیری نداره و مانند homeopathy هیچ اثر ثابت شده ای ندارند و در واقع pseudoscience محسوب میشن...و هر اثر مشاهده شده فردی و ممکن هست به علت تاثیر روانی و بدون ارتباط با درمان باشه و از نظر علمی قابل ملاحظه و معنی دار نیستنقل قول:
علت تنبلی یا کسلی باید بررسی بشه... در ابتدا مشکلات تیروئید باید رد بشه...بنظرم مراجعه به یک متخصص داخلی بازم هست
اسهال مزمن و طولانی هم در زمینه بیماری های داخلی و فوق تخصص گوارش هست
Sent from my SM-N910C using Tapatalk