سلام
تو بلو استک چرا برنامه هایی مثل لاین و بی تالک و.. (کجه) افقی باز میکنه؟؟؟
راه حل دوستان؟؟:V18:
Printable View
سلام
تو بلو استک چرا برنامه هایی مثل لاین و بی تالک و.. (کجه) افقی باز میکنه؟؟؟
راه حل دوستان؟؟:V18:
سلام ورژن BlueStacks.0.9.11.4119روی سیستمی با ویندوز 7 و رم 6 نصب کردم اما ازوقتی نصب کردم و رفتم سراغ نصب برنامه های اندرویدی مدام اررور صفحه ابی memory dumping میاد چرا ? دو تا هم بیشتر برنامه نصب نکردم !!!
بی زحمت راهنمایی کنین؟؟
بچه ها دقیقا چه ورژنی ازبلواستک روی ویندوز 7 ، 64 بیتی درست اجرا میشه ؟؟تو پست بالا نوشتم که اون ورژنهمش خطای صفحه ابی مموری دامپ می داد دو بار هم نص و حذف کردم بی زحمت بگین مرسی
اقا کسی نیست ای دو سوال بالا رو راهنمایی کنه !!نقل قول:
هر دو ورژن BlueStacks.0.9.6.4092و BlueStacks.0.9.11.4119.exe نصب کردم روی یک کامپیوتر به درستی اجرا میشن اما روی ویندوز 7 و64 بیتی نه !!! کسی می دونه مشکل از چی میتونه باشع :(
دوستان BlueStacks رو وقتی باز میکنم نوار بالایش پشت سرهم چشمک میزنه طوری که مجبورم ببندمش و بی خیالش بشم. چه راهی برای این مشکل هست؟
سلام تو رو خدا کمک کنید ورژن 07 رو حذف کردم الان ورژن جدید 09 وسط نصب یه فایلی میخواد که مربوط به 07 میشه باید چیکار کنم؟
سلام لطفا کمکم کنید این پیغام میده در ضمن میخوام جذفش کنم نمیشه ارور میده لطفا کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو اینستاگرام وقتی یه عکس میخوام بزار اینطوری میشه و هنگ میکنه کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام خسنه نباشید
من از دیروز هی دارم ورژن های مختلف این برنامه رو دانلود میکنم و نصب میکنم ولی هیچکدوم اجرا نمیشن
یعنی کاملا نصب میشن ولی وقتی که نصب شد روی برنامه کلیک میکنم اجرا نمیشه هر چقدرم صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
خواهشا کمکم کنید دیگه دیوونم کرد :n28:
سلام دوستان امروز میخواستم برنامه رو اجرا کنم یهو بعد از چند ثانیه بسته میشه دلیلش چیه لطفا کمک کنید