ای کاش زایتسف و بازیکنای اصلی ایتالیا ایران میبودن و با همین برد انتقاممون رو ازشون میگرفتیم....اینطوری پیروزیمون دلچسب تر میشد.(ولی همینش هم عالی بود!):n02:
Printable View
ای کاش زایتسف و بازیکنای اصلی ایتالیا ایران میبودن و با همین برد انتقاممون رو ازشون میگرفتیم....اینطوری پیروزیمون دلچسب تر میشد.(ولی همینش هم عالی بود!):n02:
البته اون موقع هم شاید نمیبردیم !!!نقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
اینم ممکن بودنقل قول:
ولی بازیکنامون امروز واقعا سرحال بازی میکردن و روز خوبشون بود و ایتالیا رو هم در سه ست با فاصله پوئن خوبی بردن.
اگه ایتالیا با تیم اصلیش میومد من مطمئنم اصلا کار راحتی مثل 2 بازی اول نداشتن
دليل تأخير در ورود به زمين بين ست دوم و سوم چي بود؟ چيزي در حدود 10 دقيقه طول كشيد در حاليكه وقت قانوني استراحت بين دو ست تنها سه دقيقه است.
3 امتیاز بازی مهمترین نکته برای ما بود که بچه ها به خوبی از پس بازی در اومدن
فعلا یدونه 3-0 جلوی برزیل و یه دونه هم برابر ایتالیا
یه 3-0 هم لهستان رو بزنیم عالی میشه
ایشالله بازی اصلیمون در فینال رقابتها مقابل تیم اصلی ایتالیا:n01:
من یاد بازیهای ژاپن افتادم که برای تبلیغات همچین تاخیری میدننقل قول:
بعید نیست ایجا هم همون باشه!
امروز تیم ما عالی بود و از بازیشون لذت بردم. ایشالا بازی دوم رو هم با همین روحیه و آمادگی بازی کنن تا 3 امتیاز اون رو هم بگیریم.
تا این لحظه که لهستان یه ست رو از برزیل گرفته. به نظر میاد 4 تا بازی فینال گونه با لهستان داریم که امیدوارم تویه ایران بتونیم حداکثر امتیاز رو ازش بگیریم تا با خیالی آسوده 2 تا بازی بعدی رو مقابلش برگزار کنیم.
به نظر می رسه برزیل تیم حذف شده این گروه باشه !
درسته ...ولی به نظر من این تیمی که به ایران اومده بود اصلا در حد و اندازه های لیگ جهانی نبود ...نقل قول:
ولی از بازی عالی بچه ها هم نمیشه گذشت ...
حالا سه امتیاز رو که گرفتیم ..سه امتیاز بعدی رو هم خواهیم گرفت
مهم اینه که بریم بالا
بله برای تبلیغات این اجازه رو گرفتننقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
ایتالیا فقط زایتسف رو نداشته باشه جلوی ایران به مشکل میخوره این ترکیب که زیادی سهل بود :n01:
البته فراموش نکنیم ایران تا وقتی از حریف چند امتیاز جلو باشه راحتتر بازی میکنه. این بازی اصلاً عقب افتادیم؟!
به عنوان دو تا بازی تدارکاتی قبل از بازی با لهستان میشه بهش نگاه کرد (اعتماد به سقف بالا :دی )
این ویدئوچک هم احتمالاً چند تا تبصره بهش اضافه بشه! قشنگ در حد تایم اوت کارایی داره و میتونه بازی رو به تأخیر بندازه.
فعلاً برزيل دو ست اول بازي با لهستانو با نتابج 25-20 و 25-21 باخته.
اينطوري پيش بره فكر نميكنم بتونيم روي برزيل براي امتياز گرفتن از لهستان حساب باز كنيم و مجبوريم در بازي رو در رو مقابل لهستان پيروز بشيم تا بعنوان تيم دوم به مرحله نهايي بريم.
بازی خیلی خوبی رو انجام دادن بچه ها
به نظر من ایتالیا کمی مغرور اون 19 امتیازی که بدست آورده شد
واسه همین انگیزشون رو از دست دادن.
اون 4 تا بازی مقابل برزیل تیم مارو واقعا تقویت کرد از هر نظر برای همین به راحتی
ایتالیا رو شکست دادیم