دوست عزیزنقل قول:
شما بدون داشتن اطلاعات و حتی مطالعه نکردن پست اول این تایپیک اقدام به یک کار اشتباه کردید و نتیجه آن را هم دیدید.
و برای آبدیت می توانید از این سایت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
شما بدون داشتن اطلاعات و حتی مطالعه نکردن پست اول این تایپیک اقدام به یک کار اشتباه کردید و نتیجه آن را هم دیدید.
و برای آبدیت می توانید از این سایت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من بالاخره تونستم گیرنده دیجیتال رو فعال کنم، اما یه مشکل دیگه ایجاد شد. اونم اینکه توی Local set تلویزیون ما DT_M_Assia رو نداشت. من روی گزینه های ED_Sudia - ED_PAK - ED_M_ASSIA - ED_LIBIA و یه چند تا ED_ دیگه گذاشتم لوکال ست رو اما زبان فارسی منو نداره، حالا از کجا میتونم فریموری پیدا کنم که زبان فارسی رو هم ساپورت کنه؟
لازم به ذکره که من فریمور 2138 رو از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و نصب کردم جای دیگه ای سراغ دارین؟
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیزنقل قول:
Local set که گذاشتید باید ED_M_ASSIA باشد که همان DT_M_Assia است و برای فارسی کردن هم در قسمت mrt option راRegion را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید.
و لازم بذکر است که فریمور همان سایت درست است و زبان آن هم MULTI LANGUAGE است که یعنی زبانهای مختلف از جمله فارسی را هم پشتیبانی می کند.
سلام دوستان
تلویزیون h 6430 دارم و میدونید که ساعت دستگاه 3.5 ساعت جلوتره ،اما چند روزه که بطور خودکار دستگاه ساعت را درست نشون میده و دوباره به همون 3.5 ساعت اختلاف بر میگرده و این جابجا شدن ساعت برای من که از زمان بندی برای ضبط برنامه های مورد علاقم استفاده میکنم مشکل ساز شده ،مثلا برنامه ای که ساعت 14 میخوام ضبط کنم در زمان بندی ساعت را روی 18.30 تنظیم میکنم ،اما وقتی برای تماشا سیستمو روشن میکنم میبینم که ساعت اختلاف 3.5 ساعتو نداره و برنامه اشتباهی ضبط شده ،چرا اینجوریه؟
دوست عزیزنقل قول:
برای مشگلتان به پست اول مراجعه کنید . در آخر پست اول روش توضیح داده شده است.
سلام جناب متین پور ، عرض ادب
با توجه به اینکه در لوکال ست گزینه ED-DTV یا ED-IRAN ندارد ، فرقی نمی کند که چه گزینه ای از لوکال ست های دیجیتال را انتخاب کنیم ، زیرا با انتخاب هر کدام از گزینه هایی که ابتدای آنها ED یا DT است، گیرنده دیجیتال فعال می شود اما زبان منو ، فارسی نمی شود .
زیرا گزینه ARABIC - LANGUAGE غیر فعال است و نمیشود تغییر داد و با تغییر لوکال ست ، زبان منطقه ای مربوط به لوکال ست فعال میشود که در انها فارسی ندارد.
یه سو ال دارم در صورت امکان کمک کنید:
چطور میشود arabic - language را تغییر داد.
زیرا با منو مخفی و دستورات پست های قبل تنها لوکال ست مشاهده و قابل تغییر خواهد بود. ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را ذکر نکردید.
سلام اقای متین پور
من از طریق منوی سرویس تلویزیون رو ریست فکتوری کردم
حالا وقتی میخوام از اسمارت هاب برنامه ای دانلود کنم مینویسه این عملکرد فعلا در دسترس نیست
باید چکار کنم؟
مدل تلویزیون 48h6490
دوست عزیزنقل قول:
یکبار در اسمارت هاب ثبت نام کنید. وقتی که در منوی اسمارت هاب هستید با کلید tools از روی کنترول وارد منوی آن شده و از قسمت تنظیمات ثبت نام کنید.
من با تلویزیونم چندتا مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید (مدل 48h6400)
1. ساعت تلویزیون با پخش دیجیتال 24 ساعت اختلاف داره مثلا الان ساعت 23 شب باشه میزنه ساعت 11 صبح
2.با پخش زیرنویس فیلم ها مشکل دارم با فونت های عجیب غریب نشان داده میشه با این نرم افزار Sh.Persian.Subtitle.Fixer زیرنویس ها رو درست میکنم اما من 2 ترابایت فیلم دارم نمیشه که این همه فیلم رو درست کرد. راه دیگه ای نیست خود تلویزیون بتونه بدون مشکل زیرنویس ها را پخش کنه
3.تلتکس تلویزیون اصلا فعال نیست چطوری میتونم فعالش کنم
4.قبلا گزینه tuner داخل منو مخفی بر روی s_tc بود ولی الان روی none رفته؟ این تیونر چه کاری انجام میده تغییرش بدم به گزینه ای که بوده مشکلی به وجود نمیاد.(الان دیجیتال و منو فارسی دارم)
5.تا حالا نتونستم از اسمارت هاب استفاده کنم گزینه حساب سامسونگ خاموشه شرایط و قوانین سامسونگ را چندین بار خوانده ام ولی بازم حساب سامسونگ خاموشه
ببخشید خیلی طولانی شد لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با سپاس