-
الگوبرداری ساخت توپ لیگ برتر از روی پیراهن ما بود ؟:دی
یه ربع اول که دو تیم شیوه محک بزنیم هم رو !! دارن ادامه میدن ! یادش به خیر یه زمانی ( ناصر ابرام و علی سلطون ! با همون شیوه علی اصغری و بدنسازی کماسی توی تپه های داوودیه ! ) یه ربع اول بازی یعنی توفانیترین دقایق بازی و حریفا همه میترسیدن از همون یه ربع اول !
دو بازی اول لیگ هافبک دفاعیامون راحت ترین خطاهارو پشت 18 ما انجام میدن ! تا اینجا الحمدالله از این فرصت طلائیها کسی بهره نبرده !
-
عجیبه که دایی اینقدر از شوت آماتور گونه نوروزی عصبانی شده !! از نیم فصل دوم پارسال نوروزی جاش روی سکو بود نه توی تریکب 18 تا ! بازی قبل هم خنثی بود مث همین بازی . یعنی عالیشاه یا صادقیان ارزشش از نوروزی الان پایین تره ؟!
-
حالم از این تعصب های بی خودی دایی روی بعضی بازیکنا به هم میخوره!!
اخه عزیز دل من صادقیان با اون پاس گل بازی قبل رو نمیذاری نوروزی رو میذاری؟
دقیقه 87 رضایی که هیچ کاری نه تو این بازی کرد نه تو بازی قبل رو میکشه بیرون
تو همین 3 دقیقه عباس زاده دو تا خطا پشت محوطه گرفت
گزارشگرم که کاملا بی طرف بود!!:دی
اون هند هم کاملا پنالتی بود
در کل این داور پنالتی بگیر نبوده و ترسو
-
چه ایرادی داره صادقیان از اول بازی کنه ؟!؟!؟؟!
تیم که بار فنی نداشت : هنوز توی دوران نقاهت بدنسازی هستیم انگار و بدنا ول نکردن دیگه !! اینجا ایرانه یه فرقی باید بکنیم با باقی ! دادکان بیراه هم نمیگفت که صدتا بیشتر نمی ارزن این بازیکنای ایرانی !!!
======
ترکیب رو برای امتیاز دهی بزارین ما فعلا بریم دودکش حالمون عوض شه :ی
-
صادقیان میاد داخل بازی ریتم بازی تیم کلن عوض میشه اگه به عنوان بازیکن ثابت وارد زمین بشه خیلی تاثیرگذاریش بیشتره - هادی نوروزی که مثل همیشه یک موقعیت صد در صد به فنا داد - اگه ضربه کاشته صادقیان که به تیر خورد گل میشد خیلی عالی میشد البته روند نتیجه گیری در کل فصل مهمه چند سال قبل بوده 4بازی اولمون بردیم بعد نتایج تیم نوسانش زیاد شد و رتبه خوبی به دست نیاوردیم- این هادی نوروزی و رضایی بدجور رو اعصابن مثل اینکه باید تا اخر فصل صبر کنیم این دو نفر هم مثل فشنگچی از پرسپولیس برن:n15:
-
نيمه اول كه بازي خيلي بدي بود ولي انصافا سهم ذوب توي اين بازي بد بيشتر بود لوكا وقتي تصميم میگیره که بازی رو تخریب کنه این کارو میکنه چقدر با تاخیر بازی میکردن باور کنید 25 دقیقه اول سه دقیقه وقت مرده داشت هی رو زمین بودن
اما نیمه دوم تیم با کنار گذاشتن احتیاط خیلی بهتر شد و انصافا اگر توی پاسای آخر دقت داشتن راحت میبردیم
به نظر من دایی توی تعویضا اشتباه داشت از دست نوروزی عصبانی شد کشیدش بیرون در حالی که تحرک نوروزی خیلی بیشتر از رضایی بود
عباسزاده هم باید ده دقیقه جلوتر میومد داخل
ولی انصافا تیم نیمه دوم تو موقعیت سازی خیلی خوب بود دو تا زدیم به تیر و کلی موقعیت گل فکر کنم بالای ۱۵ تا موقعیت داشتیم
اگه علی دایی تعارف با بازیکنای قدیمی رو کنار بزاره و به جوونامون اعتماد کنه کل لیگ رو سورپرایز میکنیم
این پیام عجب چیز باحالیه:n19:
این عباسزاده هم خیلی عشق برگردونه:n02:
-
نیمه اول که افتضاح بودیم ! یعنی من واقعاً نمیدونم چرا فقط بازیکنای پرسپولیسن که نمیتونن یه پاس درست و حسابی بدن !
سادهترین پاسها رو هم خراب میکنن !
هر تیم دیگهای رو میبینم حسرت پاسکاریاشون باید به دلم بمونه !!
حالا باز تو آزادی بهتریم، ولی فولادشهر انگار زمینش هم مشکل داشت ... توپ خیلی بالا پایین میپرید ...
از نظر فنی نیمه اول هیچی نداشت
یه نوری فاجعه داشت که من جای اون بودم درخواست میکردم تعویضم کنن ...
نیمه دوم با اومدن صادقیان تیم جون گرفت
پیام خیلی میتونه تو بازی تأثیرگذار باشه و به قول خارجیا He really makes a difference
امیدوارم از بازی بعدی به جای رضایی، نوروزی و نوری از سه تا از جووناش استفاده کنه دایی ...
خودش هم مسلماً به این نتیجه رسیده بعد از این بازی ...
نیمه دوم تحرک بهتری داشتیم، هر چند همچنان پاسکاریا بد و ضربات آخر هم افتضاح بود ...
چند موقعیت خیلی خوب رو مفت و مسلم از دست دادیم
نوروزی اگه یه نگاه به سمت چپش میانداخت الان بازی رو برده بودیم
واقعاً حیف بود که با اون همه موقعیت خوب این بازی مساوی تموم بشه ...
عباسزاده هم تو همون سه چهار دقیقه نشون داد میتونه مهاجم زهردار و خوبی باشه
دو خطا تو دو موقعیت فوقالعاده گرفت برامون ...
امیدوارم بازی با مس این اشتباهات متعدد دیگه تکرار نشه ...
تیم هنوز خیلی جا داره تا به هماهنگی برسه ...
امتیازات نفر به نفر :
نیلسون: 8 (به واسطهی عملکرد عالی دفاعا، توپی بهش نرسید، ولی خب دلیل نمیشه امتیازش کم بشه)
سید جلال: 8 (به جز یه اشتباه، در بقیه دفعات عالی بود مثل همیشه)
بنگر: 9 (9 اشتباه آنچنانی نداشت، بینقص بازی کرد ... این یه نمره هم به خاطر پاسهای اشتباهش به خط هافبک و حمله کم میشه)
ماهینی 6 (پاسای اشتباه زیاد داشت نیمه اول، اما سانترهای خوبی میکرد و نفوذاش تو این بازی بیشتر به چشم اومد)
میثم حسینی: 5 (ضعیف بود تو این بازی ... پاسای اشتباه زیاد، نقش کمرنگ در حمله)
دهنوی: 6 (من باز هم چیزی از دهنوی ندیدم جز اشتباهات متعدد، سانترهای بی هدف و پاسای چشم بسته ... بازی قبلی هم همه تعریف کردن ازش، اما اون بازی هم فروغ آنچنانی نداشت. فقط کرنراش به نسبت خوبن ...)
حقیقی: 4 (هیچی از این بازیکن ندیدم ... واقعاً ضعیف بازی کرد ... پاسای اشتباه رضا از دهنوی هم بیشتر بود)
رضایی: 3 (یه چیزی در حد فاجعه ...)
نوروزی: 4 (یکی دو نفوذ نسبتاً خوب داشت، اما اون قدر پاسای اشتباهش زیاد بود و موقعیت خراب کرد که بیش از لایقش نیست)
نوری: 2 (کلاً تو این بازی دو تا پاس خوب داد ! اون هم یکیشو رضایی به توپ نرسید، یکیش هم صادقیان زد و دروازه بان دفع کرد ... بقیه بازی مثل همیشه افتضاح بود)
سید صالحی: 6 (توپی بهش نرسید که بخواد خودش رو نشون بده ... تو موقعیت هم قرار میگرفت بهش پاس نمیدادن ... ولی خب در کل فروغی نداشت سید مهدی)
پیام صادقیان: 8 (باز هم پیام عالی بود ... چندین و چند موقعیت خوب، پاسای قشنگ، شوت حرفهای، ضربه کاشته عالی ... حیفه این بازیکن رو نیمکت بشینه و امثال نوری و رضایی تو زمین باشن)
عباسزاده: 8 (این بازیکن هم گرچه طبق قوانینی که وضع کردیم نمیتونه امتیاز بگیره، اما تأثیرگذار ظاهر شد، حیفم اومد امتیاز ندم ...)
-
دایی باید حتما برای بازی بعدی روبروی مس کرمان یه تغییراتی توی ترکیب بده.
نوروزی و رضایی چه بازی قبل و چه این بازی کار مفیدی انجام ندادن.نوروزی توپ به اون خوبی رو خیلی راحت و آماتور گونه میزنه بیرون.مگه یه مهاجم چند تا توپ باید گیرش بیاد تا گل بزنه.
صادقیان میاد توی بازی بازی از این رو به اون رو میشه.توپ میگیره جولان میده توی زمین اما باید بعنوان یار تعویضی بیاد توی بازی.عباس زاده میاد توی بازی خطا میگیره برگردون میزنه که بدشانس بود به بیرون رفت.
خط دفاعمون غیر از یکی دو صحنه همه توپها رو زد.دهنوی و حقیقی هنوز هم معلوم نیست دقیقا چه وظایفی بهشون محول شده.حقیقی چه اصراری داشت که با پای چپ شوت بزنه.
خط حمله که کلا از سپر حمله حرفی نزنیم بهتره.حالا نوری با درصدی تخفیف یه کارایی کرد مثل پاسش به صادقیان اما نوروزی و رضایی کلا کرکره رو داده بودن پایین.سید هم مهاجم محوطه جریمس و توپی بهش نرسید که بخواد کاری انجام بده.
اما بدشانس هم بودیم که توپ پیام به تیر خورد.دهنوی تیر رو زد.یکی دو تا صحنه مشکوک هم توی محوطه بود که میزاریم به عهده کارشناسا.کلا میشد با این ۳ امتیاز هم امتیازا رو کامل کنیم هم یه حاشیه امنیت هر چند خیلی خیلی کوچیک با بقیه تیمها ایجاد کنیم که نشد.
-
من یادم رفت امتیاز بدم
نیلسون 6
بنگر 8
جلال حسینی 8
میثم حسینی 3
ماهینی 6
حقیقی 7
دهنوی 7
نوری 4
رضایی 3
نوروزی 6
سید صالحی 6
صادقیان 9
عباس زاده هم که نمیشه امتیاز داد
-
امتیازات من:
نیلسون:6 چون خطر خاصی رو دروازه نبود که بشه محکش زد
بنگر:7
سید جلال:8
حسینی3
ماهینی:4
حقیقی:5
دهنوی:5
نوری:3
رضایی:2
نوروزی:2
سید صالحی:5 این بنده خدا هم زیاد موقعیت گیرش نیومد
صادقیان:8
+ali شما نظرت محترم اما رو چه حساب به نوروزی 6 دادای؟!