خب سعي كن وقتي اون يك هفتم تست رو داري كار ميكني كنارش به تدريج مطالعه در اون وضعيت رو هم انجام بدي. اوايل بعد تست زني يه ربع نيم ساعت مطالعه كن به تدريج افزايشش بده.
رفتن ب كتابخونه عمومي هم بد نيست.
Printable View
خب سعي كن وقتي اون يك هفتم تست رو داري كار ميكني كنارش به تدريج مطالعه در اون وضعيت رو هم انجام بدي. اوايل بعد تست زني يه ربع نيم ساعت مطالعه كن به تدريج افزايشش بده.
رفتن ب كتابخونه عمومي هم بد نيست.
یادمه ما هم دوران کنکور زیاد به اینجا سرمیزدیم.خیلی دلم واسه اون دوران تنگ شده.همین پارسال بود.از شنیدن واژه ی تست زنی که بچه ها استفاده میکنن حس خوبی بهم دست میده :n01:
یادش به خیر دیفرانسیل ده استاد-فیزیک گاج-هندسه پایه گاج-گسسته ده استاد و... یاد باد آن روزگاران یاد باد!!کاش برای چند روز به اون دوران برمیگشتیم و از خواب که پا میشدیم تموم ذهنمون مشغول کنکور و تست زنی بود:n02:
برادر سلام ...نقل قول:
یه زمانی ما هم کنکور دادیم ... قبول شدیم ولی خدمت نزاشت بریم ... الانم خدمتم تموم شده تغییر رشته دادم و بازم میخوام کنکور بدم :دی ( این میشه بار سوم اگر خدا قبول کنه )
همچین میگید یادش بخیر انگار چند سال داره ازش میگذره :دی ... فقط الان من شرایط قبل رو ندارم و لاغیر ... اما بازم امید دارم :n01:
انشالله که موفق میشین و به هدفتون میرسین.از افکار منفی مثل اینکه میگین شرایط قبل رو ندارم اینا دوری کنین.همیشه مثبت فکر کنین تا موفق باشین(کاری که خودم قبلا اصلا نمیتونستم انجام بدم):n01:نقل قول:
مثبت نگری یک تواناییه.این توانیی رو تو خودتون پرورش بدین.کاری که من الان دارم ازش لذت میبرم:n02:
دوستان این کتاب «کنکورت را قورت بده» خیلی سبز، مشاوره هاش اصولیه؟! «چون امسال فرصت آزمون و خطا نیست، نباید راه رو اشتباه رفت»
من قدیمیشو دارم! یعنی 85 یا 86! بد نیست! اما خیلی جالب هم نیست! در کل اون موقع چیز خاصی رو به دونسته های من اضافه نکرد:n13:نقل قول:
من پارسال خریدم ، اطلاعاتِ زیادی به معلوماتم اضافه نکردنقل قول:
اگه در مورد منطقه و سهمیه و زیرگروه و ... چیزی نمیدونی بخرش ! در غیر این صورت نخر !
سلام دوستان میگم مشکی نداره با دیپلم و پیش ریاضی کنکور 93 تجربی شرکت کنم
ممنون میشم اگه جواب بدید آهه خیلی حیاتیه:n28::n30:
هیچ مشکلی نداره.با خیال راحت ثبت نام کن:n01:نقل قول:
بعدا سوابق تحصیلی چی میشهنقل قول: